μα καλα πηγες με εγκυο πρεζονι οπως την λες? :oΓιαννιτσών παρτούζα τσιγγάνα (όμορφη αυτή) καιπρεζόνι, φαφούτα και έγκυος η άλλη. Σοκαριστικό!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά είναι η πιο άσχημη που έχετε γαμήσει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 350
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μα καλα πηγες με εγκυο πρεζονι οπως την λες? :o
Ναι!Από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Το απόλυτο σουρεάλ!
Α εντάξει - άρα μέσα πέσαμε.ελλεηνιδα πουτανα ηταν
Ήρωας δηλαδή.... :S
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
commando rambo 2Α εντάξει - άρα μέσα πέσαμε.
Ήρωας δηλαδή.... :S
Casual_Style_
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συναγωνιστες θελω και εγω να πω την αμαρτια μου. πανε 10 χρονια απο τοτε βεβαια, ημουν και φανταρος,καυλοηλικια, χτυπαγα 2 μαλακιες στη σκοπια αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει δικαιολογια. ειχα γνωρισει σε ενα παρτυ που ειχα αδεια την Λιλη, με αφρομαλλο, ματομπουκαλα και τα πιο πεταχτα δοντια του κοσμου..οι πιο πολλοι νομιζω θα την εχετε δει αλλα δεν δινω αλλα στοιχεια!
φορουσε κατι ξεκωλα ρουχα και ειπα δεν γαμιεται, φανταρος ειμαι.
της χωθηκα και βγηκαμε απο την επομενη μερα κατευθειαν σε ενα ελεεινο ξενοδοχειο κοντα στην φυλης-καπου εκει εμενε και της εριξα 2-3 συν κωλαρακι. ηταν "περπατημενη" και μου κανε εντυπωση, -μα καλα ποιος την γαμει αυτη? και μετα οταν αραξαμε κανα μισαωρο και αρχισε τις εξομολογησεις οτι εχει παρει ολους τους αλβανους της πλατειας βικτωριας, εχει κανει παρτουζες μαζι τους, κτλ. μετα φυσικα δε με ξαναειδε...διακτινιστικα!
της χωθηκα και βγηκαμε απο την επομενη μερα κατευθειαν σε ενα ελεεινο ξενοδοχειο κοντα στην φυλης-καπου εκει εμενε και της εριξα 2-3 συν κωλαρακι. ηταν "περπατημενη" και μου κανε εντυπωση, -μα καλα ποιος την γαμει αυτη? και μετα οταν αραξαμε κανα μισαωρο και αρχισε τις εξομολογησεις οτι εχει παρει ολους τους αλβανους της πλατειας βικτωριας, εχει κανει παρτουζες μαζι τους, κτλ. μετα φυσικα δε με ξαναειδε...διακτινιστικα!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λες για την γνωστη λιλη?συναγωνιστες θελω και εγω να πω την αμαρτια μου. πανε 10 χρονια απο τοτε βεβαια, ημουν και φανταρος,καυλοηλικια, χτυπαγα 2 μαλακιες στη σκοπια αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει δικαιολογια. ειχα γνωρισει σε ενα παρτυ που ειχα αδεια την Λιλη, με αφρομαλλο, ματομπουκαλα και τα πιο πεταχτα δοντια του κοσμου..οι πιο πολλοι νομιζω θα την εχετε δει αλλα δεν δινω αλλα στοιχεια!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαλλον για φιδεμπορα τον κοβω και εγωτι αλλη μαλακια θα διαβασουμε εδω μεσα
μαλλον για φιδεμπορα τον κοβω και εγω
σε λιγο θα μας πει οτι εχει γαμησει κ τον κατμαν
Casual_Style_
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιδεμπορας? καλα οτι θα υπερασπιστω την αληθεια οτι πηδηξα την λιλη δε το περιμενα. επειδη εχεις pics της παλιες και μηπως την γνωρισεις,τοτε να σου πω κ αλλες λεπτομεριες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου φανηκε περιεργο το μερος που την γνωρισεςφιδεμπορας? καλα οτι θα υπερασπιστω την αληθεια οτι πηδηξα την λιλη δε το περιμενα. επειδη εχεις pics της παλιες και μηπως την γνωρισεις,τοτε να σου πω κ αλλες λεπτομεριες
ειναι γνωστο οτι η λιλη παει σε κοσμικα παρτυ
μηπως εισαι και εσυ σταρ?
μεγαλεεεεε
τυπε μου φανηκε περιεργο το μερος που την γνωρισες
ειναι γνωστο οτι η λιλη παει σε κοσμικα παρτυ
μηπως εισαι και εσυ σταρ?
μεγαλεεεεε
Για θυμηστε μου αυτη ειναι που ειχε παει στη εκπομπη της πανια???
Casual_Style_
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μα ειπαμε μιλαμε προ 10ετιας το κοριτσι ηταν 21,22..δεν ειχε αρχισει καν ακομα τα πρωτα της βηματα στο γυαλι...
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Εγω απλα θα πω το εξης ..Ημουν πιτσιρικας και ειχα πιει πολυ...Οταν τελειωσε το γαμησι που ομολογουμενως δεν καταλαβα και πολλα..Πηγα να βαλω το παντελονι μου..Ε το μπερδεψα με το δικο της...Και ειμαι ογκωδης τυπος...Μετα κοιταξα το προσωπο της (στο σωμα θα εκανα εμετο) για να γλυκαθω λιγο..Ε ηταν ακομα ποιο χαλια..Τα συμπερασματα δικα σας..Οι γιλοι μου παντως μου ειπαν τοτε οτι καλυτερα να την εβαζα σε καμια σουκο πριζα παρα εκει. :- >
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Εγω απλα θα πω το εξης ..Ημουν πιτσιρικας και ειχα πιει πολυ...Οταν τελειωσε το γαμησι που ομολογουμενως δεν καταλαβα και πολλα..Πηγα να βαλω το παντελονι μου..Ε το μπερδεψα με το δικο της...Και ειμαι ογκωδης τυπος...Μετα κοιταξα το προσωπο της (στο σωμα θα εκανα εμετο) για να γλυκαθω λιγο..Ε ηταν ακομα ποιο χαλια..Τα συμπερασματα δικα σας..Οι γιλοι μου παντως μου ειπαν τοτε οτι καλυτερα να την εβαζα σε καμια σουκο πριζα παρα εκει. :- >
κ οι ασχημες εχουνε ψυχη...
κριμα δεν ειναι?
τουλαχιστον οι ασχημοι εχουν κ σπιτακια... αυτες τι να κανουνε? να γινουνε βιαστριες?
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατί οι άσχημες δεν έχουν σπιτάκι???
Εφόσον έχουν... άει σπίτι...