Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κλασσικη περιπτωση mod που δεν ξερει να κανει την δουλεια του,
και ονοματιζει πουστηδες ανθρωπους που δεν ειναι γιατι ο ιδιος ειναι ομοφοβικος.

λοιπον, για τελευταια φορα, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ

και ξεζαλισε μας.
ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ που δεν θελει ουτε καν να ακουει τη λεξη.
ειμαι και κλειστοφοβικος..  :boobies: :boobies:

λοιπον για τελευταια φορα, ΘΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, εχω δικαιωματα..  :2funny: :2funny:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ που δεν θελει ουτε καν να ακουει τη λεξη.
ειμαι και κλειστοφοβικος..  :boobies: :boobies:

λοιπον για τελευταια φορα, ΘΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, εχω δικαιωματα..  :2funny: :2funny:

το τι εχεις................  το ειδαμε........ :jerking: :jerking: :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συμφωνω και δεν ξανα ασχολουμαι με ανθρωπους που νομιζουν οτι το να ειναι mod σε ενα φορουμ τους κανει σημαντικους. Λες και εμεις ζουμε μεσα απο εδω και τους εχουμε αναγκη.
Τες πα.
εχεις ξεκινησει απο χθες να λες να κανω τη ''δουλεια μου''.
σημερα λες οτι εσυ δεν ζεις απ αυτο.

ζηλευεις τον παχυλό μου μιστό ??  :2funny: :2funny: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
οχι τη παχυλη σου :jerking:

σε τρωει εσενα παντως η κωλοτρυπιδα σου με τους μοντ κ μολις δωσει απαντηση...τσουπ απαντας....σαν τιςς γκομενες εισαστε κ εσεις ηδονιζεστε απο την εξουσια...τους υπαλληους τους κλανετε.... :2funny: :2funny: :2funny:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
εχεις ξεκινησει απο χθες να λες να κανω τη ''δουλεια μου''.
σημερα λες οτι εσυ δεν ζεις απ αυτο.

ζηλευεις τον παχυλό μου μιστό ??  :2funny: :2funny: :boobies: :boobies:

Ρε φιλε ετσι απο περιεργεια.
Η κυρια σου απασχοληση ειναι αυτο το site?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σε τρωει εσενα παντως η κωλοτρυπιδα σου με τους μοντ κ μολις δωσει απαντηση...τσουπ απαντας....σαν τιςς γκομενες εισαστε κ εσεις ηδονιζεστε απο την εξουσια...τους υπαλληους τους κλανετε.... :2funny: :2funny: :2funny:
μουνιλα, υποκλινομαι..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

μιλησε και η πορδη :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε φιλε ετσι απο περιεργεια.
Η κυρια σου απασχοληση ειναι αυτο το site?
ναι, ειμαι τετραπληγικος και δεν μπορω να απασχοληθω με κατι αλλο. επισης πληκτρολογω με το στομα και τη μυτη γι αυτο δεν βαζω τόνους..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι, ειμαι τετραπληγικος και δεν μπορω να απασχοληθω με κατι αλλο. επισης πληκτρολογω με το στομα και τη μυτη γι αυτο δεν βαζω τόνους..
Παλι καλα γιατι ουτε εγω βαζω τονους  και γραφω και με τα χερια. :grin:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
eδω μεσα πλεων εχει γινει αυτο που λενε(τις στραβης ψωλις της  φταινε και οι τριχες) :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτη ειναι μια πολη καλη απαντηση απο τη ΝΑΝΤΙΑ για οσους πιστευουν πως οσοι πανε με τρανς ειναι αδερφες!
απο εδω και περα δεν ξαναασχολουμαι,αλλα ουτε κι εσεις συναγωνιστες με τους κομπλεξικους του site!

"

η αληθεια ειναι οτι οι πιο σταθεροι μου πελατες ειναι αυτοι που με πηδανε!! οσο και αν ακουγεται τρελο με αυτα που εγραψα...ειναι ομως η αληθεια!! δυστυχως οι πελατες που ψαχνουν τα μεγαλα πουλια ειναι λιγακι φευγατοι...πανε σε ολες ψαχνοντας αυτο και μονο...ανεξαρτητως εμφανισης ή στυλ...η τραβεστη για αυτους ειναι καλη μονο αμα εχει καλη ψωλη και ειναι kinky! αλλα λογω του συγκεκριμενου τους φετιχ πιστευουν πως καπου αλλου θα βρουνε καλυτερο πουλι!! Μη με παρεξηγειτε αλλα η εμπειρια μου με οδηγησε στο συμπερασμα πως μια καλη εμφανιση ενα τελειο τσιμπουκι και ενα τουρλωτο κωλαρακι μπορει να κερδισει πολλους "κωλομπαραδες"!! και μαλιστα να τους κανει και σταθερους πελατες...ομως δεν θα αναιρεσω αυτα που προανεφερα: τα πολλα λεφτα τα φερνει το πουλι και η "ανωμαλια"...και ολη αυτη η συζητηση εγινε καθαρα για το οικονομικο κομματι της υποθεσης και για τιποτα αλλο!! αυτη που θελει τα πολλα φραγκα ως τρανς πρεπει να ξερει να χειριζεται και να λανσαρει το εργαλειο και οχι να το παιζει γυναικα..και η διαφορα ειναι απλη...για να κανεις ενα τσιμπουκακι ο αλλος θα σου δωσει τα βασικα...για να κανεις ομως ενεργητικο περνεις τα διπλα και για να τελειωσεις μαζι με τον πελατη πολυ περισσοτερα! ειναι απλα μαθηματικα...οπως γραφει και ο φιλος kojak  ειναι ελευθερη η αγορα σε αυτο το θεμα και εαν τα παιρνεις τα πολλα εστω και απο το 1/3 των υποψηφιων πελατων γιατι να ριξεις τις τιμες!!
και ξαναλεω..αμα ηθελα μονο να πηδηχτω καθομουνα και σε ενα χωριο σε ενα μπαρακι...δυστυχως ομως εκει δεν υπαρχουν λεφτα της προκοπης...και η διαφορα στο μηνειεο εισοδημα ειναι εξωφρενικη...δε φανταζεστε...(το εχω δοκιμασει και αυτο...20βλαχους την ημερα για 600ε!!)! και για να ξεκαθαρισω καλυτερα τη θεση μου ...στην πιατσα τα 3/4 των πελατων θελανε απο εμενα ενα τσιμπουκακι και να με πηδηξουν...αρκετοι απο αυτους και 69...το 1/4 μονο ηθελε (ή μπορουσε να πληρωσει)  το ενεργητικο και το τελειωμα..επρεπε να τα ξεκαθαρισω ολα αυτα για να μη βιαζονται πολλοι να βγαζουν συμπερασματα...και αγαπητε μου talos43 οταν πας με μια τρανς δεν εισαι υποχρεωμενος να κανεις πραγματα που δε θελεις!!!! και επειδη ο πελατης ηδονιζεται απο τον προστατη ή του αρεσει να γλυφει το εργαλειο δεν σημαινει οτι ειναι gay!!!θα ηταν gay αν μπροστα του εβλεπε τον βαγγελη το φορτηγατζη ή τον μητσο τον περιπτερα!! και αγαπητοι μου ενας gay δε θα πηγαινε με μια τρανς γιατι εχει εντελως διαφορετικα σεξουαλικα προτυπα...το να βλεπει τη φουστιτσα, το make up, τη μαλλουρα και τα αξεσουαρ ειναι μεγαλο ξενερωμα γι'αυτον!
και το ενεργητικο κομματι που παιζει μια τρανς μπορει και μια γυναικα με ενα strap-on να το παιξει αμα ειναι αλανιαρα!!...αλλα δεν αρνιεται κανεις πως πολλοι πελατες αυτο επιθυμουν!! αλλος το παιζει το πουλι και το γλυφει, αλλος το περνει βαθια...και αλλος απλως το θαυμαζει οπτικα...ειναι πολυ απλα τα πραγματα...ολοι ομως ειναι θαυμαστες των μη εγχειρισμενων τρανς...αρα ανηκουν σε μια ξεχωριστη κατηγορια:
δεν ειναι ουτε straight αλλα ουτε και gay...Ισως κατι ενδιαμεσο...δε χρειαζονται ταμπελες!!! ο καθενας εχει και την δικη του αποχρωση...καποιοι απο τους πελατες μας μπορει να εχουν παει και με αντρες αλλοι παλι ουδεποτε...αυτο ομως δεν σημαινει οτι οι μεν ειναι gay και οι δε straight!! εγω θα τους ονομαζα ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ...γι'αυτους ολα ειναι θεμα αισθητικης!
αυτα τα λιγα για διευκρινηση...          "   

αυτα τα λιγα!  και τωρα στο θεμα μας τρανς ωραιες!!εχει παρει κανεις καμια απο citytour?να μας πει γνωμη και εμπειρια?

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...βρε παιδια, καθε φορα που καποιος προσπαθει να ανοιξει ενα καινουργιο thread για τρανς γινεται αυτο το χαοτικο παιχνιδι! ενας κυκεωνας αλληλοθαψιματος, σεξουαλικου κομπλεξισμου και πουριτανισμου!

...οι φιλοι μας που γουσταρουν τρανς, οποιασδηποτε κατηγοριας, πρεπει να καταλαβουν οτι στη σημερινη ελληνικη κοινωνια ΔΕ μπορουν να περασουν στο απυροβλητο! οπως και οι gay φιλοι μας ετσι και εσεις που γουσταρετε chicks with something extra! θα τα ακουτε απο τους φιλους μας τους ετεροφυλοφιλους που ζητανε μονο μουνι!

...αυτο ειναι στο χερι σας να το αντιμετωπισετε νηφαλια και να αποκτησετε οπως και οι gay τη δικη σας σεξουαλικη συνειδηση  και να μην προσπαθειτε να χωρεσετε ολοι στο ιδιο group!

...ειναι λογικο ο ετεροφυλοφιλος να ενοχλειται οταν καποιος ομοφυλος του αυτοοριζεται straight οταν παει με τρανς με αρσενικα οργανα! και ειναι φυσικο γιατι αυτος ως καθαρα ετεροφυλοφιλος περιοριζεται στο αντιθετο φυλο!

...το ιδιο βεβαια αγορια μου κανετε και σεις!! γι'αυτο μην το παιζετε υπερ ανω!! οταν καποιος της παρεας λεει οτι ψαχνει την προσοντουχα πουτσαρου τρανς το περιγελατε! εσεις οι ιδιοι βαζετε παρωπιδες...κανετε διαχωρισμους στο δικο σας group...δηλ. "εγω ειμαι πιο αντρας γιατι ειμαι κωλομπαρας..." "εγω ειμαι πιο αντρας γιατι παω μονο με extra βυζαρουδες τρανσεξουαλ".."εγω ειμαι πιο αντρας γιατι δεν εχω αγγιξει ποτε ψωλη ...μονο γαμαω κωλο..." κτλ......τωρα οι υπολοιποι θαμωνες των τρανς που ψαχνουν και ψωλη  με τη σειρα τους περιγελανε τους καθαρα gay!!! ...δηλ.."εγω ειμαι πιο αντρας γιατι γλυφω μονο ψωλη τραβεστι και οχι αντρα"..."εγω ειμαι πιο αντρας γιατι μου τον καρφωνουν μονο ψωλαρουδες τραβεστι και οχι φορτηγατζηδες"...και αλλα τετοια χαριτωμενα...και με τη σειρα τους οι gay περιγελανε τους αλλους gay που εχουν καθαρα αντρικα σεξουαλικα προτυπα και δε γουσταρουν θηλυπρεπη αγορακια!..."α εγω ειμαι πιο αντρας γιατι μου αρεσουν μονο τα ατριχα λεπτουλικα αγορακια","εγω ειμαι πιο αντρας γιατι γαμαω μονο παθητικα αγορια"...και το πιο κουφο..οι θηλυπρεπεις κοροιδευουν τις τραβεστι!!!!! και τους πελατες τους!!!!
...ενα χαοτικο πανυγηρι ανταγωνισμου pseudo-machismo και κατινιας!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ???????????

...ο καθεις ας κανει οτι γουσταρει με τη ψωλη του και τον κωλο του!
straight, gay, bi, pansexual, metrosexual (see SOUTH PARK episode...xaxaxa very funny!!)
ολα αυτα ειναι τελειως μικροαστικα!!!!

...εγω χρησιμοποιησα τον ορο παραφυλικος ή πανσεξουαλικος για να υπενθυμισω οτι πολλοι αντρες εξιταρονται ΟΧΙ απο το φυλο αλλα απο αλλα "καλλοπιστικα" στοιχεια: γοβες, ρουχα, μαλλια, make up, νυχια, υψος, βαρος, προσωπικοτητα κτλ.

...μην προσπαθειτε λοιπον να μπειτε ολοι σε ενα καλαθι...ολοι χωρατε...μεσα σε ενα κυκλο αλλα με υποκατηγοριες...καποιες υποκατηγοριες ενωνονται καπου...κατι σα μαθηματικα παλι...(ξεχασα και πως τα λεγαμε στο σχολειο!!)....

...κατι τελευταιο...
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΠΕΙ GAY, BI, STRAIGHT ?????????
τοσο ανασφαλης εισαι που καποιος τριτος πρεπει να οριζει τη σεξουαλικοτητα σου????????
...εφοσον δεν πας με ζωα και παιδακια ε τοτε γυρισε και πες του...

Ε ΚΑΙ?????????
ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ!!!  ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ή ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ??? ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑ!!!

...αντρας για μενα παιδια ειναι αυτος που ξερει πολυ καλα τι θελει και το δηλωνει και πραττει αναλογα!!
οποιος απολογειται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....
...ας γυρισει καποιος σε μενα και ας μου πει ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ...Ε ΚΑΙ????????? μακαρι να εκανε το σεξ που κανω ...μακαρι να εβγαζε αυτα που βγαζω...και πανω απο ολα μακαρι να ηταν τοσο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ οσο ειμαι και αισθανομαι εγω...εστω και 50%! θα ηταν πανευτυχης!

....

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΖΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕΞ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 50 ΚΑΙ ΣΤΑ 60 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕ ΖΗΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!

xxx
n

(sorry για τυχων ορθογραφικα λαθη αλλα βρισκομαι εκτος ελλαδας σε υπολογιστη που δεν εχει ελληνικο λεξικο!!!)

Επισκέπτης
...βρε παιδια, καθε φορα που καποιος προσπαθει να ανοιξει ενα καινουργιο thread για τρανς γινεται αυτο το χαοτικο παιχνιδι! ενας κυκεωνας αλληλοθαψιματος, σεξουαλικου κομπλεξισμου και πουριτανισμου!

...οι φιλοι μας που γουσταρουν τρανς, οποιασδηποτε κατηγοριας, πρεπει να καταλαβουν οτι στη σημερινη ελληνικη κοινωνια ΔΕ μπορουν να περασουν στο απυροβλητο! οπως και οι gay φιλοι μας ετσι και εσεις που γουσταρετε chicks with something extra! θα τα ακουτε απο τους φιλους μας τους ετεροφυλοφιλους που ζητανε μονο μουνι!

...αυτο ειναι στο χερι σας να το αντιμετωπισετε νηφαλια και να αποκτησετε οπως και οι gay τη δικη σας σεξουαλικη συνειδηση  και να μην προσπαθειτε να χωρεσετε ολοι στο ιδιο group!

...ειναι λογικο ο ετεροφυλοφιλος να ενοχλειται οταν καποιος ομοφυλος του αυτοοριζεται straight οταν παει με τρανς με αρσενικα οργανα! και ειναι φυσικο γιατι αυτος ως καθαρα ετεροφυλοφιλος περιοριζεται στο αντιθετο φυλο!

...το ιδιο βεβαια αγορια μου κανετε και σεις!! γι'αυτο μην το παιζετε υπερ ανω!! οταν καποιος της παρεας λεει οτι ψαχνει την προσοντουχα πουτσαρου τρανς το περιγελατε! εσεις οι ιδιοι βαζετε παρωπιδες...κανετε διαχωρισμους στο δικο σας group...δηλ. "εγω ειμαι πιο αντρας γιατι ειμαι κωλομπαρας..." "εγω ειμαι πιο αντρας γιατι παω μονο με extra βυζαρουδες τρανσεξουαλ".."εγω ειμαι πιο αντρας γιατι δεν εχω αγγιξει ποτε ψωλη ...μονο γαμαω κωλο..." κτλ......τωρα οι υπολοιποι θαμωνες των τρανς που ψαχνουν και ψωλη  με τη σειρα τους περιγελανε τους καθαρα gay!!! ...δηλ.."εγω ειμαι πιο αντρας γιατι γλυφω μονο ψωλη τραβεστι και οχι αντρα"..."εγω ειμαι πιο αντρας γιατι μου τον καρφωνουν μονο ψωλαρουδες τραβεστι και οχι φορτηγατζηδες"...και αλλα τετοια χαριτωμενα...και με τη σειρα τους οι gay περιγελανε τους αλλους gay που εχουν καθαρα αντρικα σεξουαλικα προτυπα και δε γουσταρουν θηλυπρεπη αγορακια!..."α εγω ειμαι πιο αντρας γιατι μου αρεσουν μονο τα ατριχα λεπτουλικα αγορακια","εγω ειμαι πιο αντρας γιατι γαμαω μονο παθητικα αγορια"...και το πιο κουφο..οι θηλυπρεπεις κοροιδευουν τις τραβεστι!!!!! και τους πελατες τους!!!!
...ενα χαοτικο πανυγηρι ανταγωνισμου pseudo-machismo και κατινιας!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ???????????

...ο καθεις ας κανει οτι γουσταρει με τη ψωλη του και τον κωλο του!
straight, gay, bi, pansexual, metrosexual (see SOUTH PARK episode...xaxaxa very funny!!)
ολα αυτα ειναι τελειως μικροαστικα!!!!

...εγω χρησιμοποιησα τον ορο παραφυλικος ή πανσεξουαλικος για να υπενθυμισω οτι πολλοι αντρες εξιταρονται ΟΧΙ απο το φυλο αλλα απο αλλα "καλλοπιστικα" στοιχεια: γοβες, ρουχα, μαλλια, make up, νυχια, υψος, βαρος, προσωπικοτητα κτλ.

...μην προσπαθειτε λοιπον να μπειτε ολοι σε ενα καλαθι...ολοι χωρατε...μεσα σε ενα κυκλο αλλα με υποκατηγοριες...καποιες υποκατηγοριες ενωνονται καπου...κατι σα μαθηματικα παλι...(ξεχασα και πως τα λεγαμε στο σχολειο!!)....

...κατι τελευταιο...
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΠΕΙ GAY, BI, STRAIGHT ?????????
τοσο ανασφαλης εισαι που καποιος τριτος πρεπει να οριζει τη σεξουαλικοτητα σου????????
...εφοσον δεν πας με ζωα και παιδακια ε τοτε γυρισε και πες του...

Ε ΚΑΙ?????????
ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ!!!  ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ή ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ??? ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑ!!!

...αντρας για μενα παιδια ειναι αυτος που ξερει πολυ καλα τι θελει και το δηλωνει και πραττει αναλογα!!
οποιος απολογειται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....
...ας γυρισει καποιος σε μενα και ας μου πει ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ...Ε ΚΑΙ????????? μακαρι να εκανε το σεξ που κανω ...μακαρι να εβγαζε αυτα που βγαζω...και πανω απο ολα μακαρι να ηταν τοσο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ οσο ειμαι και αισθανομαι εγω...εστω και 50%! θα ηταν πανευτυχης!

....

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΖΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕΞ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 50 ΚΑΙ ΣΤΑ 60 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕ ΖΗΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!

xxx
n

(sorry για τυχων ορθογραφικα λαθη αλλα βρισκομαι εκτος ελλαδας σε υπολογιστη που δεν εχει ελληνικο λεξικο!!!)
Σωστός ο Μπλάνκο! :sunglasses:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom