apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Στην επόμενη τσάρκα μου θα πάω από 'κει μόνο και μόνο για να σε διαψεύσω. ;)Στο Μεταξουργειο που παω εγω ειναι πολλες. Ολα τα μπουρδελα - εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων - απο Λεωνιδου προς Πειραιως προσφερουν βασικο προγραμμα.
Και ο παππούς μου γαμούσε κώλο ρε φιλαράκι και τσόντα δεν είχε δει ποτέ στη ζωή του...Σκετη βρωμα και ανωμαλια ειναι. Εχετε ολοι επηρεαστει απο τους πουστηδες σκηνοθετες πορνο που εχουν κανει το γαμησι απο μουνι και κωλο να μοιαζει το ιδιο φυσιολογικο.
Βλεννόρροια στο βασικό πρόγραμμα...
Ο ιατρικός πραγματογνώμων Amadeus να αναφέρει για τις πιθανότητες μετάδοσης της βλεννόρροιας όταν το στοματικό σεξ και η πράξη γίνεται με προφύλαξη.
Ηταν τοσο τρομερο αυτο που εκανα,που δεν μπαινεις καν στον κοπο να αναφερεις το ονομα μου,ε??Απαξιεις...Μπραβο στον συναγωνιστη Πυρκαυλο για το θεμα που ανοιξε.Οποιος γνωριζει το οτιδηποτε περιεργο καλο ειναι να το αναφερει διοτι εδω μιλαμε για θεματα υγειας.
Οσο για καποιον που βγηκε να μας πει υποτιθεται για ενα περιστατικο με καποιο στουντιοκοριτσο, απο την στιγμη που δεν ειναι διατεθειμενος να δωσει το ονομα καλυτερα να κατσει στα αυγα του.Οποιος εχει να δωσει συγκεκριμενες πληροφοριες ας το κανει,ειναι απλα τα πραγματα ;)
Σεβαστο αυτο που λες αλλα αποψη μου ειναι οτι θα ηταν καλυτερα να μην αναφερες καθολου το συγκεκριμενο περιστατικο απο την στιγμη που δεν ησουν διατεθειμενος να πεις το ονομα της κοπελας.Το θεμα ειναι να αναφερθουν ονοματα συναγωνιστη..Ηταν τοσο τρομερο αυτο που εκανα,που δεν μπαινεις καν στον κοπο να αναφερεις το ονομα μου,ε??Απαξιεις...
Ρε για συνελθετε...Εξηγησα εναν εναν τους λογους που δεν μιλαω με ονοματα..Και πιστεψε με,αν διαβασεις ενα ενα τα μηνυματα που ανταλλαξαμε για τη συγκεκριμενη θα καταλαβεις ποια ειναι...Αν ελεγα ονομα,θα βγαιναν αλλοι δεκα και θα με κατηγορουσαν οτι θελω να της χαλασω το ονομα κλπ.,επειδη ειναι πραγματικα μια απο τις top στα studio αυτη τη στιγμη..Αν βρεθουν ακομα μερικοι και μου πουν πως αντιμετωπισαν ακριβως το ιδιο προβλημα με το φιλο μου,τοτε ναι θα μιλησω με ονοματα...Ενας κουκος ομως δε φερνει την ανοιξη και πιστεψε με προτιμω να μιλαω αοριστα οσον αφορα το ονομα και ετσι να προτρεψω μερικους απο δω να προσεχουν ΜΕ ΟΛΕΣ,παρα να μου την πεσουν ενα σωρο αλλοι,να βγω μαλακας και στην τελικη να μην προσεχει κανεις.Γιατι πιστεψε με η συγκεκριμενη εχει τρελο "fan club" και αποκλειεται να το αφησουν ετσι,γιατι πολυ απλα ειναι πολυ "κακο" για να ειναι αληθινο...Δεν εχω καμια διαθεση να τσακωνομαι,να βοηθησω θελω...Αν εσυ το παιρνεις στραβα προβλημα σου και δικαιωμα σου βεβαια να μην ακολουθεις τις αποψεις μου...
Και στην τελικη δεν ειμαι αυτος εγω που πρεπει να κατηγορησεις,αλλα αυτη η καριολα που εχει ερθει εδω σαν το μουνοπανο απο την κωλοχωρα της που δεν ειχε να φαει και το μονο που κανει ειναι να κοροιδευει ενα σωρο θυματα που την εμπιστευονται για να περασουν ομορφα μαζι της καποιες στιγμες και αυτο το αρχιδι δεν τηρει ουτε τα βασικα και κολλαει τον καθενα οτι να 'ναι...
Βασικά, δεν είμαι γκουρού , ούτε αφροδισιολόγος.
Απλά έχω διαβάσει ξένη και ελληνική ορολογία . . . ..
Το σημαντικό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, είναι ότι αν κάποια κοπέλα έχει κάτι, το ασφαλές σεξ ΔΕΝ μας καλύπτει. Το προφυλακτικό ΔΕΝ σταμτάει την μετάδοση.
Τι εννοώ: Πριν και μετά την πράξη, εσύ ή η κοπέλα μπορεί να ακουμπήσει το πέος , με μολυσμένη περιοχή, όπως στόμα , χέρια, κ.α.
Δηλαδή, αν η κοπέλα ή εσείς ακουπμήσει/ετε με τα χέρια (κατά την διάρκεια των προκαταρκτικτών) κάποια μολυσμένη περιοχή της κοπέλας (μουνί/κώλο) και μετά πιάσει/σετε το πουλί σας, τότε έχει/ετε μεταφέρει την όποια μόλυνση σε εσάς.
Τόσο απλό! Γιαυτό πρέπει να ξέρουμε ποιές επιδίδονται σε επικίνδυνα αθλήματα, γιατί αυτές σίγουρα είναι άρρωστες και έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κολλήσουμε κάτι , όσο και αν προσέχουμε.
τυπε αυτο το βιντεακι ειναι απτα καλυτερα του μποκοΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Γαμημένε.... ΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ανισοροπος ρε φιλε
βριζει.. μετα σταματαει... μετα ξαναγυρναει και σε καποια φαση πεταει και το κορυφαιο
"ουυυυ ρε ψωνιο... φταιω εγω που ενω με παρακαλαν HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
τυπε αυτο το βιντεακι ειναι απτα καλυτερα του μποκο
πιστευω δεν υπαρχει καλυτερο το ενα ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο του
χαχαχα αριστουργημα για πολλα οσκαρ!!!
Ελπίζω να μην το μάθει κανένας στην πράξη.δηλαδη ρε μαγκες περα απο την πλακα τωρα πιστευετε πως στην φυλης
υπάρχουν (καλα οχι στα τελειως τελειωμενα σπιτια) και πουτανες με ειτζ? :-
Ελπίζω να μην το μάθει κανένας στην πράξη.
Πριν 5-6 χρόνια είχε βρεθεί Ρωσίδα κωλομπαρού με AIDS στην πατρίδα μου (είμαι από κάποιο νησί της Δωδεκανήσου).
Το κακό είναι ότι η Ρωσία λόγω του έκλυτου τρόπου ζωής των γυναικών της έχει μεγαλύτερα ποσοστά AIDS απ' ότι η Βραζιλία.
Όλα είναι πιθανά.
Σεβαστο αυτο που λες αλλα αποψη μου ειναι οτι θα ηταν καλυτερα να μην αναφερες καθολου το συγκεκριμενο περιστατικο απο την στιγμη που δεν ησουν διατεθειμενος να πεις το ονομα της κοπελας.Το θεμα ειναι να αναφερθουν ονοματα συναγωνιστη..
Οσο για τα fan club και τους αγαπουληδες που ειναι αρκετοι εδω μεσα εχε υποψη σου οτι ειναι περισσοτεροι αυτοι που νοιαζονται για την υγεια τους.Σε περιπτωση λοιπον που ελεγες ονομα οι περισσοτεροι αναμεσα στους οποιους κι εγω θελω να πιστευω οτι θα σε υποστηριζαν..Οποιος βαζει την φημη της οποιασδηποτε ιεροδουλης πανω απο την υγεια του μαλλον εχει σοβαρο προβλημα
Κουβεντα κανουμε,ουτε εγω εχω διαθεση για τσακωμους ;)