εγώ πάλι καποιον που δεν θεωρώ ελκυστικό/ωραίο/ γοητευτικό δεν θα κανα σεξ μαζί του.
Εγω γιατι βλεπω συνεχεια ανω του μετριου εμφανισιακα γκομενες με κατι λιγδοκαγκουρες η σαπιοκοιλιαδες?
μαλλον γιατι ειστε πολυ εκλεκτικες
εγώ πάλι καποιον που δεν θεωρώ ελκυστικό/ωραίο/ γοητευτικό δεν θα κανα σεξ μαζί του.
δεν είπα ποτέ οτι είμαι θεογκομενα
το βρίσκω προφανέστατο να μην θέλω να κάνω σεξ με κάποιον που δεν με ελκύει, γιατί πολύ απλά δεν θα το απολαύσω
δεν περιμένω τον πρίγκηπα με το άλογο φυσικά, ούτε θα μείνω "αγάμητη" μέχρι να ρθει ο μπράντ πιτ (που δεν θα έρθει)
αν δεις και τις προηγούμενες απαντήσεις μου δεν έχω ούτε υφάκι ούτε τουπέ
Εγω γιατι βλεπω συνεχεια ανω του μετριου εμφανισιακα γκομενες με κατι λιγδοκαγκουρες η σαπιοκοιλιαδες?
μαλλον γιατι ειστε πολυ εκλεκτικες
ίσως έχουν λεφτά αισθήματα....μπορεί απλά εσύ να τους βλέπεις έτσι
ξέρεις για εμάς η ομορφιά είναι ακόμα πιο υποκειμενική
μπορεί απλά εσύ να τους βλέπεις έτσι
ξέρεις για εμάς η ομορφιά είναι ακόμα πιο υποκειμενική
Η ομορφιά μπορεί να είναι υποκειμενική, αλλά τα χρήματα έχουν αντικειμενική αξία!!!
μην γενικεύεις φιλαράκι ξέρω πολλούς που θα γαμούσανε οποιαδήποτε για τα κωλοευρώ
αλλά δεν γενικεύω δεν λέω οτι όλοι είναι ιδιοι
δυστυχώς είμαι η μόνη στο θρεντ που μιλάω σοβαρά ;)
μην γενικεύεις φιλαράκι ξέρω πολλούς που θα γαμούσανε οποιαδήποτε για τα κωλοευρώ
αλλά δεν γενικεύω δεν λέω οτι όλοι είναι ιδιοι
δυστυχώς είμαι η μόνη στο θρεντ που μιλάω σοβαρά ;)
το θέμα είναι ότι μερικοί έχουν πληρώσει κιόλας για να πάνε με μπάζο
η βρωμιάρα γυναίκα φαντάζει ως η πιο άσχημη στα μάτια μου, ανεξαρτήτως εμφάνισης.
Δίκιο! Πριν από επτά χρόνια φιλοξενούσα σπίτι μου την τότε μου γκόμενα.
Ήταν στις αρχές της σχέσης (κράτησε 10 μέρες). Έκανε τρελό γαμήσι, δεν το συζητάω. Αλλά στις τέσσερις μέρες μου λέει "έχω ξεχάσει την οδοντόβουρτσα, μήπως να πάω σπίτι να την πάρω κάποια στιγμή;". :S
Τότε κατάλαβα ότι 4 μέρες η μόνη οδοντόκρεμα ήταν
Α. Το ωραίο είναι ΩΡΑΙΟ. ΤΕΛΟΣ.
Β. Το μπάζο είναι ΜΠΑΖΟ. ΤΕΛΟΣ.
Γ. Το μέτριο είναι που δίνει τροφή για διαφορετικές γνώμες, ανάλογα τα γούστα.
αυτάαααααααα
γιαυτό πριν την πιπώσετε να πλένετε το εργαλείο με colgateΔίκιο! Πριν από επτά χρόνια φιλοξενούσα σπίτι μου την τότε μου γκόμενα.
Ήταν στις αρχές της σχέσης (κράτησε 10 μέρες). Έκανε τρελό γαμήσι, δεν το συζητάω. Αλλά στις τέσσερις μέρες μου λέει "έχω ξεχάσει την οδοντόβουρτσα, μήπως να πάω σπίτι να την πάρω κάποια στιγμή;". :S
Δίκιο! Πριν από επτά χρόνια φιλοξενούσα σπίτι μου την τότε μου γκόμενα.
ωραίο τόπικ
βλέπω πως υπάρχει μια μεγάλη αντιπαθεια στις χοντρούλες
εγώ είμαι λίγο γεματούλα και μπορώ να σας πω οτι όσοι πήγαν μαζί μου το καταευχαριστήθηκαν
στο πρόσωπο πάντως, μπάζο δεν είμαι σίγουρα