Νέα

Ποια ήταν η καλύτερη εποχή (ή η καλύτερη 10ετία ) στον αγοραίο έρωτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Όλοι ξέρουμε (η έχουμε ακούσει) ότι στη δεκατια του 80 υπήρχε ανεμελιά , αθωότητα , αισιοδοξία . Στην δεκατια του 90 υπήρχε συνηδητοποιηση (σε σχέση με την δεκατια του 80) διθενια, αλλά και πάλι ήταν μια ωραία δεκαετία διότι είχε ξεπεραστεί η ανεμελιά των 80s . Τα 00s ήταν τελικά ψεύτικα μεν αλλά η τελευταία καλή 10αετια που έζησε ο Έλληνας ...
Θα ήθελα να ρωτήσω από περιέργεια τι παιζόταν παλιά με τον αγοραίο ερωτα . Ρωτάω διότι με το συγκεκριμένο άθλημα άρχισα να ασχολούμαι εδώ και μια 6ετια περίπου . Τι υπήρχε παλιά ? Έχω ακούσει π.χ. ότι το να συναντήσεις call girl ήταν δύσκολο , δεν ήταν δηλαδή όπως τώρα που παίρνεις στα γραφεία η τις ίδιες τις ανεξάρτητες και έρχονται εκεί που συμφωνείς η θέλεις . Παλιά για να συναντήσεις call girl ηθελες να έχεις μέσον . Ισχύει αυτό ?
Όσον αφορά τα μπουρδελα έχω ακούσει οτι πριν πέσει η Σοβιετική Ένωση στην Χώρα μας δούλευαν κυρίως Ελληνίδες και ότι υπήρχαν πελάτες οι οποίοι πήγαιναν και με λουλούδια στα δέλα.
Από εκεί και πέρα τι γινόταν με τα μασατζιδικα , τα στούντιο, τις πιάτσες ? Ποια ήταν σε γενικές γραμμές η καλύτερη εποχή που υπήρξε στον αγοραίο ερωτα ? Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας σαν ένας απλός τύπος που ενώ του αρέσει το συγκεκριμένο σπορ , έχει πλήρη μεσάνυχτα για το τι γινόταν παλαιότερα και θα ήθελε έτσι να μάθει από περιέργεια

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Πρωτη φορα σε μπουρδελο το 1995. Για μενα τα καλυτερα χρονια στα μπουρδελα ηταν 99-2007 . Επαιζαν πολυ ωραια μουνια και σχετικα φτηνα. Μετα αρχισε να χαλαει η φαση ,αλλα εβρισκες καλα τεμαχια με καλες υπηρεσιες αν ψαχνοσουν. Πλεον εχει πεσει πολυ το επιπεδο σε σχεση με τοτε. Απο 80 s και call girl δεν μπορω να εχω αποψη. Ενδιαφερον ειναι ομως να μας πουν και αλλοι συναγωνιστες τις αποψεις τους.

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1
Τα πρώτα χρόνια μετά την πτώση του ανατολικού μπλοκ ξέσπασε μουνοθύελλα στη χώρα. Τώρα πια μόνο ψιχάλες που και που.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Πιστέυω ότι κάθε δεκαετία ( μετά το 1980) έχει το δικό της χρώμα στα σπιτάκια του αγώνα.Το '80 είχε κάργα το Ελληνικό στοιχείο αλλά και μέτρια ποιότητα.Στα '90's σιγά σιγά ανοιγε η αγορά με εισαγόμενα τεμάχια απο την γειτονιά μας και πιά με το Millennium και τα όσα έφερε είχαμε την κάθοδο των κοριτσιών απο τα βόρεια. 'Αλλαξανε τα κόζια μπήκαν στο κόλπο άλλοι διαχειριστές και περισσότερα μαγαζιά με φωτάκια και νέα προγράμματα.
Α να μην ξεχνάμε και την εξέλιξη των πραγμάτων ε? ( Διαδύκτιο,αγγελείες,Facebook,Instagram,κτλπ κτλπ )

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Πρωτη φορα σε μπουρδελο το 1995. Για μενα τα καλυτερα χρονια στα μπουρδελα ηταν 99-2007 . Επαιζαν πολυ ωραια μουνια και σχετικα φτηνα. Μετα αρχισε να χαλαει η φαση ,αλλα εβρισκες καλα τεμαχια με καλες υπηρεσιες αν ψαχνοσουν. Πλεον εχει πεσει πολυ το επιπεδο σε σχεση με τοτε. Απο 80 s και call girl δεν μπορω να εχω αποψη. Ενδιαφερον ειναι ομως να μας πουν και αλλοι συναγωνιστες τις αποψεις τους.
Και εγώ εκεί πιστεύω ήταν οι καλές εποχές,αν και υπάρχουν οι μεγαλύτεροι της παρέας να μας διαφωτίσουν καλύτερα μπορεί να πρόλαβαν καλύτερες φάσεις!!!
Παίζει πολύ και τι ηλικία έχει ο καθένας και πότε το ξεκίνησε,εγώ έκανα ντεμπούτο 1998

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.630
Πόντοι
4.125
Παλιά οι κοπέλες δεν έκαναν ούτε πίπες ούτε φιλούσαν ουτε τιποτε από ολα αυτά τα ανώμαλα που κάνουν τώρα. Τώρα βέβαια υπάρχουν πολλές απάτες αλλά και τότε υπήρχαν. Τώρα τα κορίτσια είναι πιο ομορφα όχι που τότε δεν υπήρχαν αλλά οι όμορφες ήταν λίγες αλλά ήταν πολύ όμορφες με φυσική ομορφιά χωρίς τατουάζ και προσθετικά χείλη και στήθη. Κάθε εποχή έχει τα δικά της. Παντως πιστεύω οτι τώρα είναι καλύτερα.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....Θα συμφωνησω με τον Persea.....αλλα να βαλω και εγω ενα λιθαρακι......Ξεκινησα την Καριερα μου 1983.....μετραω αρκετα χρονια στον στιβο Μαχης....με εξαιρεση την δεκαετια 2002-2012.....την δεκαετια 80 ηταν δυσκολα τα πραγματα....ουτε προκαρτακτικα αρκετα...σχεδον τιποτα σε συγκριση με το τωρα.....καποτα σε πεσμενο εργαλειο και στοματικο 1 λεπτο και αν....επρεπε να ησουν Ντουφεκι..χαχχααχαχαχα.....σε αρκετα το ιδιο τροπαρι.....ιεραποστολικο και αν ηταν και καμμια καυλιαρα αντε και κανενα πισοκωλλητο.....10 λεπτα στο δωματιο και αν...ευτυχως δεν χτυπαγανε πορτα η τσατσαδες αλλα με καποιο μαγικο τροπο η πορνη ειχε ρολοι στο μυαλο της...αν εβλεπε και ησουν δυσκολος σου ελεγε Μπαι-Μπαι...Δεκαετια του 90 ενταξει λιγο πιο νορμαλ...ειχε καθιερωθει το πισοκωλλητο και εμπαινε και κανενα πλαγιαστο να σπαει η μονοτονια και απο τις 2 πλευρες.....αλλα προκαρτακτικα σχεδον τα ιδια.....η καποτα-καποτα.....η πρωτη φορα που μου εκανε Πιπα χωρις καποτα η εργαζομενη ηταν η Βερα απο Καλυμνου στο υπογειο που δουλευει η Νανα....καλη της ωρα.....την δεκαετια 90 προς το τελος....αν δεν κανω λαθος......Αναμμεσα στα ποδια ο Σκαντζοχοιρος προδιδε μια καλτιλα.....ουτε καραφλο...ουτε σχεδια αρχιτεκτονικης ομορφιας....ξεχαστε τα.....
Στα θετικα ηταν που αν σε εκανε κεφι η εργαζομενη ειχες και τα τυχερα.....τα εκτος εδρας.....μονο για το κεφι της,,,σπανια αλλα παιζοντουσαν τετοια σκηνικα...η στο κουζινακι να σου λεει την ιστορια της ζωη της......
ΥΣ,,,,αυτα που γραφω ειναι η δικη πλευρα....αλλοι φιλοι ισως εχουνε να πουνε κατι παραπανω....
Καλα να περνατε.....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Και για τον Φιλο Persea που εκανε ειδικη μνεια στον Καλλιτεχνη ....
ΥΣ,Υπαρχει και συναδελφος ...ο Pikasso και αν δεν κανω λαθος... διαφορετικης Σχολης αλλα συναδελφος

Συνημμένα

• 1024px-Amedeo_Modigliani_012.jpg
    1024px-Amedeo_Modigliani_012.jpg
    156,9 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Εκτοσ από τα μπουρδελα στους υπόλοιπους κλάδους του αγοραίου ερωτα (μασάζ , στούντιο , call girl , πιάτσες ) γνωρίζει κανείς πως ήταν παλαιότερα τα πράγματα και πως εξελίχθηκαν ? Ρωτάω διότι ανοίγοντας το νήμα είπα ότι θα ήθελα να μάθω τι συνέβαινε σε όλους τους κλάδους του αγοραίου ερωτα :hi::wink::)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Εκτοσ από τα μπουρδελα στους υπόλοιπους κλάδους του αγοραίου ερωτα (μασάζ , στούντιο , call girl , πιάτσες ) γνωρίζει κανείς πως ήταν παλαιότερα τα πράγματα και πως εξελίχθηκαν ? Ρωτάω διότι ανοίγοντας το νήμα είπα ότι θα ήθελα να μάθω τι συνέβαινε σε όλους τους κλάδους του αγοραίου ερωτα :hi::wink::)
Φιλε μου απο τα λιγα που ξερω δεν υπηρχαν στουντιο......ισως μασαζ εβλεπες σε κατι περιοδικα σε στυλ Διαβασε με και σε κανενα πιο σκληρο ΟΚΜ....αγγελιες εννοω....
Τωρα για στυλ μασαζ με περισσοτερες κοπελες....κρυφο που πισω απο το μασαζ παιζοτανε και βυζιτα υπηρχαν αλλα ηταν απαγορευτικο...να φανταστεις σε ενα που ειχα παει στην Φιλελληνων στο συνταγμα την δεκαετια 90 το ποσο που ειχαν ζητησει ηταν 30 χιλιαδες...οταν στους οικους αν θυμαμαι καλ ηταν 2.500- 3.000 δραχμες.....αυτα ξερω αυτα σου γραφω.....ανοιξες αυτο το νημα να μαθεις...ας σε βοηθησουν και αλλοι φιλοι......

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.733
Πόντοι
19.795
Αρχές δεκαετίας 70 η χούντα είχε κλείσει την Τρούμπα για να εγκατασταθουν εκεί ναυτιλιακά γραφεία και τα περισσοτερα κορίτσια βρεθήκανε στην Συγγρού. Μόνο λίγες πήγανε στα λιγοστά μπουρδέλα της Αθήνας.
Γαμησι κυρίως στα ορθια, αν δεν είχες αυτοκίνητο , σε κάποια σημεία στα καθιστά, καποιες είχανε και κουβέρτες μαζί τους και το έκανες ξάπλα. Πίπα με το ζόρι και αν. Το ίδιο και στα μπουρδέλα. Μασσατζιδικα, στο δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του 80, ήταν όλη η μαγεία, πήγαινες στο άγνωστο (τότε δεν υπήρχε μπου. να τα βρίσκεις όλα έτοιμα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.970
Πόντοι
5.506
της γκομεναρες που σκασανε μαζικα την δεκαετια του 90 δεν θα της ξαναδουμε ποτε....φευ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.733
Πόντοι
19.795
της γκομεναρες που σκασανε μαζικα την δεκαετια του 90 δεν θα της ξαναδουμε ποτε....φευ
Να είναι καλά ό Μητσοτακης που επισκέφθηκε την Σοβιετια, και αυτή διαλύθηκε σε 3 μηνες.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.970
Πόντοι
5.506
Να είναι καλά ό Μητσοτακης που επισκέφθηκε την Σοβιετια, και αυτή διαλύθηκε σε 3 μηνες.
τα καλα να τα λεμε

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Η καλύτερη δεκαετία για εμάς τους πελάτες είναι τώρα 2009 έως τώρα με την έκρηξη του Ίντερνετ στον αγοραίο έρωτα και την πτώση των τιμών ποιο πάλια για να πας με ένα αξιοπρεπές call girl έπρεπε να πας σε συγκεκριμένους ανθρώπους και ήθελες σχεδόν ενα μισθό μαντάμ Βάσω , Τάκης , σιλβια οι ποιο παλιοί σίγουρα έχουν περάσει από εκεί

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Φιλε μου απο τα λιγα που ξερω δεν υπηρχαν στουντιο......ισως μασαζ εβλεπες σε κατι περιοδικα σε στυλ Διαβασε με και σε κανενα πιο σκληρο ΟΚΜ....αγγελιες εννοω....
Τωρα για στυλ μασαζ με περισσοτερες κοπελες....κρυφο που πισω απο το μασαζ παιζοτανε και βυζιτα υπηρχαν αλλα ηταν απαγορευτικο...να φανταστεις σε ενα που ειχα παει στην Φιλελληνων στο συνταγμα την δεκαετια 90 το ποσο που ειχαν ζητησει ηταν 30 χιλιαδες...οταν στους οικους αν θυμαμαι καλ ηταν 2.500- 3.000 δραχμες.....αυτα ξερω αυτα σου γραφω.....ανοιξες αυτο το νημα να μαθεις...ας σε βοηθησουν και αλλοι φιλοι......

Πω πω φίλε μου που το θυμήθηκες το ΟΚΜ? :hi: Είχα κάνει κάτι καλά κονέ τότε!! :dancing:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Η εποχη απο 1996 εως 2007 ηταν για μενα η καλυτερη περιοδος.

Στα μπουρδελα ακομη και αυτα του Μεταξουργειου επαιζαν δυνατα κομματια(ποιος θυμαται τη Βερονικα την ξανθια κατα δηλωση της ιταλορωσσιδα σεξοβομβα στο Ιασωνος 19?)στις πιατσες υπηρχαν κουκλες και ποικιλια και στα στουντιο δεν.ειχαν δημιουργηθει ακομη οι κωλο αλυσιδες με τα αισχρα φωτοσοπ και τη μοχθηρια τους.Θυμαστε τον Καρεα 30 και τι μουναρες εφερνε;

Δεν.υπηρχε η τυποποιηση που υπαρχει τωρα...

Η μετριοτητα και τα ιδια και τα ιδια παντου

Σημερα:

Γαμας απαραδεκτα με 10 ευρω στο Μεταξι σα ζωο απαισιες εμετικες γυναικες σε τραγικους σταβλους

Στα 20 ευρω απαραδεκτα πηθικια που σου χοροπηδανε στο σαλονι σε στυλακι απαραδεκτης φασιστικης καυλαντας.

Στα 50 ευρω εχεις στο 95% των περιπτωσεων μοχθηρες γελαδες με ψευτικα βυζια και τουπε χιλιων καρδιναλιων και αγενεις ξιπασμενες τσατσασες να πουλανε μουρη.

Στα 100,120 και 140 ευρω πειραγμενες φωτο στα εσκορτς.Ακριβο αθλημα για ανθρωπους που δε το χουν σε τιποτα να πειραματιζονται γαμωντας μετριες γυναικες επιπεδου Φυλης σαν να ναι λουξ μοντελα

Στις δε πιατσες γεμισαμε πρεζονια τραβελια και μουφες

Τη δεκαετια 90 και 00 η εικονα ηταν πολυ διαφορετικη

Ηρθε και ο κορωνοιος και περιορισε ακομη περισσοτερο την ποικιλια στο ροστερ...

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236

Πω πω φίλε μου που το θυμήθηκες το ΟΚΜ? :hi: Είχα κάνει κάτι καλά κονέ τότε!! :dancing:
Επειδή όπως είπα έχω πλήρη μεσάνυχτα από τις παλιές εποχές , δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το ΟΚΜ ?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.749
Πόντοι
10.411

Επειδή όπως είπα έχω πλήρη μεσάνυχτα από τις παλιές εποχές , δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το ΟΚΜ ?
[/quote]
1526616234_dv102646.jpg

URL]]

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236

1526616234_dv102646.jpg

https://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/article/2012_04/miltos24-4e.jpg[/img[/URL]] [/quote]
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom