You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά είναι η πιο ΗΟΤ τρανσέξουαλ που μπαίνει εδώ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα clind
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
θα συμφωνήσω απόλυτα και υπενθυμίζω οτι το γκάλοπ ειναιγια τα κορίτσια μπου μπαίνουν εδω μέσα και οχι γενικά συναγωνιστή G.G.XXX ,εκτός και αν μπαίνουν και εδώ και δεν τις έχω δει αλλά δεν νομιζω να με γελούν τόσο πολύ τα μάτια μου
μπαινουν κι αυτες κουμπαρε.... ;)θα συμφωνήσω απόλυτα και υπενθυμίζω οτι το γκάλοπ ειναιγια τα κορίτσια μπου μπαίνουν εδω μέσα και οχι γενικά συναγωνιστή G.G.XXX ,εκτός και αν μπαίνουν και εδώ και δεν τις έχω δει αλλά δεν νομιζω να με γελούν τόσο πολύ τα μάτια μου
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
α έτσι λοιπόν ,,χχμμ δεν το ήξερα αυτό...που είσαστε ρε κορίτσιααααα?
Συνάδελφε αυτές και οι δύο έχουν δικό τους thread.
Πήγαινε Forum γράψε πάνω δεξιά στο πεδίο της αναζήτησης το όνομα της trans
που θέλεις, πάτα αναζήτηση και θα τις βρεις.
(Γράφεις Ευα για την evita και Ηλέκτρα για την triares)
Επισκέπτης
που χαθηκες εσυ βρεθα παρακαλουσα να βγει το ονομα μου απο εδω......
Επισκέπτης
Και εγω Νικολ .
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γεια σας αγόρια μου! Είμαι η Βαλεντίνα πολοί από εσάς μπορεί να με ξέρετε. Μώλις ήρθα στην Αθήνα μετά από χρόνια στο εξοτερικό όπου εργάστικα σαν μοντέλο για γνωστούς μοντελίστ και όχι μόνο. Τώρα είμαι στην Αθήνα. Αυτή την εποχή συζητάω την εμφανιση μου σε ένα πολύ γνωστό σήριαλ (έκλπληξη!)Τη λέτε; Θα με βάλετε και εμένα στη λίστα; Πιστέυετε ότι είμαι χοτ; Φιλάκια μωράκια μου και σύντομα πολλές νέες φοτογραφίες μου!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
η siasia ειναι τραβελι???
όχι ρε
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Γεια σας αγόρια μου! Είμαι η Βαλεντίνα πολοί από εσάς μπορεί να με ξέρετε. Μώλις ήρθα στην Αθήνα μετά από χρόνια στο εξοτερικό όπου εργάστικα σαν μοντέλο για γνωστούς μοντελίστ και όχι μόνο. Τώρα είμαι στην Αθήνα. Αυτή την εποχή συζητάω την εμφανιση μου σε ένα πολύ γνωστό σήριαλ (έκλπληξη!)Τη λέτε; Θα με βάλετε και εμένα στη λίστα; Πιστέυετε ότι είμαι χοτ; Φιλάκια μωράκια μου και σύντομα πολλές νέες φοτογραφίες μου!
είσαι καρα-χοτ.
παρακαλώ να περιληφθεί στην ψηφοφορία
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μωράκι μου. Είσαι πάρα πολύ γλυκός και σου στέλνω πολλά ΄φιλάκια!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Παρακαλω πολυ να μπω κι εγω στις υποψηφιες. Ευχαριστω πολυ. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 16K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 111