You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόδια - ποδολαγνείες σε μασαζερί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jim1212
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Στο Παγκράτι, κοντα στη διασταύρωση με τη Β. Κων/νου, κατεβαινοντας τον Αγ. Σπυριδωνα δεξιά. Ειναι σε ενα πεζοδρομο, δε θυμαμαι την οδο. Η κοπελίτσα που το κανει ειναι και πετίτ και δεν αναστεναζεις. Αλλα μονο μασαζ εκει. και ακριβό.
Επισκέπτης
Θα σας ξενερώσω λίγο... sorry... αλλά το καλύτερο ποδο-μασάζ μου το έχει κάνει ένα Κορεατάκι ετών 19, στην Σεούλ. Τι να σας λέω τώρα...
Επισκέπτης
Πριν απο αρκετό καιρό υπήρχε μια αγγελία στο ΕΘΝΟΣ που για ένα στούντιο στην Αγ. Μελετίου στο οποίο δύο ρωσσίδες προσέφεραν μασάζ με πάτημα στην πλάτη ( Έτσι ακριβώς το έγραφε). Πήγα και μου το έκανε μια ρωσσίδα με το όνομα Βάσω ( όπως είπε) . Ήταν φοβερό . Ήξερε να το κάνει , άφηνε να της γλείψεις τα δακτυλάκια ( που ήταν μεγάλη κάβλα ) αλλά μέχρι εκεί. Κοκό δεν είχε . Όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 50 Ευρώ ανα ώρα . Μετά η αγγελία απλώς χάθηκε .
Πριν απο αρκετό καιρό υπήρχε μια αγγελία στο ΕΘΝΟΣ που για ένα στούντιο στην Αγ. Μελετίου στο οποίο δύο ρωσσίδες προσέφεραν μασάζ με πάτημα στην πλάτη ( Έτσι ακριβώς το έγραφε). Πήγα και μου το έκανε μια ρωσσίδα με το όνομα Βάσω ( όπως είπε) . Ήταν φοβερό . Ήξερε να το κάνει , άφηνε να της γλείψεις τα δακτυλάκια ( που ήταν μεγάλη κάβλα ) αλλά μέχρι εκεί. Κοκό δεν είχε . Όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 50 Ευρώ ανα ώρα . Μετά η αγγελία απλώς χάθηκε .
ξερεις διευθυνση και αν υπαρχει ακομα?σε αφηνει να τελειωσεις στα ποδια της??
Επισκέπτης
Εϊχα σπαστεί επειδή δεν είχε κοκό ( ίσως γιατί είχα πάει πρώτη φορά ) και άργησα πάρα πολύ να ασχοληθώ . Πριν απο 2 μήνες περίπου είδα στην εφημερίδα ότι το συγκεκριμένο στην Αγ. Μελετίου υπάρχει ακόμα ( αυτό μόνο διαφημίζεται εκεί νομίζω) αλλά όταν ρώτησα μου , είπαν μόνο μασάζ.. και δεν ασχολήθηκα ξανά .
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
περναει κριση το φετιχ μας :-
φιλαρακια καλησπερα ξερει κανεις κανενα μασατζίδικο με ποδολαγνεια?
Μήπως να μας εξηγούσες τι ακριβώς είναι αυτό, να έχουμε το νού μας, εμείς που δεν κατέχουμε το φετίχ..?
Ισως να μας αρέσει κιόλας και να το δοκιμάσουμε...!!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
σολωμου 33/ 7οςξερετε μασατζιδικα που παιζει καλο ποδομασαζ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρε φιλε ενα καλο γυναικειο καλοσχηματισμενο και καθαρο ποδαρακι δεν θελησες ποτε να το γλειψεις;Μήπως να μας εξηγούσες τι ακριβώς είναι αυτό, να έχουμε το νού μας, εμείς που δεν κατέχουμε το φετίχ..?
Ισως να μας αρέσει κιόλας και να το δοκιμάσουμε...!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 259
- Εμφανίσεις
- 108K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 4K