kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Τι δεν κατάλαβες τύπε;;Νομίζεις όλοι οι προμηθευτές πουλάνε τα αυθεντικά;
πώς είσαι σίγουρος ότι ο γνωστός σου δεν πουλάει μούφες κι αυτός?
Τι δεν κατάλαβες τύπε;;Νομίζεις όλοι οι προμηθευτές πουλάνε τα αυθεντικά;
μονο απο φαρνακειο και μονο durex
πιστευα οτι οι φαρμακοποιοι πουλανε το real thing...τεσπα,μαλλον ολοι λαμογιεψανε,,,,Τι δεν κατάλαβες τύπε;;Νομίζεις όλοι οι προμηθευτές πουλάνε τα αυθεντικά;
Δεν μπορείς ποτέ να είσαι 100% σίγουρος!!Απλά ελπίζω να μη μου την κάνει λόγω φιλίας πολλών χρόνων..πώς είσαι σίγουρος ότι ο γνωστός σου δεν πουλάει μούφες κι αυτός?
Γράψε λάθος τότε,δεν τα πάω καλά με τις φατσούλες!!ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!!πιστευα οτι οι φαρμακοποιοι πουλανε το real thing...τεσπα,μαλλον ολοι λαμογιεψανε,,,,
btw, το emoticon (η φατσα )που εβαλα δεν ειναι αποριας,αλλα δυσαρεσκειας κ εκπληξης.... ;)
απο θεμα αποθηκευσης πιστευω οτι ειναι καλυτερα στα φαρμακειααν τα πάρεις από σούπερ μάρκετ ποιά η διαφορά, παίζει να είναι μαϊμούδες?
Και από σούπερ μάρκετ και από περίπτερο είναι λίγο πιο επικίνδυνο να σου βγουν μαϊμούδες!Εξαιρέσεις σίγουρα υπάρχουν,αλλά όλοι κοιτάνε το παραπάνω κέρδος σήμερα,οπότε καταλαβαίνεις..αν τα πάρεις από σούπερ μάρκετ ποιά η διαφορά, παίζει να είναι μαϊμούδες?
ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑτώρα το είδα
δηλ. και τα μαϊμού είναι κανονικά σε κουτάκι, με το χαρτάκι οδηγιών κλπ σαν τα κανονικά?
Δεν πουλάνε μαιμούδες στα σουπερ μάρκετ απ οσο εχω δει,μονο στα pet shop.αν τα πάρεις από σούπερ μάρκετ ποιά η διαφορά, παίζει να είναι μαϊμούδες?
Κι εμένα 3 φορές η ίδια μάρκα με "πρόδωσε" αλλά όχι με πουτάνες αλλά με γκόμενές μου (ανεπίσημες πουτάνες).... Σκέφτομαι σοβαρά ν'αλλάξω μάρκα. :- :- :-2 ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ 2
DUO ............
δε σπανε ποτέno rubber καλύτερα
Κι εμένα 3 φορές η ίδια μάρκα με "πρόδωσε" αλλά όχι με πουτάνες αλλά με γκόμενές μου (ανεπίσημες πουτάνες).... Σκέφτομαι σοβαρά ν'αλλάξω μάρκα. :- :- :-
Τύπε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :Sno rubber καλύτερα
no ruber
μόνο με γκόμενες που είναι σίγουρες
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΩΛΟ
(εκτός αν θέλετε μούλικα).
ένας φίλος μου μού είχε πει ότι δεν δίνουν καν φιλιά στο στόμα...δηλαδη οι κασκαντερ τις υποθεσης ,σε στουντιο τωρα η κοπελα σιγα μην κατσει να γαμιεται με τον καθενα χωρις προφυλαξη,εδω μπορει να τυχεις να μην σε αφησει να γλειψεις ουτε καν ρωγιτσα
Εδώ θα συμφωνήσω!!!no ruber
μόνο με γκόμενες που είναι σίγουρες
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΩΛΟ
(εκτός αν θέλετε μούλικα).