Δεν πουλάνε μαιμούδες στα σουπερ μάρκετ απ οσο εχω δει,μονο στα pet shop.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά μάρκα προφυλακτικά προτιμάτε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AntifitCondom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
λαθος σου ειπεένας φίλος μου μού είχε πει ότι δεν δίνουν καν φιλιά στο στόμα...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Της το ειπε μετα από κάτι γλωσόφιλα που εριξε μαζι τηςλαθος σου ειπε
Πάντως,το έχω ακούσει κι από άλλους αυτό...λαθος σου ειπε
Τεσπα,δεν με ενδιαφέρει κιόλας...
Της το ειπε μετα από κάτι γλωσόφιλα που εριξε μαζι της
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
no ruber
μόνο με γκόμενες που είναι σίγουρες
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΩΛΟ
(εκτός αν θέλετε μούλικα).
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τα προφυλλακτικά μικρη μου δεν ειναι μονο για αντισύλληψη, ειναι ΚΥΡΙΩΣ για τα ΣΜΝ.Με όλα αυτά που λέτε για τα προφυλακτικά που σπάνε,έχω τρομάξει!!Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι τα αντισυλληπτικά :-
Πάντως,τα again δεν σπάνε ποτέ,ακόμη και μετα απο 50 λεπτά...
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
δεν θα στον εχουν βαλει ποτε στο κολαρακι σου να δεις πως θα βγει μετα απο 50 λεπτα στο μουνακι σου τι να παθει κουκλα μου με τοσα υγρα καπιτο....Με όλα αυτά που λέτε για τα προφυλακτικά που σπάνε,έχω τρομάξει!!Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι τα αντισυλληπτικά :-
Καλά,μιλάω για μένα που έχω μακροχρόνια σχέση...Τα προφυλλακτικά μικρη μου δεν ειναι μονο για αντισύλληψη, ειναι ΚΥΡΙΩΣ για τα ΣΜΝ.
Και πάλι εννοώ πως χρειάζονται τα αντισυλληπτικά σε περίπτωση που σπάσει το προφυλακτικό,να είμαστε καλυμμένοι
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.136
- Πόντοι
- 42.697
Με όλα αυτά που λέτε για τα προφυλακτικά που σπάνε,έχω τρομάξει!!Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι τα αντισυλληπτικά :-
ολα τα προφυλακτικα σπάνε
αν τα βαλεις λάθος σπανε, αν δεν ηταν καλά φυλαγένα σπάνε,
αν ο κολπος της κοπέλας ειναι στενός και δεν ειναι υγρός παλι σπάνε κ.τλ
και duo και durex και again μου εχουνε σπάσει.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.136
- Πόντοι
- 42.697
Καλά,μιλάω για μένα που έχω μακροχρόνια σχέση...
Και πάλι εννοώ πως χρειάζονται τα αντισυλληπτικά σε περίπτωση που σπάσει το προφυλακτικό,να είμαστε καλυμμένοι
εσυ Συλβια κανε καλυτερα εντελως αποχη απο το σεξ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Για την ενημέρωση σου κάθε φορά που κάνουμε σεξ το κάνουμε με ολους τους πρώην των πρώην των των των.......Για να μη βάλω μεσα και τις απιστίες.Καλά,μιλάω για μένα που έχω μακροχρόνια σχέση...
Think about it
Ναι,όντως δεν έχει γίνει αυτό και δεν ξέρω..δεν θα στον εχουν βαλει ποτε στο κολαρακι σου να δεις πως θα βγει μετα απο 50 λεπτα στο μουνακι σου τι να παθει κουκλα μου με τοσα υγρα καπιτο....
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σοβαρότατα μιλάμε και στα λέμε σαν πολύ μεγαλύτεροί σου που εχουμε κάνει πολλές μαλακίες στη ζωη μας.Καλά αφήστε για μια φορά τις ειρωνίες...Τι είναι αυτό το πράγμα πια εδώ μέσα;Αδυνατείτε να μιλήσετε σοβαρά;
Χαχα οκ,ο δικός μία σχέση είχε πριν από μένα,πάντα με προφυλακτικό έκαναν σεξ και μια φορά είχε σπάσει και επειδή η κοπέλα ήταν λίγο "πεταχτούλα" είχε κάνει εξετάσεις μετά από αυτήν...Και ακόμα και πίπα με προφυλακτικό του έκανεΓια την ενημέρωση σου κάθε φορά που κάνουμε σεξ το κάνουμε με ολους τους πρώην των πρώην των των των.......Για να μη βάλω μεσα και τις απιστίες.
Think about it
Σοβαρότατα μιλάμε και στα λέμε σαν πολύ μεγαλύτεροί σου που εχουμε κάνει πολλές μαλακίες στη ζωη μας.
Σοβαρότατα μου είπε δηλαδή να κάνω αποχή από το σεξ;; :S
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
για κανε 1 προβα κ μας λες μετα πως θα βγει αραγε ποιος να ειναι ο τυχερος που θα παρει την παρθενια της τριπουλας σου ζηλεψα κ μονο στην σκεψη....Ναι,όντως δεν έχει γίνει αυτό και δεν ξέρω..
Ετσι σου ειπε;Χαχα οκ,ο δικός μία σχέση είχε πριν από μένα,πάντα με προφυλακτικό έκαναν σεξ και μια φορά είχε σπάσει και επειδή η κοπέλα ήταν λίγο "πεταχτούλα" είχε κάνει εξετάσεις μετά από αυτήν...Και ακόμα και πίπα με προφυλακτικό του έκανε
Και ασυ τον πιστεψες;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις