Κόναν ο Βάρβαρος: Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος ηθοποιός, ο οποίος να μπορεί να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Κόναν. Επίσης το soundrack πρέπει να είναι ένα εκ των κορυφαίων και να το παίζουν σε όπερες, αν δεν κάνω λάθος.
Κόναν ο Εξολοθρευτής: Συνέχεια του πρώτου, εξίσου καλό και με ωραία μουσική επένδυση.
Ο Εξολοθρευτής: Ταινία, πολύ μπροστά για την εποχή της. Ο χαρακτήρας του κακού και ψυχρού cyborg, που έμοιαζε άτρωτος, προκαλούσε τρόμο.
Ο Εξολοθευτής 2 Ημέρα Κρίσης: Από τις λίγες ταινίες, όπου το νούμερο δύο είναι καλύτερο από το πρώτο. Το σκάλωμα που είχαμε φάει όλοι δεν περιγράφονταν.
Ολική Επαναφορά: Άλλη μία ταινία, πολύ μπροστά για την εποχή της και με πολλά κρυφά μηνύματα. Όλα τα λεφτά ήταν το ταξίδι στην φουτουριστική πόλη του Άρη και οι μεταλλαγμένοι κάτοικοί του.
Ο Κυνηγός: Απίστευτη περιπέτεια που τα συνδύαζε όλα: Πολεμικό, τρόμου και επιστημονική φαντασία.
Κομμάντο: Αυτή η ταινία είναι ότι συμβόλιζε ο Άρλνοντ στα 80's. Από τις αγαπημένες μου, όταν ήμουν μικρός.
Ο Άτρωτος: Φουτουριστική και δυστοπική ταινία.
Αληθινά Ψέματα: Πολύ ωραίο έργο, με πολύ περιπέτεια.
Απόλυτη Διαγραφή: Ακόμη ένα ωραίο έργο, στα 90's πλέον, και από εκεί και μετά χάθηκε η μαγεία του Άρλοντ, της δεκαετείας του 1980.
Επίσης μου άρεσαν τα Δίδυμα, ο Τελευταίος Μεγάλος Ήρωας, ο Μπάτσος του Νηπιαγωγείου και το Jingle All the Way, ταινίες τις οποίες είχε γυρίσει για να ξεφύγει λίγο από το σκληρό προφίλ των πρώτων ταινιών και να μην τυποποιηθεί.