Νέα

Ποια περιοχή έχει τις καλύτερες γυναίκες???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karamba
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι σχεση εχουν ολα αυτα με το οτι εισαι αγαμητος?

ότι είναι βλασφημία και προσβολή ακόμα και να το μιλάς

είσαι τόσο από άλλο πλανήτη που κάποτε σύγκρινες τον εαυτό σου με τους ΟΥΚΑΔΕΣ

τώρα θες να γαμήσεις κι αυτό το θρεντ συγκρίνοντας τη μάταιη ύπαρξη σου με κάναν Μάρλον Μπράντο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε ακυρα αυτα που εγραψες...λαμιωτισες με τιποτα καταρχην δεν ειναι οι πιο ομορφες.βεβαια καθενας με την αποψη του...

Tρολλ... τον πηρε χαμπαρι προχθες η βιλμα και ηταν ετοιμη να τον κυνηγησει  :2funny: :2funny:

εισαι τρολλ του λεει ρε δεν ξερεις τι σου γινεται χαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ότι είναι βλασφημία και προσβολή ακόμα και να το μιλάς

είσαι τόσο από άλλο πλανήτη που κάποτε σύγκρινες τον εαυτό σου με τους ΟΥΚΑΔΕΣ

τώρα θες να γαμήσεις κι αυτό το θρεντ συγκρίνοντας τη μάταιη ύπαρξη σου με κάναν Μάρλον Μπράντο;

Απο θεμα φυσικης καταστασης συγκρινομαι ανετα με τους ΟΥΚΑΔΕΣ. Παλι θα τα ξαναπουμε?

Τοσα χρονια ειμαι αθλητης στο TKD. Δεν ξερεις να διαβαζεις???????????????/  :P

OP
OP
karamba

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Θεωρώ ότι η Θεσσαλονίκη έχει τις πιο ξηγημένες γυναίκες,η Άρτα τις πιο όμορφα ντυμένες και ακόμα δεν έχω καταλάβει τις Πυργιώτισες...

Επισκέπτης
Tρολλ... τον πηρε χαμπαρι προχθες η βιλμα και ηταν ετοιμη να τον κυνηγησει  :2funny: :2funny:

είσαι τόοοοοοοσο χαζός που μας υπενθυμίζεις ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ότι
η βίλμα με είπε ΤΡΟΛ;

και περιμένεις να σε πάρει κανένας στα σοβαρά;

Αλήθεια δε ντρέπεσαι να βγεις στον έξω κόσμο;

Μήπως να παίρνες καμιά αναβολή αποστράτευσης;

Για ψάξτο λίγο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
είσαι τόοοοοοοσο χαζός που μας υπενθυμίζεις ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ότι
η βίλμα με είπε ΤΡΟΛ;

και περιμένεις να σε πάρει κανένας στα σοβαρά;

Αλήθεια δε ντρέπεσαι να βγεις στον έξω κόσμο;

Μήπως να παίρνες καμιά αναβολή αποστράτευσης;

Για ψάξτο λίγο...

καλά, πάρε εσύ 17 νταν και έλα ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τέλος πάντων, για όλους τους άλλους πριν τον και επιστημονικά αποδεδειγμένα πλέον καθυστερημένο:

περιμένω ενστάσεις μεμονωμένα για κάθε περίπτωση

Πιστεύωθα συμφωνήσουν πολλοί για:

Σερρες, Κομοτηνή, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Βέροια (όποιος ξέρει),

Για Αθήνα, Καλαμάτα, Κρήτη, Λαμία η απάντηση έγινε με προκατάληψη, άρα επιδέχεται αμφισβήτησης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Σιγουροτατα ειχαμε παλιοτερα εναν ΟΥΚΑ που ερχοταν στην σχολη και εκανε προπονηση στο TKD.

Αμα δεν ξερετε μην γραφετε τα δικα σας... αλλο η ναυτικη τους εκπαιδευση - στρατιωτικη εκει δεν τους κοντραρω γιατι δεν ξερω δεν εχω κανει... αλλα οχι να μου λεει ο αλλος για τους ΟΥΚΑΔΕΣ που εβαζαν θωρακες και στο κεφαλι για να παιξουμε αγωνες εντος γυμναστηριου.

Στα γυμναστηρια ερχοντουσαν που καναμε προπονηση. Ε νταξει φουσκωμενοι ειναι και?

ΚΑΙ?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τύπε δε χρειάζεται να ξέρω δράμι από πολεμικές τέχνες για να δείρω κάποιον.

Για μένα το μόνο που μετράει σε έναν καυγά είναι η αφορμή:

Άμα αφορμή είναι επειδή τον έσπρωξα, θα με ρίξει μπουκέτα, και θα του ρίξω ότι προλάβω: μέχρι εκεί

Άμα αφορμή είναι επειδή μου έβρισε τη μάνα η κόλλησε τη γκόμενα μου ενώ ήμουν μπροστά
θα φάει μπουκάλι ή καρέκλα στο κεφάλι, όσες πολεμικές τέχνες και αν ξέρει
Άμα καταπατήσει 2 μέτρα το οικόπεδό μου, θα φύγει με σπασμένο χέρι
Αν προσπαθήσει να βιάσει την ανήλικη αδερφή μου θα μείνει σακάτης (σπασμένο χέρι ή σπονδυλική στήλη) για μια ζωή

Αν είναι τοκογλύφος και μου βγάλει σε πλειστηριασμό το σπίτι για 2.000 ευρώ, θα φάει 3 σφαίρες στο κεφάλι...

Αντίθετα, αν κατα λάθος σκοντάψω και πέσω πάνω στο παιδί του και στραμπουλήξει το χεράκι του, θα κάτσω να με δείρει χωρίς να κάνω τίποτα...

Το μόνο που μετράει είναι η αφορμή, όχι αν ξέρει πολεμικές τέχνες ή κρατάει μαχαίρι, κλπ

γαβ γαβ γαβ... σαν κατι σκυλακια στο δρομο που σε παιρνουν απο πισω και μολις
κανεις πως πατας ποδι φευγουν χιλιομετρα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Όταν ήμουν 22 τα είχα με μια Σεραία 26 χρονών ΞΕΠΑΤΙΟΛΑ...

όταν γαμιόταν την έκλεινα το στόμα γιατί την άκουγε όλη η πολυκατοικία

Μου λεγε ότι στην πόλη της θεωρούνταν μαγκιά για μια γκόμενα να παίξει με κάποιον άγνωστο σ ένα μπαράκι και να φύγει μαζί του...

την ώρα που αλλού θα θεωρούνταν ντροπή

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
100
Πόντοι
4.165
Η καλύτερη περιοχή είναι σίγουρα αυτή που δεν έχεις πατήσει ποτέ!  :P
Αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να κάνεις την ερώτηση καθότι θα την γνώριζες ήδη την απάντηση  :grin:.

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Σιγουροτατα ειχαμε παλιοτερα εναν ΟΥΚΑ που ερχοταν στην σχολη και εκανε προπονηση στο TKD.

Αμα δεν ξερετε μην γραφετε τα δικα σας... αλλο η ναυτικη τους εκπαιδευση - στρατιωτικη εκει δεν τους κοντραρω γιατι δεν ξερω δεν εχω κανει... αλλα οχι να μου λεει ο αλλος για τους ΟΥΚΑΔΕΣ που εβαζαν θωρακες και στο κεφαλι για να παιξουμε αγωνες εντος γυμναστηριου.

Στα γυμναστηρια ερχοντουσαν που καναμε προπονηση. Ε νταξει φουσκωμενοι ειναι και?

ΚΑΙ?  :grin:

Οι εν ενεργεια ΟΥΚ δεν ειναι ολοι ντουλαπες αλλα πιο κοντα σε fitness σωμα γιατι η προπονηση τους τους στεγνωνει , τωρα απο κει και περα βεβαια σε καποιους θα εισαι καλυτερος και σε καποιους χειροτερος...

Επισκέπτης

γαβ γαβ γαβ... σαν κατι σκυλακια στο δρομο που σε παιρνουν απο πισω και μολις
κανεις πως πατας ποδι φευγουν χιλιομετρα  :2funny: :2funny:

Μπόλντη επειδή απέδειξες ότι είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΖΟΣ
παρά τα όσα έχω παραθέσει εδώ μέσα που για σένα θα πρεπε να είναι μαθήματα μπας και άλλαζες λιγάκι μια και σε περιμένει μεγάλη πούτσα εκεί έξω τώρα που βγαίνεις (αν και γι αυτό αμφιβάλλω αφού πάλι με τη μαμά θα μένεις οπότε, αυγουλάκι, πλυμένο βρακί και χαρτζιλικάκι θα τα χεις έτοιμα)

να ξέρεις ότι από δω και πέρα, αναγκαστικά και ειδικά μόνο σε σένα, οι απαντήσεις μου, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, δε θα ξεπερναν την μια σειρά, πολλές φορές δε, θα περιορίζονται σε μονολεκτικές απαντήσεις, ή emoticon

δυστυχώς λυπάμαι που καταφεύγω σ αυτό το μέτρο, αλλά είναι η μόνη άμυνα απέναντι ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
οι Λεσβιες είναι οι καλλίτερες μακράν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ας απαντησω και εγω στο θεματακι ... Παλιοτερα (δεν το εχω πει ποτε ως τωρα) αλλα ειχα φαει ρωσιδα φοιτητρια οδοντιατρο η οποια γενικα εστελνε και γραμματα... ειχε αυτο το κολλημα. Την εχω κρατησει ακομα  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπόλντη επειδή απέδειξες ότι είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΖΟΣ
παρά τα όσα έχω παραθέσει εδώ μέσα που για σένα θα πρεπε να είναι μαθήματα μπας και άλλαζες λιγάκι μια και σε περιμένει μεγάλη πούτσα εκεί έξω τώρα που βγαίνεις (αν και γι αυτό αμφιβάλλω αφού πάλι με τη μαμά θα μένεις οπότε, αυγουλάκι, πλυμένο βρακί και χαρτζιλικάκι θα τα χεις έτοιμα)

να ξέρεις ότι από δω και πέρα, αναγκαστικά και ειδικά μόνο σε σένα, οι απαντήσεις μου, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, δε θα ξεπερναν την μια σειρά, πολλές φορές δε, θα περιορίζονται σε μονολεκτικές απαντήσεις, ή emoticon

δυστυχώς λυπάμαι που καταφεύγω σ αυτό το μέτρο, αλλά είναι η μόνη άμυνα απέναντι ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ

Εσυ με ποιους μενεις για πες μας...  :2funny: :2funny:

η πλακα ειναι οτι λεει εμενα καθυστερημενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom