BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Γιατί οι άσχημες δεν έχουν σπιτάκι???
Εφόσον έχουν... άει σπίτι...
μην εισαι ακαταδεχτος...
Γιατί οι άσχημες δεν έχουν σπιτάκι???
Εφόσον έχουν... άει σπίτι...
μην εισαι ακαταδεχτος...
Γούστο λέγεται...
Εγω ακατάδεχτος??
Ισα ισα εχω υπάρξει με κοπέλα που οι φίλοι μου απορούσαν τί της βρήκα...
Τι της βρήκα
ξερεις κ απ αυτο? *P
Α να χαθείς πια χαχαχαχχαχαχαχααα
ti ti?????
στειλ'της πι μι...
πριν τρια χρονια περιπου ηθελα να παρω τηλ απο το κινητο μια συναδελφο,αλλα εκανα λαθος το νουμερο και πηρα λαθος, οταν ειπα στο τηλ "ελα Μαρακι..." γελασε και μου ειπε οτι κανω λαθος, επειδη ειχε ωραια φωνη και καβλοφωνη το συνεχισα και επιασα κουβεντα στο χαβαλε, μετα εστειλα και μηνυμα και ψαρωσε η γκομενα εγω τρελαθηκα τελειως γιατι ειχε γαμω τις φωνες, ηταν απο τα ναυπλιο και θα κατεβαινε αθηνα σε 15 μερες περιπου, σκεφτηκα οτι θα πρεπει να κρατησω επαφη μεχρι τοτε να το δω αυτο το μωρο, εν τω μεταξυ με ετρωγε και η περιεργεια ετσι μια μερα αποφασισαμε να ανταλαξουμε μμς, της στελνω ενα εγω και μου ειπε οτι της αρεσω πολυ (το τσουτσουνι μου σηκωθηκε ¨"θα γαμησω..." σκεφτηκα) μου στειλε και αυτη το προσωπο της ηταν αρκετα ωραια γαμευσιμη μπορω να πω, ολα βαδιζαν ομορφα (αφου και με μηνυματα ειχα πιασει κουβεντα περι τσιμπουκιων, γαμησιου κοκ) μεχρι που εφτασε η ωρα της συναντησης μας, ειχαμε καινονισει να την περιμενω στα κτελ,θυμαμαι ηταν μεσσημερι, εφτασε το λεωφορειο περιμενα να την δω πουθενα ειχε κατεβει σχεδον ολος ο κοσμος και αυτη πουθενα, μονο μια χοντρουλα κατι εψαχνε "δεν ειναι αυτη με τιποτα, παλι καλα..." σκεφτηκα, "θα την παρω τηλεφωνο..." την παιρνω και βλεπω την χοντρουλα να τοσ σηκωνει, τα ποδια μου αρχισαν να τρεμουν "που εισαι?" μου λεει "ε-δ-ω.." κανω τελικα ηταν αυτη, οταν πλησιασε απο κοντα και την ειδα στο προσωπο παρατηρησα οτι ηταν πολυ ασχημη με φακιδες στραβα δοντια (πολυ στραβα μιλαμε) "εισαι πιο ωραιος απο κοντα..." μου λεει και μου δινει ενα φιλακι στο μαγουλο, εδω θα σας πω οτι παρολο την ασχημια της ενοιωσα ενα σκυρτημα στο πουτσο σαν να παω να καβλωσω "λες να το κανω το ψυχικο???" σκεφτηκα και την φορτωνω στο αυτοκινητο, "που θα παμε??" με ρωταει "στην αθηνα θα κανονισω εγω το προγραμμα , οταν ερθω στο ναυπλιο εσυ, ενταξει??" της ειπα και συμφωνησαμε, πηγα κατευθειαν στο prive στο μεταξουργειο το βαζω στο parking και μου λεει την ειναι εδω "ενα ξενοδοχειο,δεν θα κανουμε τιποτα απλως θελω να ειμαστε μονοι μας δεν θελω κοσμο σημερα" και ανεβηκαμε
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟ 2/10
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΩΜΑ 4/10
ΠΙΠΑ 5/10
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 9/10
ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ 9/10
ΧΥΣΙΜΟ στο στωμα τα φτυνει
ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕΣ με τιποτα
είσαι το αντίθετο δηλαδή από τις γυναίκες 'σαρδέλα'ωραίο τόπικ
βλέπω πως υπάρχει μια μεγάλη αντιπαθεια στις χοντρούλες
εγώ είμαι λίγο γεματούλα και μπορώ να σας πω οτι όσοι πήγαν μαζί μου το καταευχαριστήθηκαν
στο πρόσωπο πάντως, μπάζο δεν είμαι σίγουρα
δεν υπαρχει αντιπαθεια στις χοντρουλες!σε οποιον δεν αρεσοουν ειναι γιατι δε εχει παει ποτε.ωραίο τόπικ
βλέπω πως υπάρχει μια μεγάλη αντιπαθεια στις χοντρούλες
εγώ είμαι λίγο γεματούλα και μπορώ να σας πω οτι όσοι πήγαν μαζί μου το καταευχαριστήθηκαν
στο πρόσωπο πάντως, μπάζο δεν είμαι σίγουρα