You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποια «επώνυμη» Ελληνίδα θα πληρώνατε για σεξ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 530
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Καλημέρα παίδες!
Εγώ πάντως θα έπαιρνα ακόμα και δάνειο (σταγαστικό κιόλας για να το ευχαριστηθούμε!) για ένα Σ/Κ με Σάσα Μπάστα ή Εύα Λάσκαρη ή Ολγα Φαρμάκη!Ή και με τις 3 μαζί κανένα πρόβλημα απολύτως!
Κρυόκωλο killeraki... Αμα λέει δημοσίως ( Στο ΘΕΜΟ) έλα στο μαγαζί... και εγώ θα δώ τι ξοδεύεις α) για το μαγαζί, β) σε λουλούδια για μένα.. γ) Ελα από το καμαρίνι για να σε κόψω τι φρούτο είσαι... Τότε κλαύτα Χαράλαμπε... Μάλλον τσίχλα θα μασάει την ώρα που....όσο κι αν προσπαθεί να πείσει περί του αντιθέτου.. Καλά κάνει βέβαια αφού οι Ευρωπαικές επιδοτήσεις του Θεσσαλικού κάμπου αρχούν για πολλές ΣάσεςΡε σκάστε να μαλώνετε και να ξεφεύγετε από το θέμα..Χμ... Χωρίς συζήτηση θα έδινα πολλά φράγκα για μία ολόκληρη νύχτα με την Σάσα Μπάστα...Μου βγάζει κάτι το πολύ καυλιάρικο....Ωχχ
Γεια σου ρε px75. Tην ξερουμε την αδυναμια σου στις μελαχροινες με βυζαρες. Δεν σε αδικω, δεν σε αδικωΕλίνα Καντζά. Εδώ και μια δεκαετία την έχω απωθημένο.
Τώρα τελευταία πάντως έχει βελτιωθεί. Την ανέλαβαν οι στυλίστες του ΑΝΤ1 και από ξέκωλο της κακιάς ώρας έχει ψιλομεταμορφωθεί σε αξιολογότατο γκομενάκι.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Εγώ μάγκες έσκαγα και 3.000 για μισή ώρα ντουέτο Χρουσαλά-Χαραλαμπίδου..........
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μαζί σου!!!Ελίνα Καντζά. Εδώ και μια δεκαετία την έχω απωθημένο.
Τώρα τελευταία πάντως έχει βελτιωθεί. Την ανέλαβαν οι στυλίστες του ΑΝΤ1 και από ξέκωλο της κακιάς ώρας έχει ψιλομεταμορφωθεί σε αξιολογότατο γκομενάκι.
Συνημμένα
Γιατι δεν μου κανει εντυπωση?Το μαρακι του 50-50 (ολο το ξεχνω).
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 16
Πολυ δυνατο μωρο παντωςΓιατι δεν μου κανει εντυπωση?
Και μεταφορικα και στην κυριολεξια.Πολυ δυνατο μωρο παντως
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Εγώ θα έδινα €500 για να γλύψω τα ποδαράκια της Βάσιας Λόης και να χύσω πάνω τους...
Μήπως πρέπει να ανοιχτεί ένα θρέτ με το ποιές είναι βιζιτούδες
πρώτα, & μετά να δηλώσουμε προτιμήσεις?
Νομίζω ότι η διατύπωση του θέματος είναι πολύ σωστή και δεν αφήνει περιθώρια παρεξηγήσεων: ποια "θα" πληρώνατε, δηλαδή ποια θα θέλατε, άσχετα με το τι ισχύει στην πραγματικότητα. Η ερώτηση ανήκει στο χώρο του φανταστικού, του ευσεβούς πόθου, της απραγματοποίητης επιθυμίας κτλ. κτλ.
Εγώ θα ρωτούσα μάλλον πώς ορίζουμε τις "επώνυμες". Προσωπικά Βλέπω ελάχιστη τηλεόραση, οπότε οι περισσότερες που αναφέρθηκαν δε μου λένε τίποτε ούτε σαν ονόματα. Δηλαδή η εμφάνιση σε ριάλιτι ή σε τηλεπαιχνίδι κάνει κάποιον/α επώνυμο/η; Πάντως, ο τίτλος είναι και πάλι εύστοχος βάζοντας τη λέξη μέσα σε εισαγωγικά.
Και για να πω κι εγώ μια προτίμηση: Ράνια Σχίζα (από το σίριαλ "Σαββατογεννημένες).
Πείτε με βιτσιόζο, αλλά μου κάνει "άσχημη" σεξουλιάρα από "εκπαιδευτική" ταινία της δεκαετίας του '80...
Συνημμένα
Εγω εδινα οτι εχω και δεν εχω για μια νυχτα με την ελεωνορα μελετη...πραγματικα για μενα ειναι απιστευτη γυναικα...
Επισης αρκετα χρηματα θα δινα για σταματινα τσιμτσιλη,λινα σακκα και την πιτσιρικα που παιζει στο καινουριο του μπεζου αν εχει δει κανεις...
Επισης αρκετα χρηματα θα δινα για σταματινα τσιμτσιλη,λινα σακκα και την πιτσιρικα που παιζει στο καινουριο του μπεζου αν εχει δει κανεις...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις