You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά μάρκα προφυλακτικά προτιμάτε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AntifitCondom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Aκόμα δεν κατάλαβες γιατι εισαι muted? Γιατί γραφεις(οκ λεμε καμια μαακια να περνά η ώρα) μονο με εμότικονς.
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
χθες για πρώτη φορά δοκίμασα τα jaguar. πολύ καλή εφαρμογή, ήταν με γεύση φραόυλα, χωρίς τη μυρωδια του λιπαντικού...και με καλή ελαστικότητα...
Τα γευτηκες? τα εβαλες στο στομα ?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Aκόμα δεν κατάλαβες γιατι εισαι muted? Γιατί γραφεις(οκ λεμε καμια μαακια να περνά η ώρα) μονο με εμότικονς.
Έστειλε πμ στον αντισθένη γιατί μιουταρίστηκε κι έγραφε --->
Έστειλε πμ στον αντισθένη γιατί μιουταρίστηκε κι έγραφε --->
Ρεεεε συυυυ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑγλυφοκωλιδη πρωτα να μουλιασει η πισω κατασταση,κ μετα αμα δεν φτυσεις χλεμπονιδη (valvolinato) απο το φαρυγγα που εχει μαζεψει απο τα κρυωματα της μηχανης δεν κανεις δουλεια
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
nomizo tetoia fορεσα στο γνωστο χοτελ,την ειχε στο δοματιο...και γαμησα το βρωμομουνο της μαυρηςINNO CONDOM προφυλακτικα απο μαλαισια ,να ξερετε ολοι λιγο πολυ εχει τυχει και τα χουμε φορεσει
mouchas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι με το σουκερα.....γιατι επειδη δεν ειναι γνωστη μαρκα?γιατι ρε τυπε να μην προστατευει?
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
e bebaia εχεις δικιο,παντως πολυ ωραια καποτα,ενιωθα το μουνι της καυτο...,μην τρελενεσαι,στα μπουρδελα τι νομιζεις οτι εχουν?dyrex?? αφου δεν εσπασε μια χαρα εισαι
θα τις παραγγειλω απο το ιντερνετ
Ειλικρινά τώρα, και πέρα από πλάκα, αν το κάνει καποιος με αυτο τον τρόπο ας πει: χρησιμοποιεί κανείς 'διπλό' προφυλακτικό;
Έχω φίλο, ο οποίος: α) είναι γιατρός(!), και β) το κάνει αυτό χρόνια (και θα συνεχίσει να το κάνει). Και ποτέ του μου είπε, δεν ειχε κανενα προβλημα. Βρε θα σου σπασει να του λεω εγώ, τριβή κλπ κλπ, ανένδοτος αυτός, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν ειχα ποτέ πρόβλημα κλπ.
Και λέω, ή μυθος ειναι οτι δεν παίζει διπλο προφυλακτικο γιατι θα διαλυθουν, ή ο φίλος λέει ψέμματα.
Επειδή όμως είναι φίλος από τοτε που ημασταν παιδιά, και καλός φίλος και καλό παιδί, σίγουρα δεν μου λέει ψέμματα.
Άρα;
Έχω φίλο, ο οποίος: α) είναι γιατρός(!), και β) το κάνει αυτό χρόνια (και θα συνεχίσει να το κάνει). Και ποτέ του μου είπε, δεν ειχε κανενα προβλημα. Βρε θα σου σπασει να του λεω εγώ, τριβή κλπ κλπ, ανένδοτος αυτός, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν ειχα ποτέ πρόβλημα κλπ.
Και λέω, ή μυθος ειναι οτι δεν παίζει διπλο προφυλακτικο γιατι θα διαλυθουν, ή ο φίλος λέει ψέμματα.
Επειδή όμως είναι φίλος από τοτε που ημασταν παιδιά, και καλός φίλος και καλό παιδί, σίγουρα δεν μου λέει ψέμματα.
Άρα;
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ειλικρινά τώρα, και πέρα από πλάκα, αν το κάνει καποιος με αυτο τον τρόπο ας πει: χρησιμοποιεί κανείς 'διπλό' προφυλακτικό;
Άρα;
Εδω με ενα και δεν αισθανεσαι σχεδον τιποτα, με δυο θα ειναι σαν να εχεις κανει ενεση στο πουλι σου. Στα σοβαρα ομως δυο δεν χρειαζεσαι αλλα παντα να παιρνεις καλης ποιοτητος και φταιγμενα για το ¨μεγεθος¨σου μαζι σου σε ραντεβου. ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 2K