lazoukos78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ!!!
Μαλλον δεν καταλαβες την ακομα πιο σιχαμενη πραγματικοτητα, οτι δηλαδη χρησιμοποιουσε την δικια σου οδοντοβουρτσα.
σουχει τυχει?υπαρχουν και πουτσες που βρωμοκοπανε τυριλα.
δεν κυκλοφορουνε μονες τους στο δρομο,καποιοι απο σας τις κουβαλανε πανω τους.
Εεε για να το λέει!!!σουχει τυχει?
σιλβα μηπως σε κυνηγουσε ο βογλης να σου δωσει μυγδαλα?Εεε για να το λέει!!!
Με τυρέμπορα ή τσόπανη κοπελιά;!
Και ο Μόγλης ή ο Ταρζάν παίζει!!!σιλβα μηπως σε κυνηγουσε ο βογλης να σου δωσει μυγδαλα?
Να μιλάς για λογαριασμό σου παρακαλώ,εγώ τον αρωματίζω!!!Τυρίλα εμείς, ψαρίλα εσείς, φτιάχνουμε ένα ωραιότατο σαγανάκι.
σιλβα μηπως σε κυνηγουσε ο βογλης να σου δωσει μυγδαλα?
Εεε για να το λέει!!!
Με τυρέμπορα ή τσόπανη κοπελιά;!
Τυρίλα εμείς, ψαρίλα εσείς, φτιάχνουμε ένα ωραιότατο σαγανάκι.
τι θριλερ ειναι αυτο παλι ρε μαγκα!!!Γιαννιτσών παρτούζα τσιγγάνα (όμορφη αυτή) καιπρεζόνι, φαφούτα και έγκυος η άλλη. Σοκαριστικό!
για πες,ποια?παντως η πιο ασχμη που εχω γαμησει πουτανα ηταν κι αυτη...επαγγελματιας...τωρα πως σκατα δουλευε και πως πηγα κι εγω μην ρωτατε ...ενεκα η αναγκη
μήπως η Μαρίνα?για πες,ποια?
φίλε μου προφανώς αγάμητες δεν είμαστε, και αν είμασσταν, θα υπήρχαν αντρικά μπουρδέλα που θα καναν χρυσες δουλειές.
δεν υπάρχουν όμως
δεύτερον, επειδή οι έλληνες, καλώς ή κακώς είναι λίγο πέφτουλες, και οποιαδήποτε εμφανίσιμη κοπέλα έχει αρκετές επιλογές, αυτό μας κάνει λίγο πιο επιλεκτικές ;)
Σε πρωτη φαση καθε 15 Αυγουστου να πηγαινεις και απο την Παναγια στην Τηνο να κανεις κανα ταμα και να λες και ευχαριστω που ζεις στην Ελλαδα, γιατι με τα κυβικα σου σε οποιαδηποτε αλλη πολιτισμενη χωρα θα την εβγαζες με γυμνοσαλιαγκες και χειρογλυκανα. Αυτα.
αρε πούστη μου,Σε πρωτη φαση καθε 15 Αυγουστου να πηγαινεις και απο την Παναγια στην Τηνο να κανεις κανα ταμα και να λες και ευχαριστω που ζεις στην Ελλαδα, γιατι με τα κυβικα σου σε οποιαδηποτε αλλη πολιτισμενη χωρα θα την εβγαζες με γυμνοσαλιαγκες και χειρογλυκανα. Αυτα.