Νέα

Ποια περιοχή έχει τις καλύτερες γυναίκες???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karamba
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Ποσα χρονια φοιτητης...
Μια φορα να χα δει δει μιναρου 9-10 το πρωι ΧΩΡΙΣ μεικαπια. ΧΩΡΙΣ ναναι στολισμενη σαν λατερνα. ΧΩΡΙΣ ναχει υφος χιλιων καρδιναλιων......
ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Μεγαλες πουτανες μεν, το στυλ της γυναικας που μου γυριζει τα αντερα περισσοτερο απο καθε αλλο δε....

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Όλοι οι μαλάκες κοροιδεύετε τον Μορτάκο αλλά εγώ έχω δει την γκόμενα του και πλάκα πλάκα είναι μουνάρα.

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
απο την μικρή μου ταπεινή εμπειρία, οι γυναικες της βορειου ελλαδος εχουν λιγοτερες αναστολες. Οι Κρητικές εαν βγουν απο την Κρητη ειναι πολυ πουτανες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όλοι οι μαλάκες κοροιδεύετε τον Μορτάκο αλλά εγώ έχω δει την γκόμενα του και πλάκα πλάκα είναι μουνάρα.

Ε και εσυ μαλακας εισαι συμφωνα με τον ορισμο που δινεις.

Χωρις παρεες δεν θα βγαλετε ουτε μια γκομενα της προκοπης. Σε αυτο ειμαι σιγουρος 99.9%

Ανθρωπος ο οποιος δεν μπορει να κανει παρεες ειναι ιδιοτροπος και περιεργος. Οποτε ξερεις εκ των προτερων που πας να μπλεξεις. ΑΠλη λογικη.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Χωρις παρεες δεν θα βγαλετε ουτε μια γκομενα της προκοπης. Σε αυτο ειμαι σιγουρος 99.9%

Να μας άμα βγάλουμε, να μας κι αν δε βγάλουμε! Έχουμε άλλες επιλογές. Είμαστε συνειδήσει πορνιστές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να μας άμα βγάλουμε, να μας κι αν δε βγάλουμε! Έχουμε άλλες επιλογές. Είμαστε συνειδήσει πορνιστές.

:2funny: :2funny: :2funny:

ε πασο τοτε. Να δω μεχρι ποτε θα τρεχουν καποιοι στις πουτανες βεβαια...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
για κάποιο λόγο οι χωριατοπούλες είναι πολύ εύκολες...και γενικά οι Καρδιτσιότισες.
θυμάμαι από τις εποχές που πήγαινα προς τα κει... μου ερχόταν δυο δυο από το πουθενά..(απίστευτα μωρά)
τρελά πεσιματα αλλά ήμουν μικρός και ντρεπόμουν πολύ. :grin:
ειδικά σε μια περιοχή που ήταν όλα τα μπαράκια γύρω γύρω (λαχαναγορά αν το θυμάμαι καλά) πανικός γινόταν.
δεν ξέρω αν έχει ακόμα τόσο ωραία νύχτα η καρδίτσα.

υγ
καλά δεν ήταν και Μύκονος αλλά μου άρεσε το χύμα που έπαιζε... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αιδηψος :sunglasses:

old-ladies_bmp.jpg

kapi-13c.jpg

Επισκέπτης
Ποσα χρονια φοιτητης...
Μια φορα να χα δει δει μιναρου 9-10 το πρωι ΧΩΡΙΣ μεικαπια. ΧΩΡΙΣ ναναι στολισμενη σαν λατερνα. ΧΩΡΙΣ ναχει υφος χιλιων καρδιναλιων......
ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Μεγαλες πουτανες μεν, το στυλ της γυναικας που μου γυριζει τα αντερα περισσοτερο απο καθε αλλο δε....

συμφωνώ απόλυτα

Επισκέπτης
για κάποιο λόγο οι χωριατοπούλες είναι πολύ εύκολες...και γενικά οι Καρδιτσιότισες.
θυμάμαι από τις εποχές που πήγαινα προς τα κει... μου ερχόταν δυο δυο από το πουθενά..(απίστευτα μωρά)
τρελά πεσιματα αλλά ήμουν μικρός και ντρεπόμουν πολύ. :grin:
ειδικά σε μια περιοχή που ήταν όλα τα μπαράκια γύρω γύρω (λαχαναγορά αν το θυμάμαι καλά) πανικός γινόταν.
δεν ξέρω αν έχει ακόμα τόσο ωραία νύχτα η καρδίτσα.

υγ
καλά δεν ήταν και Μύκονος αλλά μου άρεσε το χύμα που έπαιζε... :grin:

και μες στην τρελή χαρά μια ζωή

όχι όπως κάποιες κάποιες που είναι μονίμως στραβομουτσουνιασμένες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και μες στην τρελή χαρά μια ζωή

όχι όπως κάποιες κάποιες που είναι μονίμως στραβομουτσουνιασμένες

χαχαχαχα ενω εσυ μλκα καθε μερα θα εισαι φουλ στα κεφια
φαινεται απο εδω μεσα που την αλλη φορα σου λεγαμε για γυναικες και εσυ ελεγες εχει προβληματα ο κοσμος

τι τρολλ εισαι ρε πουστη μου  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom