μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Βάλε και τη Λίντα στα σούπερ μοντελς
Τι θα γινει με τη Λιντα, Βαγγέλη;Βάλε και τη Λίντα στα σούπερ μοντελς
Ξέρω μια που φέρνει στην Λωρεν και τον έχω κάνει σφεντόνα για πάρτη της...Από τις παραπάνω: Σκορδά, Τσιμτσιλή, Ιγγλέζου, Καραβάτου, Τσολάκη.
Από πορνοστάρ: Lauren Phillips.
Από ξένες: Milly Bobby Brown και Ariana Grande.
Ο λόγος που επέλεξα τις παραπάνω δεν είναι κανένας άλλος παρά μόνο επειδή παίζουν πολύ στις οθόνες μας.
Ελένη Πέτα με χίλια.Που την θυμηθηκα ε; Ελενη Πετα.
Που την θυμήθηκες ρε τυπε;; Τοπ μουνι για την εποχή της!!Οι μυστες γνωριζουν. Βερα Γκουμα, πρωην συζυγος του Τσακωνα (ο τεραστιος την κερατωνε με αλλην...). Τσιμπουκοχειλα, βυζαρες, κορμι θανατου (χορευτρια γαρ), φωνη καυλα και ενας πατος μα τι πατος.....
Θυμαμαι πολυ καλα την σκηνη που ο Χαρρυ Κλυνν κανει τον Καισαρα και η Γκουμα του πλενει τα ποδια πλατη στην καμερα με ενα στρινγκ ολο μεσα στον κωλο της....Που την θυμήθηκες ρε τυπε;; Τοπ μουνι για την εποχή της!!
Εγω τι θυμάμαι σε μια σκηνή που παιζει μαλλον με τον Τσάκωνα και προσπαθεί να τον αποπλανηση φορώντας ενα λευκό διάφανο νεγκλιζέ.Θυμαμαι πολυ καλα την σκηνη που ο Χαρρυ Κλυνν κανει τον Καισαρα και η Γκουμα του πλενει τα ποδια πλατη στην καμερα με ενα στρινγκ ολο μεσα στον κωλο της....
Ναι εκει που κανει τον πολυτεχνιτη της συμφορας, η Γκουμα ηταν παραμελημενη απο τον πολυσιο συζυγο και με παροτρυνση της φιλης της την επεσε στον καραφλαΕγω τι θυμάμαι σε μια σκηνή που παιζει μαλλον με τον Τσάκωνα και προσπαθεί να τον αποπλανηση φορώντας ενα λευκό διάφανο νεγκλιζέ.
Οh mon Dieu...!!!Την Κατερίνα Στικούδη