DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.653
- Πόντοι
- 2.306
Ωραίο θέμα...Μπορεί να γράψει κάποιος μεγαλύτερος την διακυμανση των τιμών μετά το Μάαστριχτ (1993) και τα προγράμματα σύγκλισης ; (σε δραχμες και ευρώ)
Επειδή όπως είπα έχω πλήρη μεσάνυχτα από τις παλιές εποχές , δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το ΟΚΜ ?Φιλε μου απο τα λιγα που ξερω δεν υπηρχαν στουντιο......ισως μασαζ εβλεπες σε κατι περιοδικα σε στυλ Διαβασε με και σε κανενα πιο σκληρο ΟΚΜ....αγγελιες εννοω....Εκτοσ από τα μπουρδελα στους υπόλοιπους κλάδους του αγοραίου ερωτα (μασάζ , στούντιο , call girl , πιάτσες ) γνωρίζει κανείς πως ήταν παλαιότερα τα πράγματα και πως εξελίχθηκαν ? Ρωτάω διότι ανοίγοντας το νήμα είπα ότι θα ήθελα να μάθω τι συνέβαινε σε όλους τους κλάδους του αγοραίου ερωτα
Τωρα για στυλ μασαζ με περισσοτερες κοπελες....κρυφο που πισω απο το μασαζ παιζοτανε και βυζιτα υπηρχαν αλλα ηταν απαγορευτικο...να φανταστεις σε ενα που ειχα παει στην Φιλελληνων στο συνταγμα την δεκαετια 90 το ποσο που ειχαν ζητησει ηταν 30 χιλιαδες...οταν στους οικους αν θυμαμαι καλ ηταν 2.500- 3.000 δραχμες.....αυτα ξερω αυτα σου γραφω.....ανοιξες αυτο το νημα να μαθεις...ας σε βοηθησουν και αλλοι φιλοι......
Πω πω φίλε μου που το θυμήθηκες το ΟΚΜ? Είχα κάνει κάτι καλά κονέ τότε!!
500-800 ευρώ την ώρα ? Όντως ? Για να το λες σε πιστεύω, δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω . Απλά μου κάνει εντύπωση και όπως και να το κάνουμε δεν το χωνεύεις εύκολα όταν το ακούς . Μπορώ να δεχτώ ότι πριν την κρίση οι τιμές ήταν στα ύψη , αλλά τόσο πολύ ?Από θέμα τιμών πάντως εν έτη 2008 Τάκης 250 ευρώ την ώρα μέση τιμή
Μαντάμ Βάσω 350 ευρώ έως όσο πάει δεν είχε ταβάνι μιας και είχε όλη την αφρόκρεμα της εποχής από call girl
Silvia Κολωνάκι 500 με 800 πάντα μιλάω ανά ώρα
Ας ευχαριστήσουμε το λατρεμένο bourdela που πλέον γαμάνε κοριτσάρα σχεδόν τσάμπα
Η εποχη απο 1996 εως 2007 ηταν για μενα η καλυτερη περιοδος.
Στα μπουρδελα ακομη και αυτα του Μεταξουργειου επαιζαν δυνατα κομματια(ποιος θυμαται τη Βερονικα την ξανθια κατα δηλωση της ιταλορωσσιδα σεξοβομβα στο Ιασωνος 19?)στις πιατσες υπηρχαν κουκλες και ποικιλια και στα στουντιο δεν.ειχαν δημιουργηθει ακομη οι κωλο αλυσιδες με τα αισχρα φωτοσοπ και τη μοχθηρια τους.Θυμαστε τον Καρεα 30 και τι μουναρες εφερνε;
Δεν.υπηρχε η τυποποιηση που υπαρχει τωρα...
Η μετριοτητα και τα ιδια και τα ιδια παντου
Σημερα:
Γαμας απαραδεκτα με 10 ευρω στο Μεταξι σα ζωο απαισιες εμετικες γυναικες σε τραγικους σταβλους
Στα 20 ευρω απαραδεκτα πηθικια που σου χοροπηδανε στο σαλονι σε στυλακι απαραδεκτης φασιστικης καυλαντας.
Στα 50 ευρω εχεις στο 95% των περιπτωσεων μοχθηρες γελαδες με ψευτικα βυζια και τουπε χιλιων καρδιναλιων και αγενεις ξιπασμενες τσατσασες να πουλανε μουρη.
Στα 100,120 και 140 ευρω πειραγμενες φωτο στα εσκορτς.Ακριβο αθλημα για ανθρωπους που δε το χουν σε τιποτα να πειραματιζονται γαμωντας μετριες γυναικες επιπεδου Φυλης σαν να ναι λουξ μοντελα
Στις δε πιατσες γεμισαμε πρεζονια τραβελια και μουφες
Τη δεκαετια 90 και 00 η εικονα ηταν πολυ διαφορετικη
Ηρθε και ο κορωνοιος και περιορισε ακομη περισσοτερο την ποικιλια στο ροστερ...
στα στουντιο παντα καπως ετσι ηταν με σαφως μικροτερο βεβαια το ποσοστο των ορθιων ζωων που παριστανουν τις γυναικες οπως συμβαινει σημερα,δυστυχως η κατασταση δεν θα καλυτερεψει αλλα θα χειροτερεψει οπως και πάντου στον πλανητη οπότε θα οδηγηθουμε αναγκαστικα στη λυση των sex robots που η τεχνολογια θα βελτιωσει και θα παρεχουν σε πολυ καλυτερη τιμη αψογες υπηρεσιες καθιστωντας αχρηστα τα ηλιθια βρωμομουνα με το υπερτιμημενο μνι τουςΣτα 50 ευρω εχεις στο 95% των περιπτωσεων μοχθηρες γελαδες