Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχχααχ 8α κρεμασω τη γιαουρτοσακουλα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
    τι χαχαχα ρε Βλημα. ας ησουν καλητερος σε εμφανιση και η καρδουλα σου ξερει τι πονο τραβας και ποσο θα το ηθελες, ετσι οπως εισαι..

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
    τι χαχαχα ρε Βλημα. ας ησουν καλητερος σε εμφανιση και η καρδουλα σου ξερει τι πονο τραβας και ποσο θα το ηθελες, ετσι οπως εισαι..
εσυ μαλλον τραβας ζορια που δεν εχεις αποδεχτει την σεξουαλικοτητα σου...εγω ξερω ποια και τι ειμαι
το οτι σε καποιους σαν εσενα δεν αρεσω χεστικα

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσυ μαλλον τραβας ζορια που δεν εχεις αποδεχτει την σεξουαλικοτητα σου...εγω ξερω ποια και τι ειμαι
το οτι σε καποιουσ δεν αρεσω χεστικα
    Να σου πω ρε Αφροδιτη! πες μας τι γινεται μαναριτσα μου οταν βγαινεις απο το σπιτακι;βγαινεις με τσαντουλα;

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
    Να σου πω ρε Αφροδιτη! πες μας τι γινεται μαναριτσα μου οταν βγαινεις απο το σπιτακι;βγαινεις με τσαντουλα;
να σου πω βρε σουζι  βγαινω εξω οπως ακριβως βγαινεις και εσυ .....αυτα τα βρισιδια τα λενε μονο οι αγαμητες καταπιεσμενες αδερφες που δεν δεχονται την σεξουαλικοτητα τους και δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου επιδη κατι σουργελα σαν εσενα τα εχω να μου ξεσκονιζουν το σπιτι

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κοριτσια, αγορια, τραβεστι, τρανσεξουαλ και συμπαθεστατοι κροσντρεσερς...

Καλο θα ηταν να εχουμε ενα μετρο σε αυτα που λεμε.. Παρακολουθω την εξελιξη του φορουμ απο τη στιγμη που εφυγα και δεν ειδα κατι το τρομερα ενδιαφερον μεχρι τη στιγμη που η φιλτατη Συλβια αποφασισε να τα χωσει στις χειρουργημενες τρανσεξουαλ. Κοριτσια μην ειμαστε τελειως γυφτοι... Οι κοπελες αυτες δεν εχουν καμια σχεση στην κουβεντα μας και η επιθεση της Συλβιας ηταν εκτος τοπου και χρονου. Αν την αηδιαζειι τοσο η ανατομια μιας χειρουργημενης και το κανει θεμα τοτε ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ την ενοχλουσαν οι κουβεντες  που εκανα περι κροσντρεσερ και η πλακα που εκαναν τα αλλα παιδια γυρω απο τη δικη μας ανατομια κι εμφανιση. Αυτα να σε δω να τα λες μπροστα σε καποιες κοινες γνωστες μας Συλβιακι που μπροστα τους ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ...

Βάλεντινα: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ1 Η αξυρισια στο προσωπο δεν ηταν ποτε μοδα. Ουτε καν στους ερασιτεχνες κροσντρεσερ.
ΥΓ2 Βαλεντινοαγκαλιτσες και ταρατσοφιλακια σας εδωσα;;;;

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

Καλο θα ηταν να εχουμε ενα μετρο σε αυτα που λεμε.. Παρακολουθω την εξελιξη του φορουμ απο τη στιγμη που εφυγα και δεν ειδα κατι το τρομερα ενδιαφερον μεχρι τη στιγμη που η φιλτατη Συλβια αποφασισε να τα χωσει στις χειρουργημενες τρανσεξουαλ. Κοριτσια μην ειμαστε τελειως γυφτοι... Οι κοπελες αυτες δεν εχουν καμια σχεση στην κουβεντα μας και η επιθεση της Συλβιας ηταν εκτος τοπου και χρονου. Αν την αηδιαζειι τοσο η ανατομια μιας χειρουργημενης και το κανει θεμα τοτε ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ την ενοχλουσαν οι κουβεντες  που εκανα περι κροσντρεσερ και η πλακα που εκαναν τα αλλα παιδια γυρω απο τη δικη μας ανατομια κι εμφανιση. Αυτα να σε δω να τα λες μπροστα σε καποιες κοινες γνωστες μας Συλβιακι που μπροστα τους ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ1 Η αξυρισια στο προσωπο δεν ηταν ποτε μοδα. Ουτε καν στους ερασιτεχνες κροσντρεσερ.
μαλλον δεν καταλαβες τι διαβασες κουκλα μου....αλλα δικο μου θεμα ειναι να μην μου αρεσει η αλαγη φυλου....δεν ειπα καπου οτι δεν γουσταρω αυτες που το κανουν αλωστε η καλητερες μου φιλες εχουν κανει αλλαγη φυλου

Επισκέπτης

Καλο θα ηταν να εχουμε ενα μετρο σε αυτα που λεμε.. Παρακολουθω την εξελιξη του φορουμ απο τη στιγμη που εφυγα και δεν ειδα κατι το τρομερα ενδιαφερον μεχρι τη στιγμη που η φιλτατη Συλβια αποφασισε να τα χωσει στις χειρουργημενες τρανσεξουαλ. Κοριτσια μην ειμαστε τελειως γυφτοι... Οι κοπελες αυτες δεν εχουν καμια σχεση στην κουβεντα μας και η επιθεση της Συλβιας ηταν εκτος τοπου και χρονου. Αν την αηδιαζειι τοσο η ανατομια μιας χειρουργημενης και το κανει θεμα τοτε ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ την ενοχλουσαν οι κουβεντες  που εκανα περι κροσντρεσερ και η πλακα που εκαναν τα αλλα παιδια γυρω απο τη δικη μας ανατομια κι εμφανιση. Αυτα να σε δω να τα λες μπροστα σε καποιες κοινες γνωστες μας Συλβιακι που μπροστα τους ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Καλως την καψούρα!
Βρασίδα ελααααααααα!

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια να ρωτησω κάτι?

1. τι κι αν βγαίνει καποιος με τσαντούλα τι κι αν βγαινει όπως αυτος γουστάρει και αισθάνεται καλύτερα κι όπως γουστάρει να τον βλέπουν κιολας...τους άλλους τι τους κόφτει...δεν καταλαβα...όλοι εσεις που σχολιάζετε κυκλοφορείτε εχοντας περάσει έλεγχο πρώτα από ποιον...μαλλον κανεναν (θέλω να πιστευω) δεν ρωτατε για το πως θα βγείτε έξω....και εισπράτετε σχολια ασχέτως εαν τα ακουτε ή όχι.....
2. Εαν δεν σας αρεσει αυτο που βλέπετε , τοτε γυρίστε τα ματια σας αλλου και δειτε άλλα πράγματα...όπως κάνετε και με το τηλεκοντρολ της τηλεόρασής σας...ότι δεν σας αρέσει δεν το βλέπετε (εκτός εάν είστε τόσο χάπατα...)
3. Καλά θα κάνετε (και θα κάνουμε - βάζω και τον εαυτό μου) να ασχολείστε πρώτα με τον εαυτό σας, να ξεπεράσετε τα ταμπού σας (όποιοι έχετε) , να αποδεχτειτε αυτο που είστε -όπως είστε- και παραδεχτειτε αυτά που σας αρέσουν ή που δεν σας αρέσουν. Θα γίνεται καλύτεροι...και βεβαίως σταματήστε να κριτικάρετε άτομα που δεν γνωρίζετε....τοτε θα γίνετε ακόμα καλύτεροι....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γυ..γυ..γύρισεεεεεε....σε περιμένω γύρισεεεεεεε......ταρατσούλκη μου..σόρρυ αλλά μάλλον θα στα φορέσω μαζί της..πάθος είναι αυτό... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
welcome back!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητε Μουνιλα... μεγαλη μου τιμη που το χιλιοστο σου μηνυμα απευθυνοταν σε μενα.  :2funny:

(μαλλον δεν καταλαβες τι διαβασες κουκλα μου....αλλα δικο μου θεμα ειναι να μην μου αρεσει η αλαγη φυλου....δεν ειπα καπου οτι δεν γουσταρω αυτες που το κανουν αλωστε η καλητερες μου φιλες εχουν κανει αλλαγη φυλου)

Μια χαρα καταλαβα τι διαβασα "κουκλα μου". Καλο λογο δεν εχεις πει για καμια εδω μεσα. Ασε που στην περιπτωση σου (μας) η αλλαγη φυλου δεν ειναι εναλλακτικη για να θετεις τετοιο θεμα.  Αν λοιπον δεν καταλαβα ΕΓΩ καλα να δουμε τι θα πουν καποιες αλλες, κοινες γνωστες μας...

Περουκομακια, μακια, μακια!!!

Φιλια σε ολους!!! Glad to be baaaack!!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

και κατι ακομα για να μαθενεις και εσυ και ολοι οσοι δεν το ξερουν οι εξ αλλαγης η διορθωσης φυλου δεν ειναι στην κατηγορια των τρανσεξουαλ(βαση των εργαφων και του νομου ειναι γυναικες)και ανοικουν στο γυναικειο φυλο και οχι στις τρανσεξουαλ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
ηθελα να το απευθυνω στον ταρατσα αλλα δεν μου καθησε :grin: :grin:

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον δεν καταλαβες τι διαβασες κουκλα μου....αλλα δικο μου θεμα ειναι να μην μου αρεσει η αλαγη φυλου....δεν ειπα καπου οτι δεν γουσταρω αυτες που το κανουν αλωστε η καλητερες μου φιλες εχουν κανει αλλαγη φυλου
    Γιατι δεν πηγαινες για Ζικγολο ρε  μεγαλε!! και το εριξες στην πουστεια

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και κατι ακομα για να μαθενεις και εσυ και ολοι οσοι δεν το ξερουν οι εξ αλλαγης η διορθωσης φυλου δεν ειναι στην κατηγορια των τρανσεξουαλ(βαση των εργαφων και του νομου ειναι γυναικες)και ανοικουν στο γυναικειο φυλο και οχι στις τρανσεξουαλ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Ναι, κατι εχει παρει το αυτι μου. Ασε τα  :idiot: για τις αδερφες που σου μαζευουν το σπιτι ( :headbang: :headbang: :headbang:) Παντως μου αρεσε πολυ το τελευταιο ναχαμε να λεγαμε ακτιβιστικο σχολιο. Ερχεται ομως σε πληρη αντιφαση με το πρωτο σου σχολιακι που εβγαζε ολη τη θλιψη και την πικρα ενος αταλαντου καλλιτεχνη που ξερει οτι δεν προκειται να τελειωσει ποτε το εργο του..

Περουκομακια, μακια, μακια!!!

Βλεπω ολη η παλιοπαρεα ειναι εδω...!!!!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
    Γιατι δεν πηγαινες για Ζικγολο ρε  μεγαλε!! και το εριξες στην πουστεια
Απ: Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί
« Απάντηση #289 στις: Σήμερα στις 18:48 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
ρε παιδια να ρωτησω κάτι?

1. τι κι αν βγαίνει καποιος με τσαντούλα τι κι αν βγαινει όπως αυτος γουστάρει και αισθάνεται καλύτερα κι όπως γουστάρει να τον βλέπουν κιολας...τους άλλους τι τους κόφτει...δεν καταλαβα...όλοι εσεις που σχολιάζετε κυκλοφορείτε εχοντας περάσει έλεγχο πρώτα από ποιον...μαλλον κανεναν (θέλω να πιστευω) δεν ρωτατε για το πως θα βγείτε έξω....και εισπράτετε σχολια ασχέτως εαν τα ακουτε ή όχι.....
2. Εαν δεν σας αρεσει αυτο που βλέπετε , τοτε γυρίστε τα ματια σας αλλου και δειτε άλλα πράγματα...όπως κάνετε και με το τηλεκοντρολ της τηλεόρασής σας...ότι δεν σας αρέσει δεν το βλέπετε (εκτός εάν είστε τόσο χάπατα...)
3. Καλά θα κάνετε (και θα κάνουμε - βάζω και τον εαυτό μου) να ασχολείστε πρώτα με τον εαυτό σας, να ξεπεράσετε τα ταμπού σας (όποιοι έχετε) , να αποδεχτειτε αυτο που είστε -όπως είστε- και παραδεχτειτε αυτά που σας αρέσουν ή που δεν σας αρέσουν. Θα γίνεται καλύτεροι...και βεβαίως σταματήστε να κριτικάρετε άτομα που δεν γνωρίζετε....τοτε θα γίνετε ακόμα καλύτεροι....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom