Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ρε σεις τυποι ειμαι σεξουαλικα ενεργος 8 χρονια, πηγαινω τακτικα σε μπουρδελα τα τελευταια 3-4 απο αυτα. Δεν εχω επισκευτει ποτε μου ουρολογο/αφροδισιολογο. Τι σκατα, τοσο τυχερος ειμαι?

ΥΓ: Ποσες ασθενειες λετε να μου βρει αν επισκευτω καποιον  :think:  :S

καλα δεν τα χες παρει πρεφα τα σπιτακια της περγαμου?
στο κατω απο τα δεξια της ηπειρου καθως ανεβαινεις εχει και εναν κουτσαβλο τσατσο
φιλο της ζανας ... ηταν ρεπατζου λεει μια μερα και ψωνιζοτανε κιολας
"μισο λεπτο παιδια θα βγει η κοπελα μας τωρα -βεβαια ο καθε ανδρας τον χωνει οπου θελει-" χαχαχχα

Ποιο ειναι αυτο? Τρια σπιτακια δεν εχει ολα κι ολα η Περγαμου? Μηπως μιλατε για παλιοτερα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε σεις τυποι ειμαι σεξουαλικα ενεργος 8 χρονια, πηγαινω τακτικα σε μπουρδελα τα τελευταια 3-4 απο αυτα. Δεν εχω επισκευτει ποτε μου ουρολογο/αφροδισιολογο. Τι σκατα, τοσο τυχερος ειμαι?

ΥΓ: Ποσες ασθενειες λετε να μου βρει αν επισκευτω καποιον  :think:  :S

Ποιο ειναι αυτο? Τρια σπιτακια δεν εχει ολα κι ολα η Περγαμου? Μηπως μιλατε για παλιοτερα?

αυτο τυπε

(το κατω)

το 3ο που λες ειναι πολυ ψηλα... ακριβως μετα στριβεις στην αχαρνων

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.147
Πόντοι
46.232
Περιέγραψε την Έλενα την Βουλγάρα.Σε ποιο σπίτι δούλευε;
κεραμικου 13 γ βραδια, γυρω στα 38 με 40 μαυρα μαλια εκανε κ ξεσκουφωτη πιπα σε ελληνες ,ψηλη γυρω στο 175 με κανονικο σωμα μικρο πεσμενο στηθος κ καπνιζε πολυ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.147
Πόντοι
46.232

Επισκέπτης
Προσοχή λοιπόν  κ πάντα καπότα για να είστε ήσυχοι γιατί με τις αλανιάρες που δουλεύουν στα κόκκινα σπιτάκια άκρη δεν βγαίνει. :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

να σου ετοιμαζουμε την κασα δηλαδη.. :grin: :grin: :2funny: :2funny:

ζωη σε λογου μας :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα ακαποτα στοματικα μπορει να θεωρουνται καπως επικινδυνα αλλα δεν ειναι αυτα το αντικειμενο του θρεντ που ξεκινησε ο πυρκαυλος.το θεμα ειναι ποιες κοπελες ειτε επειδη πιεζονται απο τους ιδιοκτητες να τραβηξουν κοσμο ειτε επειδη τη βρισκουν να σπερνουν αρρωστιες η δεν ξερω γιτι αλλο επιτρεπουν η προτρεπουν σε πραξεις που θεωρουνταο ακρως επικινδυνες για το συνολο των συναθλητων.
Μεχρι στιγμης λοιπον που εχουμε φθασει πλεον στη 10τη σελιδα με εξαιρεση την Μπαρμπαρα, που υποτιθεται οτι ειναι ψυχοπαθης φορεας που τα κανει ολα προκειμενου να εκδικηθει τα υποψηφια θυματα της (πραγμα που ομως και οδιος  ο πυρκαυλος που ανοιξε αλλωστε και το θρεντ διαψευδει καθοτι ειναι τακτικος της πελατης και θα το ηξερε απο "πρωτο" χερι), το μονο νεωτερο ειναι οτι η Ντενιζα δινει γλωσσοφιλα(λες και δεν εχει ειπωθει αυτο 10δες φορες απο εδω μεσα)και οτι καπου στην Περγαμου γινονταν παλια ακαποτα κολπικα πριν να το κλεισουν.
Που ειναι λοιπον ολες αυτες οι πληροφοριες απο πρωτο χερι?
Πιστευετε δηλαδη μονο τα συμπερασματα που βγαζετε απο τα ποστς του LIONTARI28?
Μα αν δεν κανω λαθος εκεινος ψαχνει να βρει βρωμικο και κινκυ σεξ και δεν τοχει βρει ακομα, δεν νομιζω πως αναφερθηκε ποτε συγκεκριμενα σε ακαποτα κολπικα η πρωκτικα.
Η μονη που φαινεται να τοχει κανει ειναι η Νανα απο Καλυμνου και ισως και η Τζενη (μονο  πρωκτικο) η οποια ομως μην ξεχναμε πως ειναι γενικα τοσο σπασαρχιδω που δεν αποκλειεται και καποιοι να της βγαλανε το ονομα για καψονι.  

Επισκέπτης
@maris
Ανέφερε κι άλλες δύο ο n.smirni76
Αισίως είμαστε μόλις μερικές ώρες μετά τη δημιουργία του νήματος και έχουμε 4-5 περιπτώσεις. Περίμενε να δεις πόσες θα μαζευτούν σε μία βδομάδα.

@n.smirni76, σε παρακαλώ δώσε περισσότερες λεπτομέρειες. Στο πρότεινε με επιπλέον χρέωση; Το πρότεινε σε φίλο σου; Έσπασε η καπότα και δεν την ένοιαζε; Κάτι άλλο;
Δεν μπορώ να βάλω στη λίστα την Αντριάννα φερ ειπείν έτσι αόριστα. Θα βγει μετά κάποιος για παράδειγμα και θα πει <<ναι ρε παιδιά μου έκανε ακάποτο κολπικό αλλά εγώ είμαι γκόμενός της...>>

Επισκέπτης

ΥΓ: Ποσες ασθενειες λετε να μου βρει αν επισκευτω καποιον  :think:  :S

οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις κανα κονδυλοματακι αναμεσα στον κωλο και τα αρχιδια (μερος που ειναι πολυ δυσκολο να δεις)???

επισης εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις hpv που αν δεν βγαλεις κονδυλοματα ειναι ασυμπτωματικος????

και απο πανω απο ολα αυτα ο ιος κολλαει και με καποτα και οι ερευνες δειχνουν οτι το μεγαλυτερο μερος του σεξουαλικα ενεργου πλυθυσου το εχουν!!!

οποτε φιλε οσο και να προσεχουμε μερικα σμν δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε παρα μονο με την πληρη αποχη!!!

nobal08

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις κανα κονδυλοματακι αναμεσα στον κωλο και τα αρχιδια (μερος που ειναι πολυ δυσκολο να δεις)???

επισης εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις hpv που αν δεν βγαλεις κονδυλοματα ειναι ασυμπτωματικος????

και απο πανω απο ολα αυτα ο ιος κολλαει και με καποτα και οι ερευνες δειχνουν οτι το μεγαλυτερο μερος του σεξουαλικα ενεργου πλυθυσου το εχουν!!!

οποτε φιλε οσο και να προσεχουμε μερικα σμν δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε παρα μονο με την πληρη αποχη!!!

Εμεναπαντως οδερματολογος μου ειπε οτι με καποτα μονο ψειρες μπορεις να κολησεις

Επισκέπτης
δεν νομιζω να υπαρχει τοσο ασχετος δερματολογος καθως ειναι γνωστο οτι παθαινεις και κονδυλωματα!!!!! που για να τα κολλησεις πρεπει να ερθει απλα το κονδυλωμα σε επαφη με γυμνο δερμα!!!!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
δεν νομιζω να υπαρχει τοσο ασχετος δερματολογος καθως ειναι γνωστο οτι παθαινεις και κονδυλωματα!!!!! που για να τα κολλησεις πρεπει να ερθει απλα το κονδυλωμα σε επαφη με γυμνο δερμα!!!!!

Μαλλον επεσε σε καμια αγαμητη ελεινιδα δερματολογο

nobal08

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
γυμνο δερμα!!!!!
[/quote]
Θα τον ξαναρωτησω γιατι ειναι 25 χρονια ειδικος στα αφ/σια.!

Επισκέπτης
Η λίστα μεγαλώνει δυστυχώς...

1)
Σύμφωνα με το παλιό και ενεργητικότατο μέλος Florian186, η ιερόδουλη
Ρωξάνη που δούλευε στο Φωκαίας 19 και τώρα ως Τζένη στο Ιάσωνος 37Β
πουλάει πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη μετά από κρυφή συνεννόηση στο δωμάτιο.
Ορίστε και ο εν λόγω σύνδεσμος

2) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Άννα η μικροκαμωμένη ξανθούλα από το Φωκαίας 22 και τώρα από το Φυλής 74 δραστηριοποιείτο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και η προαναφερθείσα Ρωξάνη/Τζένη.

3) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Αντριάννα από το Φωκαίας 19 πουλάει σεξ χωρίς προφύλαξη.

4) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Έλενα η Βουλγάρα από τον οίκο της Κεραμεικού 13Γ, του πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό.
Ορίστε και η εν λόγω κριτική

5) Σύμφωνα με το παλιό και ενεργητικότατο μέλος amadeus_gr, ο LIONTARI28 προέβη όντως σε σεξ άνευ προφύλαξης στον οίκο της Λεωνίδου 6.
Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το όνομα της πόρνης αλλά μόνο την περιγραφή της.
Ορίστε η εν λόγω κριτική και ο εν λόγω σύνδεσμος

6) Η Νανά από το Καλύμνου 48, έχει κατηγορηθεί πολλάκις ότι προσφέρει σεξ χωρίς προφύλαξη ακόμα και σε ανυποψίαστους πελάτες, όσο γελοίο κι αν ακούγεται αυτό. (αδυνατώ να βρω τους εν λόγω συνδέσμους)

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
307
Like
4.655
Πόντοι
16.491
πεστα ρε μεγαλε Γιανναρε.........

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
6) Η Νανά από το Καλύμνου 48, έχει κατηγορηθεί πολλάκις ότι προσφέρει σεξ χωρίς προφύλαξη ακόμα και σε ανυποψίαστους πελάτες, όσο γελοίο κι αν ακούγεται αυτό. (αδυνατώ να βρω τους εν λόγω συνδέσμους)

πως γινεται αυτο; Ο αλλος δεν καταλαβαίνει αν του φόρεσε καπότα η όχι;

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
768
Πόντοι
366
Για κοπελες απο στουντιο εχουμε καμια αναφορα????

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
καλησπερα παιδες......
δεν εχω να πω πολλα....εχω φριξει με ολα αυτα που εχω διαβασει.....εχω βγαΛει φλικτενες...
μου ερχεται να κανω εμετο.....αηδια....
η μονη συμβουλη μου εινα ΠΡΟΣΩΧΗ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom