Νέα

Ποιά είναι η πιο ΗΟΤ τρανσέξουαλ που μπαίνει εδώ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα clind
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια πιστεύεται οτι είναι η πιο hot και πιο όμορφη τρανσεξουαλ που μπαί

• Δανάη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Νάντια

• Σύλβια

• καμία απο τις παραπάνω

• Βαλεντίνα Σταρ Τράνς

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

leftok

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η silvia είναι η πιο hot, απίστευτος άνθρωπος και κούκλα

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον παιδια μπηκα στο myspase αυτου που λεει οτι τον λενε Σιλβια και δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα,ενς αντρας πιο αντρας και απο εμενα να κανει σκερτσα... αχ  Παναγια μου.. δηλαδη ποσο σαικο πρεπει να ειναι καποιος που θα τον δει και πιπινι. μην μου πητε τωρα ειμαι κομπλεξικος και αυτη ειναι η εκφραση του ατομου.....αυτος ετσι ξεφτιλιζη το αντρικο και γυναικειο αισθημα.. ενταξει υπαρχουν καποια κοριτσια που ειναι κουκλαρες και εχουν και θυληκοτητα.. και η Δαναη ειναι η μοναδικη που ειναι πιο θυληκη, απο θεμα εμφανισης, αλλα ειναι πολη ψευτικη και πολη ΓΛΥΨΙΜΟ... η ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον παιδια μπηκα στο myspase αυτου που λεει οτι τον λενε Σιλβια και δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα,ενς αντρας πιο αντρας και απο εμενα να κανει σκερτσα... αχ  Παναγια μου.. δηλαδη ποσο σαικο πρεπει να ειναι καποιος που θα τον δει και πιπινι. μην μου πητε τωρα ειμαι κομπλεξικος και αυτη ειναι η εκφραση του ατομου.....αυτος ετσι ξεφτιλιζη το αντρικο και γυναικειο αισθημα.. ενταξει υπαρχουν καποια κοριτσια που ειναι κουκλαρες και εχουν και θυληκοτητα.. και η Δαναη ειναι η μοναδικη που ειναι πιο θυληκη, απο θεμα εμφανισης, αλλα ειναι πολη ψευτικη και πολη ΓΛΥΨΙΜΟ... η ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

leros1

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ο καθένας έχει τα γούστα του σε αλλους αρεσει σε άλλους όχι.Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι ........
Τουλάχιστον η κοπέλα εχει δημοσιεύσει φωτο σε αντιθέση με καποιους άλλους Κράτα τέτοιους χαρακτηρισμούς για τον εαυτο σου αν δεν σου αρέσει δεν σε υποχρεωνει κανένας να πας μαζί της
Λίγο σεβασμός

leros1

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ο καθένας έχει τα γούστα του σε αλλους αρεσει σε άλλους όχι.Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι ........
Τουλάχιστον η κοπέλα εχει δημοσιεύσει φωτο σε αντιθέση με καποιους άλλους Κράτα τέτοιους χαρακτηρισμούς για τον εαυτο σου αν δεν σου αρέσει δεν σε υποχρεωνει κανένας να πας μαζί της
Λίγο σεβασμός

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν καταλαβενω την ασχημη κριτικη κατα του συναδελφου , απλα απαντισε του μπορει και αλλοι να εχουν την ιδια αποψη ?

romeo77

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον παιδια μπηκα στο myspase αυτου που λεει οτι τον λενε Σιλβια και δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα,ενς αντρας πιο αντρας και απο εμενα να κανει σκερτσα... αχ   Παναγια μου.. δηλαδη ποσο σαικο πρεπει να ειναι καποιος που θα τον δει και πιπινι. μην μου πητε τωρα ειμαι κομπλεξικος και αυτη ειναι η εκφραση του ατομου.....αυτος ετσι ξεφτιλιζη το αντρικο και γυναικειο αισθημα.. ενταξει υπαρχουν καποια κοριτσια που ειναι κουκλαρες και εχουν και θυληκοτητα.. και η Δαναη ειναι η μοναδικη που ειναι πιο θυληκη, απο θεμα εμφανισης, αλλα ειναι πολη ψευτικη και πολη ΓΛΥΨΙΜΟ... η ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ

ε εισαι paliotomaro τελικα!!

geo2674

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά αν και δεν την εχω παρει...ακόμα....ψηφίζω Δανάη

* Ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλώ..

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Με τεράστια διαφορά και τσεκαρισμένο
η Νικόλ.
Απλά απέχει εν γνώσει της και καλά κάνει.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
η λιλα! :boobies:
παρακαλω να αλλαξει η ψηφοφορια.