You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 88K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Και εγω τυπε με μουνι τον ειχα πετυχει....τι να σου πω μαν , εγω μονο με μουνια τον εχω πετυχει
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.176
- Πόντοι
- 6.256
Πληρωμα άλλαξε;Το Blue horizon, το πλοίο του φονικού δηλαδή από σήμερα από Πειραιά για Σάμο Κω ( Σύμη) Ρόδο.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.184
- Πόντοι
- 12.056
τι ωρα ειναι και τι ημερα ? αν απαντησεις λαθος σου εχω εξοχικη βιλα κρατημενη με ιδιοκτητη καρεκλα ηλεκτροσοκτι να σου πω μαν , εγω μονο με μουνια τον εχω πετυχει
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.151
- Πόντοι
- 3.656
Είναι βολικό να σκεφτόμαστε τύπε ότι για την ηθική κατάντια της κοινωνίας φταίνε οι πολιτικοί που μας χρεοκόπησαν την χώρα ε? Γιατί στους καλούς καιρούς της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ δεν έβλεπες τομάρια ήταν όλοι καλοί άνθρωποι...Τύπε μου είναι πολιτικό. Όχι κομματικό, αλλά πολιτικό.
Ολη αυτή η πολιτική που εχει ασκηθεί τα τελευταία χρόνια η οποία οδήγησε στην φτωχοποιηση του ελληνικού λαού ειναι υπεύθυνη για την σημερινή κατάντια της κοινωνίας. Όλη αυτή η ανομία που επικρατεί, εχει με την σειρά της σπείρει το μικρόβιο στο μυαλό του καθενός ότι μπορείς να κάνεις οτι θέλεις χωρίς να υποστείς κάποια συνέπεια. Το κερασάκι στην τούρτα ηταν ο εγκλεισμός για 2 χρόνια όπου έβγαλε έξω ολα τα ψυχολογικά του Έλληνα στην φόρα. Οπότε το θεμα για μενα ειναι πολιτικό, αλλά όχι κομματικο
Γιατί είναι εύκολο σκέφτεσαι....ναι τον κλέβω τον πελάτη, συνάδελφο ή οτιδήποτε αλλά δε φταίω εγώ...αφού ζούμε στο μπουρδέλο.
Καμία καραντίνα δεν σου έκανε τίποτα αυτά είναι ασυναρτησίες. Η πραγματική αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Άλλοι είναι για τον πούτσο άλλοι δεν είναι. Αν ήσουν καριόλης πριν την καραντίνα καριόλης παρέμεινες και μετά...δεν σε έκανε η καραντίνα έτσι. Πάρε για παράδειγμα τις πυρκαγιές....άλλοι πήγαιναν εθελοντικά νερά στους πυροσβέστες και άλλοι έγραφαν πλυντιριακά ρεπορτάζ για την κυβέρνηση. Την ιδια καταστροφή έζησαν και οι 2.
Το πολιτικό θέμα σταματά στα οικονομικά και ξύνει λίγο το θέμα συμπεριφοράς όσον αφορά την ανομία.
Για όλα τα υπόλοιπα φταίνε οι άνθρωποι που είναι για τον πούτσο αλλά βολεύονται να ρίχνουν σε κάποια ανώτερη δύναμη την άσχημη συμπεριφορά τους...στην νέα τάξη πραγμάτων και στους πολιτικους και στη φτώχεια τους.
Λες και χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να είσαι άνθρωπος.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.496
- Πόντοι
- 2.606
κατουρα ρε ηλιθιε μπονομπο τα ποδια σου,βλακα ,που εχεις ετοιμο και πορισμα...εχω βρεθει εκατονταδες φορες(λογω δουλειας) σε περιεργη θεση μαλακα ,μεθυσμενοι ,κοκαρισμενοι,ολης της γης οι περιεργοι μαλακα οταν πινουν τρελα δεν ξερουν τι κανουν,αν ημουν οπως λες θα ειχα κανει 25 φονους βλακα ,δοξα το γιαραμπι ηλιθιε ειμαι τερας ψυχραιμιας -φαε τη γλωσσα σου πουστη ...αντε βλακα που εβγαλες και πορισμα μαλακα μεταξυ πεντε δεκα νικ στο διαδικτυο....ουτε ενα αυτοφωρο δεν εχω ηλιθιε κομπλεξικε πλυντηριε....αντε γαμησου τωρα και ξαναγραψε δεκα φορες ,ναι βουλιαξε ο παλαμας ,αλλα ο κλοσερ ειναι νευρικος ,μπας και το πιστεψεις κανα ομοσταβλο σου γιδι!Καταλαβες γιατι επιβεβαιωσες ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΠΙΘΑΜΗ ΠΡΟΣ ΣΠΙΘΑΜΗ το ποστ μου; Και οτι εσυ θα εκανες τρισχειροτερα στη θεση του χοντρου;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.176
- Πόντοι
- 6.256
Barbie junior, μεγααααααλος μουνάκιας βιζιτακιας μοντελοπνιχτης οτι υπαρχει θηλυκο το κυνηγαει.τι να σου πω μαν , εγω μονο με μουνια τον εχω πετυχει
Απο παλιά,
Ο κουλοαριστος μιλτιαδης ΣΙΓΟΥΡΑ θα ναι μελος του μπου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.646
- Πόντοι
- 12.756
Οχι δεν ειναι , το ξερει ομωςBarbie junior, μεγααααααλος μουνάκιας βιζιτακιας μοντελοπνιχτης οτι υπαρχει θηλυκο το κυνηγαει.
Απο παλιά,
Ο κουλοαριστος μιλτιαδης ΣΙΓΟΥΡΑ θα ναι μελος του μπου
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.496
- Πόντοι
- 2.606
μιλαμε για βλημα .....να τον βρει ο χοντρος στη β.κορεα να λυσει τα προβληματα του ολα!Και πολυ μπουστης ετσι;Να τα λεμε αυτα....
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.669
- Πόντοι
- 8.346
Ρε τυπε, δεν λεω οι πολιτικοι ..Είναι βολικό να σκεφτόμαστε τύπε ότι για την ηθική κατάντια της κοινωνίας φταίνε οι πολιτικοί που μας χρεοκόπησαν την χώρα ε? Γιατί στους καλούς καιρούς της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ δεν έβλεπες τομάρια ήταν όλοι καλοί άνθρωποι...
Γιατί είναι εύκολο σκέφτεσαι....ναι τον κλέβω τον πελάτη, συνάδελφο ή οτιδήποτε αλλά δε φταίω εγώ...αφού ζούμε στο μπουρδέλο.
Καμία καραντίνα δεν σου έκανε τίποτα αυτά είναι ασυναρτησίες. Η πραγματική αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Άλλοι είναι για τον πούτσο άλλοι δεν είναι. Αν ήσουν καριόλης πριν την καραντίνα καριόλης παρέμεινες και μετά...δεν σε έκανε η καραντίνα έτσι. Πάρε για παράδειγμα τις πυρκαγιές....άλλοι πήγαιναν εθελοντικά νερά στους πυροσβέστες και άλλοι έγραφαν πλυντιριακά ρεπορτάζ για την κυβέρνηση. Την ιδια καταστροφή έζησαν και οι 2.
Το πολιτικό θέμα σταματά στα οικονομικά και ξύνει λίγο το θέμα συμπεριφοράς όσον αφορά την ανομία.
Για όλα τα υπόλοιπα φταίνε οι άνθρωποι που είναι για τον πούτσο αλλά βολεύονται να ρίχνουν σε κάποια ανώτερη δύναμη την άσχημη συμπεριφορά τους...στην νέα τάξη πραγμάτων και στους πολιτικους και στη φτώχεια τους.
Λες και χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να είσαι άνθρωπος.
πολιτική θηλυκό
- το σύνολο των δράσεων και των ιδεών που σχετίζονται με τα δημόσια πράγματα, τη διακυβέρνηση μιας πόλης, ενός κράτους
- συγκεκριμένος τρόπος δράσης, αντιμετώπισης προβλημάτων
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.184
- Πόντοι
- 12.056
εχουμε πυρηνικα στην ελλαδαμιλαμε για βλημα .....να τον βρει ο χοντρος στη β.κορεα να λυσει τα προβληματα του ολα!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.496
- Πόντοι
- 2.606
στη ροδο κρυμμενα στην καταπακτη ενος πεθερου,αλλα δεν το λεμε για τους διπλα.....εχουμε πυρηνικα στην ελλαδα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.151
- Πόντοι
- 3.656
Η πολιτική τύπε είμαστε εμείς οι ίδιοι.Ρε τυπε, δεν λεω οι πολιτικοι ..
πολιτική θηλυκό
- το σύνολο των δράσεων και των ιδεών που σχετίζονται με τα δημόσια πράγματα, τη διακυβέρνηση μιας πόλης, ενός κράτους
- συγκεκριμένος τρόπος δράσης, αντιμετώπισης προβλημάτων
Επειδή εμείς είμαστε για τον πούτσο βγαίνουν οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε.
Κάτσε σκέψου ποια ήταν η τελευταία φορά που συνέβαλλες στην κοινωνία χωρίς προσωπικό όφελος.....
Θες μια καλύτερη κοινωνία? Γιατί δεν κάνεις την αρχή?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.119
- Πόντοι
- 6.515
Για γυναίκα δεν ξέρουμε...Πενήντα τρεις σελίδες γράφηκαν για το θέμα. Εγώ θα επισημάνω κάτι. Αν το έχει γράψει και κάποιος άλλος, ζητώ συγνώμη, δεν διάβασα όλες τις σελίδες.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν στη θέση του τύπου ήταν Γυναίκα, θα υπήρχε η ίδια συμπεριφορά από το πλήρωμα; Για σκεφτείτε το.
Και στη συνέχεια, συνειδητοποιείστε ότι οι άντρες είναι αναλώσιμοι
Αν ήταν λαθρομετανάστης θα είχαν κάψει Αθήνα - πειραια οι συριζο-αναρχες
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.814
- Πόντοι
- 3.656
όχι, λόγω μυικής Δύναμης. Τι σχέση έχει όμως η ερώτησή σου, με την ερώτηση που έθεσα;Αν ήταν γυναίκα υπαρχίνα θα τον πέταγε τύπε?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.646
- Πόντοι
- 12.756
Θες μια καλύτερη κοινωνία? Γιατί δεν κάνεις την αρχή?
Περιμένει εσένα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.151
- Πόντοι
- 3.656
Έχει σχέση : λόγω της φύσης της γυναίκας θα ντρεπόταν αυτός να την τραμπουκίσει -λες εσύ εγώ δεν το πιστεύω- οπότε δεν θα την πέταξε στη θάλασσα.όχι, λόγω μυικής Δύναμης. Τι σχέση έχει όμως η ερώτησή σου, με την ερώτηση που έθεσα;
Στο αντιστρέφω και σου λέω λόγω φύσης της η γυναίκα δεν θα τον τραμπούκιζε και δεν θα τον πέταγε στη θάλασσα.
Συνεπώς αν ο άντρας είναι αναλώσιμος είναι επειδή ο ίδιος φέρεται άσχημα στον άλλο άντρα....βάζει τον εαυτό του στη θέση του αναλώσιμου. Δεν φταίει η γυναίκα που ο άντρας είναι και μουνόδουλος και μαλάκας.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.119
- Πόντοι
- 6.515
Στον ιδιωτικό τομέα τουλάχιστον παραιτειται και κάποιος
Στο δημόσιο κανεις...
Στο δημόσιο κανεις...
Ανθρωποκτονία 36χρονου στον Πειραιά: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group
Τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει προσωρινά ο CFO Παναγιώτης Δικαίος.
www.capital.gr
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.151
- Πόντοι
- 3.656
Περιμένει εσένα
Εγώ δεν θέλω μια καλύτερη κοινωνία μια χαρά είμαι σε αυτή που έχουμε τώρα
Παρόμοια θέματα