You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά είναι η πιο καβλιάρικη δεκαετία στη ζωή ενός άντρα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DoBeL
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.308
- Πόντοι
- 1.056
Ποιο διάστημα της ζωής μας απολαμβάνουμε περισσότερο το σεξ;
Αναλόγως σε τι κατάσταση βρίσκεστε.... Αν στα 20 σου είσαι φτωχός και δουλεύεις ολη μέρα, και στα 30 σου γίνεις πλούσιος και κάνεις ζωαρα, προφανώς και στα 30 θα απολαμβάνεις το σεξ περισσότερο!
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.389
- Πόντοι
- 3.556
Ορμονικά μάλλον σε ηλικίες γύρω στα 25.
Καθώς όμως στην πορεία του χρόνου βλέπεις, ότι έρχονται στον κόσμο και μεγαλώνουν τα παιδιά σου, παραμένει ο ενθουσιασμός αμείωτος.
Καθώς όμως στην πορεία του χρόνου βλέπεις, ότι έρχονται στον κόσμο και μεγαλώνουν τα παιδιά σου, παραμένει ο ενθουσιασμός αμείωτος.
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Δύο τα τεινα,
18-25 πηδάς ότι βρεις μπροστά σου, ενεργός φουλ με συνεχόμενες στήσεις και τελειώματα μαζί, οπότε πάμε στο η ποιότητα υπολείπεται της ποσότητας.
45-55 που είμαι τώρα σαφώς και η ποσότητα σχέσης στησεων και τελειώματα υστερεί, αλλά η ποιότητα είναι σαφώς ανεβασμένη κατακόρυφα σε σχέση με την ηλικία των 18-25.
Προσωπικά θεωρώ ότι η τωρινή μου θέση είναι απείρως καλύτερη, λόγω της ωρίμανσης που έχει έρθει μέσα από την πείρα ετών. Πλέον γνωρίζεις πως θα κάνεις την παρτενέρ σου να βγάλει γούστα, και να σου το ανταποδώσει ( ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσεως).
18-25 πηδάς ότι βρεις μπροστά σου, ενεργός φουλ με συνεχόμενες στήσεις και τελειώματα μαζί, οπότε πάμε στο η ποιότητα υπολείπεται της ποσότητας.
45-55 που είμαι τώρα σαφώς και η ποσότητα σχέσης στησεων και τελειώματα υστερεί, αλλά η ποιότητα είναι σαφώς ανεβασμένη κατακόρυφα σε σχέση με την ηλικία των 18-25.
Προσωπικά θεωρώ ότι η τωρινή μου θέση είναι απείρως καλύτερη, λόγω της ωρίμανσης που έχει έρθει μέσα από την πείρα ετών. Πλέον γνωρίζεις πως θα κάνεις την παρτενέρ σου να βγάλει γούστα, και να σου το ανταποδώσει ( ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσεως).
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 2.836
Μικρός καβλωνες και άμα φύσαγε δυνατός αέρας αλλά ήσουν λαγουδάκι.
Νομίζω από 30 και μετά είχες ωραιες καβλες.
Νομίζω από 30 και μετά είχες ωραιες καβλες.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.982
- Πόντοι
- 3.346
Απο την ηλικια που σου σηκωνεται μεχρι την ηλικια που δεν σου σηκωνεται.Ποιο διάστημα της ζωής μας απολαμβάνουμε περισσότερο το σεξ;
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 30.147
- Πόντοι
- 4.656
Σχετικά με το θέμα του θρέντ.
Στα 20 ο άντρας γαμεί κάθε ώρα και στιγμή.
Στα 30 όταν ο άντρας γαμάει η γυναίκα αγκομαχάει.
Τα 40 όταν διαβαίνεις μια γαμάς μια ξαποσταίνεις.
Στα 50 έτσι για χαρά τη βδομάδα μια φορά.
Στα 60 όταν πάς τον κώλο σου κουνάς και νομίζεις πως γαμάς.
Στα 70 όταν πάς χέζεις, κλάνεις, κατουράς,αλλά πλέον δεν γαμάς.
Στα 20 ο άντρας γαμεί κάθε ώρα και στιγμή.
Στα 30 όταν ο άντρας γαμάει η γυναίκα αγκομαχάει.
Τα 40 όταν διαβαίνεις μια γαμάς μια ξαποσταίνεις.
Στα 50 έτσι για χαρά τη βδομάδα μια φορά.
Στα 60 όταν πάς τον κώλο σου κουνάς και νομίζεις πως γαμάς.
Στα 70 όταν πάς χέζεις, κλάνεις, κατουράς,αλλά πλέον δεν γαμάς.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
Είναι η δεκαετία αυτή που χει τα λεφτά να κάνει την καύλα του
Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.225
- Πόντοι
- 2.836
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 921
- Πόντοι
- 81
Δε μου έκανε διάφορα ποτέ ,το σεξ είναι σαν τα σουβλάκια ,πάντα ωραίο είναι.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.482
- Πόντοι
- 8.846
μπαααα όσο βλέπω απο δω μέσα ακόμα διαπρέπεις...εγω θυμαμαι στα 18..βαρουσα τρις μαλακιες τη μερα..τωρα αμα βαρεσω μαλακια..θελω κανα τεσσσεριςες πεντε ωρες για να βαρεσω και αλλη μαλακια..και να χησω..
skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.727
- Πόντοι
- 216
36-45 νομίζω ότι είναι η ιδανικότερη.
Από την μια πλέον δεν είσαι πιτσιρικάς, έχεις ωριμάσει, ΄έχεις εμπειρίες, αντιλαμβάνεσαι καθαρά τι παίζει γύρω σου (και εν προκειμένω τις γυναίκες), ξέρεις τι θέλεις και πως να το πάρεις, και από την άλλη είσαι ακόμα γερός και υγιής με καλές αντοχές και δεν έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της 3ης ηλικίας...
Φυσικά προυπόθεση να έχεις φροντίσει να είσαι σε αξιοπρεπή φυσική και σωματική κατάσταση, και επιπλέον να μην είσαι ψυχολογικό ράκος επειδή έχεις μιζεριάσει από επαγγελματικές, προσωπικές, ερωτικές, οικογενειακές κλπ αποτυχίες ...
Για αυτούς που τα καταφέρνουν και ωριμάζουν νωρίτερα, παίζει δυνατά και το 26-35
Αν οι κατηγορίες ήταν διαφορετικές θα έβαζα όλα τα λεφτά στο 30-40...
Από την μια πλέον δεν είσαι πιτσιρικάς, έχεις ωριμάσει, ΄έχεις εμπειρίες, αντιλαμβάνεσαι καθαρά τι παίζει γύρω σου (και εν προκειμένω τις γυναίκες), ξέρεις τι θέλεις και πως να το πάρεις, και από την άλλη είσαι ακόμα γερός και υγιής με καλές αντοχές και δεν έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της 3ης ηλικίας...
Φυσικά προυπόθεση να έχεις φροντίσει να είσαι σε αξιοπρεπή φυσική και σωματική κατάσταση, και επιπλέον να μην είσαι ψυχολογικό ράκος επειδή έχεις μιζεριάσει από επαγγελματικές, προσωπικές, ερωτικές, οικογενειακές κλπ αποτυχίες ...
Για αυτούς που τα καταφέρνουν και ωριμάζουν νωρίτερα, παίζει δυνατά και το 26-35
Αν οι κατηγορίες ήταν διαφορετικές θα έβαζα όλα τα λεφτά στο 30-40...
Katikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 931
- Πόντοι
- 81
Όταν είσαι νέος πηδάς με αντοχές και σκληρή στύση.Τωρα αυτά που διαβάζω για ποιότητες μετα τα 40 να χαμε να λέγαμε και να έχουμε να πούμε, δικαιολογίες.Δηλαδη θα συγκρίνω τεστοστερόνη και φυσική κατάσταση μέχρι τα 30 κάτι που ο,τι,όπως όπου έβρισκες το γαμουσες και με συχνότητα,χωρίς χάπια ούτε βιταμίνες τίποτε;Που ερχόσουν από δουλειά,πήγαινες γυμναστήριο,έκανες και καμιά 15αρια γύρους κ βρισκόσουν κ με το γκομενάκι το βράδυ για νέα μάχη.Που αν ήσουν κ φουλ καυλωμένος κ δεν μπορούσες να στανιαρεις βαραγες κ 2 μαλακίες πριν πέσεις για ύπνο.
Δηλαδή στα ζευγάρια που ζητάνε ανέκαθεν κ παγκοσμίως νέους Μπουλ και το απαιτούν ρητά έως 25 άντε 28 max πηγαίνετε εσείς στα 45 φεύγα να τους πείτε για ποιότητες
Δηλαδή στα ζευγάρια που ζητάνε ανέκαθεν κ παγκοσμίως νέους Μπουλ και το απαιτούν ρητά έως 25 άντε 28 max πηγαίνετε εσείς στα 45 φεύγα να τους πείτε για ποιότητες
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.989
- Πόντοι
- 206
Εάν είναι ομορφάντρας μέχρι το 40 άνετα από όταν καταλάβει τι έχει ανάμεσα στα σκέλια του . Η αλλιώς όποτε κονομήσουν λεφτά για να μπορεί να καβλαντησει
Spiliopulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μεταξύ 18 και 25, νομίζω ότι σε αυτή την ηλικία κανείς δεν μετράει καλά τους κινδύνους, απλώς βγαίνει στους δρόμους θέλοντας να κατακτήσει τον κόσμο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις