Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Το πρόβλημά σου, playerx και εσύ, Αρκάς75 είναι ότι δε μπορείτε να αποδεχτείτε αυτό που είστε.
Με είδες ποτέ εμένα να έχω διαπληκτισμούς με Nadia, Aliki-Χανια, ή κανέναν από όλους τους υπόλοιπους τραβεστί που μπαίνουν εδώ μέσα? Όχι. Με εσάς έχω.
Ξέρετε γιατί? Γιατί οι τραβεστί ΞΕΡΟΥΝ τι είναι, τι έχουν, τι έφτιαξαν, και ποια είναι η ζωή τους σε αυτό τον κόσμο. Είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΜΕΝΑ άτομα, έχουν καταλήξει, το έχουν αποδεχτεί, και καλώς είναι αυτό που είναι.
Εσείς, βολοδέρνετε. Σας πειράζει να ακούτε ότι όποιος πηδάει τράβελο είναι αδερφή, ότι κάποιος άλλος ΔΕ γουστάρει να πηδάει τράβελο ή αντρικό κολαράκι (και μάλιστα λέει ότι όποιος το κάνει είναι αδερφή), σας πειράζουν τα πάντα τελικά.
Γιατί? Γιατί δεν έχετε ξεκαθαρίσει (με τον εαυτό σας) τι είστε σε αυτή τη ζωή. Οπότε όλα τα τριγύρω σας φταίνε.

Αλλά φτάνει, δε χρειάζεται να κάνω τον ψυχίατρο σε κρυφόπουστες.

Και πες μου πάλι ότι είμαι εκτός θέματος, Αρκάς!!!
[sup][/sup]

+1000

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το πρόβλημά σου, playerx και εσύ, Αρκάς75 είναι ότι δε μπορείτε να αποδεχτείτε αυτό που είστε.
Με είδες ποτέ εμένα να έχω διαπληκτισμούς με Nadia, Aliki-Χανια, ή κανέναν από όλους τους υπόλοιπους τραβεστί που μπαίνουν εδώ μέσα? Όχι. Με εσάς έχω.

δικο σου το προβλημα τοτε!!!!

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο και να ασχοληθούμε με τπτ άλλο  :rockon: :rockon: :rockon:

leros1

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
          ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ

ΚΥΚΛΟΣ

Τα ανομολογητα παθη

Και να που η ποιηση διαμεσου Ταχτση κανει την εμφανιση της.Μεσα απο τοσο λιγους στοιχους μπορει να μιλησει για μια ολοκληρη ζωη.
Αν ξεπεράσει, λοιπόν, κανείς την επιθετικότητα αυτή, κατά βάθος ο Ταχτσής είχε δίκιο. Αυτός έβλεπε το πράγμα βαθιά, με μια φιλοσοφία που απέρρεε από μια μακροπρόθεσμη και μάλλον πεσσιμιστική αντίληψη των πραγμάτων, σύμφωνη με την του φύση και τις ατομικιστικές του πεποιθήσεις, όπως γράφει κάπου αλλού: «Καμία στράτευση, κανένα κίνημα δεν μπορεί βασικά ν’ αλλάξει την ανθρώπινη φύση».
Ο Ταχτσής είχε στο μυαλό του, και που, αργότερα, έξοχα διατύπωσε ως εξής: «Σαν υπεύθυνος πνευματικός άνθρωπος ήμουν υποχρεωμένος να διαχωρίσω τα πράματα ακόμα κι αν συνέβαινε να μην με συμφέρει προσωπικά. Δεν μπορούσα ν’ αφήσω να ταυτιστεί με μια πουτάνα της Συγγρού ο σημερινός, ανιδιοτελής ομοφυλόφιλος έφηβος που ήμουν κι εγώ κάποτε…».
Καποτε μη ξεχναμε ο Ταχτσης τα εβαλε με τον ΑΚΟΕ (Απελευθερωτικό Κίνημα των Ομοφυλόφιλών Ελλάδας) επιτίθονταν με γράμματα στον Τύπο, ζητώντας ως και την παρέμβαση της Αστυνομίας και του Υπουργείου, αυτός, ένας τόσο πονεμένος πάνω σ’ αυτά τα ζητήματα άνθρωπος και καλλιτέχνης, με αποτέλεσμα να τα σκέφτεται όλα αυτά αργότερα, στις νηφάλιες στιγμές του, και να γράφει: « Εγώ τα ‘γραψα όλα αυτά; Τι μου ‘ρθε; Τους καημούς των τραβεστί τούς ήξερα καλύτερα απ’ τον Βελισσαρόπουλο κι όλους τους έμμεσους καλοθελητές που θα ‘τρεχαν στην εκδήλωση, γιατί να κάνω αυτήν την έμμεση επίθεση εναντίον τους;»

Φιλοι δεκτητε τον συνανθρωπο σασ οπωσ ειναι και σεβαστητε τον ειναι μοναδικοσ

στους κυκλους της αβυσου
                    φτeρουγισματα
                    ειναι οι ψυχες ολων μας
                    που λυτρωση γυρευουν.
                    περιλανωμενες εικασιες λογικες ςρμηνειες
                    αποστηθησεις
                    και αναζητηση ψυχικων ορμων και καταλοιπων
                    Ολα συνθετουν στην αγνοια των πραγματων
                    Ο ανθρωπος σαν βελουδινη φωνη
                    ποτε σωπαινει ποτε ουρλιαζει.
                    Ποτε δεν ξερεις.
                    και η ζωη ειναι κομματακι δυσκολη
                Οταν ο κυκλος κλεινει
                    και βρισκεσαι αντιμετωπος με την πραγματικοτητα
                    μετεωρος,στεγνος,αυλος,
                    μην με αγκαταληψεις
                    ετσι και αλλοιως η ΦΥΓΗ
                    δεν ειναι παρα αλλη μια αυταπατη.
                Μετα τα μεσανυχτα
                    οταν μετραω ,κομματι το κομματι
                    εκεινα που εζησα,εκεινα που εχασα
                    τοτε τα αγαπημενα προσωπα,οι μνημες
                    γεμιζουν το κελι με ολους εκεινους τους ψυθιρους
                    που ποτε δεν τολμισα να τους ομολογησω 
                Η ενοχη βαρενει ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ
                Η σιωπη τυλιγει ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

ΥΣΤ.Καληνυχτα της νιοτης τρυφερα χρονια μου
    καληνυχτα γλυκεια μου αγαπη
      :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

με αγαπη

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Ρε Player γράψε κάτι για τη Βάνα. Την έχεις πάρει? Πως είναι εμφανισιακά? Όχι παραπληροφόρηση γιατί θα σε μαλώσει η Silvia...

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Player γράψε κάτι για τη Βάνα. Την έχεις πάρει? Πως είναι εμφανισιακά? Όχι παραπληροφόρηση γιατί θα σε μαλώσει η Silvia...

η βανα ειναι μια μελαχρινη ψηλη με ωραιο βυζι και σωμα!! κανει καλο γαμησι και υπομονετηκι!
δε φερεται πουστικα δε κανει ξεπετες και ευχαριστιεται οταν τον παιρνει! ειναι και καλο παιδι!
απο τα top της καβαλας!!!

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
ε οχι ρε ναντια  και με τετοιο....
μου χαθηκε...
χεχεχε!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλημερα σε ολα τα αναρχα παιδια του σιτε. Δηλαδη σε ολους μας. Ξεσαλωσαμε βλεπω Σαββκυριακο. Επεστρεψα. Τα φιλια μου στις κοπελες. Ερχετε η ανοιξη παιδια!!!! Μεγαλες καυλες. Εποχη ζευγαρωματος. Ξοδεψτε οσο περισσοτερη πρωτεινη μπορειτε. Η ζωη ειναι μικρη. Και πρεπει να περναμε καλα. 

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολα τα αναρχα παιδια του σιτε. Δηλαδη σε ολους μας. Ξεσαλωσαμε βλεπω Σαββκυριακο. Επεστρεψα. Τα φιλια μου στις κοπελες. Ερχετε η ανοιξη παιδια!!!! Μεγαλες καυλες. Εποχη ζευγαρωματος. Ξοδεψτε οσο περισσοτερη πρωτεινη μπορειτε. Η ζωη ειναι μικρη. Και πρεπει να περναμε καλα. 
καλημερα δαναη

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ου να χαθειτε κοπροσκυλα(βρασιδο μακια  ταρατσο μακια)
ταρατσα ωραια η φωτο σου :2funny:

Συνημμένα

• traveli1.jpg
    traveli1.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 26

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Για σου Δαναη.
Για σου ταρατσα.
τσογλανάκια πάλι εδώ σουλατσάρετε....??? :2funny: :2funny: :2funny:
καλά ο Ταράτσα Σταρ τρανς είναι στο αντικείμενο του.... :grin: εσύ ΒΡΑΣΙΔΑΣ???? :boobies:
Κορίτσια...εεεε τέλος πάντων....να ο Ταράτσα Σταρ Τρανς όπως κυκλοφορούσε προχτές ατην Τσιμισκή :2funny:
μόλις ζέστανε λίγοο καιρός..τα πέταξε όλα το τσόλι :bottom:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom