Μια μικρή κοινωνία λοιπόν κι εδώ. Γράφτηκαν όλες οι απόψεις από πολλά μέλη.
Ας πω κι εγώ λοιπόν τη δική μου που θα χαθεί μέσα σε τόσες άλλες και θα ξεχαστεί σε λίγη ώρα.
Δυστυχώς η κοινωνία μας παραπαίει, ζούμε αδιανόητες εποχές παρακμής. Ανθρωπιστικής παρακμής. Το βίντεο είναι ξεκάθαρο. Επίσης υπάρχουν πάμπολες μαρτυρίες ανθρώπων που το είδαν όλο το σκηνικό σε ζωντανή μετάδοση. Μιλάμε για απίστευτη κτηνωδία. και δεν εννοώ τόσο την αντιδικία πριν πέσει. Εκεί να δεχτώ ότι δεν ήθελαν ηθελημένα να τον πετάξουν στη θάλασσα και να τον σκοτώσουν. Αλλά η αντίδρασή τους μετά είναι σοκαριστική. Είναι το ίδιο με το να παρασέρνεις έναν άνθρωπο με το αμάξι σου και μετά να τον αφήνεις αβοήθητο. "Πάμε να φύγουμε" και στ' αρχίδια μας. Ούτε σωσίβιο, ούτε να ειδοποιήσουμε κάποιον. Ο άνθρωπος πνιγόταν και οι άλλοι πηγαίνανε για Κρήτη σα να μη συνέβη τίποτα. Αυτό που με τρομάζει είναι ότι αν δεν υπήρχε βίντεο θα έλεγαν ότι γλίστρησε και δεν το πήραν χαμπάρι και η αλήθεια θα είχε βουλιάξει μαζί με το πτώμα στον πάτο του πελάγους. Ακόμα και τώρα που υπάρχει βίντεο και τόσες μαρτυρίες, υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι δε φαίνεται καλά και ότι δεν είναι σίγουροι. Μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα!!!!!!!!
Ακόμα κι αν υπήρχε ένα ελαφρυντικό για το θάνατό του, δεν υπάρχει κανένα για την αντιμετώπιση και τη στάση τους μετά που έπεσε στη θάλασσα. Δεν ξέρω τι παθαίνουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν μια θέση εξουσίας ή ελέγχου και τους πιάνει τέτοιο αμόκ λες και άμα σου ξεφύγει ένας λαθρεπιβάτης ή τσαμπατζής (που στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν κιόλας) θα καταστραφεί ο κόσμος!!!!! Έχω συναντήσει τέτοιες συμπεριφορές περισσότερες φορές απ' όσες θα έπρεπε στη ζωή μου, σε ελέγχους εισιτηρίων σε λεωφορεία, μετρό, σε γήπεδα κλπ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Έχω απογοητευτεί πλήρως με τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Ορισμένες φορές πιστεύω ότι το 80% της ανθρωπότητας είναι για πέταμα.