Νέα

Ποια «επώνυμη» Ελληνίδα θα πληρώνατε για σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
λαμπιρη αν και μπαζο μου βγαζει μια καβλα! :helpplea:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ψιλομούφα μου φαίνεται η είδηση. Μου θυμίζει τα υπονοούμενα της Λαμπίρη και του Φίλιππου Καμπούρη, όπου ποτε δεν λένε ονόματα ή τα περιγράφουν έτσι ώστε να πιάνει πολλούς το υπονοούμενο. Αλήθεια, πόσοι θυμούνται τη μεγάλη δημοσιογράφο Χρ.Λαμπίρη που 2-3 χρονάκια πριν, επί μία εβδομάδα έλεγε οτι την τάδε ημέρα θα αποκαλύψει στοιχεία και ντοκουμέντα για το πραγματικό σκοτεινό πρόσωπο του Θέμου Αναστασιάδη? Και όταν ήρθε η μέρα που διαφήμιζε, δεν είπε ΤΙΠΟΤΑ! Το έκανε γαργάρα! Ποιος ξέρει τι συμφέροντα επιχειρηματιών, εκβιασμοί, κλπ γίνονταν και πώς τελικά τα βρήκαν. Αυτή είναι η σημερινή δημοσιογραφία. Να μας νοιαζει ποιος πηδιέται με ποιον, πόσο χρονών είναι η τάδε, τι σπίτι και τι αμάξι έχει ο τάδε κλπ. Ε ρε ξεφτίλα Ελλάδα...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ναι συνηθως οτι λεει,το βγαζει..το θεμα ειναι ποτε θα το βγαλει ο παπαρας..
ειναι δημοσιοκαφρος του θεμου αυτος που εχει το blog..
Αν προσέξεις στο μπλογκ το έχει ποστάρει άλλες 3 φορές πιο κάτω σε λίγο και σε λίγο...

Μήπως είναι μούφα ???? :think: :think:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
oχι ολο ετσι κανει ο παπαρας,για να κανεις refresh κ να κερδιζει κλικς..
θα το αποκαλυψει παντως..

λες να ειναι ΚΟΛΕΤΣΑ?για αυτα ζω..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
oχι ολο ετσι κανει ο παπαρας,για να κανεις refresh κ να κερδιζει κλικς..
θα το αποκαλυψει παντως..

λες να ειναι ΚΟΛΕΤΣΑ?για αυτα ζω..
Αν είναι η Σάσα Μπάστα ( που δεν το νομίζω )  θα κόψω την πούτσα ... (του διπλανού μου σπασαρχίδα που κοιτάει συνέχεια στο internet cafe) :) ;) ;) :) :crazy: :grin: :grin: :grin: :grin: :happy: :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αχαχαχα το θεμα ειναι ΠΩΣ θα το βρουμε ρε φιλε..
ελπιζω μην ειναι καμια μαλακια πχ:μπεζαντακου..

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Tα πιο πολλά blogs παντως γράφουν μαλακίες. Το πόσο σοβαρά είναι φαίνεται από το ότι κανείς σχδόν δεν βάζει το όνομά του σε ό,τι γράφει. Πώς είναι δυνατόν να παρέχεις τάχα ενημέρωση και μάλιστα σε σοβαρά θέματα ανυπόγραφα?? Ο καθένας γράφει ό,τι μαλακία του έρθει. Αν είστε μάγκες και έχετε αποδείξεις σε ό,τι γράφετε, βάλτε το ονοματάκι σας. Και όσον αφορά τα ερωτικά videos του καθενός είμαι αντίθετος στη δημοσιοποίησή τους, γιατί 99% είναι προϊόντα κλοπής και εκβιασμού.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Θέλουμε να είμαστε, όπως πάντα, ειλικρινείς μαζί σας. Δεν θα σας πούμε το όνομα. Όχι γιατί φοβόμαστε κανέναν, αλλά γιατί αυτή τη στιγμή, θα της κάναμε ίσως μεγάλη ζημιά. Και δεν θέλουμε να την χτυπήσουμε κατακέφαλα την γυναίκα. Θα σας πούμε βέβαια, ότι είναι ...

... τραγουδίστρια. Γνωστή (πιο γνωστή δεν γίνεται, όπως γράψαμε και στο σποτάκι)...

Τί έχει κάνει;; Τίποτα το κακό. Έρωτα!!...Απλώς κάποιος άθλιος την τράβηξε, χωρίς η ίδια να το καταλάβει, με κάμερα.

Τώρα το έργο αυτού του άθλιου παίζεται στο Διαδίκτυο. Δεν θέλουμε να δώσουμε περισσότερα στοιχεία για την τραγουδίστρια. Αν ψάξετε στα γνωστά "μονοπάτια", μπορείτε να την βρείτε μόνοι σας. Και να έχετε από πρώτο χέρι αντίληψη γι' αυτό το γεγονός.

Ίσως και να επανέλθουμε ...

τον μαλακα τον υπαλληλο του θεμα,δεν ειπε ονομα..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τιζερακι.
τσιμπαει... :2funny:

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
παπαριες!!!  ολο λεει θα το δειξει αλλα τιποτα...

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
καναμε καμια ερευνα? μαθαμε τιποτα?

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Τη Γαρμπη.Αν και αμφιβαλλω αν θα το κανε (αποκλειστικα..)επι πληρωμη :grin: :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οχι ρε σεις,αυτο ειναι παλιο..
νεο εννοει..
καμια βισση πιστευω..

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Αν ειναι η καλομοιρα παιζει πολυ καιρο . Τωρα το καταλαβανε? Αλλη θα ειναι!!! Αλλα ποια?

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Προσωπικα εχω παει με 2 επωνυμες πριν απο αρκετα χρονια. Δεν θα πω ονοματα αλλα ειναι ηθοποιοι. Η μια ξανθια και η αλλη μελαχροινη. Θυμαμαι ειχα δωσει τοτε 70.000 δρχ. Μιλω για τη δεκαετια του 90. Μια φορα τις ειδα μονο. Ειχα περασει υπεροχα. Ειδικα με τη μελαχροινη. Η μια ειναι στις ΗΠΑ κσι η αλλη Ιταλια.

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
εγω και τι δε θα  εδινα να παω με την Τζουλια Αλεξανδρατου !! επισης με την Αξια Ανδρεαδακη !! και φυσικα για καβατζα τη Γωγω Μαστροκωστα !! γερασε λιγο η καυμενη...τωρα αν αυτες δεχτουν ειναι ενα αλλο θεμα...αν και για την πρωτη εχω ακουσει οτι δεχεται γενικα με ενα διολου ευκαταφρονητο ποσο...αρα ξεκιναω να μαζευω λεφτα απο τωρα... !!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom