Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο Μεταξουργειο που παω εγω ειναι πολλες. Ολα τα μπουρδελα - εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων - απο Λεωνιδου προς Πειραιως προσφερουν βασικο προγραμμα.
Στην επόμενη τσάρκα μου θα πάω από 'κει μόνο και μόνο για να σε διαψεύσω.  ;)
Μιλούμε για πρωινή βάρδια πάντα ε;

Σκετη βρωμα και ανωμαλια ειναι. Εχετε ολοι επηρεαστει απο τους πουστηδες σκηνοθετες πορνο που εχουν κανει το γαμησι απο μουνι και κωλο να μοιαζει το ιδιο φυσιολογικο.  :idiot:
Και ο παππούς μου γαμούσε κώλο ρε φιλαράκι και τσόντα δεν είχε δει ποτέ στη ζωή του...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Βλεννόρροια στο βασικό πρόγραμμα...
Ο ιατρικός πραγματογνώμων Amadeus να αναφέρει για τις πιθανότητες μετάδοσης της βλεννόρροιας όταν το στοματικό σεξ και η πράξη γίνεται με προφύλαξη.

Βασικά, δεν είμαι γκουρού , ούτε αφροδισιολόγος.
Απλά έχω διαβάσει ξένη και ελληνική ορολογία  . . .  ..

Το σημαντικό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, είναι ότι αν κάποια κοπέλα έχει κάτι, το ασφαλές σεξ ΔΕΝ μας καλύπτει. Το προφυλακτικό ΔΕΝ σταμτάει την μετάδοση.

Τι εννοώ: Πριν και μετά την πράξη, εσύ ή η κοπέλα μπορεί να ακουμπήσει το πέος , με μολυσμένη περιοχή, όπως στόμα , χέρια, κ.α.
Δηλαδή, αν η κοπέλα ή εσείς ακουπμήσει/ετε με τα χέρια (κατά την διάρκεια των προκαταρκτικτών) κάποια μολυσμένη περιοχή της κοπέλας (μουνί/κώλο) και μετά πιάσει/σετε το πουλί σας, τότε έχει/ετε μεταφέρει την όποια μόλυνση σε εσάς.

Τόσο απλό! Γιαυτό πρέπει να ξέρουμε ποιές επιδίδονται σε επικίνδυνα αθλήματα, γιατί αυτές σίγουρα είναι άρρωστες και έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κολλήσουμε κάτι , όσο και αν προσέχουμε.

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μπραβο στον συναγωνιστη Πυρκαυλο για το θεμα που ανοιξε.Οποιος γνωριζει το οτιδηποτε περιεργο καλο ειναι να το αναφερει διοτι εδω μιλαμε για θεματα υγειας.
Οσο για καποιον που βγηκε να μας πει υποτιθεται για ενα περιστατικο με καποιο στουντιοκοριτσο, απο την στιγμη που δεν ειναι διατεθειμενος να δωσει το ονομα καλυτερα να κατσει στα αυγα του.Οποιος εχει να δωσει συγκεκριμενες πληροφοριες ας το κανει,ειναι απλα τα πραγματα ;)

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Μπραβο στον συναγωνιστη Πυρκαυλο για το θεμα που ανοιξε.Οποιος γνωριζει το οτιδηποτε περιεργο καλο ειναι να το αναφερει διοτι εδω μιλαμε για θεματα υγειας.
Οσο για καποιον που βγηκε να μας πει υποτιθεται για ενα περιστατικο με καποιο στουντιοκοριτσο, απο την στιγμη που δεν ειναι διατεθειμενος να δωσει το ονομα καλυτερα να κατσει στα αυγα του.Οποιος εχει να δωσει συγκεκριμενες πληροφοριες ας το κανει,ειναι απλα τα πραγματα ;)
Ηταν τοσο τρομερο αυτο που εκανα,που δεν μπαινεις καν στον κοπο να αναφερεις το ονομα μου,ε??Απαξιεις...
Ρε για συνελθετε...Εξηγησα εναν εναν τους λογους που δεν μιλαω με ονοματα..Και πιστεψε με,αν διαβασεις ενα ενα τα μηνυματα που ανταλλαξαμε για τη συγκεκριμενη θα καταλαβεις ποια ειναι...Αν ελεγα ονομα,θα βγαιναν αλλοι δεκα και θα με κατηγορουσαν οτι θελω να της χαλασω το ονομα κλπ.,επειδη ειναι πραγματικα μια απο τις top στα studio αυτη τη στιγμη..Αν βρεθουν ακομα μερικοι και μου πουν πως αντιμετωπισαν ακριβως το ιδιο προβλημα με το φιλο μου,τοτε ναι θα μιλησω με ονοματα...Ενας κουκος ομως δε φερνει την ανοιξη και πιστεψε με προτιμω να μιλαω αοριστα οσον αφορα το ονομα και ετσι να προτρεψω μερικους απο δω να προσεχουν ΜΕ ΟΛΕΣ,παρα να μου την πεσουν ενα σωρο αλλοι,να βγω μαλακας και στην τελικη να μην προσεχει κανεις.Γιατι πιστεψε με η συγκεκριμενη εχει τρελο "fan club" και αποκλειεται να το αφησουν ετσι,γιατι πολυ απλα ειναι πολυ "κακο" για να ειναι αληθινο...Δεν εχω καμια διαθεση να τσακωνομαι,να βοηθησω θελω...Αν εσυ το παιρνεις στραβα προβλημα σου και δικαιωμα σου βεβαια να μην ακολουθεις τις αποψεις μου...
Και στην τελικη δεν ειμαι αυτος εγω που πρεπει να κατηγορησεις,αλλα αυτη η καριολα που εχει ερθει εδω σαν το μουνοπανο απο την κωλοχωρα της που δεν ειχε να φαει και το μονο που κανει ειναι να κοροιδευει ενα σωρο θυματα που την εμπιστευονται για να περασουν ομορφα μαζι της καποιες στιγμες και αυτο το αρχιδι δεν τηρει ουτε τα βασικα και κολλαει τον καθενα οτι να 'ναι...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ηταν τοσο τρομερο αυτο που εκανα,που δεν μπαινεις καν στον κοπο να αναφερεις το ονομα μου,ε??Απαξιεις...
Ρε για συνελθετε...Εξηγησα εναν εναν τους λογους που δεν μιλαω με ονοματα..Και πιστεψε με,αν διαβασεις ενα ενα τα μηνυματα που ανταλλαξαμε για τη συγκεκριμενη θα καταλαβεις ποια ειναι...Αν ελεγα ονομα,θα βγαιναν αλλοι δεκα και θα με κατηγορουσαν οτι θελω να της χαλασω το ονομα κλπ.,επειδη ειναι πραγματικα μια απο τις top στα studio αυτη τη στιγμη..Αν βρεθουν ακομα μερικοι και μου πουν πως αντιμετωπισαν ακριβως το ιδιο προβλημα με το φιλο μου,τοτε ναι θα μιλησω με ονοματα...Ενας κουκος ομως δε φερνει την ανοιξη και πιστεψε με προτιμω να μιλαω αοριστα οσον αφορα το ονομα και ετσι να προτρεψω μερικους απο δω να προσεχουν ΜΕ ΟΛΕΣ,παρα να μου την πεσουν ενα σωρο αλλοι,να βγω μαλακας και στην τελικη να μην προσεχει κανεις.Γιατι πιστεψε με η συγκεκριμενη εχει τρελο "fan club" και αποκλειεται να το αφησουν ετσι,γιατι πολυ απλα ειναι πολυ "κακο" για να ειναι αληθινο...Δεν εχω καμια διαθεση να τσακωνομαι,να βοηθησω θελω...Αν εσυ το παιρνεις στραβα προβλημα σου και δικαιωμα σου βεβαια να μην ακολουθεις τις αποψεις μου...
Και στην τελικη δεν ειμαι αυτος εγω που πρεπει να κατηγορησεις,αλλα αυτη η καριολα που εχει ερθει εδω σαν το μουνοπανο απο την κωλοχωρα της που δεν ειχε να φαει και το μονο που κανει ειναι να κοροιδευει ενα σωρο θυματα που την εμπιστευονται για να περασουν ομορφα μαζι της καποιες στιγμες και αυτο το αρχιδι δεν τηρει ουτε τα βασικα και κολλαει τον καθενα οτι να 'ναι...
Σεβαστο αυτο που λες αλλα αποψη μου ειναι οτι θα ηταν καλυτερα να μην αναφερες καθολου το συγκεκριμενο περιστατικο απο την στιγμη που δεν ησουν διατεθειμενος να πεις το ονομα της κοπελας.Το θεμα ειναι να αναφερθουν ονοματα συναγωνιστη..
Οσο για τα fan club και τους αγαπουληδες που ειναι αρκετοι εδω μεσα εχε υποψη σου οτι ειναι περισσοτεροι αυτοι που νοιαζονται για την υγεια τους.Σε περιπτωση λοιπον που ελεγες ονομα οι περισσοτεροι αναμεσα στους οποιους κι εγω θελω να πιστευω οτι θα σε υποστηριζαν..Οποιος βαζει την φημη της οποιασδηποτε ιεροδουλης πανω απο την υγεια του μαλλον εχει σοβαρο προβλημα :uglystupid:
Κουβεντα κανουμε,ουτε εγω εχω διαθεση για τσακωμους ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικά, δεν είμαι γκουρού , ούτε αφροδισιολόγος.
Απλά έχω διαβάσει ξένη και ελληνική ορολογία  . . .  ..

Το σημαντικό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, είναι ότι αν κάποια κοπέλα έχει κάτι, το ασφαλές σεξ ΔΕΝ μας καλύπτει. Το προφυλακτικό ΔΕΝ σταμτάει την μετάδοση.

Τι εννοώ: Πριν και μετά την πράξη, εσύ ή η κοπέλα μπορεί να ακουμπήσει το πέος , με μολυσμένη περιοχή, όπως στόμα , χέρια, κ.α.
Δηλαδή, αν η κοπέλα ή εσείς ακουπμήσει/ετε με τα χέρια (κατά την διάρκεια των προκαταρκτικτών) κάποια μολυσμένη περιοχή της κοπέλας (μουνί/κώλο) και μετά πιάσει/σετε το πουλί σας, τότε έχει/ετε μεταφέρει την όποια μόλυνση σε εσάς.

Τόσο απλό! Γιαυτό πρέπει να ξέρουμε ποιές επιδίδονται σε επικίνδυνα αθλήματα, γιατί αυτές σίγουρα είναι άρρωστες και έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κολλήσουμε κάτι , όσο και αν προσέχουμε.

Πολυ φοβαμαι πως στο τελος θα με κανετε να αρχισω να ψαχνω γκομενα
και ειναι πραγματικα κατι που αποφευγω μιας και ο χρονος μου ειναι ιερος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γαμημένε.... ΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ανισοροπος ρε φιλε
βριζει.. μετα σταματαει... μετα ξαναγυρναει και σε καποια φαση πεταει και το κορυφαιο
"ουυυυ ρε ψωνιο... φταιω εγω που ενω με παρακαλαν HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
τυπε αυτο το βιντεακι ειναι απτα καλυτερα του μποκο :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

χαχαχα αριστουργημα για πολλα οσκαρ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλο αλλα παλιο... με αυτο θυμαμαι περυσι διναμε διαλεξη
στον Τ-1000 μπας και μαθει να φερεται επιτελους και του κατσει
η κτυπημενη απο την μοιρα γκομενα του τσατ που ειχε βρει
αλλα τελικα δεν ακουσε τον μεγα δασκαλο και σαν αποτελεσμα απετυχε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη ρε μαγκες περα απο την πλακα τωρα πιστευετε πως στην φυλης
υπάρχουν (καλα οχι στα τελειως τελειωμενα σπιτια) και πουτανες με ειτζ?  :-

Επισκέπτης
δηλαδη ρε μαγκες περα απο την πλακα τωρα πιστευετε πως στην φυλης
υπάρχουν (καλα οχι στα τελειως τελειωμενα σπιτια) και πουτανες με ειτζ?  :-
Ελπίζω να μην το μάθει κανένας στην πράξη.
Πριν 5-6 χρόνια είχε βρεθεί Ρωσίδα κωλομπαρού με AIDS στην πατρίδα μου (είμαι από κάποιο νησί της Δωδεκανήσου).
Το κακό είναι ότι η Ρωσία λόγω του έκλυτου τρόπου ζωής των γυναικών της έχει μεγαλύτερα ποσοστά AIDS απ' ότι η Βραζιλία.
Όλα είναι πιθανά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ελπίζω να μην το μάθει κανένας στην πράξη.
Πριν 5-6 χρόνια είχε βρεθεί Ρωσίδα κωλομπαρού με AIDS στην πατρίδα μου (είμαι από κάποιο νησί της Δωδεκανήσου).
Το κακό είναι ότι η Ρωσία λόγω του έκλυτου τρόπου ζωής των γυναικών της έχει μεγαλύτερα ποσοστά AIDS απ' ότι η Βραζιλία.
Όλα είναι πιθανά.

σωστα

Επισκέπτης
παιδες δυστυχως εχω κολλησει και βλενοροια και κονδυλοματα!!!!

η βλενοροια θελει γαμησι χωρις καποτα! αυτο βεβαια συνεβει πριν 3 χρονια και 99% συνεβει με κανονικη γκομενα που γαμησα τοτε και αυτο γιατι ο γιατρος μου ειπε πως απο τσιμπουκι ειναι 0.00001% να κολλησεις και εκεινη την βδομαδα ειχα γαμησι ενα σκατομπαζο (οχι πουτανα) χωρις καποτα!! βεβαια δεν ειναι κατι τρομερο με κατι ενεσεις (στον κωλο) και χαπια για 10 μερες εγινα καλα.. οσο για τις ενδειξεις ψιλο-τσουξιμο στην ουριθρα (μη φανταστητε τιποτα τρομερο) αλλα η πιο πολυ η πουτσα μου εσταζε ενα διαφανο προς το ασπρο υγρο συνεχεια σε βαθμο που καθε 30' επρεπε να πλενομαι και να αλλαζω εσωρουχο (βεβαια τοτε εβαζα κατι γαζες οποτε αλλαζα αυτες) και επισης εβγαζε μια πολυ δυνατη και ασχημη μυρωδια... ομως με το που ξεκινησα τα χαπια σε 1 μερα ελατωθηκε στο 1/10 και σε 3 μερες δεν ειχα τιποτα απο τα παραπανω... με λιγα λογια η θεραπεια ειναι της πλακας αλλα μετο που δει καποιος τα συμπτωματα ΑΜΕΣΩΣ στο συγγρος!!!

κονδυλωματα κολλησα κανα μηνα μετα την βλενοροια και η γιατρινα στο συγγρος μου ειπε πως ο ιος hpv που ειναι για τα κονδυλωματα ειναι πολυ κοινος και συγκεκριμενα ενα ενημεροτικο χαρτι που μου δωσαν στο ιατρειο 10 (αυτοι που ειχαν καποια στιγμη κονδυλωματα σιγουρα το ξερουν) ελεγε "το μεγαλητερο ποσοστο του σεξουαλικα ενεργου πληθησμου το εχει" απλα μπορει να το εχεις και να εμφανισεις κοδυλωματα σε 5-6 χρονια και συνηθως ΠΟΤΕ.. βεβαια ο ιος δεν εχει καμια επιπτωση στην υγεια του ασθενους και ακομα και κονδυλωματα να εχεις και να τα αφησεις εκτος απο το οτι μπορει να τα αποροφησει ο οργανισμος δεν παθενεις ΤΙΠΟΤΑ απλα αμα εχεις κονδυλοματα και ερθουν σε επαφη με δερμα τοτε μπορει να μεταδοσεις τον hpv.. το προβλημα με τα κονδυλωματα ειναι για τις γυναικες που αμα τα αφησουν για χρονια μπορει να παθουν καρκινο στον τραχιλο της μητρας!!!ομως και εμεις πρεπει να κανουμε την κρυογονοθεραπεια να φευγουν για να μην το μεταδιδουμε!!!

με λιγα λογια πολλοι απο εδω εχετε hpv και δεν το ξερετε καθως δεν υπαρχει εξεταση
αρκετοι εχετε κονδυλοματα και δεν το εχετε καταλαβει καθως σε υπιες μορφες φαινονται σαν ελιτσες πολυ μικρες και μπορει να εχεις και μια ελιτσα κατω απο τα αρχιδια που δεν  φιανετε καν!!!

οσο για προληψη απο κονδυλωματα?? το φυλαδια ελεγε "ο μοναδικος τροπος προστασιας ειναι η αποχη απο καθε σεξουαλικη δραστηριότητα"!!!!
βεβαια o hpv μεταδιδεται και με καποτα

και μετα την αναλυση οσοι με θυμουνται στο σαιτ απο την εποχη 2006-2008 σαν αχρο1416 χαθηκα για 2 χρονια λογο του οτι φρικαρα με τα 2 σερι αφροδισια και για πανω απο χρονο δεν γαμουσα καν και μετα σιγα σιγα αρχισα τα μπουρδελακια παλι  :bounce-glasses:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
100% τρόπος προφύλαξης από ΣΜΝ είναι απλά η αποχή απο το σεξ..
Τώρα το προφυλακτικό σώζει πραγματικά ζωές κυρίως όσο αφορά τον HIV και την ηπατ.Β (προσέξτε αυτή κυρίως και μετά το AIDS).

Νομίζω το άθλημα του μπουρδελιάρη δεν είναι ακίνδυνο και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Φυσικά όποιος κάνει ελεύθερο στοματικό, γλειφομούνια, γλειφοκώλια και συναφή παίρνει το ρίσκο του... (καλά ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ για ακάποτο κολπικο και πρωκτικό σεξ...είναι ρώσικη ρουλέτα...).

Το θέμα είναι πως τα στούντιο κρατούν κάποιους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής που στα μπουρδέλα δεν τηρούνται...Οταν βλέπεις κάποιες γριές τσατσάδες που σου λένε "κάτσε να φτιάξω το δωμάτιο για να μπεις" και μπαίνουν με ένα σκουπάκι μέσα ή τεντώνουν τα σεντόνια στο κρεβάτι...ή απλά ανοίγουν την πόρτα να φύγει η μπόχα..ε αυτά είναι για να γελάς...
Σε άλλα δεν έχει καν νιπτήρα...

Πιστεύω πως και οι κοπέλες φοβούνται περισσότερο από εμάς...
Είπαμε ρίσκο... (πόσοι απο εσάς έχετε κάνει ελεύθερο στοματικό σε μπουρδέλο ή στουντιο...ειλικρινά?)

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Σεβαστο αυτο που λες αλλα αποψη μου ειναι οτι θα ηταν καλυτερα να μην αναφερες καθολου το συγκεκριμενο περιστατικο απο την στιγμη που δεν ησουν διατεθειμενος να πεις το ονομα της κοπελας.Το θεμα ειναι να αναφερθουν ονοματα συναγωνιστη..
Οσο για τα fan club και τους αγαπουληδες που ειναι αρκετοι εδω μεσα εχε υποψη σου οτι ειναι περισσοτεροι αυτοι που νοιαζονται για την υγεια τους.Σε περιπτωση λοιπον που ελεγες ονομα οι περισσοτεροι αναμεσα στους οποιους κι εγω θελω να πιστευω οτι θα σε υποστηριζαν..Οποιος βαζει την φημη της οποιασδηποτε ιεροδουλης πανω απο την υγεια του μαλλον εχει σοβαρο προβλημα :uglystupid:
Κουβεντα κανουμε,ουτε εγω εχω διαθεση για τσακωμους ;)

Οχι φιλε δε βαζουν τη φημη πανω απο την υγεια τους..Βαζουν την καυλα τους ομως..Ειναι καποιοι(και ειναι πολλοι αυτοι πιστεψε με),που ζουν γι'αυτο..Και το ξαναλεω θα πω ονομα αλλα υπο ορισμενες προυποθεσεις...Οταν και αν βρω την καταλληλη χρονικη στιγμη  που αυτο που θα πω θα γινει πιστευτο...Και αυτο θα γινει μονο αν βρεθουν μερικοι ακομα,οπως ειπα πιο πριν,οι οποιοι εχουν αναλογο περιστατικο...Και πιστεψε με αν και αλλος το περασε με τη συγκρεκριμενη θα καταλαβει αμεσως...Το πιο ευκολο ειναι να αρχισουμε να λεμε ολοι απο ενα ονομα τανας εδω και να λεμε οτι μας εχει κολλησει κατι.Λιγοι θα το πιστεψουν.Το θεμα πιστευω ειναι-και γι'αυτο κιολας δε λεω συγκεκριμενα ονομα-να παρουμε χαμπαρι πως πρεπει να προσεχουμε με ΟΛΕΣ!!!!
Πριν λιγο ημουν Φυλης με τον συγκεκριμενο και με το που ακουγε ακαποτο στοματικο,τρελαινοταν και με κοιταζε σα να μου λεει "Ρε μαλακα μονο εγω εχω κολλησει κατι απ'αυτο και ολοι μπαινουν???Μυαλο δεν εχουν??"...Ασε σου λεω,το παληκαρι μεχρι να παει να δει τι εχει υπεφερε τρελα..Μιλαμε για τρελο πονο στο κατουρημα και αλλα πολλα...
Τελος παντων το νοημα ολης της υποθεσης ειναι ενα:Σ'αυτα τα θεματα(υγειας δηλαδη),το μυαλο πανω απο την καυλα παιδες!!Για να το χαιρομαστε οπως πρεπει!!  ;) ;) ;) Αυτα....

Επισκέπτης
Τελικα για αλλη μια φορα  πολλη φασαρια γινεται για το τιποτα.
Αν εξαιρεσει κανεις μια αναφορα σε ποστ αλλου θρεντ με παρεμφερες θεμα απο τον Florian 186 απο τον συμφορουμιτη που ανοιξε αυτο το θρεντ σχετικα με τις "μυστικες" υπηρεσιες που προσφερει η πασιγνωστη και εκπεσουσα πλεον στο Μεταξι τσιγγανα Τζενη η αλλως Ρωξανη και την¨"πληροφορια" πως καποια μικροκαμωμενη Αννα που καποτε δουλευε στην Φωκαιας( ουτε καν σε ποιο συγκεκριμενα απο τα 9 μαγαζια δεν γινεται αναφορα)καθως και μια νεφελωδη καταγγελια πως καποια στουντιοκοπελα που εχει πολλους φαν, δουλευει στο βουνο που το ονομα της ΔΕΝ αρχιζει απο 1 απο τα 24 γραμματα της αλφαβητου και την πληροφορια πως απο δαυτην σιγουρα(λεει)εχει κολλησει βλεννοροια ενας γνωστος του καραφλα, εχουμε αισιως φθασει στην εβδομη σελιδα αυτου του θρεντ με τιτλο "επικινδυνες ιεροδουλες" κι'ο καθενας συνεχιζει να λεει τις ιδιες και ιδιες αοριστολογιες, ηθικολογιες και κινδυνολογιες που γραφονται καθημερινα απο ολους αυτους που δηθεν νοιαζονται για την σεξουαλικη και σωματικη υγεια των υπολοιπων συμφορουμιτων καθως και των μελων των οικογενειων τους.
Α!! Να μην παραλειψω και την αναφορα στα 2 περιστατικα που αναφερονται σε ΣΜΝ που αποκτηθηκαν απο ασχετες μη ιεροδουλες γκομενες.
Τεσπα δεν καταλαβαινω γιατι απο την μια ολοι εχουν την πληροφορια οτι γινεται της ποπης απο ολοενα αυξανομενο % ιεροδουλων που προσφερουν υπηρεσιες ακαποτης διεισδυσης σε μουνι η κωλο κι απο την αλλη κανεις δεν μιλαει ποτε με στοιχεια παρα μονο καπου καπου με αοριστα υπονουμενα.
Αφου λοιπον οι ιδιοι καραγκιοζηδες που τα λενε αυτα παραδεχονται πως υπαρχει ουτως η αλλως ουρα για τις συγκεκριμενες ιεροδουλες που προσφερουν αυτα τα εχτραδακια ποιους φοβουνται οτι θα εκθεσουν κατονομαζοντας τις?
Αν τις κατονομαζαν ολοι ευχαριστημενοι δεν θα'μεναν στο τελος?
Και αυτοι που θα παψουν να τις επισκεπτονται μην τυχει και μαγαρισθουν γλυτωνοντας ετσι απο τα χειροτερα κι'αυτοι και οι οικογενειες τους, και εκεινοι που επιζητουν διακαως να γαμησουν τοιουτοτροπως που οπως λενε και οι καραγκιοζηδες ειναι ουτως η αλλως τοσοι πολλοι που τελικα περισσοτερο διαφημηση θα γινοταν στις πουτανες που το προσφερουν παρα δυσφημιση.
 Τελος θα μεινουν ευχαριστημενοι κι'οσοι δεν γουσταρουν να κυκλοφορουν αναμεσα τους τα διαφορα "μιασματα" που πανε απο δω κι απο κει στις καθαρες καθως ανακαλυπτοντας πια το μελι της ακολασιας θα πηγαινουν στις ιδιες και τις ιδιες μεχρι τελικης πτωσεως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom