Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
ξεκιναΆστο μαν,να στο ζωγραφίσω καλύτερα....
μην φας κανεναν μετα, δεν τρωγοντε
ξεκιναΆστο μαν,να στο ζωγραφίσω καλύτερα....
καμμία σχεση, δεν είναι αυτήΠάρε και μια πρόσφατη,να τον παίξεις με την ησυχία σου...
τρολλαρει αστον, αφου δεν εχει να προτεινει καποια που κανεις δεν σκεφτηκεκαμμία σχεση, δεν είναι αυτή
Γυναικάρα αλλά πλέον έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.Παρακαλώ να μπει η Εύα Λάσκαρη στην λίστα
Να πούμε μερικές:Κουλιανου,Σκληβα,Κουντουρά-Μπαλατσινου,ΤσιντικίδουΚαγια,Τουτουντζή,Δούνια,Αδαμ αυτές μου ήρθαν με την μια σίγουρα ξεχνάω πολλές ακόμα τώρα πείτε μου μια σημερινή γιατί δεν μου έρχεται καμία.Δείτε εδω τι βρήκα.Διαφήμιση Goodys με Ελληνίδες μουνάρες των 90s.Κάποτε είχε κι αυτή η χώρα πραγματικά μοντέλα
Δεν υπάρχουν σημερα τυπε Ελληνίδες μοντελες αυτου τουν επιπεδου, υπαρχουν καποιες πολυ λιγες που κανουν δουλειές εξω αλλα μεχρι εκει, πιστευω οτι δεν πρεπει να ειναι πανω απο 2-3.Να πούμε μερικές:Κουλιανου, Σκληβα, Κουντουρά, Μπαλατσινου, Τσιντικίδου, Καγια, Τουτουντζή, Δούνια, Αδαμ αυτές μου ήρθαν με την μια σίγουρα ξεχνάω πολλές ακόμα. Τώρα πείτε μου μια σημερινή γιατί δεν μου έρχεται καμία.
Και η Μανια Ντελου ηταν αρκετα γνωστο μοντελο εκεινη την εποχη αλλα σταμάτησε στα 22 το μοντελινγκ γιατι εκανε οικογένεια.Να πούμε μερικές: Κουλιανου, Σκληβα, Κουντουρά, Μπαλατσινου, Τσιντικίδου, Καγια, Τουτουντζή, Δούνια, Αδαμ αυτές μου ήρθαν με την μια σίγουρα ξεχνάω πολλές ακόμα.
Τώρα που μου έγραψες την έψαξα δεν την ήξερα πολύ καλή.Και η Μανια Ντελου ηταν αρκετα γνωστο μοντελο εκεινη την εποχη αλλα σταμάτησε στα 22 το μοντελινγκ γιατι εκανε οικογένεια.
το επωνυμο της μου φερνει αναγουλαΤύποι επειδή βλέπω πιάσατε λίγο τις παλιές και πιο νοσταλγικές καταστάσεις.
Ποιος θυμάται την Ίνα Λαζοπούλου από τα 90s;
Η οποία παραμένει και σήμερα ένα υπερτίμιο μιλφάκι.