You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποια «επώνυμη» Ελληνίδα θα πληρώνατε για σεξ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 530
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μαλι μπαμπακιΟΛΓΑ ΦΑΡΜΑΚΗ!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΑ
Ψωλη ΦΑΡΜΑΚΗ
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.318
- Πόντοι
- 17.885
Ειρήνη Μερκούρη- Θέλξη. Η μια πανέμορφο κοντοπούτανο και η άλλη άλογο!!
Επισκέπτης
Ειρήνη Μερκούρη- Θέλξη. Η μια πανέμορφο κοντοπούτανο και η άλλη άλογο!!
Mr. Nice Guy
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Σιγα να μην πληρωσω γα να γαμησω τις δηθεν επωνυμες γκομενες, που ξαφνικα αποκτησαν δημοσιοτητα και το παιζουνε και καποιες, και ανεβασανε το κασε της βιζιτας τους. Ασε που αν τις δεις πρωι και αφτιαχτες μπορει και να μην σου ξανασηξωθει(βλεπε Βανδη). Μην ψαρωνετε απο τα τσουλακια που βλεπετε στα καναλια, τους δινετε αξια ενω δεν εχουν.
Σιγα να μην πληρωσω γα να γαμησω τις δηθεν επωνυμες γκομενες, που ξαφνικα αποκτησαν δημοσιοτητα και το παιζουνε και καποιες, και ανεβασανε το κασε της βιζιτας τους. Ασε που αν τις δεις πρωι και αφτιαχτες μπορει και να μην σου ξανασηξωθει(βλεπε Βανδη). Μην ψαρωνετε απο τα τσουλακια που βλεπετε στα καναλια, τους δινετε αξια ενω δεν εχουν.
Μαζί σου μεγάλε.
Χαλάρωσε αδερφέ, δίκο έχεις.
Αλλά μήπως θα μας κάτσουν;
Τη φαντασίωσή μας λέμε τώρα.
Ή νομίζεις οτι μου περισσέυουν 2 χιλιάρικά για να τις μαμήσω.
Απλά βάζω στη φαντασίωση ονοματεπώνυμο.
Τίποτα παραπάνω.
Αντί να λές μια βυζαρού, κορμάρα, καβλιάρα, αισθησιακή γκόμενα, λες Κοκκίνου και τελείωσε εκεί το παραμύθι.
Τίποτα παραπάνω.
Αντί να λές μια βυζαρού, κορμάρα, καβλιάρα, αισθησιακή γκόμενα, λες Κοκκίνου και τελείωσε εκεί το παραμύθι.
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Φιλτατοι ειδικα η Βανδη , οποιος εχει δει την πρωτη τηλεοπτικη της
εμφανιση ξερει περι τινος προκειται...
Ενα βλαχαδερο πραμα με μουστακι και φαβοριτες , κιλα εξτρα ,
και ρουχα απο το πανερακι.
Σε εκπομπη του Ρακιτζη την ειχα πρωτοδει (τωρα κανει πως δεν τον ξερει..)
ε ρε σουργελα...
biggest
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
Χαλάρωσε αδερφέ, δίκο έχεις.
Τίποτα παραπάνω.
Και να μου περισσεύανε φίλε τα 2 χιλιάρικα΄, σιγά μην τα έδινα στην κάθε μια καβαλημένη καριόλα για να γα΄μήσω. Με 2 χιλιάρικα πήγαινα στην Ουγγαρία και Τσεχία π.χ. και πήδαγα τα καλύτερα μουνιά του πλανήτη και θα έβγαζα τα γούστα μου όπως θέλω εγώ.
Τι να την κάνω την Κοκκίνου και την κάθε Κοκκίνου , που έτσι και πάς να την γαμήσεις , θα στα κάνει τσουρέκια , με τα "όχι έτσι , μη εκεί , θα μου βγάλεις την μασκαρα και πάει λέγοντας"
Ρε δεν πάνε να πνιγούν οι καριόλες.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
μαγκες πιστευω οτι το 90% των επωνυμων ειναι οχι απλα υπερτιμημενες αλλα κατι παραπανω.μου εχει τυχει τρεις φορες να τρακαρω κυριολεκτικα πανω σε 3 επωνυμες.και τις 3 φορες ειπα''αυτη ρε συ ειναι η ταδε που λενε οτι ειναι θεα?''
αλλα μη νομιζετε οτι αυτο συμβαινει μονο εδω.το ιδιο ισχυει και παγκοσμια.ειχα ακουσει απο ενα πολυ εγκυρο σχολιαστη και κριτικο κινηματογραφου οτι αν εξαιρεσεις την μπελουτσι και την ουμα θερμαν ολες οι υπολοιπες ειναι φτιαγμενα ομορφες.
μη μασατε λοιπον με ονοματα
αλλα μη νομιζετε οτι αυτο συμβαινει μονο εδω.το ιδιο ισχυει και παγκοσμια.ειχα ακουσει απο ενα πολυ εγκυρο σχολιαστη και κριτικο κινηματογραφου οτι αν εξαιρεσεις την μπελουτσι και την ουμα θερμαν ολες οι υπολοιπες ειναι φτιαγμενα ομορφες.
μαγκες πιστευω οτι το 90% των επωνυμων ειναι οχι απλα υπερτιμημενες αλλα κατι παραπανω.μου εχει τυχει τρεις φορες να τρακαρω κυριολεκτικα πανω σε 3 επωνυμες.και τις 3 φορες ειπα''αυτη ρε συ ειναι η ταδε που λενε οτι ειναι θεα?''
αυτες ειναι δυο γυναίκες που γουστάρω πολύ.Μπελούτσι και Θέρμαν, μελαχρινή φαντασίωση,ξανθιά φαντασίωση...
Τωρα οσο αφορά τα εγχώρια προϊόντα, επειδή ξέρω πολύ καλά γνωστή ηθοποιό εχω δει απο κοντά καποιες γυναίκες τις τηλεόρασης και πέφτει πολύυυυ μακιγιάζ.Αν και καποιες ατέλιες δεν κρύβωνται εύκολα.
Το μεγαλο πανυγήρι γίνεται στον εντυπο τύπο που το photoshop δίνει και παίρνει.
Ολες μοντέλες γίνωνται.
Μερικές απο κοντά δεν λένε τίποτα...
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μην παίρνεις και όρκο.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
παπαρίζου...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
πεστο ψεματα..με 2 χιλαρικα??ποοοοοο οργια θα κανα σε μια Ουκρανια-Μολδαβια και παει λεγοντας...!Και να μου περισσεύανε φίλε τα 2 χιλιάρικα΄, σιγά μην τα έδινα στην κάθε μια καβαλημένη καριόλα για να γα΄μήσω. Με 2 χιλιάρικα πήγαινα στην Ουγγαρία και Τσεχία π.χ. και πήδαγα τα καλύτερα μουνιά του πλανήτη και θα έβγαζα τα γούστα μου όπως θέλω εγώ.
Τι να την κάνω την Κοκκίνου και την κάθε Κοκκίνου , που έτσι και πάς να την γαμήσεις , θα στα κάνει τσουρέκια , με τα "όχι έτσι , μη εκεί , θα μου βγάλεις την μασκαρα και πάει λέγοντας"
Ρε δεν πάνε να πνιγούν οι καριόλες.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
H ερώτηση του θέματος είναι άτοπη πιστεύω γιατί καμιά ελληνίδα επώνυμη δεν έχει κάνει σεξ επί πληρωμεί ;)
Φυσικά εννοείς ουτοπική αλλά το έπιασα το κλείσιμο του ματιού!H ερώτηση του θέματος είναι άτοπη πιστεύω γιατί καμιά ελληνίδα επώνυμη δεν έχει κάνει σεξ επί πληρωμεί ;)
Να σε συγχαρώ για το nick name την υπογραφή και τις κριτικές σου. Παρεπιπτόντως έχεις σχέση με την Αίγυπτο? (την σύγχρονη βέβαια)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις