ενα τοπικ ρε...ενα τοπικ που να μην το γαμησετε με τις παπαριες σας και τα κραξιματα σας ο ενας στον αλλον!!ξεκαυλωστε ρε στα πμ σας

ενα τοπικ ρε...ενα τοπικ που να μην το γαμησετε με τις παπαριες σας και τα κραξιματα σας ο ενας στον αλλον!!ξεκαυλωστε ρε στα πμ σας
η πατρα!
Όλοι οι μαλάκες κοροιδεύετε τον Μορτάκο αλλά εγώ έχω δει την γκόμενα του και πλάκα πλάκα είναι μουνάρα.
Χωρις παρεες δεν θα βγαλετε ουτε μια γκομενα της προκοπης. Σε αυτο ειμαι σιγουρος 99.9%
Να μας άμα βγάλουμε, να μας κι αν δε βγάλουμε! Έχουμε άλλες επιλογές. Είμαστε συνειδήσει πορνιστές.
![]()
![]()
ε πασο τοτε. Να δω μεχρι ποτε θα τρεχουν καποιοι στις πουτανες βεβαια...
:Sγια κάποιο λόγο οι χωριατοπούλες είναι πολύ εύκολες...και γενικά οι Καρδιτσιότισες.
Ποσα χρονια φοιτητης...
Μια φορα να χα δει δει μιναρου 9-10 το πρωι ΧΩΡΙΣ μεικαπια. ΧΩΡΙΣ ναναι στολισμενη σαν λατερνα. ΧΩΡΙΣ ναχει υφος χιλιων καρδιναλιων......
ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Μεγαλες πουτανες μεν, το στυλ της γυναικας που μου γυριζει τα αντερα περισσοτερο απο καθε αλλο δε....
Όλοι οι μαλάκες κοροιδεύετε τον Μορτάκο αλλά εγώ έχω δει την γκόμενα του και πλάκα πλάκα είναι μουνάρα.
απο την μικρή μου ταπεινή εμπειρία, οι γυναικες της βορειου ελλαδος εχουν λιγοτερες αναστολες. Οι Κρητικές εαν βγουν απο την Κρητη ειναι πολυ πουτανες.
για κάποιο λόγο οι χωριατοπούλες είναι πολύ εύκολες...και γενικά οι Καρδιτσιότισες.
θυμάμαι από τις εποχές που πήγαινα προς τα κει... μου ερχόταν δυο δυο από το πουθενά..(απίστευτα μωρά)
τρελά πεσιματα αλλά ήμουν μικρός και ντρεπόμουν πολύ.
ειδικά σε μια περιοχή που ήταν όλα τα μπαράκια γύρω γύρω (λαχαναγορά αν το θυμάμαι καλά) πανικός γινόταν.
δεν ξέρω αν έχει ακόμα τόσο ωραία νύχτα η καρδίτσα.
υγ
καλά δεν ήταν και Μύκονος αλλά μου άρεσε το χύμα που έπαιζε...![]()
και μες στην τρελή χαρά μια ζωή
όχι όπως κάποιες κάποιες που είναι μονίμως στραβομουτσουνιασμένες
Αλάνθαστος μάστορα!!! Οι χωριατοπούλες από όπου και να είναι είναι φωτιά!!!!πάρε και μια τσομπανοπούλα...
![]()
Ρε κατακαημένε μάστορα σε αυτό το site ήρθες να λύσεις το κορεατικό πρόβλημα?Ενα ακόμα φλέγον κοινωνικο θέμα στο bourdela .com![]()