Νέα

Ποια «επώνυμη» Ελληνίδα θα πληρώνατε για σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ρε σκάστε να μαλώνετε και να ξεφεύγετε από το θέμα..Χμ... Χωρίς συζήτηση θα έδινα πολλά φράγκα για μία ολόκληρη νύχτα με την Σάσα Μπάστα...Μου βγάζει κάτι το πολύ καυλιάρικο....Ωχχ

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Καλημέρα παίδες!
Εγώ πάντως θα έπαιρνα ακόμα και δάνειο (σταγαστικό κιόλας για να το ευχαριστηθούμε!) για ένα Σ/Κ με Σάσα Μπάστα ή Εύα Λάσκαρη ή Ολγα Φαρμάκη!Ή και με τις 3 μαζί κανένα πρόβλημα απολύτως!

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλημέρα παίδες!
Εγώ πάντως θα έπαιρνα ακόμα και δάνειο (σταγαστικό κιόλας για να το ευχαριστηθούμε!) για ένα Σ/Κ με Σάσα Μπάστα ή Εύα Λάσκαρη ή Ολγα Φαρμάκη!Ή και με τις 3 μαζί κανένα πρόβλημα απολύτως!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Ρε σκάστε να μαλώνετε και να ξεφεύγετε από το θέμα..Χμ... Χωρίς συζήτηση θα έδινα πολλά φράγκα για μία ολόκληρη νύχτα με την Σάσα Μπάστα...Μου βγάζει κάτι το πολύ καυλιάρικο....Ωχχ
 Κρυόκωλο killeraki... Αμα λέει δημοσίως ( Στο ΘΕΜΟ) έλα στο μαγαζί... και εγώ θα δώ τι ξοδεύεις α) για το μαγαζί, β) σε λουλούδια για μένα.. γ) Ελα από το καμαρίνι για να σε κόψω τι φρούτο είσαι... Τότε κλαύτα Χαράλαμπε... Μάλλον τσίχλα θα μασάει την ώρα που....όσο κι αν προσπαθεί να πείσει περί του αντιθέτου.. Καλά κάνει βέβαια αφού οι Ευρωπαικές επιδοτήσεις του Θεσσαλικού κάμπου αρχούν για πολλές Σάσες

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
μαρια κρουσσου(που λεει τον καιρο στο σταρ),ρανια θρασκια,ντενια σαρακινη(ειδησεις νετ) και κελλυ κελεκιδου..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τζουλια Αλεξανδρατου :-* :-* :-*

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ελίνα Καντζά. Εδώ και μια δεκαετία την έχω απωθημένο.

Τώρα τελευταία πάντως έχει βελτιωθεί. Την ανέλαβαν οι στυλίστες του ΑΝΤ1 και από ξέκωλο της κακιάς ώρας έχει ψιλομεταμορφωθεί σε αξιολογότατο γκομενάκι.
Γεια σου ρε px75. Tην ξερουμε την αδυναμια σου στις μελαχροινες με βυζαρες. Δεν σε αδικω, δεν σε αδικω :cheesy:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Α, μελαχροινες με βυζαρες και πρασινοματες. ;)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ μάγκες έσκαγα και 3.000 για μισή ώρα ντουέτο Χρουσαλά-Χαραλαμπίδου..........

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και Μαστροκωστα παιζει :-*

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Το μαρακι του 50-50 (ολο το ξεχνω),την Δημητρα Ππαπαδημα (απο μικρος την εχω απωθημενο :jerking:) και φυσικα Λιντα Γιγα...

Συνημμένα

• image_22_12.jpg
    image_22_12.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DimitraPapadima05.jpg
    DimitraPapadima05.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 37

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ελίνα Καντζά. Εδώ και μια δεκαετία την έχω απωθημένο.

Τώρα τελευταία πάντως έχει βελτιωθεί. Την ανέλαβαν οι στυλίστες του ΑΝΤ1 και από ξέκωλο της κακιάς ώρας έχει ψιλομεταμορφωθεί σε αξιολογότατο γκομενάκι.
Μαζί σου!!! :rockon:

Συνημμένα

• kantza1c.jpg
    kantza1c.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 40

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εγώ θα έδινα €500 για να γλύψω τα ποδαράκια της Βάσιας Λόης και να χύσω πάνω τους...

aquasshh

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Μήπως πρέπει να ανοιχτεί ένα θρέτ με το ποιές είναι βιζιτούδες
πρώτα, & μετά να δηλώσουμε προτιμήσεις?

Νομίζω ότι η διατύπωση του θέματος είναι πολύ σωστή και δεν αφήνει περιθώρια παρεξηγήσεων: ποια "θα" πληρώνατε, δηλαδή ποια θα θέλατε, άσχετα με το τι ισχύει στην πραγματικότητα. Η ερώτηση ανήκει στο χώρο του φανταστικού, του ευσεβούς πόθου, της απραγματοποίητης επιθυμίας κτλ. κτλ.
Εγώ θα ρωτούσα μάλλον πώς ορίζουμε τις "επώνυμες". Προσωπικά Βλέπω ελάχιστη τηλεόραση, οπότε οι περισσότερες που αναφέρθηκαν δε μου λένε τίποτε ούτε σαν ονόματα. Δηλαδή η εμφάνιση σε ριάλιτι ή σε τηλεπαιχνίδι κάνει κάποιον/α επώνυμο/η; Πάντως, ο τίτλος είναι και πάλι εύστοχος βάζοντας τη λέξη μέσα σε εισαγωγικά.
Και για να πω κι εγώ μια προτίμηση: Ράνια Σχίζα (από το σίριαλ "Σαββατογεννημένες).
Πείτε με βιτσιόζο, αλλά μου κάνει "άσχημη" σεξουλιάρα από "εκπαιδευτική" ταινία της δεκαετίας του '80...

Συνημμένα

• 1183972048_11.jpg
    1183972048_11.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 33

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
τΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟς αρχηγε. Σωστοτατος. Μιλαμε για διαστροφη και καυλα η γκομενα. Και εσκασε ξαφνικα απο το πουθενα. Ειδικα οπως μιλαει θελεις να υη σκισεις

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Εγω εδινα οτι εχω και δεν εχω για μια νυχτα με την ελεωνορα μελετη...πραγματικα για μενα ειναι απιστευτη γυναικα...
Επισης αρκετα χρηματα θα δινα για σταματινα τσιμτσιλη,λινα σακκα και την πιτσιρικα που παιζει στο καινουριο του μπεζου αν εχει δει κανεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom