Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
Εγω δεν πιστευω οτι ανθρωποι που ειναι απο το πρωι ως το βραδυ σε ενα φορουμ και δινουν συμβουλες οτι κανουν καμακι και πηδανε γκομενες απο αυτο. Τωρα εσυ εισαι ετοιμος να τους δωσεις και κανα φραγκο το θεμα ειναι οτι ουτε ετσι θα καταφερεις να πηδηξεις.

Είσαι ψεύτης.
Το κείμενο είναι ελεύθερο.
ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΑΤΕΣ.

Όποιος έχει λογική και έχει δοκιμάσει καμάκι (δεν λέμε για σένα)
ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ , ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΧΑΝΟΥΝ , π.χ.

όποιος έχει δοκιμάσει καμάκι , ξέρει ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ @@ ....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το σαιτ αυτο εχει γεμισει παραπληγικους που δινουν ενα καρο λεφτα και στο τελος δεν πηδανε κιολας... γιατι αν πηδουσαν δεν θα ειχαν τοσα νευρα.
Ρε μαλάκα εδω δεν μας ενδιαφερει,δε θα επρεπε τουλάχιστον, ποιος γαμάει χωρίς λεφτά.
Κι εσυ κι εγω(εντάξει εσυ πιο πολλές γιατί ξερεις και χορό)γαμάμε και χωρίς λεφτά αλλά στ αρχιδια μας κι εμας και των υπολοίπων.
Εδω ειναι σάιτ για πουτάνες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είσαι ψεύτης.
Το κείμενο είναι ελεύθερο.
ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΑΤΕΣ.

Όποιος έχει λογική και έχει δοκιμάσει καμάκι (δεν λέμε για σένα)
ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ , ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΧΑΝΟΥΝ , π.χ.

όποιος έχει δοκιμάσει καμάκι , ξέρει ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ @@ ....

Κοιτα λακη δεν ωφελει να μιλαμε για θεματα που δεν εχεις ακουμπησει ποτε... συνεχιζε να διαβαζεις Mystery εσυ και στο τελος δεν θα παιρνεις τηλέφωνα απο γυναικες αλλα μανό για να βάφεις τα νυχάκια σου.

Δεν θα ξεφτιλισω αλλο την κουβεντα για το καμακι μιλοντας μαζι σου εχεις πληρη αγνοια... εμενα δεν μπορεις να με κοροιδεψεις

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε μαλάκα εδω δεν μας ενδιαφερει,δε θα επρεπε τουλάχιστον, ποιος γαμάει χωρίς λεφτά.
Κι εσυ κι εγω(εντάξει εσυ πιο πολλές γιατί ξερεις και χορό)γαμάμε και χωρίς λεφτά αλλά στ αρχιδια μας κι εμας και των υπολοίπων.
τυπε ο μπολντης δεν εχει παει ποτε σε μπουρδελο...ο σκοπος του ειναι να τρολλαρει και να κραζει διαφορους οτι δεν γαμανε χωρις λεφτα δεν το εχεις καταλαβει? :S

Επισκέπτης
nerd.jpg
ετσι σε περιγραφουν ρε μπολντη τα παιδια :think: :think: :think:

Μεγάλη διαφορά του Μπόλντη με τους γνωστούς νέρντς της ταινίας:

ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

Ο ΜΠΟΛΝΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.

Μετά από 15 χρόνια , θα του προξενέψουν καμιά Σούλα,
1,59 69κιλά , καθηγήτρια , με πατομπούκαλα ....

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Αν ήταν σάϊτ για πουτάνες τύπε δεν θα υπήρχαν υποκατηγορίες και ένα κάρο θρεντ τύπου "Ποιά η γνώμη σας για την ΧΑ?" ή "ποιά είναι η μεγαλύτερη κότα του σάϊτ?" κτλ. Δικαιωμά σου και δικαίωμά μου από τη στιγμή που είμαστε μέλη αμφότεροι να γράφουμε ότι θέλουμε. Δεν γαμάμε όλοι στις πουτάνες, μερικοί είμαστε είτε πιο όμορφοι, είτε πιο ταλαντούχοι, είτε πιο φραγκάτοι από κάποιους άλλους για να γαμάμε Μετάξι...

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Σε αυτο το σαιτ κυκλοφορουν πολλα καμμενα και ηλιθια ατομα το χουμε ξαναπει για αυτους προτυπα ειναι κατι τυποι σαν τον δημητρακη!!!!!!!!!!!!!!!

Σιχαμερέ και άθλιε γλείφτη!

Μιλάω για 58 άτομα όταν λέω ότι σιχαθήκαμε τις κουραδομαγκιές αυτού που γλείφεις.

Αλλά βέβαια, σαν βουτυρόπαιδο της αεροπορίας και ντροπή του TAE KBO NTO που είσαι, έχεις ανάγκη από έναν τέτοιο τύπο να σε προστατεύει. Μπλιάξ!

Πες μας Μπόντι: Τι συζητάτε με τις φιλενάδες σου όταν βγαίνετε έξω; Τι μπορεί να συζητάνε ένας άντρας με μια γυναίκα σαν φίλοι; Αν τους βολεύουν τα στριγκάκια τους; :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μιλάω για 58 άτομα όταν λέω ότι σιχαθήκαμε τις κουραδομαγκιές αυτού που γλείφεις.

Αλλά βέβαια, σαν βουτυρόπαιδο της αεροπορίας και ντροπή του TAE KBO NTO που είσαι, έχεις ανάγκη από έναν τέτοιο τύπο να σε προστατεύει. Μπλιάξ!

Πες μας Μπόντι: Τι συζητάτε με τις φιλενάδες σου όταν βγαίνετε έξω; Τι μπορεί να συζητάνε ένας άντρας με μια γυναίκα σαν φίλοι; Αν βολεύουν τους κόβουν τα στριγκάκια τους; :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

σκυλιασε μρωη σοράγια... ΣΚΥΛΙΑΣΕ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μεγάλη διαφορά του Μπόλντη με τους γνωστούς νέρντς της ταινίας:

ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

Ο ΜΠΟΛΝΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.

Μετά από 15 χρόνια , θα του προξενέψουν καμιά Σούλα,
1,59 69κιλά , καθηγήτρια , με πατομπούκαλα ....
:grin: :grin: :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν ήταν σάϊτ για πουτάνες τύπε δεν θα υπήρχαν υποκατηγορίες και ένα κάρο θρεντ τύπου "Ποιά η γνώμη σας για την ΧΑ?" ή "ποιά είναι η μεγαλύτερη κότα του σάϊτ?" κτλ. Δικαιωμά σου και δικαίωμά μου από τη στιγμή που είμαστε μέλη αμφότεροι να γράφουμε ότι θέλουμε. Δεν γαμάμε όλοι στις πουτάνες, μερικοί είμαστε είτε πιο όμορφοι, είτε πιο ταλαντούχοι, είτε πιο φραγκάτοι από κάποιους άλλους για να γαμάμε Μετάξι...
Λάθος τόπιασες αυτό που εγραψα, δεν πειράζει ειναι και αργα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Πες μας Μπόντι: Τι συζητάτε με τις φιλενάδες σου όταν βγαίνετε έξω; Τι μπορεί να συζητάνε ένας άντρας με μια γυναίκα σαν φίλοι; Αν τους βολεύουν τα στριγκάκια τους; :2funny:
μαλλον θα ξαναβγει χαλαρα ο μαλακας της χρονια σερι :S

Επισκέπτης
Κοιτα λακη δεν ωφελει να μιλαμε για θεματα που δεν εχεις ακουμπησει ποτε... συνεχιζε να διαβαζεις Mystery εσυ και στο τελος δεν θα παιρνεις τηλέφωνα απο γυναικες αλλα μανό για να βάφεις τα νυχάκια σου.

Δεν θα ξεφτιλισω αλλο την κουβεντα για το καμακι μιλοντας μαζι σου εχεις πληρη αγνοια... εμενα δεν μπορεις να με κοροιδεψεις

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ....

τα ακολουθα σημεία που γράφονται στο κείμενο
(στα αρχίδια μου από ποιόν , δεν ξέρω)
ειναι σωστά ή όχι ;;;;;;;;

Αν διαφωνεί κάποιος με τα παραπάνω
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΜΑΚΙ.

Σαν τον ... Μπόλντη !!

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εγω ρε φιλε? αυτοι κλαιγονται οτι δεν τους καθονται οι ελλεηνιδες....
με χεις δει ποτε να κανω συζητηση με τους πραγματικους μπουρδελιαριδες για κανονικες γκομενες?

αλλα ρε φιλε κανονικος μπουρδελιαρης δεν ειναι ουτε ο λακης ουτε ο redmanftw ουτε ο zatoichi... κανονικος ειναι εκεινος που εχει πανω απο 100 κριτικες με πουτανες εδω μεχρι και εγω περισσοτερες κριτικες απο εσας εχω... ηλιθιοι... ξυπνηστε

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε παιδια συγνωμη που διακοπτω την σοβαρη συζητηση που εχετε, αλλα θελω να ρωτησω κατι το οποιο με απαοσχολει!!!Το νικ Λοπεζ, ανδρας ειναι...ή... γυναικα;;;Εχει βγει κανεις εξω μαζι με τον Λοπεζ;;;;Οτι και να ειναι παντως, μου ειναι συμπαθης στο διαδικτυο καθοτι σχεδον παντα γραφει με σωστη σκεψη....αλλα απο περιεργεια ρωτω τι φυλο, ειναι βρε παιδια;;;Γιατι αν ειναι γυναικα...τι δουλεια εχει στον διαγωνισμο πλαι στον τιτανομεγιστο γιγαντα του site αχαχουχα;;;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

+1
Είναι ένα κοινωνικό site που επικεντρώνεται στον πληρωμένο έρωτα!Είτε μένεις στο κοινωνικό κομμάτι, είτε στον πληρωμένο έρωτα, είτε και στα δύο! :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

+1
Είναι ένα κοινωνικό site που επικεντρώνεται στον πληρωμένο έρωτα!Είτε μένεις στο κοινωνικό κομμάτι, είτε στον πληρωμένο έρωτα, είτε και στα δύο! :P
Eιτε κανουμε πλακα στους γαυρους. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom