Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αι στο διαολο με την βρωμιαρα την μπαρμπορα που μου μπηκε
μεσα στο δωματιο την αλλη φορα και ηθελε να γινει οτι ηθελε αυτη
αλλα την απειλησα οτι θα φυγω και ηρεμησε.

Οσο για την περγαμου red lighter χαχαχαχα εχεις δικιο
καλα εκει μεχρι και εγκυο ειχαν δει την αλλη φορα να εκδιδεται
τα πιο καλτ σπιτια.

Επισκέπτης
Υπηρχε και ειχε παταγος και ειχε φοβηθει πολυ ο κοσμος, αλλα τα κρουσματα ηταν μετρημενα στα δαχτυλα 10 χεριων... και ηταν γνωστη σαν η ασθενεια των gay...
Ε εντάξει, το 1981 έγινε γνωστό το πρώτο κρούσμα AIDS. Ελάχιστοι φορείς υπήρχαν τότε στον κόσμο και οι περισσότεροι ήταν ομοφυλόφιλοι.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Είναι εκδικητικοί όσο δεν πάει.
Ένας που έχει κολλήσει κάτι από κάποια πιο πιθανό είναι να σε στείλει εκεί
παρά να σου πει ότι την άρπαξε για να σε προστατέψει.  ;)
Ίσως να είμαι λάθος αλλά αυτό μου βγάζει και η συμπεριφορά της Μπαρμπόρας.  :rolleyes:

Οσον αφορα την Μπαρμπορα, απο τις κριτικες που εχω διαβασει, η κοπελα κανει απιστευτα επικινδυνα πραγματα, αλλα το θεμα ειναι οτι μπορει και τα καταφερνει να μην περασει εστω κια μια φορα απο γιατρο και εξετασεις???
Αν συμβαινει αυτο συστηματικα, τι να πω???

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ε εντάξει, το 1981 έγινε γνωστό το πρώτο κρούσμα AIDS. Ελάχιστοι φορείς υπήρχαν τότε στον κόσμο και οι περισσότεροι ήταν ομοφυλόφιλοι.

Στην εποχή των πατεράδων μας θέριζε η σύφιλη πάντως.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι , αλλα υπηρχαν και τα ΣΜΝ και μιλαμε οτι καποιοι τελειωναν χυμα μεσα στην Τανα...

Επισκέπτης
Οσον αφορα την Μπαρμπορα, απο τις κριτικες που εχω διαβασει, η κοπελα κανει απιστευτα επικινδυνα πραγματα, αλλα το θεμα ειναι οτι μπορει και τα καταφερνει να μην περασει εστω κια μια φορα απο γιατρο και εξετασεις???
Φουλ πρόγραμμα έκανε όπως πολλές άλλες άλλωστε. Πλέον δεν κάνει πρωκτικό. Απλά σιχαινότανε τη γεύση της καπότας  :rolleyes:
Από γιατρούς περνάει κάθε 15 μέρες.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Αυτό το παραμύθι με τους γιατρούς πρέπει να το πάρει χαμπάρι ο κόσμος ότι δεν ισχύει στο 90% και βάλε των σπιτιών.
Καραβάνια έρχονται από τα Βαλκάνια, ειδικά τώρα τελευταία οι γυφτορουμάνες.
Όποια φέρνει περισσότερο κέρδος κρατιέται.Τόσο απλά.
Καμιά τους δεν είναι δηλωμένη.
Δεν είναι τυχαίο που όταν περνάνε οι τσέοι κλείνουν τα φωτάκια.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτές οι βαλκανοκατέβατες κοπέλες και όχι αν ο οίκος αυτός καθεαυτός έχει άδεια.

Επισκέπτης
Αυτό το παραμύθι με τους γιατρούς πρέπει να το πάρει χαμπάρι ο κόσμος ότι δεν ισχύει στο 90% και βάλε των σπιτιών.
Καραβάνια έρχονται από τα Βαλκάνια, ειδικά τώρα τελευταία οι γυφτορουμάνες.
Όποια φέρνει περισσότερο κέρδος κρατιέται.Τόσο απλά.
Καμιά τους δεν είναι δηλωμένη.
Δεν είναι τυχαίο που όταν περνάνε οι τσέοι κλείνουν τα φωτάκια.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτές οι βαλκανοκατέβατες κοπέλες και όχι αν ο οίκος αυτός καθεαυτός έχει άδεια.
Ισχύει αυτό που λες απλά τυγχάνει η συγκεκριμένη κοπέλα να είναι νόμιμη. Έχει τύχει πολλές φορές να είναι κλειστά τα άλλα σπιτάκια επειδή κόβανε βόλτες οι μπάτσοι κι εκείνη να δουλεύει κανονικά.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φουλ πρόγραμμα έκανε όπως πολλές άλλες άλλωστε. Πλέον δεν κάνει πρωκτικό. Απλά σιχαινότανε τη γεύση της καπότας  :rolleyes:
Τι να πω?Μου φαινεται παραξενο, να σιχαινεται την γευση της καποτας και οχι τη γευση του καθε πεους που δεν ξερει τι κουβαλαει πανω του...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι να πω?Μου φαινεται παραξενο, να σιχαινεται την γευση της καποτας και οχι τη γευση του καθε πεους που δεν ξερει τι κουβαλαει πανω του...

χαχαχαχαχα παπαριες παικτη
απλα ειναι αυτο που ειπες με τις εκδικησεις...
γεμισαμε ψυχανομαλες και στα μπουρδελα

Επισκέπτης
Γυναίκες φίλε... άντε τράβα βρες λογική...

χαχαχαχαχα παπαριες παικτη
απλα ειναι αυτο που ειπες με τις εκδικησεις...
γεμισαμε ψυχανομαλες και στα μπουρδελα
Πάντα φημίζονταν για τον καταρρακωμένο ψυχικό τους κόσμο οι πόρνες φίλε Bold.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Πυρκαυλε σαν περιεργα μας τα λες, σιχαινοτανε τη γευση της καποτας αλλα παρολα αυτα εσυ ησουν ο πιο τακτικος πελατης απ οτι διαβασα, αποκαλυφθηκες

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ισχύει αυτό που λες απλά τυγχάνει η συγκεκριμένη κοπέλα να είναι νόμιμη. Έχει τύχει πολλές φορές να είναι κλειστά τα άλλα σπιτάκια επειδή κόβανε βόλτες οι μπάτσοι κι εκείνη να δουλεύει κανονικά.

Τρέχα γύρευε..και ποιος μου λέει πως δεν τα έχει καλά με τους τσέους.
Άντε να διαλέξεις στην τελική ανάμεσα σε μια νόμιμη καμικάζι και σε μια παράνομη που τηρεί τα στοιχειώδη.  :s&m_2:  :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
τα πιο καλτ σπιτια.

:2funny: :2funny: :2funny: με εχουν πιασει νευρικα γελια με αυτα που διαβαζω, εχω γαμησει παμπολλες φορες σε ολα τα σπιτακια της Περγαμου, ευτυχως που το παιρνω ετσι με τα γελια και δεν εχω τρομοκρατηθει (ακομα)  :S

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καλα αγαπητοι, εχω διαβασει σχεδον ολες τις κριτικες για την συγκεκριμενη και απο ο,τι εχω συμπερανει, δεν πρεπει να στεκει και πολυ και δεν χρειαζεται να στο πει αυτο, γιατρος με χαρτι...
Παντως, θυμαμαι συγκεκριμενα καποιον συναγωνιστη που ενω του τον ειχε καραμελωσει ακαποτα, πηγε κατευθειαν να του τον σπιτωσει μεσα της χωρις προφυλαξη και την απετρεψε αμεσα ο τυπος...

Επισκέπτης
Πυρκαυλε σαν περιεργα μας τα λες, σιχαινοτανε τη γευση της καποτας αλλα παρολα αυτα εσυ ησουν ο πιο τακτικος πελατης απ οτι διαβασα, αποκαλυφθηκες
Έχω πει ποτέ εγώ ότι προτιμώ στοματικό με προφύλαξη;
Δες τις κριτικές μου και θα καταλάβεις!
Όποτε με ρωτούν με ή άνευ πάντα απαντώ άνευ.
Στοματικό όμως πάντα έτσι; Και δεν κάνω και γλειφομούνια.
Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου για να χρειάζεται ν' αποκαλυφθώ.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
τα πιο καλτ σπιτια.

Αχααααα η αποδειξη οτι εκανε ακαποτα   :cheesy:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Έχω πει ποτέ εγώ ότι προτιμώ στοματικό με προφύλαξη;
Δες τις κριτικές μου και θα καταλάβεις!
Όποτε με ρωτούν με ή άνευ πάντα απαντώ άνευ.
Στοματικό όμως πάντα έτσι; Και δεν κάνω και γλειφομούνια.

Η μπαρμπορα αναφερεται απο τις πιο επικινδυνες γιατι κανει ακαποτα παιχνιδια αλλα εσυ εισαι νο1 πελατης, αρα καταλαβαμε για πιο λογο ανοιξες το θρεντ, μηπως εισαι κολλητος του λιονταρη ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: με εχουν πιασει νευρικα γελια με αυτα που διαβαζω, εχω γαμησει παμπολλες φορες σε ολα τα σπιτακια της Περγαμου, ευτυχως που το παιρνω ετσι με τα γελια και δεν εχω τρομοκρατηθει (ακομα)  :S

καλα δεν τα χες παρει πρεφα τα σπιτακια της περγαμου?
στο κατω απο τα δεξια της ηπειρου καθως ανεβαινεις εχει και εναν κουτσαβλο τσατσο
φιλο της ζανας ... ηταν ρεπατζου λεει μια μερα και ψωνιζοτανε κιολας
"μισο λεπτο παιδια θα βγει η κοπελα μας τωρα -βεβαια ο καθε ανδρας τον χωνει οπου θελει-" χαχαχχα

Επισκέπτης
Η μπαρμπορα αναφερεται απο τις πιο επικινδυνες γιατι κανει ακαποτα παιχνιδια αλλα εσυ εισαι νο1 πελατης, αρα καταλαβαμε για πιο λογο ανοιξες το θρεντ, μηπως εισαι κολλητος του λιονταρη ?
Αχά μ' έπιασες. Προσπαθώ να κατηγοριοποιήσω όσες κάνουν ακάποτα στοματικά.
Προς το παρόν έχουμε μόνο τη Μπάρμπορα ε;

Λοιπόν, για να μη λέμε ό,τι μαλακία μας κατέβει.
Τη συγκεκριμένη κοπέλα την έχω πάρει άπειρες φορές. Πολλάκις προσπάθησα να την ψαρέψω για ακάποτο σεξ ώστε να πάρω δρόμο και να μην με ξαναδεί αλλά πάντα ήτανε αρνητική. Διάβασα κάποια φορά ένας που έλεγε ότι πήγε να τον καβαλήσει ακάποτα. Αλλά ήτανε κάποιος καινούριος που είχε κάνει μια και μοναδική κριτική. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να ισχύει αλλά μου φάνηκε κάπως περίεργο δεν νομίζετε;
Μπορεί στην τελική να αποδειχθεί ότι κάνει ακάποτα. Αλλά αν δεν μου έχει προτείνει ποτέ τπτ εμένα που είμαι καλός πελάτης σε ποιον τα κάνει και δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ τπτ ως τώρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom