Η εθνικοτητα δεν εχω δει να παιζει σοβαρο ρολο για το θεμα. Κατι αλλο ομως εχει συσχετιση 100% :
Κοκκινομαλλες!
Ολες οσες εχω παρει εδιναν κωλο. ΟΛΕΣ.
Πόσες πραγματικές κοκκινομάλες ξέρεις;
Πολύ σπάνιο για Ελλάδα!
Η εθνικοτητα δεν εχω δει να παιζει σοβαρο ρολο για το θεμα. Κατι αλλο ομως εχει συσχετιση 100% :
Κοκκινομαλλες!
τυπε τους το ζηταγες η στο ζηταγανε αυτες;Η εθνικοτητα δεν εχω δει να παιζει σοβαρο ρολο για το θεμα. Κατι αλλο ομως εχει συσχετιση 100% :
Κοκκινομαλλες!
Οι Κύπριες τον κώλο τον έχουν ρουτίνα.
Σε όλες τις εθνικότητες, από αυτές που έχω εμπειρία, μία στις δύο γυναίκες το δηλώνουν ότι το δίνουν και το δίνουν απλόχερα.
Ελληνίδες, Ρωσίδες, Βαλκάνιες, Γερμανίδες, Σκανδιναβές, Αγγλίδες, Γαλλίδες, Ιταλίδες είναι οι εμπειρίες μου με σειρά ποσότητας
Με τουρκάλες και ισπανίδες δεν έτυχε να συνευρεθώ.
Ξεχωρίζω τις Ελληνίδες και Γαλίδες που το απολαμβάνουν περισσότερο απ' όλες.
Από το υπόλοιπο 50% οι μισές το δίνουν στην πράξη χωρίς να το δηλώνουν αρχικά και λένε μετά το γνωστό "από πίσω ούτε με τον δικό μου δεν το κάνω. Θέλω να το εκτιμήσεις αυτό". Και συνεχίσεις να το εκτιμάς. Είναι τα καλύτερα κωλογαμήσια.
Από τις υπόλοιπες (25%) το 10% δεν το δίνει με τίποτα ενώ το 15% το σκέφεται, το φαντασιώνεται, τρώει δάχτυλα, γλύψιμο και στο τέλος στο δίνουν αλλά όχι όποτε γουστάρεις εσύ.
Συμπέρασμα : το 90% των γυναικών γαμιέται από κώλο.
Παίζει σημαντικό ρόλο το σωματότυπο (π.χ. οι γεματούλες το δίνουν αβλεπή όπως σχετικά άνετα και οι πολύ αδύνατες) και ο τρόπος που θα το πάρεις τις πρώτες φορές.
Διπλανές θέσεις σε αεροπλάνο.
Συμφωνώ στο συμπέρασμα. Το ερώτημα είναι αν ειναι κάποιες που φανατικά δεν δινουν!
μου κατσανε
ωραια περουκα φοραει ο τυπος!
ειστε τυχεροι οι κατω των 22 ποντων... >Οι Ελληνιδες! δεν θελει καν συζητηση! οσες εχω γνωρισει ολες μου κατσανε!
ειστε τυχεροι οι κατω των 22 ποντων... >
μην το λες! και γω με τους 17 εχω βγαλει απειρες φορες μερεντα, αν εννοεις αυτο!ειστε τυχεροι οι κατω των 22 ποντων... >
οχι διπλωμενο στα τρια!!!!εννοεις σε παχος?
οχι διπλωμενο στα τρια!!!!
δεν βολευει χανω το μετρημα μετα στο ξεδιπλωμα...ετσι σε θελω αρχοντα στα 4 καλυτερα