Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πεός να μην έχουν και όλες καλές είναι! :grin:
[/quote

Αν δεν υπηρχαμε ομως τι θα κανατε?? Δεν θα βαριοσασταν συνεχεια το ιδιο πραγμα να βλεπατε μια ζωη?? Η μη μου πειτε οτι δεν εχετε δει τσοντες με τρανς??  Και κατι αλλο. Τα πιο ωραια κολομερια πιος τα εχει??  Αντρας η γυναικα??
Δεν είμαι του σπορ Δανάη, και όσο για κώλους το ερώτημα είναι τουλάχιστον ατυχες, ερώτηση του κώλου που λένε! :grin:

Επισκέπτης
Επίτηδες έκανα λάθος την παράθεση για να μην χαλάω το thread! :grin:

Επισκέπτης
εγω παντως πιστευω οτι εισαστε πολλοι εξυπνες καθως εχετε κ το μυαλο του αντρα κ της γυναικας...αλλα δεν εχω δοκιμασει ΠΟΤΕ εαν κ καποια στιγμη να πω την αληθεια μου ειχε περασει απο το μυαλο αλλα δεν προκειται να το κανω ποτε ποσο μαλλον με τρανς με υδραυλικα....

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντως πιστευω οτι εισαστε πολλοι εξυπνες καθως εχετε κ το μυαλο του αντρα κ της γυναικας...αλλα δεν εχω δοκιμασει ΠΟΤΕ εαν κ καποια στιγμη να πω την αληθεια μου ειχε περασει απο το μυαλο αλλα δεν προκειται να το κανω ποτε ποσο μαλλον με τρανς με υδραυλικα....
η καβλα εκει ειναι μωρο μου στο να εχει υδραυλικα η αλλη ετσι δεν μπορει να σε κοροιδεψει αν καυλονει μαζι σου.......αλλωστε δεν καβλονουμε με καποιον αν αυτος δεν το θελει......... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ταρατσα σεβομε την αποψη σου και πολυ καλα κανης. Αυτα ειναι ολα εγκεφαλικα. Αλλιως ο φιρφιρικος δεν λειτουργη. Απλα θετομε ερωτηματα εδω για τους τραβελοφαν. Και να εχετε υποψην σας κατι. Τα περισσοτερα ατομα που ερχονται και μας βλεπουν δεν μπαινουν καν στο τραβελια φορουμ.

Επισκέπτης
η καβλα εκει ειναι μωρο μου στο να εχει υδραυλικα η αλλη.......αλλωστε δεν καβλονουμε με καποιον αν αυτος δεν το θελει......... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει ουτε ο κωλος ποσο μαλλον να βλεπω κ ενα γατακι ομοιο με το δικο μου ΙΣΩΣ κ μεγαλυτερο..βεβαια το τι αρεσει σε εμενα δεν εχει καμια απολυτως σημασια ...αλλα μ αρεσουν κλειτορυδες τι να κανω...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ταρατσα σεβομε την αποψη σου και πολυ καλα κανης. Αυτα ειναι ολα εγκεφαλικα. Αλλιως ο φιρφιρικος δεν λειτουργη. Απλα θετομε ερωτηματα εδω για τους τραβελοφαν. Και να εχετε υποψην σας κατι. Τα περισσοτερα ατομα που ερχονται και μας βλεπουν δεν μπαινουν καν στο τραβελια φορουμ.
βαασικα οι περισοτεροι δεν μπαινουν καν στο νετ

εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει ουτε ο κωλος ποσο μαλλον να βλεπω κ ενα γατακι ομοιο με το δικο μου ΙΣΩΣ κ μεγαλυτερο..βεβαια το τι αρεσει σε εμενα δεν εχει καμια απολυτως σημασια ...αλλα μ αρεσουν κλειτορυδες τι να κανω..

και καλα κανεις και σου αρεσουν  εδω εμεις δεν προσπαθουμε να πισουμε κανεναν που δεν ειναι σχετικος με το σπορ

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ταρατσα σεβομε την αποψη σου και πολυ καλα κανης. Αυτα ειναι ολα εγκεφαλικα. Αλλιως ο φιρφιρικος δεν λειτουργη.
Συμφωνο, και εγω εχω δει εδω μεσα φωτο απο τρανς και εχω παθει την πλακα μου(δεν εννοω την βαλεντινα ταρατσα :grin:) αλλα στο κρεβατι δεν θα μπορουσα να λειτουργησω.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγχείρηση αλλαγής φύλλου για να βλέπεις κλειτορίδα κάθε μέρα και τζάμπα! :grin:
συγνωμη αλλα εδω θα διαφωνησω μαζι σου.....εκει δεν βλεπεις κλυτοριδα αλλα ενα καυλι γυρισμενο μεσα και μαλιστα απονευρομενο

Επισκέπτης
Συμφωνο, και εγω εχω δει εδω μεσα φωτο απο τρανς και εχω παθει την πλακα μου(δεν εννοω την βαλεντινα ταρατσα :grin:) αλλα στο κρεβατι δεν θα μπορουσα να λειτουργησω.

σωστος κ εγω εχω δει κατι υπερμουναρες στην μυκονο αλλα κ εγω στο κρεβατι κ να σηκωθει θα πεσει...

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη αλλα εδω θα διαφωνησω μαζι σου.....εκει δεν βλεπεις κλυτοριδα αλλα ενα καυλι γυρισμενο μεσα και μαλιστα απονευρομενο
  :ak: :ak:    Oσα δεν φτανει η Αλεπου, τα κανει κρεμασταρη. :bigdick: :bigdick: :ak: :woldman: :woldman: :woldman: :priest: :priest: :priest: :priest: :cum: :cum: :cum: :cum:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom