Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
hangooooover πρεμιέρααα αύριο μουνάκια...lime έλα στο cinema να σου την καρφώσω ρε να ηρεμίσεις

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συγνωμη ο αντμιν αυτου του σαιτ τι κανει βλεποντας σε ενα θρεντ για τιτλο κοτας να γινεται χαμος απο σπαμ? :birdman:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
συγνωμη ο αντμιν αυτου του σαιτ τι κανει βλεποντας σε ενα θρεντ για τιτλο κοτας να γινεται χαμος απο σπαμ? :birdman:
δεν ειναι σπαμ τυπε τα παιδια λυνουν τις διαφορες τους..οταν ανοιγει ενα τετοιο θρεντ που περιμενεις να οδηγηθει? :think: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τα σπαμ τιμωρουνται μονο στα θρεντς για εκδιδομενες.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Σαπίλα, την έκαναν όλοι τύπε...  :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πόσο προβλημα έχεις μαζί μου και κολλημα που ασχολείσαι συνεχεια, ακομα και οταν έλλειπα τόσο καιρο. Σε λυπαμαι καημενε πραγματικα.
Πιο ευτυχισμενα είναι τα καθυστερημενα παιδακια απο σενα γιατι δεν ήταν επιλογή τους αυτο. Αυνανίσου με τις μαλακιες που γράφεις καθε μερα..νομιζοντας πως κατι κάνεις και πως είσαι κάποιος στη ζωή σου γραφοντας σε ένα site.
Σε λυπαμαι γιατι είσαι ανυπαρκτος, και θα πεθανεις πανω στο πληκτρολογια σου πνισμενος στη χολη σου. Δυστυχισμενα τα παιδια σου αν κάνεις, δυστυχισμενα και αυτοι που μενουν δίπλα σου.

Εγω τις ανωμαλιες μου τις εκανα απο επιλογη και με συνεναινεση των παρτενερ μου ή πληρωσα. Η δουλεια μου, που την αποκαλυψα απο επιλογή για να στηριξω την αποψη μου σε άλλα thread , δεν τεκμηριωνεται απο κάπου αλλα απο την πιθανη εμπιστοσύνη μεταξυ των μελων...

Και μη με ξαναπαραθέσεις... Βρες κατι άλλο να ασχολείσαι και όχι μαζί μου.
Δεν ξερω βρες ενα χομπι. Βγες για τρεξιμο. Πηγαινε να μιλησεις σε καμια κοπελα... Αν μπορείς γαμα κιολας καμια πουτανα..που δεν το βλεπω να μπορεις...

Σου επαναλαμβανω να μη με ξαναπαραθεσεις...
Και τωρα σαλτα και γαμησου ...
Aναλαμβάνει η βάρδια 7-3 η νυχτερινή βάρδια για ύπνο.

Λοιπόν ελάχιστα λάθος αλλά........δεν σε ανάγκασε κάποιος να γράψεις γι'αυτά που κάποτε έκανες (κατα την προσωπική μου γνώμη κακώς τα έγραψες).Βλέπεις ότι η φιλαλήθεια σου, εκληφθεί ως αδυναμία και στα χτυπούν στα μούτρα σε κάθε ευκαιρία.
Κάποιος,κάπου, κάποτε είχε πει Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε ελάχιστοι το τηρούν και θα το πληρώνεις αυτό σε όλη σου την ζωή.
Καλημέρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν θέλετε pm να γίνει βούκινο στο bou.com
και σε άλλα πουτανό-forums
στειλτε pm στον λόπεζ .....

Εγγυημένα αποτελέσματα ........

Θα τα κάνει copy & paste
όπως του τα στείλατε δημοσίως .....

Ρε βούρλο χοντρο, εσύ δεν απειλούσες ότι θα βγάλεις πμ μελών αλλά δεν μπορεις επειδή τα έσβησες; και τολμας να κρίνεις αλλους ρε φτυμα αλογου ψόφιου;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.878
Πόντοι
12.056
Kαλημερα στην παρεα  :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
"νομο για υποχρεωτικη παρασταση στις ρυθμισεις δανειων"?
Πού? σε δικαστηρια? σε εξωδικο συμβιβασμο? που?
Συγκεκριμενοποιησε το, γιατι ετσι οπως το λες, ειναι αοριστο και δεν λεει τιποτα.

Με τον θεσμο της διαμεσολάβησης  :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
την πάπια κάνεις;

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη ρύθμιση στη διαμεσολάβηση ανάμεσα στους οφειλέτες και στην τράπεζα πρέπει να παρίσταται δικηγόρος, για τον οποίο οι οφειλέτες θα πληρώνουν παράβολο 50 ευρώ, συν 0,3% επί της οφειλής για ποσά άνω των 20.000 ευρώ.

Πηγή: Δικηγόροι κατά Χατζηδάκη γιατί δεν υπογράφει την υποχρεωτική παράσταση στις ρυθμίσεις των δανείων | iefimerida.gr

σκιουρακι ο θεσμος της διαμεσολαβησης ειναι αλλος και δεν εχει σχεση με το να παρεις δικηγορο για τα υπερχρεωμενα. αν επιλεξεις διαμεσολαβητη θα πληρωσεις παρασταση. ΑΝ επιλεξεις δικαστηριο θα πληρωσεις το δικαστηριο. Αν θες και να χρωστας και μην πληρωσεις ονειρευεσαι.. γιατι ζεις στην χωρα του λακη του σαρουμαν και του κοστακη27. φατους στην μαπα και ζησε με αυτο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Να έρθω να σας βάλω λίγο αντηλιακό στην πλατούλα;

Stories