Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε παιδια συγνωμη που διακοπτω την σοβαρη συζητηση που εχετε, αλλα θελω να ρωτησω κατι το οποιο με απαοσχολει!!!Το νικ Λοπεζ, ανδρας ειναι...ή... γυναικα;;;Εχει βγει κανεις εξω μαζι με τον Λοπεζ;;;;Οτι και να ειναι παντως, μου ειναι συμπαθης στο διαδικτυο καθοτι σχεδον παντα γραφει με σωστη σκεψη....αλλα απο περιεργεια ρωτω τι φυλο, ειναι βρε παιδια;;;Γιατι αν ειναι γυναικα...τι δουλεια εχει στον διαγωνισμο πλαι στον τιτανομεγιστο γιγαντα του site αχαχουχα;;;

Εσυ που τον εβγαλες εξω και τον κερνουσες και μετα σε εκλασε.... ειναι δυνατον αξιωματικος στρατιωτικος τοσα χρονια τοσα εχουνε δει τα ματια σας απο την τσογλαναρια που περναει απο το στρατο και δεν πηρες χαμπαρι τον αχαχουχα τι καπνο φουμαρει? ελεος.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγω ρε φιλε? αυτοι κλαιγονται οτι δεν τους καθονται οι ελλεηνιδες....
με χεις δει ποτε να κανω συζητηση με τους πραγματικους μπουρδελιαριδες για κανονικες γκομενες?

αλλα ρε φιλε κανονικος μπουρδελιαρης δεν ειναι ουτε ο λακης ουτε ο redmanftw ουτε ο zatoichi... κανονικος ειναι εκεινος που εχει πανω απο 100 κριτικες με πουτανες εδω μεχρι και εγω περισσοτερες κριτικες απο εσας εχω... ηλιθιοι... ξυπνηστε
το οτι δεν γραφω κριτικες παει να πει οτι δεν γαμαω σε μπουρδελα? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:εγω τους πιρφορους βριζω σαν εσενα και οχι τις ελλεηνιδες :rockon: :rockon: :rockon:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Έχουμε γεμισει βλαμμένους και ΤΡΟΛΛ και εντος και εκτος Ιντερνετ
Boldemort 2013

Το καλύτερο ήταν που έγραφε ότι καταχωρεί τα τρολλ (εντός και εκτός ίντερνετ) σε λίστες και όταν έρθει η ώρα που θα βρεθούν αναπόφευκτα στην ανάγκη του θα τα τιμωρήσει!

Πως θα τιμωρήσεις τα τρολλ μπόλντι; Θα κάνεις σφεντόνα το στριγκάκι σου και θα τα χτυπήσεις; :2funny:
Τι συζητάτε με τις φιλενάδες σου στο γκάζι μπόλντι;
Οι άντρες τις γυναίκες τις ΓΑΜΑΝΕ ρε! Δεν τους πιάνουν τη κουβέντα! :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια μην μπερδευεστε καποιοι πραγματικοι μπουρδελιαρηδες ειναι οσοι ξημεροβραδιαζονται στην ημερησια ενημερωση... εγω δεν εχω δει κανεναν απο αυτους να παταει σε αλλα θρεντ... τωρα οποιος απο τους αλλους που γραφουν συνεχως σε αλλα θρεντ και αρκετες φορες κλαιγονται για τις ελληνιδες πει οτι ειναι μπουρδελιαρης για μενα ειναι για γελια.... αλλο μπουρδελιαρης αλλο μυρωδιάς και παω τσαρκα μια στις 15 και χαιρομαι.

Αυτο δεν ειναι μπουρδελιαρης. Λαθος τα χετε καταλαβει ορισμενοι ή πατε να παρουσιασετε μια εικονα που δεν ειστε ... ετσι νομιζετε θα αποκτησετε ταυτοτητα?  :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγω ρε φιλε? αυτοι κλαιγονται οτι δεν τους καθονται οι ελλεηνιδες....
με χεις δει ποτε να κανω συζητηση με τους πραγματικους μπουρδελιαριδες για κανονικες γκομενες?

αλλα ρε φιλε κανονικος μπουρδελιαρης δεν ειναι ουτε ο λακης ουτε ο redmanftw ουτε ο zatoichi... κανονικος ειναι εκεινος που εχει πανω απο 100 κριτικες με πουτανες εδω μεχρι και εγω περισσοτερες κριτικες απο εσας εχω... ηλιθιοι... ξυπνηστε
Ούτε εγω ειμαι αρρωστάκι μπουρδελιάρης ρε μαλέα.(Αυτο και για τον φιλο Λάιμ)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το οτι δεν γραφω κριτικες παει να πει οτι δεν γαμαω σε μπουρδελα? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:εγω τους πιρφορους βριζω σαν εσενα και οχι τις ελλεηνιδες :rockon: :rockon: :rockon:

Κοιτα οταν γαμουσα εγω στα μπουρδελα εσυ ακομα βυζαινες... και δεν ηξερες καν το σαιτ.

Το πιρφορος ειναι μια μαλακια και μιση που την εχουνε βγαλει κατι τυποι σαν τον δημητρακη για να εχουν αμυνες απεναντι σε γυναικες που μολις τους δουν γελανε μεχρι δακρυων.... το θεμα ειναι οτι εσυ και ορισμενοι αλλοι δεν μπορειτε να σταθειτε απεναντι σε μια γυναικα της προκοπης... τις πουτανες του 20αρικου τις πηδαει οποιος εχει 20 ευρω στην τσεπη δεν εισαι μαγκας επειδη πηδας πουτανες....  

Αυτα μην τα λετε παραεξω εκτος και αμα κανετε παρεες με παιδια απο το σαιτ που εχουν την ιδια τρελα στο κεφαλι και τις ιδιες αποψεις.... αμα τα πεις αυτα παραεξω καηκες τοτε θα δεις δουλεμα... οχι ψηφοφοριες μιστερ μαλακας και μιστερ κοτα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παιδια μην μπερδευεστε καποιοι πραγματικοι μπουρδελιαρηδες ειναι οσοι ξημεροβραδιαζονται στην ημερησια ενημερωση... εγω δεν εχω δει κανεναν απο αυτους να παταει σε αλλα θρεντ... τωρα οποιος απο τους αλλους που γραφουν συνεχως σε αλλα θρεντ και αρκετες φορες κλαιγονται για τις ελληνιδες πει οτι ειναι μπουρδελιαρης για μενα ειναι για γελια.... αλλο μπουρδελιαρης αλλο μυρωδιάς και παω τσαρκα μια στις 15 και χαιρομαι.

Αυτο δεν ειναι μπουρδελιαρης. Λαθος τα χετε καταλαβει ορισμενοι ή πατε να παρουσιασετε μια εικονα που δεν ειστε ... ετσι νομιζετε θα αποκτησετε ταυτοτητα?  :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/temp/D92F2BF67395ACCBA266EE3DA8D5ADE2.jpg[/img[/URL]]

εχεις ταυτοτητα μπουρδελιαρη μπολντη?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κοιτα οταν γαμουσα εγω στα μπουρδελα εσυ ακομα βυζαινες... και δεν ηξερες καν το σαιτ.

Το πιρφορος ειναι μια μαλακια και μιση που την εχουνε βγαλει κατι τυποι σαν τον δημητρακη για να εχουν αμυνες απεναντι σε γυναικες που μολις τους δουν γελανε μεχρι δακρυων.... το θεμα ειναι οτι εσυ και ορισμενοι αλλοι δεν μπορειτε να σταθειτε απεναντι σε μια γυναικα της προκοπης... τις πουτανες του 20αρικου τις πηδαει οποιος εχει 20 ευρω στην τσεπη δεν εισαι μαγκας επειδη πηδας πουτανες.... 
καλα μην γαμας πολυ κατουρα και λιγο..γιατι μονο ψεματα ξερεις να αραδιαζεις..κατσε βγαλε συμπερασματα πισω απο την οθονη σου

nerd.jpg

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το πιρφορος ειναι μια μαλακια και μιση που την εχουνε βγαλει κατι τυποι σαν τον δημητρακη για να εχουν αμυνες απεναντι σε γυναικες που μολις τους δουν γελανε μεχρι δακρυων....  . τις πουτανες του 20αρικου τις πηδαει οποιος εχει 20 ευρω στην τσεπη. δεν εισαι μαγκας επειδη πηδας πουτανες....  
Δίκιο έχεις.
Στο 20άρικο βάλε και όσα μηδενικά θες δίπλα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Το πιρφορος ειναι μια μαλακια και μιση που την εχουνε βγαλει κατι τυποι σαν τον δημητρακη για να εχουν αμυνες απεναντι σε γυναικες που μολις τους δουν γελανε μεχρι δακρυων....

τις πουτανες του 20αρικου τις πηδαει οποιος εχει 20 ευρω στην τσεπη δεν εισαι μαγκας επειδη πηδας πουτανες....  

Αυτα μην τα λετε παραεξω εκτος και αμα κανετε παρεες με παιδια απο το σαιτ που εχουν την ιδια τρελα στο κεφαλι και τις ιδιες αποψεις.... αμα τα πεις αυτα παραεξω καηκες τοτε θα δεις δουλεμα... οχι ψηφοφοριες μιστερ μαλακας και μιστερ κοτα

Ισχυουν αρκετα απο τα παραπανω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το καλύτερο ήταν που έγραφε ότι καταχωρεί τα τρολλ (εντός και εκτός ίντερνετ) σε λίστες και όταν έρθει η ώρα που θα βρεθούν αναπόφευκτα στην ανάγκη του θα τα τιμωρήσει!

Πως θα τιμωρήσεις τα τρολλ μπόλντι; Θα κάνεις σφεντόνα το στριγκάκι σου και θα τα χτυπήσεις; :2funny:
Τι συζητάτε με τις φιλενάδες σου στο γκάζι μπόλντι;
Οι άντρες τις γυναίκες τις ΓΑΜΑΝΕ ρε! Δεν τους πιάνουν τη κουβέντα! :2funny:

Κοιτα οσο και να κτυπηθεις κατω και να κανεις το στριγκακι σου σφεντονα και εσυ και ο λαλακης εγω προσωπικα δεν πειθομαι .... οι αληθινοι μπουρδελιαρηδες ειναι αλλοι.... και δεν εχουν κλαφτει ποτε και εγω προσωπικα σεβομαι την επιλογη τους ποτε δεν εχω πει το οτιδηποτε σε τυπακια οπως ο Ακορεστος ο farkelli ο xilinik γιατι ακριβως δεν μαλακιζονται κανουν αυτο που θελουν χωρις πολλες μαλακιες και υπογραφες απο κατω φυλης μπιτσ και ολα αυτα που κανουν οσοι ειναι μυρωδιες.

Καταλαβες? κτυπησου οσο θες τωρα. Σοράγια θες ακομη πολλα χιλιομετρα στη φυλης για να γινεις μπουρδελιαρης ειτε εσυ ειτε αλλοι μυρωδιές.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χαρηκα που σας διαβασα σημερα και να γνωριζετε οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι χρησιμοι.Ο Αχαχουχας ειναι δασκαλος απο μονος του και χαρηκα μπολντη (κατι εγραψες πιο πανω και σου απαντω για τον αχαχαχουχα) που ειχα την τιμη.... μια και μονο φορα να τον γνωρισω!!!Μετα του ανκοινωσα οτι δεν θα τον ξανασυναντησω καθοτι δεν θα μπορουσα να τον φτασω στην σκεψη που ειχε!!!Χρειαζετε να προσπαθησω πολυ να γινω καλος ανθρωπος σαν τον Αχαχουχα!!!Τα σεβη μου και καλο ξημερωμα σε ολους σας!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα μην γαμας πολυ κατουρα και λιγο..γιατι μονο ψεματα ξερεις να αραδιαζεις..κατσε βγαλε συμπερασματα πισω απο την οθονη σου

nerd.jpg

Για πες σε ποιο μπουρδελο εχεις παει? και περιεγραψε και πως ειναι μεσα στο δωματιο... αμα δεν εχω παει θα παω απο περιεργεια αυτη τη βδομαδα να μπω να κανω καταθεση μονο και μονο για να σου αποδειξω ποσο μυρωδιες ειστε ορισμενοι και το μονο που ξερετε ειναι να βαζετε ταμπελες και υπογραφες "ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ"

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Χαρηκα που σας διαβασα σημερα και να γνωριζετε οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι χρησιμοι.Ο Αχαχουχας ειναι δασκαλος απο μονος του και χαρηκα μπολντη (κατι εγραψες πιο κατω και σου απαντω για τον αχαχαχουχα) που ειχα την τιμη.... μια και μονο φορα να τον γνωρισω!!!Μετα του ανκοινωσα οτι δεν θα τον ξανασυναντησω καθοτι δεν θα μπορουσα να τον φτασω στην σκεψη που ειχε!!!Χρειαζετε να προσπαθησω πολυ να γινω καλος ανθρωπος σαν τον Αχαχουχα!!!Τα σεβη μου και καλο ξημερωμα σε ολους σας!!!

Kαλή σου νύχτα τύπε!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το οτι δεν γραφω κριτικες παει να πει οτι δεν γαμαω σε μπουρδελα? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:εγω τους πιρφορους βριζω σαν εσενα και οχι τις ελλεηνιδες :rockon: :rockon: :rockon:
ρε συ τυπε τον πιρφορο τον ηξερες;εναν τυπο που εμπαινε εδω και ηταν φιλος του δημητρακη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom