axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Γκασπ !!!!!!!!!!!!!!!Το ίδιο ακριβώς είναι!Απλά στο άλλο κολλάει και ο άντρας 1000000000%
Χαχαχα μωρέ το σεξ εμποδίζει το διάβασμα;Ισα ισα!!
Γκασπ !!!!!!!!!!!!!!!Το ίδιο ακριβώς είναι!Απλά στο άλλο κολλάει και ο άντρας 1000000000%
Χαχαχα μωρέ το σεξ εμποδίζει το διάβασμα;Ισα ισα!!
Τι;Γκασπ !!!!!!!!!!!!!!!
και μετα τις στεγνωναν με πιστολακι για τα μαλλιαω ναι
απολυτη αηδια δεν το πιστευα στα ματια μου και παλαιοτερα εκει ηταν πολυ διαφορετικες η ενχωριες καποτες
Οποιος παει χωρις προφυλαξη στις μερες μας και με γυναικα ποσο μαλλον που δεν ξερεις,θελει να αυτοκτονησει,παιζει με τις πιθανοτητες,δωστε πονο οσο μπορειτε αλλα με σκουφο ;) ,οσοι εχουν κανει χωρις με ιεροδουλες το εχουμε ξαναπει ειναι κασκαντεριτζιδες της υγειαςΠάντως,το καλύτερο σεξ είναι χωρίς προφυλακτικό,αλλά να είσαι σίγουρος ότι δεν παίζει να κολλησεις κάτι,μην σου βγει ξινό το σεξ!!!
Και να ρωτήσω κάτι γιατί δεν ξέρω ..σοβαρά οι ιερόδουλες προσφέρουν σεξ χωρίς προφυλακτικό ή το λέτε για πλάκα;
Και καλα,αυτές δεν νοιάζονται μήπως κολλήσουν κάτι...αλλά εσάς δεν σας φοβίζει; :S
Δειχνουν καποιες εξετάσεις;Αλλά και έτσι να είναι,το aids ανιχνευεται στον οργανισμο μετά από 6 βδομαδες με έξι μήνες..αρα μπορει να το κόλλησε προχθές ξερω γω και χθες να το μετέδωσε σε σένα..Οχι;
σε οικους ανοχης εννοεις?Κανείς δεν μου είπε αν αυτές δείχνουν εξετάσεις,θα σκασω
Γενικά οι κοπέλες που πληρώνονται κ προσφέρουν σεξ χωρίς προφύλαξησε οικους ανοχης εννοεις?
αν παίζει μακροχρόνια σχέση υπάρχει κάτι που φοβάμαι ακόμα ποιο πολύ..
τα παιδιά !!!
και ποιος μου λέει εμένα ότι πήρε τα χάπια της ?
οπότε... φύλαγε τα ρούχα σου γιατί έχει πολλά ποδάρια ο Lucifer...
να γαμάς μόνο κώλο
Εσύ να βάλεις το παλιό άβαταρ,ήταν πιο ωραίονα γαμάς μόνο κώλο
οι κοπελες σε στουντιο και οικους ανοχης εχουν χαρτια,τωρα για το χωρις προφυλαξη το οτι κανουν δεν ειμαι σιγουρος,Γενικά οι κοπέλες που πληρώνονται κ προσφέρουν σεξ χωρίς προφύλαξη
Μάλιστα,κατάλαβα!Σ'ευχαριστώοι κοπελες σε στουντιο και οικους ανοχης εχουν χαρτια,τωρα για το χωρις προφυλαξη το οτι κανουν δεν ειμαι σιγουρος,
αυτοι που εχουν κανει χωρις για εμενα ειναι κοπελες απο δρομο
δηλαδη οι κασκαντερ τις υποθεσης ,σε στουντιο τωρα η κοπελα σιγα μην κατσει να γαμιεται με τον καθενα χωρις προφυλαξη,εδω μπορει να τυχεις να μην σε αφησει να γλειψεις ουτε καν ρωγιτσαΜάλιστα,κατάλαβα!Σ'ευχαριστώ
Την γκόμενά μου μόνο ΑΚΑΠΟΤΑ και πίπα-κώλο-εμπλοκή!Τις υπόλοιπες με durex και ΜΟΝΟ από φαρμακείο γνωστού μου για να είμαι σίγουρος!!
Ληγμένα όχι,λλά έχω ακούσει για φαρμακεία που αγοράζουν μαϊμούδες για να έχουν μεγαλύτερο κέρδος κατά την πώληση..ξέρεις φαρμακοποιούς να πουλάνε ληγμένα
:S :SΛηγμένα όχι,λλά έχω ακούσει για φαρμακεία που αγοράζουν μαϊμούδες για να έχουν μεγαλύτερο κέρδος κατά την πώληση..
Τι δεν κατάλαβες τύπε;;Νομίζεις όλοι οι προμηθευτές πουλάνε τα αυθεντικά;