Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εισαι για πολυ κινκυ φαση ετσι που σε βλεπω με τα κιλα σου. Εισαι για τριψημο με λαδι? Και οτι βγη. Το Βρασιδα ομως θα τον εχουμε να παρακολουθη. Παιζη το ματι του. Το Βαλεντινοπαιδι ομως?? Το βρηκα. Θα τρωη ρεγγες με σατζικη θα ρεβετε για  να μας φτιαχνη ατμοσφαιρα. Μετα θα ριξη και μια χαλαουα. Ετσι για το γαμωτο.

Πλεηερ χχχ ματσα μουτσα.  Εδρασες παλι σαββκυριακο. Σου βαλανε πρασινο χρωματακι βλεπω στο αβαταρ σου. Παντως μου αρεσης οταν βριζης. Φουσκωνη η κυλοτα μου.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εισαι για πολυ κινκυ φαση ετσι που σε βλεπω με τα κιλα σου. Εισαι για τριψημο με λαδι? Και οτι βγη. Το Βρασιδα ομως θα τον εχουμε να παρακολουθη. Παιζη το ματι του. Το Βαλεντινοπαιδι ομως?? Το βρηκα. Θα τρωη ρεγγες με σατζικη θα ρεβετε για  να μας φτιαχνη ατμοσφαιρα. Μετα θα ριξη και μια χαλαουα. Ετσι για το γαμωτο.

Πλεηερ χχχ ματσα μουτσα.  Εδρασες παλι σαββκυριακο. Σου βαλανε πρασινο χρωματακι βλεπω στο αβαταρ σου. Παντως μου αρεσης οταν βριζης. Φουσκωνη η κυλοτα μου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

εγω τι θα κανω?...να κανω την τσατσα μ αρεσει...

Επισκέπτης
Απ΄το στόμα μου το πήρες! :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και μια που ειμαστε πλεον σε σοβαρο θρεντ και πρεπει να κανουμε και ερωτησεις σας ρωταω ολους λοιπον. Τι πιστευετε?? Πιες προτιμανε περισσοτερο οι αντρες για σεξ?? Αυτες που το εχουν κοψη? Η αυτες που το εχουν ακομη και χυνουν για παρτη σας?? Ιδου η απορια μου. Συλβια περνης μερος και εσυ στη ερωτηση, και η Ναντια, και φυσικα αν θελη και η Αλικη.

Επισκέπτης
Πεός να μην έχουν και όλες καλές είναι! :grin:

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτεs πού χύνουν γιά παρτιμαs
φιλακια.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτεs πού χύνουν γιά παρτιμαs
φιλακια.
θα συμφωνησω με τον demis42.αν δεν χυναμε για παρτη τουσ δεν θα ειχαν λογο να μας πρωτημουν......θα πρωτημουσαν τις γυναικες που ξερουν πολυ καλα να προσπιουνται........εχει αλλη γλυκα να τα βλεπεις να πεταγονται :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γειασου ματακιαμου καλα εισαι.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πεός να μην έχουν και όλες καλές είναι! :grin:
[/quote

Αν δεν υπηρχαμε ομως τι θα κανατε?? Δεν θα βαριοσασταν συνεχεια το ιδιο πραγμα να βλεπατε μια ζωη?? Η μη μου πειτε οτι δεν εχετε δει τσοντες με τρανς??  Και κατι αλλο. Τα πιο ωραια κολομερια πιος τα εχει??  Αντρας η γυναικα??

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γειασου Δαναη παλιοσ φιλοσ ειμαι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!