Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Θα μου πειτε, γιατι σας το γραφω και αυτο δημοσια;;;....Για να το παιξω οτι ειμαι δασκαλος και θεραπευτης της ψυχης του ανθρωπινου (γυναικων) ειδους;;Οχι απλα για να καταλαβετε, οτι εχετε σαπιλα οι περισσοτεροι στο μυαλο μεσα και δεν απολαμβανετε την ζωη, γιατι σκεφτεστε με γνωμονα μονο το συμφερον το υλικο!!!Γι αυτο και θα σας γραψω το παρακατω για να μοιρασω απο το διαδικτυο δωρεαν Ελληνικη Γνωση!!!Η τυπισα του λεωφορειου, με πηρε πριν λιγο στο τηλεφωνο για να δει τι κανω και με ρωτησε, γιατι την αποφευγω σε καποιες κλησεις που μου εχει δωσει δυο ημερες τωρα και δεν το σηκωνω!!!Της απαντησα οτι εχει μαθει να βλεπει τους ανθρωπους με γνωμονα το οικονομικο και χανει την ομορφια της ζωης!!!Τι μου ειπε ρε παιδια;;; Δεν μου εχει ξανατυχει ανθρωπος σαν και σενα να μου μιλαει και να με ακουμπαει ψυχικα οπως εσυ Κωνσταντινε!!!...Και να μην τα πολυλεω με περιμενει τωρα καθοτι με ρωτησε τι φαγητο μου αρεσει να παω σπιτι της για να φαμε!!!Το σπιτι της, στο μεταξυ ειναι στην περιοχη μου!!!!Εχω ετοιμαστει, παω να αγορασω τρια κιλα κρασι και κανενα γλυκο, για να μην παω με αδεια χερια και παω στην καινουργια μου κατακτηση, που θα με απασχολησει για κανενα τριμηνο, καθοτι δεν μπορω να καθομαι σε ιδιους ανθρωπους πλαι σε μονιμη βαση!!!!....Της το εχω πει οτι ειμαι ιδεα και οραμα και δεν με εχει μονμιμα κανενας ανθρωπος καθοτι ανηκω στον εαυτο μου(Λετε να το καταλαβε;;; Καθοτι οι ηλιθιοι/ες ειναι σαν τους κουφους και να μιλας δεν ακουνε)!!!!!Αγαπητοι, φευγω τωρα να παω στο μωρο!!!!!Μωρο ειναι για μενα και ας ειναι 32 χρονων!!!!!Το μονο που πρεπει να σκεφτω, ειναι να μην την πληγωσω, καθοτι φοβαμαι οτι με καψουρευτηκε και δεν θα ξεκολλαει απο πανω μου, οταν θα πρεπει να υπαρξει ενα τελος!!!!!Γιατι στα ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΟΥΜΕ!!!Χαιρετω με το γνωστο μου συνθημα......ΟΣΟ ΖΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!....Υ.Γ(Με στεναχωρει που σημερα δεν θα ειμαι στο διαδικτυο να γλεντησω την Εκτορινα Λοπαζινα που ειναι κεφαλι πρωτη στο παρον δοαγωνισμο κοτας του θρεντ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτούρας=Ελληνας=Φως.

Κλαίω περισσότερο από χθες που διάβασα το πρώτο ρομάντζο.

Να ρωτήσω τους παλιούς, ο παίχτουρας είναι κλώνος του χλαχλούχα;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

όχι αλλά μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θα μου πειτε, γιατι σας το γραφω και αυτο δημοσια;;;....Για να το παιξω οτι ειμαι δασκαλος και θεραπευτης της ψυχης του ανθρωπινου (γυναικων) ειδους;;Οχι απλα για να καταλαβετε, οτι εχετε σαπιλα οι περισσοτεροι στο μυαλο μεσα και δεν απολαμβανετε την ζωη, γιατι σκεφτεστε με γνωμονα μονο το συμφερον το υλικο!!!Γι αυτο και θα σας γραψω το παρακατω για να μοιρασω απο το διαδικτυο δωρεαν Ελληνικη Γνωση!!!Η τυπισα του λεωφορειου, με πηρε πριν λιγο στο τηλεφωνο για να δει τι κανω και με ρωτησε, γιατι την αποφευγω σε καποιες κλησεις που μου εχει δωσει δυο ημερες τωρα και δεν το σηκωνω!!!Της απαντησα οτι εχει μαθει να βλεπει τους ανθρωπους με γνωμονα το οικονομικο και χανει την ομορφια της ζωης!!!Τι μου ειπε ρε παιδια;;; Δεν μου εχει ξανατυχει ανθρωπος σαν και σενα να μου μιλαει και να με ακουμπαει ψυχικα οπως εσυ Κωνσταντινε!!!...Και να μην τα πολυλεω με περιμενει τωρα καθοτι με ρωτησε τι φαγητο μου αρεσει να παω σπιτι της για να φαμε!!!Το σπιτι της, στο μεταξυ ειναι στην περιοχη μου!!!!Εχω ετοιμαστει, παω να αγορασω τρια κιλα κρασι και κανενα γλυκο, για να μην παω με αδεια χερια και παω στην καινουργια μου κατακτηση, που θα με απασχολησει για κανενα τριμηνο, καθοτι δεν μπορω να καθομαι σε ιδιους ανθρωπους πλαι σε μονιμη βαση!!!!....Της το εχω πει οτι ειμαι ιδεα και οραμα και δεν με εχει μονμιμα κανενας ανθρωπος καθοτι ανηκω στον εαυτο μου(Λετε να το καταλαβε;;; Καθοτι οι ηλιθιοι/ες ειναι σαν τους κουφους και να μιλας δεν ακουνε)!!!!!Αγαπητοι, φευγω τωρα να παω στο μωρο!!!!!Μωρο ειναι για μενα και ας ειναι 32 χρονων!!!!!Το μονο που πρεπει να σκεφτω, ειναι να μην την πληγωσω, καθοτι φοβαμαι οτι με καψουρευτηκε και δεν θα ξεκολλαει απο πανω μου, οταν θα πρεπει να υπαρξει ενα τελος!!!!!Γιατι στα ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΟΥΜΕ!!!Χαιρετω με το γνωστο μου συνθημα......ΟΣΟ ΖΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!....Υ.Γ(Με στεναχωρει που σημερα δεν θα ειμαι στο διαδικτυο να γλεντησω την Εκτορινα Λοπαζινα που ειναι κεφαλι πρωτη στο παρον δοαγωνισμο κοτας του θρεντ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτούρας=Ελληνας=Φως.

καθαρόαιμη πορνική συμπεριφορά
εξαρτάς την ικανοποίησή σου απο εσένα μόνο
και ουδέποτε απο ένα συγκεκριμένο θήλεο
οπότε είσαι ένας γνήσιος  αδέσμευτος ελευθέριος πολυγαμικός πόρνος

τα σέβη μου και τις ευχές μου για καλή απόλαυση  :thumbsup: :cool2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

EInai ο ενας και μοναδικος παικτης του στοιχηματος ο παικτουρας...  :grin:

εχει γαμησει τον ΟΠΑΠ οσοι τον βλεπουν απο εκει αλλαζουν πεζοδρομιο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Αμα εισαι εσυ ψυχιατρος,εγω ειμαι ο πητερ παρκερ  :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

τυπε υπαρχουν ανθρωποι που σε πληρωνουν για να γινουν καλα?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν είμαι ψυχίατρος , αλλά ναι είμαι γιατρός
και ενθουσιάζομαι όταν ακούω γνήσιες πορνικές
συμπεριφορές απαλλαγμένες απ΄την μαλακία και την πιρφορία
που έχει κατακλύσει όλη την κοινωνία

ο παίχτουρας έχει τον σεβασμό μου

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

παλι καλα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τι ειδικοτητας τυπε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

αμα ειχε πιρφορια ο κοσμος,θα γαμαγατε και οι αγαμητοι,αλλα την κοινωνια την εχουν κατακλησει δημητρακηδες και ριγκομορτιδες  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Paixtoyra εγω θα πηγαινα με αδεια τα χερια σαν τον γυφτο παντως για να δω αν οντως με θελει για τα υλικα αγαθα ή οχι  :sunglasses:

Και αμα ελεγε μετα τιποτα θα την ξεφτιλιζα διχως ελεος... "αφου μωρη ειπες οτι σε αγγιζω ψυχικα... τσατιστηκες επειδη δεν σου εφερα εκλερακια απο του στεργιου? ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ! ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ"

Και μπαααααπ η πορτα πισω και αστην να τρεχει στις σκαλες να με φωναζει
Και μετα ξυπνησες !!!!!!!!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αμα εισαι εσυ ψυχιατρος,εγω ειμαι ο πητερ παρκερ  :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκας είσαι  :thumbsup: :cool2:

γιατί οι ψυχίατροι έχουν την φήμη του πιρφόρου δλδ ?
ενώ οι άλλες ειδικότητες είναι πιο πορνικές?

με ενδιαφέρει να καταλάβω πως σκέφτεστε ορισμένοι  :think:

τι ειδικοτητας τυπε?

δεν αναφέρω άλλες προσωπικές λεπτομέρειες

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Αρα για να βγω με μια γκομενα θα φωναξω ξαδερφες,θειες,φιλες,φιλους,μετα θα βγαλω 50ευρα να δειξω ποσο γαμιας ειμαι,θα δωσω κανα 10ευρω στον σερβιτορο μπουρμπουαρ, και μετα θα ριξω και ενα χορο επι τοπου να δειξω οτι ξερω να χορευω(στυλ μπολντεμορτ,βοηθαει και αυτο).
Αντι να κανεις ολα αυτα εχεις σκεφτει απλα να χασεις την μπυροκοιλια σου?

Υ.Γ,ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜ ΣΟΝΤΑ προσπαθεις να κανεις συζητηση το μεγιστο ειδος αρχιπυρφορου πεινασμενου ζητιανου :think:

Ρε μπάσταρδε γαμώ τον Αντιχριστό σου, 2 μέρες μου κλάνεις τ'αρχίδια και δεν έρχεσαι έξω να σε γαμήσω. Όλο μαλακίες ξέρεις να πετάς στα θρεντ και μετά να κάνεις το κοτόπουλο, Παλιοπατσαβούρα. :pipa2: :pipa2: :pipa2:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μαλάκας είσαι  :thumbsup: :cool2:
γιατί οι ψυχίατροι έχουν την φήμη του πιρφόρου δλδ ?
ενώ οι άλλες ειδικότητες είναι πιο πορνικές?

με ενδιαφέρει να καταλάβω πως σκέφτεστε ορισμένοι  :think:

δεν αναφέρω άλλες προσωπικές λεπτομέρειες

έλα μωρέ που απαντάς κιόλας...
εγώ πάντως αν ήσουν ψυχίατρος σε εμπιστευόμουν χαλαρά !!!    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ότι πρόβλημα και να είχα η λύση θα ήταν μια...
πουτάνες!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ρε μπάσταρδε γαμώ τον Αντιχριστό σου, 2 μέρες μου κλάνεις τ'αρχίδια και δεν έρχεσαι έξω να σε γαμήσω. Όλο μαλακίες ξέρεις να πετάς στα θρεντ και μετά να κάνεις το κοτόπουλο, Παλιοπατσαβούρα. :pipa2: :pipa2: :pipa2:

:2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
URL]]

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Και να σκεφτείς οτι όλα αυτά ξεκίνησαν για το αν πρέπει ή όχι να κεράσεις καφέ με 3 ευρώ στην γκόμενα, στο πρώτο ραντεβού ή να φανείς τσίπης και σκρουτζ.....
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....................................................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom