Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Δεν ξανασχολουμαι, δεν περιγραφω αλλο. Νυχτες τυποι
Καληνύχτα τύπε!
Δεν ξανασχολουμαι, δεν περιγραφω αλλο. Νυχτες τυποι
hangooooover πρεμιέρααα αύριο μουνάκια...lime έλα στο cinema να σου την καρφώσω ρε να ηρεμίσεις
hangooooover πρεμιέρααα αύριο μουνάκια...lime έλα στο cinema να σου την καρφώσω ρε να ηρεμίσεις
Τί να καρφώσεις ρε φουκαρίξ... Καμμιά καπλαντοβελόνα? Τώρα τρομάξαμε...
καληνύχτες πουτανάκι...
δεν ειναι σπαμ τυπε τα παιδια λυνουν τις διαφορες τους..οταν ανοιγει ενα τετοιο θρεντ που περιμενεις να οδηγηθει?συγνωμη ο αντμιν αυτου του σαιτ τι κανει βλεποντας σε ενα θρεντ για τιτλο κοτας να γινεται χαμος απο σπαμ?
Τα σπαμ τιμωρουνται μονο στα θρεντς για εκδιδομενες.συγνωμη ο αντμιν αυτου του σαιτ τι κανει βλεποντας σε ενα θρεντ για τιτλο κοτας να γινεται χαμος απο σπαμ?
:S :S :S :SΤα σπαμ τιμωρουνται μονο στα θρεντς για εκδιδομενες.
Την ΚΟΤΑ !!!!!!συγνωμη ο αντμιν αυτου του σαιτ τι κανει βλεποντας σε ενα θρεντ για τιτλο κοτας να γινεται χαμος απο σπαμ?
Aναλαμβάνει η βάρδια 7-3 η νυχτερινή βάρδια για ύπνο.Πόσο προβλημα έχεις μαζί μου και κολλημα που ασχολείσαι συνεχεια, ακομα και οταν έλλειπα τόσο καιρο. Σε λυπαμαι καημενε πραγματικα.
Πιο ευτυχισμενα είναι τα καθυστερημενα παιδακια απο σενα γιατι δεν ήταν επιλογή τους αυτο. Αυνανίσου με τις μαλακιες που γράφεις καθε μερα..νομιζοντας πως κατι κάνεις και πως είσαι κάποιος στη ζωή σου γραφοντας σε ένα site.
Σε λυπαμαι γιατι είσαι ανυπαρκτος, και θα πεθανεις πανω στο πληκτρολογια σου πνισμενος στη χολη σου. Δυστυχισμενα τα παιδια σου αν κάνεις, δυστυχισμενα και αυτοι που μενουν δίπλα σου.
Εγω τις ανωμαλιες μου τις εκανα απο επιλογη και με συνεναινεση των παρτενερ μου ή πληρωσα. Η δουλεια μου, που την αποκαλυψα απο επιλογή για να στηριξω την αποψη μου σε άλλα thread , δεν τεκμηριωνεται απο κάπου αλλα απο την πιθανη εμπιστοσύνη μεταξυ των μελων...
Και μη με ξαναπαραθέσεις... Βρες κατι άλλο να ασχολείσαι και όχι μαζί μου.
Δεν ξερω βρες ενα χομπι. Βγες για τρεξιμο. Πηγαινε να μιλησεις σε καμια κοπελα... Αν μπορείς γαμα κιολας καμια πουτανα..που δεν το βλεπω να μπορεις...
Σου επαναλαμβανω να μη με ξαναπαραθεσεις...
Και τωρα σαλτα και γαμησου ...
Αν θέλετε pm να γίνει βούκινο στο bou.com
και σε άλλα πουτανό-forums
στειλτε pm στον λόπεζ .....
Εγγυημένα αποτελέσματα ........
Θα τα κάνει copy & paste
όπως του τα στείλατε δημοσίως .....
"νομο για υποχρεωτικη παρασταση στις ρυθμισεις δανειων"?
Πού? σε δικαστηρια? σε εξωδικο συμβιβασμο? που?
Συγκεκριμενοποιησε το, γιατι ετσι οπως το λες, ειναι αοριστο και δεν λεει τιποτα.
την πάπια κάνεις;
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη ρύθμιση στη διαμεσολάβηση ανάμεσα στους οφειλέτες και στην τράπεζα πρέπει να παρίσταται δικηγόρος, για τον οποίο οι οφειλέτες θα πληρώνουν παράβολο 50 ευρώ, συν 0,3% επί της οφειλής για ποσά άνω των 20.000 ευρώ.
Πηγή: Δικηγόροι κατά Χατζηδάκη γιατί δεν υπογράφει την υποχρεωτική παράσταση στις ρυθμίσεις των δανείων | iefimerida.gr