You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Ναι παιδιά αυτός είναι ο λόγος!Για να μην παρεξηγηθω εγω ειμαι εδω γιατι κανω μια ερευνα πανω στην προβλεψη σεισμον.
Δίκιο έχει!
Επισκέπτης
Για να μην παρεξηγηθω εγω ειμαι εδω γιατι κανω μια ερευνα πανω στην προβλεψη σεισμον.
ναι καλα,αφου με την κοντρα στον ανεμο καραφλα το βγαζεις το συμπερασμα
paliotomaro
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε το τσαντακι που ρωτησα , δεν ηταν για κλασικο κοινο γυναικειο τσαντακι.το ρωτησα το παιδι αν περνει το κατι τις καμια τσαντα , τσαντουλα να πουμε.. για να μαζευει τιποτα απο τα πετουμενα .ολο και κατι ζαρζαβατικο θα μαζευει!!!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Ειπα να μπω και γω στην παρεα σας.
Τι κανεις Βαλεντινα?
Να κανονισουμε και με τα αλλα παιδια μια αξεχαστη τσαρκα.
Να γινει ΧΑΜΟΣ
Τωρα που ειναι αποκριες ελα και με το περουκινι,μη μασας
Τι κανεις Βαλεντινα?
Να κανονισουμε και με τα αλλα παιδια μια αξεχαστη τσαρκα.
Να γινει ΧΑΜΟΣ
Τωρα που ειναι αποκριες ελα και με το περουκινι,μη μασας
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Απ: Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί
« Απάντηση #289 στις: Σήμερα στις 18:48 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
ρε παιδια να ρωτησω κάτι?
1. τι κι αν βγαίνει καποιος με τσαντούλα τι κι αν βγαινει όπως αυτος γουστάρει και αισθάνεται καλύτερα κι όπως γουστάρει να τον βλέπουν κιολας...τους άλλους τι τους κόφτει...δεν καταλαβα...όλοι εσεις που σχολιάζετε κυκλοφορείτε εχοντας περάσει έλεγχο πρώτα από ποιον...μαλλον κανεναν (θέλω να πιστευω) δεν ρωτατε για το πως θα βγείτε έξω....και εισπράτετε σχολια ασχέτως εαν τα ακουτε ή όχι.....
2. Εαν δεν σας αρεσει αυτο που βλέπετε , τοτε γυρίστε τα ματια σας αλλου και δειτε άλλα πράγματα...όπως κάνετε και με το τηλεκοντρολ της τηλεόρασής σας...ότι δεν σας αρέσει δεν το βλέπετε (εκτός εάν είστε τόσο χάπατα...)
3. Καλά θα κάνετε (και θα κάνουμε - βάζω και τον εαυτό μου) να ασχολείστε πρώτα με τον εαυτό σας, να ξεπεράσετε τα ταμπού σας (όποιοι έχετε) , να αποδεχτειτε αυτο που είστε -όπως είστε- και παραδεχτειτε αυτά που σας αρέσουν ή που δεν σας αρέσουν. Θα γίνεται καλύτεροι...και βεβαίως σταματήστε να κριτικάρετε άτομα που δεν γνωρίζετε....τοτε θα γίνετε ακόμα καλύτεροι....
Ελεος με το μελο ρε παιδια!!! Και δεν ταιριαζει καθολου στην περισταση... Κουβεντα κανουμε, καθε διαφορετικη αποψη ειναι δεκτη και ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ κανει αντιλογο. Παντως δεν γινεται να βγαζουμε φωτογραφιες με κιλοτες και αρχιδια να κρεμονται και μετα να κλαιγομαστε... Στην τελικη αυτες που κλαιγονται ειναι αυτες που μπαινουν εδω για να τσιμπησουν πελατες.. και οι ιδιες που οταν ετρωγα εγω το κραξιμο γελουσαν κι αυτες παρεουλα...
Αχ, μου λειψατε βρε παλιοπαιδα, το ξερετε;
Περουκομακια, μακια, μακια!!!
ΥΓ: Καλως τον Psol78!!!
επί του θέματος
Η κυρια είναι στο Ελλάντα !
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Στα αλλα θρεντ πεφτει η κινηση οταν εχει ποδοσφαιρο. εδω ειναι νεκρα οταν εχει το Μαρια η Ασχημη!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Για να μην παρεξηγηθω εγω ειμαι εδω γιατι κανω μια ερευνα πανω στην προβλεψη σεισμον.
[/quot
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
A ρε Βρασιδα το θεο σου δεν εχης.
Επισκέπτης
Ρε γαμώ τις παραθέσεις μου γαμώ!
Τόσο δύσκολο είναι να τις κάνετε σωστα?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ρε γαμώ τις παραθέσεις μου γαμώ!
Καλά σας λέει...ΑΣΧΕΤΟΙ
καλος τη να την περδικα............συγνωμη ταρατσα δεν θα το ξανακανωΓια να μην παρεξηγηθω εγω ειμαι εδω γιατι κανω μια ερευνα πανω στην προβλεψη σεισμον.
[/quot
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
A ρε Βρασιδα το θεο σου δεν εχης.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
To βλέπω!συγνωμη ταρατσα δεν θα το ξανακανω
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
καλε δεν φταιω εγω κανονικα την εκανα αλλα βγηκε ετσιTo βλέπω!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ταρατσα περιμενο να γεμιση το φεγγαρι για να πιασω παιδι. Θα το δωσω στη Βαλεντινα να μου το βαφτιση τι λες?? Την εγκρινης για Νονα?? Και το παλιοτομαρο για Νονο.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ρωταω εσενα που εισαι μεσα στα πραγματα. Αλλα και ο Βρασιδας ειναι ας μας πη και αυτος. Λεω να το βγαλω Ταρατσοβρασυδουλη
Επισκέπτης
Γιατί τι σου έκανε το παιδί?Λεω να το βγαλω Ταρατσοβρασυδουλη
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
καλε δεν φταιω εγω κανονικα την εκανα αλλα βγηκε ετσι
Ολο δεν φταις εσυ πονηρη. Ετοιμη την δικαιολογια στο στομα. Προσεχε γιατι ο Ταρατσας δεν σηκωνη τετοια, ζουλαη την πετρα και βγαζη ζουμη αυτος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24K
- Εμφανίσεις
- 4M