Νέα

Ποια ήταν η καλύτερη εποχή (ή η καλύτερη 10ετία ) στον αγοραίο έρωτα;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Μηνύματα
275
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
της γκομεναρες που σκασανε μαζικα την δεκαετια του 90 δεν θα της ξαναδουμε ποτε....φευ
Να είναι καλά ό Μητσοτακης που επισκέφθηκε την Σοβιετια, και αυτή διαλύθηκε σε 3 μηνες.


Γιατί δεν πήγε στην Τουρκία; Παράπονο το έχω :angel:
 

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
136
Κριτικές
8
Like
551
Πόντοι
301
Συμπουρδελιάρηδες! Ξεκίνησα το 83 σε ένα μπουρδέλο στη Λουκιανού που με είχε πάει συμμαθητής. Είχαμε πάρει άδεια ντε και καλά από το σχολείο να διαβάσουμε για εξετάσεις χαχα! Και μας πίστεψαν και μας άφησαν. Ούτε που σκεφτήκαμε ότι μπορούσαν να πάρουν τηλέφωνο τους γονείς μας και τέτοια ... που μυαλό. Λειτουργούσε μόνον το κάτω. Εκείνα τα χρόνια τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα και με πολύ λίγες επιλογές. Αλλά ευτυχώς ο Μητσοτάκης πήγε στη Σοβιετία και έπεσε το τείχος. Παίδες ήρθε η "Άνοιξη" και δεν ήταν η Πολιτική Άνοιξη! Το τι κορμί πέρασε δεν λέγεται. Και ο ανταγωνισμός ανάγκασε και τα μπουρδέλα να βελτιωθούν. Η δεκαετία του 90 ήταν πολύ καλή γιατί ερχόντουσαν πολλές και από Αν. Γερμανία και από Ουγγαρία και από Τσεχία και από Πολωνία. Τώρα δεν τις βλέπεις αυτές. Μας χτύπησε και η κρίση και ανέβηκε κατακόρυφα και το βιωτικό τους επίπεδο. Θέλω από τη καρδιά μου να ευχαριστήσω αυτές τις παλλακίδες για τις όμορφες στιγμές που έζησα μαζί τους. Να είναι καλά τα κορίτσια.
 

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
903
Κριτικές
2
Like
2.466
Πόντοι
446
αρχες 2000 ηταν η χρυση περιοδος μεχρι 2008
 
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.201
Like
204
Πόντοι
36
Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με την περίοδο (μικρή σε διάρκεια δυστυχώς) της δημιουργίας και ακμής των στούντιο μασάζ στην Αθήνα (από εκεί προέρχεται η ονομασία studio στα αντίστοιχα σημερινά ιδρύματα), με πλήρωμα τις νεοαφιχθείσες καρακουκλάρες του ανατολικού μπλοκ, με μάξιμουμ ηλικία τα 30. Καμία σχέση με σήμερα, ημέρα με τη νύχτα. Μιλάμε για τη λεγόμενη και γνωστή στα πρώτα μέλη του site, προ Μάκη εποχή, δηλαδή τις χρονιές 96, 97 μέχρι και την τραγική ομηρία με τον Σορίν Ματέι, τον Σεπτέμβρη του 98 που οδήγησε στο κλείσιμο των πάντων (εκτός από 2-3 της πλάκας). Βαριέμαι να γράφω περισσότερα, όποιος τα έζησε, ξέρει. Ψιλοκαλούλα ήταν και η πρώτη περίοδος των strip club σε Συγγρού και αλλού, κυρίως με άξονα το παλιό Afrodite, με τη φοβερή μουσική και το αδιαχώρητο τα Σαββατόβραδα. Το Afrodite μετακόμισε κατόπιν εκεί που είναι σήμερα το Alcatraz, με εξίσου καλό κλίμα και καλό πριβέ πλέον. Τα μασατζίδικα άρχισαν δειλά να επανέρχονται περίπου την εποχή που φτιάχτηκε το site (θυμίζω ότι το πρώτο site εξαναγκάστηκε σε κλείσιμο και ξανάνοιξε λίγο αργότερα) και είχαν μια καλή περίοδο μέχρι το 2011 - 12. Κατόπιν η κρίση έφερε τα αποτελέσματά της.
 

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.731
Κριτικές
34
Like
4.646
Πόντοι
7.195
Όπως γράφτηκε ήδη, η καλύτερη περίοδος και από υπηρεσίες και από τιμές είναι τώρα.

Αυτό που άξιζε παλιότερα ήταν η προσμονή, η ανακάλυψη του άγνωστου, το κυνήγι του καινούργιου,
τώρα όλα είναι γνωστά, ίδια και τυποποιημένα, φαστ φουντ η κατάσταση.

Κάτι που νομίζω δεν αναφέρθηκε (και δεν υπάρχει σήμερα) ήταν τα ξενοδοχεία, Σοφοκλέους, Σωκράτους, Γ Σεπτεμβρίου, Βάθης
με πολλές γυναίκες μέσα το καθένα να διαλέγεις..
 
  • Like
Αντιδράσεις: lesa.l

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Μηνύματα
2.529
Κριτικές
99
Like
25.774
Πόντοι
26.236
Άσχετο με το θέμα αλλα μου έχει κανει μασαζ η κυρία Έλενα από το elenas day spa .
Με τη χαρακτηριστική φωνή από τότε .
Με έψησε πιτσιρικάς τότε να περάσω μαζί της .
Κάπου στην Κυψέλη ούτε θυμαμαι που ακριβως το μέρος .
Θυμαμαι όμως ότι δε μου σηκωνόταν γιατί ήταν της αρπαχτής κ στο τέλος ελεγε <<χυσε αγόρι μου να τελειώνουμε >> !!!
Αυτα μένουν !!! τα θυμόμαστε κ γελάμε .Πρέπει να είναι κ 30-35 χρόνια πριν .
 

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
249
Κριτικές
15
Like
861
Πόντοι
311
Προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη εποχή ήταν απο 2000-2007.
Η δεκαετία του '90, αν και ρομαντικη, είχε σοβαρά μειονεκτήματα:
1) δεν υπήρχε ιντερνετ και σαιτ τυπου bou. Πήγαινες στην τυχη κ βαραγες επισης στην τυχη. Επίσης οι πουτανες και τα μπουρδελα δεν ειχαν το αγχος της κακης κριτικης οποτε σε ειχαν γραμενο στα αρχιδια τους - δεκαδες παραδειγματα αθλιας και προσβλητικης συμπεριφορας. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ δεν ηξερες που να ψαξεις, οποτε αναγκαστικα περιφεροσουν στα ιδια: μεταξουργειο, φυλης και περιξ.
2) Ο κανονας ηταν οι μπαλοτσες θειτσες ανω των 40 με λιωμενα κορμια και τιγκα κυτταριτιδα. Πουατανα ανω του μετριου πετυχαινες μια στις 10, μιας και πηγαινες στα τυφλα
3) δεν ειχε απενοχοποιηθει το θεμα , οποτε ή το περναγες ολο το κομματι μονος σου, αντε και με κανεναν κολλητο που γαμαγε κ αυτος σε μπουρδελα. Μεσω των σαιτ μαθαμε οτι υπαρχουν κ αλλοι σαν κ εμας (ισως και χειροτεροι) πασης ηλικιας, εμφανισης, καταστασης, οικονομικης δυναμικης. Εως τοτε μεσες ακρες νομιζαμε οτι ημασταν λιγο ανωμαλιαρηδες και μας τρωγανε οι αγαμιες, για αυτο κ πηγαιναμε στα μπουρδελα,
4) Κανονες υγιεινης: ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ, Μεχρι και σε στρωματα χωρις σεντονια γαμαγαμε. Για να μην πω στα ορθια κατι μαυρες χαμηλα στην πατησιων (πιο αργα βεβαια στη δεκαετια).
5) Παμπολλες περιπτωσεις κανονικων κοριτσιων/γυναικων που εκδιδονταν σε περιορισμενο κυκλο (5-6 ατομα) μονο γνωστων τους ατομων. Εκει ετρωγες σχετικως καλα, αλλα ακριβα
6) Ξεχναμε πολυτελειες τυπου ξυρισμενο μουνι, ωραιες μυρωδιες, καθαριοτητα, τατου, πιρσινγκ, γοβες και στρινγκ. Η γενικη αισθηση ηταν: πηδα στα κρυφα να τελειωνουμε και ας ειναι το μουνι με μούστο.
Βεβαια ολο αυτο ειχε και την αιγλη του:
Ευχαριστιοσουν πιο πολυ α ν πετυχαινες καμια ομορφη ή που να γαμιεται σωστα.
Αγαπουσες με την καρδια σου τον κολλητο σου που ηταν συμπούρδελος.
Εδινες πιο λιγα λεφτα γιατι θεωρουσες οτι εισαι κ λιγο στην ξεφτιλα.
Προσπαθουσες πιο πολυ να βρεις καμια γκομενα - σημερα λες τι να την κανω αφου υπαρχουν οι μουναρες στα στουντιο κλπ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: τοτε ημασταν οι περισσοτεροι πιτσιρικαδες και απολαμβαναμε ακομα και τις φολες - το βλεπαμε σαν περιπετεια, δεν ξεραμε ουτε τι ψαχναμε, ουτε τι μας ικανοποιουσε, ουτε τι ηταν στα αληθεια φολα ή οχι. Σημερα εχουμε απαιτησεις και καλα κανουμε κ τις εχουμε.

Νομζιω οτι το ιντερνετ εχει βοηθησει πολυ στην απενοχοποιηση μας, στην συμπεριφορα τσατσαδων και πορνών απεναντι μας, στο πεσιμο των τιμων, στο να ξερουν οι πουτανες τι μας αρεσει και τι να αποφευγουν και στο να ειναι πλεον κανονας οτι για να τα τσεπωσεις πρεπει να προσφερεις και οχι να εξαπατας.

Ψηφιζω λοιπον 2000-2007, οταν μαλιστα οι τσεπες μας ειχαν κ πολυ χρημα για σκορπισμα και ξελιγωμενα γαμησια.
 

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Μηνύματα
275
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Μακράν καλύτερη η δεκαετία του 90, μόλις είχε διαλυθεί η σοβιετική ένωση και όλα τα απίθανα μουνιά του ανατολικού μπλοκ είχαν κατέβει Ελλάδα για να γλιτώσουν από το μετασοσιαλιστικό παράδεισο.
 

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
790
Like
1.408
Πόντοι
206
Η καλύτερη περίοδος στον αγοραίο έρωτα είναι αυτή που ζούμε στις μέρες μας κι αυτό διότι η προσφορά ιερόδουλων είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη δεκαετία. Σε αυτό έχει συμβάλει η διάδοση του διαδικτύου διότι φέρνει πουτάνα και πελάτη πιο κοντά, ευνοεί την επαφή και δημιουργεί την ανάγκη για πουτάνα. Η ραγδαία εξάπλωση της πορνείας σήμερα οφείλεται και στον σύγχρονο φεμινισμό που έχει παραδυναμώσει τις γυναίκες με επίπτωση να έχουν πάρει αέρα τα μυαλά τους και να μην μας δίνονται.....(βλέπε νήμα τι τρέχει επιτέλους με τις ελλεηνίδες)
Η καλύτερη περίοδος στον αγοραίο έρωτα είναι αυτή που ζούμε στις μέρες μας διότι εγώ ο μισθωτός μπορώ και συναντιέμαι μια δυο φορές ετησίως με την Χριστίνα, την Έλενα ή κάποιο κορίτσι από πρακτορείο. Το 2008 που οι βίζιτες κόστιζαν 250 € ή το 1997 που κόστιζαν 30.000 ΔΡΧ ο μισθωτός έμενε με την ψωλή ανά χείρας.
Τα best value for money είναι τα μασάζ, τις πιο όμορφες γκόμενες τις βρίσκουμε στα στούντιο και τα ταπεινά μπουρδέλα τώρα τελευταία παίρνουν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα...
Αφού είναι η καλύτερη περίοδος τώρα όπως λες, γιατί τα περισσότερα σπίτια βαράνε μύγες ; Και προ κορωνοιού...
 

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Μηνύματα
208
Like
49
Πόντοι
1
Η χειροτερη θα ειναι σιγουρα η τωρινη απο το 2020 και μετα.
 

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Μηνύματα
2.255
Like
1.328
Πόντοι
216
2009 - 2019 για εμενα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom