Επισκέπτης
Εσυ με ποιους μενεις για πες μας...
η πλακα ειναι οτι λεει εμενα καθυστερημενο.
ξύπνα μπόλντη, άλλοι έχουν 3 παιδιά, διδακτορικό και δουλειά στην ηλικία σου
Εσυ με ποιους μενεις για πες μας...
η πλακα ειναι οτι λεει εμενα καθυστερημενο.
γεια σου δασκαλε με κορεατη εχεις κανει προπονηση;Σιγουροτατα ειχαμε παλιοτερα εναν ΟΥΚΑ που ερχοταν στην σχολη και εκανε προπονηση στο TKD.
Αμα δεν ξερετε μην γραφετε τα δικα σας... αλλο η ναυτικη τους εκπαιδευση - στρατιωτικη εκει δεν τους κοντραρω γιατι δεν ξερω δεν εχω κανει... αλλα οχι να μου λεει ο αλλος για τους ΟΥΚΑΔΕΣ που εβαζαν θωρακες και στο κεφαλι για να παιξουμε αγωνες εντος γυμναστηριου.
Στα γυμναστηρια ερχοντουσαν που καναμε προπονηση. Ε νταξει φουσκωμενοι ειναι και?
ΚΑΙ?
Ρε απαντα σε αυτο που σε ρωταω τωρα και ασε τους αλλους...
εσυ με ποιους μενεις για πες μας... ποιος σου μαγειρευει για να εχεις ηδη 17 μηνυματα μεσο ορο
με εγγραφη ενος μηνα?
με τον black dragonγεια σου δασκαλε με κορεατη εχεις κανει προπονηση;
......είπε ο 34.000 μηνύματα
μακάρι να χαπακώνεσαι, θα ήταν μια λογική δικαιολογία, ελπίζω να οφείλεται σ αυτό...
......είπε ο 34.000 μηνύματα
μακάρι να χαπακώνεσαι, θα ήταν μια λογική δικαιολογία, ελπίζω να οφείλεται σ αυτό...
με τον black dragon
παιχτη ποτε θα κανονισουμε μια προπονηση με τον μπολντη;με τον black dragon
Όταν ήμουν 22 τα είχα με μια Σεραία 26 χρονών ΞΕΠΑΤΙΟΛΑ...
όταν γαμιόταν την έκλεινα το στόμα γιατί την άκουγε όλη η πολυκατοικία
Μου λεγε ότι στην πόλη της θεωρούνταν μαγκιά για μια γκόμενα να παίξει με κάποιον άγνωστο σ ένα μπαράκι και να φύγει μαζί του...
την ώρα που αλλού θα θεωρούνταν ντροπή
Σοβαρες,αξιοπρεπεις αλλα και παρα πολυ καυλιαρες ειναι οι Σαλλονικιες.Από το "φτιάξτα με Σερραία για να πηδάς με παρέα" έως το "είμαστε τρελές εμείς οι Πατρινές"...
Ποια περιοχή της Ελλάδας έχει σοβαρά κορίτσια ή πουτάνες, όμορφες ή άσχημες, νορμάλ ή ανάποδες?????
Για πείτε τις εμπειρίες σας...
Σοβαρες,αξιοπρεπεις αλλα και παρα πολυ καυλιαρες ειναι οι Σαλλονικιες.
Σοβαρες,αξιοπρεπειςαλλα και παρα πολυ καυλιαρες ειναι οι Σαλλονικιες.