...βρε παιδια, καθε φορα που καποιος προσπαθει να ανοιξει ενα καινουργιο thread για τρανς γινεται αυτο το χαοτικο παιχνιδι! ενας κυκεωνας αλληλοθαψιματος, σεξουαλικου κομπλεξισμου και πουριτανισμου!
...οι φιλοι μας που γουσταρουν τρανς, οποιασδηποτε κατηγοριας, πρεπει να καταλαβουν οτι στη σημερινη ελληνικη κοινωνια ΔΕ μπορουν να περασουν στο απυροβλητο! οπως και οι gay φιλοι μας ετσι και εσεις που γουσταρετε chicks with something extra! θα τα ακουτε απο τους φιλους μας τους ετεροφυλοφιλους που ζητανε μονο μουνι!
...αυτο ειναι στο χερι σας να το αντιμετωπισετε νηφαλια και να αποκτησετε οπως και οι gay τη δικη σας σεξουαλικη συνειδηση και να μην προσπαθειτε να χωρεσετε ολοι στο ιδιο group!
...ειναι λογικο ο ετεροφυλοφιλος να ενοχλειται οταν καποιος ομοφυλος του αυτοοριζεται straight οταν παει με τρανς με αρσενικα οργανα! και ειναι φυσικο γιατι αυτος ως καθαρα ετεροφυλοφιλος περιοριζεται στο αντιθετο φυλο!
...το ιδιο βεβαια αγορια μου κανετε και σεις!! γι'αυτο μην το παιζετε υπερ ανω!! οταν καποιος της παρεας λεει οτι ψαχνει την προσοντουχα πουτσαρου τρανς το περιγελατε! εσεις οι ιδιοι βαζετε παρωπιδες...κανετε διαχωρισμους στο δικο σας group...δηλ. "εγω ειμαι πιο αντρας γιατι ειμαι κωλομπαρας..." "εγω ειμαι πιο αντρας γιατι παω μονο με extra βυζαρουδες τρανσεξουαλ".."εγω ειμαι πιο αντρας γιατι δεν εχω αγγιξει ποτε ψωλη ...μονο γαμαω κωλο..." κτλ......τωρα οι υπολοιποι θαμωνες των τρανς που ψαχνουν και ψωλη με τη σειρα τους περιγελανε τους καθαρα gay!!! ...δηλ.."εγω ειμαι πιο αντρας γιατι γλυφω μονο ψωλη τραβεστι και οχι αντρα"..."εγω ειμαι πιο αντρας γιατι μου τον καρφωνουν μονο ψωλαρουδες τραβεστι και οχι φορτηγατζηδες"...και αλλα τετοια χαριτωμενα...και με τη σειρα τους οι gay περιγελανε τους αλλους gay που εχουν καθαρα αντρικα σεξουαλικα προτυπα και δε γουσταρουν θηλυπρεπη αγορακια!..."α εγω ειμαι πιο αντρας γιατι μου αρεσουν μονο τα ατριχα λεπτουλικα αγορακια","εγω ειμαι πιο αντρας γιατι γαμαω μονο παθητικα αγορια"...και το πιο κουφο..οι θηλυπρεπεις κοροιδευουν τις τραβεστι!!!!! και τους πελατες τους!!!!
...ενα χαοτικο πανυγηρι ανταγωνισμου pseudo-machismo και κατινιας!
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ???????????
...ο καθεις ας κανει οτι γουσταρει με τη ψωλη του και τον κωλο του!
straight, gay, bi, pansexual, metrosexual (see SOUTH PARK episode...xaxaxa very funny!!)
ολα αυτα ειναι τελειως μικροαστικα!!!!
...εγω χρησιμοποιησα τον ορο παραφυλικος ή πανσεξουαλικος για να υπενθυμισω οτι πολλοι αντρες εξιταρονται ΟΧΙ απο το φυλο αλλα απο αλλα "καλλοπιστικα" στοιχεια: γοβες, ρουχα, μαλλια, make up, νυχια, υψος, βαρος, προσωπικοτητα κτλ.
...μην προσπαθειτε λοιπον να μπειτε ολοι σε ενα καλαθι...ολοι χωρατε...μεσα σε ενα κυκλο αλλα με υποκατηγοριες...καποιες υποκατηγοριες ενωνονται καπου...κατι σα μαθηματικα παλι...(ξεχασα και πως τα λεγαμε στο σχολειο!!)....
...κατι τελευταιο...
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΠΕΙ GAY, BI, STRAIGHT ?????????
τοσο ανασφαλης εισαι που καποιος τριτος πρεπει να οριζει τη σεξουαλικοτητα σου????????
...εφοσον δεν πας με ζωα και παιδακια ε τοτε γυρισε και πες του...
Ε ΚΑΙ?????????
ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ!!! ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ή ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ??? ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑ!!!
...αντρας για μενα παιδια ειναι αυτος που ξερει πολυ καλα τι θελει και το δηλωνει και πραττει αναλογα!!
οποιος απολογειται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....
...ας γυρισει καποιος σε μενα και ας μου πει ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ...Ε ΚΑΙ????????? μακαρι να εκανε το σεξ που κανω ...μακαρι να εβγαζε αυτα που βγαζω...και πανω απο ολα μακαρι να ηταν τοσο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ οσο ειμαι και αισθανομαι εγω...εστω και 50%! θα ηταν πανευτυχης!
....
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΖΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕΞ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 50 ΚΑΙ ΣΤΑ 60 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕ ΖΗΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!
xxx
n
(sorry για τυχων ορθογραφικα λαθη αλλα βρισκομαι εκτος ελλαδας σε υπολογιστη που δεν εχει ελληνικο λεξικο!!!)