paulos1966
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχει κανεις καμια πληροφορια για ellen petit? ενα τσεχοπουλο που μενει αθηνα? thanks
πλακα κανεις τωραΕγω μια εποχη με την παρεα ειχαμε φετιχ ποιος θα πηδηξη την πιο ασχημη εκει να δεις ανταγωνισμος.
Εγω μια εποχη με την παρεα ειχαμε φετιχ ποιος θα πηδηξη την πιο ασχημη εκει να δεις ανταγωνισμος.
ρε baby που τη θυμηθηκες αυτη...εκανε καλη πιπα ομως και εγλυφε και @@ ....και πιο κατω μη σου πωΜαλλων η Ζανα στην Αλκαμενους δεν νομιζω οτι υπαρχει χειροτερη.
Ψεματα τωρα θυμηθηκα η Mia Dolores μακραν πιο ασχημη γυναικα εαν μπορεις να την πεις γυναικα αλλα με ενα κωλο φωτια.
Μαλλων δεν ειναι γυναικα ειναι κωλοφωτια.
Μεγαλη αληθεια αυτηαπ οτι καταλαβα και συμφωνω κι εγω και αλλοι που το χουμε συζητησει αυτες που ας πουμε δεν ειναι οι τοπ ομορφες αλλα απο συμπαθητικες εως μπαζα στο κρεββατι ειναι σουπερ...και εμενα φυσικα μου χει τυχει..
Λες να ισχύει και για την Έρρικα?Μεγαλη αληθεια αυτη
Εγω μια εποχη με την παρεα ειχαμε φετιχ ποιος θα πηδηξη την πιο ασχημη εκει να δεις ανταγωνισμος.
Η φύση δουλεύει μόνη της και αυτοδιορθώνεται.
Το μπάζο θα κάνει καλύτερο μαμίσι από την κούκλα (στατιστικά πάντα), γιατί αυτό έχει να προσφέρει.
Η κούκλα δεν έχει πρόβλημα, μόλις σκάει στο δρόμο της την πέφτει όλος ο αντρικός πληθυσμός.
Το μπάζο τον ένα που θα της την πέσει, θέλει να τον κρατήσει.
Τι θα κάνει, θα αρχίσει τα "μη" και τα "μα"? Θα τον φάει καλά (και θα τον ευχαριστηθεί κι όλας), μπας και της μείνει ο λεγάμενος...