canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
κανενα παντα ελευθερας βοσκης προτιμαμε
για σας ναι..
για μένα που άμα δω γιατρό όχι !!!
κανενα παντα ελευθερας βοσκης προτιμαμε
absolut-man οποιος ειναι 20 χρονια βουλγαρια αποκταει αντισωματα σε σμν και aidsοποιος εχεις την μυστικη θεραπεια μαρης δεν φοβαται
αυτα ειναι
αν δεις την συνεχεια της ταινιας τυπεΣαν μαχη με μινι φωτοσπαθα τζενται μοιαζει τυπε
μας έφτιαξες πάλι...
τυπε και εμεις εδω δινουμε ακαποτες πιπες σε ζανες αντριαννες αλιονες ναναδες συλβιες ωστε να αποκτησουμεabsolut-man οποιος ειναι 20 χρονια βουλγαρια αποκταει αντισωματα σε σμν και aids
Εξαρτάται και με ποια το κάνεις..για σας ναι..
για μένα που άμα δω γιατρό όχι !!!
absolut-man καποτε χωρις πλακα οταν νοικιασα φιλιππουπολη ενα σπιτι μολις πηγα εκει ειδα στο απεναντι μπαλκονι καποτες στα μανταλακια και μετα καταλαβα τι γινοταντυπε και εμεις εδω δινουμε ακαποτες πιπες σε ζανες αντριαννες αλιονες ναναδες συλβιες ωστε να αποκτησουμε
οπως ειχε καποιος τυπος καποτε
αν χρειαστω ποτέ αιμα θα ζητησω απτην ζανα να μου δωσει που εχει αντισωματα
Για πεςabsolut-man καποτε χωρις πλακα οταν νοικιασα φιλιππουπολη ενα σπιτι μολις πηγα εκει ειδα στο απεναντι μπαλκονι καποτες στα μανταλακια και μετα καταλαβα τι γινοταν
καποιος μου εξηγησε το μυστικο
ama εισαι απο πρωην ανατολικο μπλοκ θα ξερεις ;) ;) ;) ;) ;)Για πες
absolut-man οποιος ειναι 20 χρονια βουλγαρια αποκταει αντισωματα σε σμν και aids
αν δεις την συνεχεια της ταινιας τυπε
τους μπαγλαρωνει η αστυνομια
και παιρνουν τηλ τον δικηγορο του μουσια οτι κατηγορειται για πουτσομαχιες
Εξαρτάται και με ποια το κάνεις..
Αν έχεις σχέση μακροχρόνια,είσαι οκ.Εκτός αν σε κάνει τάρανδο..
Εξαρτάται και με ποια το κάνεις..
Αν έχεις σχέση μακροχρόνια,είσαι οκ.Εκτός αν σε κάνει τάρανδο..
Τι γινοταν δηλαδη ?ειδα στο απεναντι μπαλκονι καποτες στα μανταλακια και μετα καταλαβα τι γινοταν
καποιος μου εξηγησε το μυστικο
Τεσπα,δεν καταλαβαίνω..αν θες πες μουama εισαι απο πρωην ανατολικο μπλοκ θα ξερεις ;) ;) ;) ;) ;)
ω ναιΤι γινοταν δηλαδη ?
Τα πλενανε για οικονομια ?
Δεν σου είπα να χύνεις μέσα..αν παίζει μακροχρόνια σχέση υπάρχει κάτι που φοβάμαι ακόμα ποιο πολύ..
τα παιδιά !!!
και ποιος μου λέει εμένα ότι πήρε τα χάπια της ?
οπότε... φύλαγε τα ρούχα σου γιατί έχει πολλά ποδάρια ο Lucifer...
ΤΖΊΖΟΥΣω ναι
απολυτη αηδια δεν το πιστευα στα ματια μου και παλαιοτερα εκει ηταν πολυ διαφορετικες η ενχωριες καποτες