deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Θα μου πειτε, γιατι σας το γραφω και αυτο δημοσια;;;....Για να το παιξω οτι ειμαι δασκαλος και θεραπευτης της ψυχης του ανθρωπινου (γυναικων) ειδους;;Οχι απλα για να καταλαβετε, οτι εχετε σαπιλα οι περισσοτεροι στο μυαλο μεσα και δεν απολαμβανετε την ζωη, γιατι σκεφτεστε με γνωμονα μονο το συμφερον το υλικο!!!Γι αυτο και θα σας γραψω το παρακατω για να μοιρασω απο το διαδικτυο δωρεαν Ελληνικη Γνωση!!!Η τυπισα του λεωφορειου, με πηρε πριν λιγο στο τηλεφωνο για να δει τι κανω και με ρωτησε, γιατι την αποφευγω σε καποιες κλησεις που μου εχει δωσει δυο ημερες τωρα και δεν το σηκωνω!!!Της απαντησα οτι εχει μαθει να βλεπει τους ανθρωπους με γνωμονα το οικονομικο και χανει την ομορφια της ζωης!!!Τι μου ειπε ρε παιδια;;; Δεν μου εχει ξανατυχει ανθρωπος σαν και σενα να μου μιλαει και να με ακουμπαει ψυχικα οπως εσυ Κωνσταντινε!!!...Και να μην τα πολυλεω με περιμενει τωρα καθοτι με ρωτησε τι φαγητο μου αρεσει να παω σπιτι της για να φαμε!!!Το σπιτι της, στο μεταξυ ειναι στην περιοχη μου!!!!Εχω ετοιμαστει, παω να αγορασω τρια κιλα κρασι και κανενα γλυκο, για να μην παω με αδεια χερια και παω στην καινουργια μου κατακτηση, που θα με απασχολησει για κανενα τριμηνο, καθοτι δεν μπορω να καθομαι σε ιδιους ανθρωπους πλαι σε μονιμη βαση!!!!....Της το εχω πει οτι ειμαι ιδεα και οραμα και δεν με εχει μονμιμα κανενας ανθρωπος καθοτι ανηκω στον εαυτο μου(Λετε να το καταλαβε;;; Καθοτι οι ηλιθιοι/ες ειναι σαν τους κουφους και να μιλας δεν ακουνε)!!!!!Αγαπητοι, φευγω τωρα να παω στο μωρο!!!!!Μωρο ειναι για μενα και ας ειναι 32 χρονων!!!!!Το μονο που πρεπει να σκεφτω, ειναι να μην την πληγωσω, καθοτι φοβαμαι οτι με καψουρευτηκε και δεν θα ξεκολλαει απο πανω μου, οταν θα πρεπει να υπαρξει ενα τελος!!!!!Γιατι στα ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΟΥΜΕ!!!Χαιρετω με το γνωστο μου συνθημα......ΟΣΟ ΖΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!....Υ.Γ(Με στεναχωρει που σημερα δεν θα ειμαι στο διαδικτυο να γλεντησω την Εκτορινα Λοπαζινα που ειναι κεφαλι πρωτη στο παρον δοαγωνισμο κοτας του θρεντ!!!!Μετα τιμης ο Παιχτούρας=Ελληνας=Φως.
Κλαίω περισσότερο από χθες που διάβασα το πρώτο ρομάντζο.
Να ρωτήσω τους παλιούς, ο παίχτουρας είναι κλώνος του χλαχλούχα;