Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
          ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ

ΚΥΚΛΟΣ

Τα ανομολογητα παθη

στους κυκλους της αβυσου
                    φτeρουγισματα
                    ειναι οι ψυχες ολων μας
                    που λυτρωση γυρευουν.
                    περιλανωμενες εικασιες λογικες ςρμηνειες
                    αποστηθησεις
                    και αναζητηση ψυχικων ορμων και καταλοιπων
                    Ολα συνθετουν στην αγνοια των πραγματων
                    Ο ανθρωπος σαν βελουδινη φωνη
                    ποτε σωπαινει ποτε ουρλιαζει.
                    Ποτε δεν ξερεις.
                    και η ζωη ειναι κομματακι δυσκολη
                Οταν ο κυκλος κλεινει
                    και βρισκεσαι αντιμετωπος με την πραγματικοτητα
                    μετεωρος,στεγνος,αυλος,
                    μην με αγκαταληψεις
                    ετσι και αλλοιως η ΦΥΓΗ
                    δεν ειναι παρα αλλη μια αυταπατη.
                Μετα τα μεσανυχτα
                    οταν μετραω ,κομματι το κομματι
                    εκεινα που εζησα,εκεινα που εχασα
                    τοτε τα αγαπημενα προσωπα,οι μνημες
                    γεμιζουν το κελι με ολους εκεινους τους ψυθιρους
                    που ποτε δεν τολμισα να τους ομολογησω 
                Η ενοχη βαρενει ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ
                Η σιωπη τυλιγει ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

ΥΣΤ.Καληνυχτα της νιοτης τρυφερα χρονια μου
    καληνυχτα γλυκεια μου αγαπη
      :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

με αγαπη

xaris81

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Aς ακουσουν το ποιημα αυτο αυτοι που πρεπει εδω μεσα και ας βαλουν λιγο μυαλο...! Γεια σου Σιλβια Καβαφη μ!!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
πω πω  ρε πούστη μου μόνη της το έγραψε ?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
          ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ

ΚΥΚΛΟΣ

«Θα σε κάνω μις Ελλάς,

μη γελάς, ε, μη γελάς,

φτάνει εμένα να λατρεύεις,

φτάνει εμένα ν� αγαπάς»

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μοναδική ερμηνεία Στρατος Λασκαριδης:

Πεθαμένε δεύρο έξω
πεθαμένε δεύρο έξω
πεθαμένε δεύρο έξω
ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ !!!!
πεθαμένε !!!
Ανέστησες ένα πεθαμένο
Ανέστησες ένα πεθαμένο !

Ανέστησες τον πεθαμένο
και τώρα είμαι ζωντανός
ανέστησες τον πεθαμένο
για μένα είσαι ο θεός
ανέστησες τον πεθαμενο
και τώρα είμαι ζωντανός

Με θανάτωσε η άλλη
που' χα βρει πριν απο σένα
και μ'ανέστησες μωρό μου
κι είναι όλα περασμένα
ήμουν χρόνια κλειδωμένος
σε μια κρύα φυλακή
και μου άνοιξες την πόρτα
ξανήρθα στην ζωή

Με θανάτωσαν τα βέλη
που χε' ρίξει στην καρδιά μου
και μ' ανέστησες μωρό μου
τώρα είσαι η παναγιά μου
ήμουν χρόνια ξεχασμένος
πληγωμένος αετός
και μαζί σου θα πετάω
στον αέρα και στο φως

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Απαντησεις απο MODs εδω μεσα, και δικες σου
Να με συμπαθάς, θα σου απαντήσω μόνο σε όσες παρατηρήσεις σου αναφέρεσαι στα δικά μου λεχθέντα.
Και έχεις (πάλι) άδικο:

Παράθεση από Stavros:
Δε γουστάρω τράβελους, μπινέδες, τραβεστί, αδερφές, κλπ. Έχω πάρει (κατά λάθος) σε μπουρδέλο 1-2 φορές εγχειρισμένους τράβελους, αλλά σιχάθηκα, και φρόντισα να μη το ξαναπάθω.

Αναφερεσαι υποτιμητικα σε καποιον απο εδω φανταζομαι και οχι μονο, υποτιμητικα σε κατηγορια ανθρωπων. Παραβαινεις τους κανονες και ειναι ασχετο με το θρεντ.
Άσε το τι φαντάζεσαι, δεν αφορά το site.
Για τα υπόλοιπα:
Τι λες μωρέ? Υποτίμησα ποιόν? Επειδή είπα τις λέξεις "τράβελους, μπινέδες, τραβεστί, αδερφές"? Δηλαδή ποιό είναι το πρόβλημά σου? Έβρισα κανέναν? Είπα: ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Κακό είναι που το είπα? Είπα: ΣΙΧΑΘΗΚΑ. Κακό είναι? Έπρεπε να πω (ψέματα) ότι μου άρεσε δηλαδή, για να είσαι εσύ ευχαριστημένος?
Άντε, γιατί μου φαίνεται ότι έχει δίκο ο παπαγιώργης που λέει ότι θέλεις και τα δικά σου δικά σου και τα δικά μου δικά σου...
Και γιατί είναι (αυτά που έγραψα) άσχετα με το thread? Για τρανς και τραβεστί δεν είναι το thread? Τι έγραψα, για υποβρύχια και λυκόσκυλα?

Ή αλλαξτε τους κανονες, ή τηρηστε τους. Απλα πραγματακια...
Ακόμα δε με έχεις πείσει ότι έχεις δίκιο.

Σου ειπα, να ανοιξουμε ενα θρεντ να μιλαμε οσο θες για αυτο. Αυτο το θρεντ ειναι για αλλο λογο.
Γιατί δεν το ανοίγεις εσύ?
Εγώ δε βλέπω λόγο να το κάνω. Δε με καίει το θέμα εμένα (όπως εσένα ίσως).

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
εισαι μια κλασσικη περιπτωση νεοελληνα υποκριτη κομπλεξικου που και καλα δε θα πηγαινε ποτε με τρανς αλλα κατα βαθος βαραει χοντρες μαλακιες για παρτη τους!!! οταν ειχε πρωτοβγει η χειλουδακη θυμαμαι ολοι μπροστα στις γκομενες τους την εκραζαν και μετα ολες οι αντροπαρεες λεγανε ¨πω πω μαλακα θα την γαμαγα ανετα!¨ ενας απο αυτους εισαι!!!! το γαμησι που κανουν οι τρανς δε το κανουν 10 γυναικες μαζι ασχετε υποκριτη! και αφου εδω μεσα δε γουσταρετε τρανς γιατι εχετε τετοιο θεμα στο φορουμ?????    Η αφηστε μας στην ησυχια μας Η βγαλτε εντελως αυτο το θεμα.
Βρε ασχετίδη (το ότι είμαι κομπλεξικός και υποκριτής και ότι βαράω μαλακίες δε θα τα απαντήσω γιατί απλώς δε θα πέσω στο επίπεδό σου, ντενεκέ), το ότι θα πήδαγα τη Χειλουδάκη εγώ πρώτος δε το είπα εδώ μέσα? Και μάλιστα είπα και το λόγο? Τι μου κολλάς λοιπόν σεξουαλικώς υποσιτισμένε?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μα ποσο ληγουρια ειστε ολοι σας , μα ποσο κομπλεξικοι και ποσο δυστυχισμενοι... ποσο ευτυχισμενοι σαν ανθρωποι που ειμαστε!!! που ξερουμε τι θελουμε , εχουμε βρει την Σεξουαλικη μας ταυτοτητα!! εχουμε τα παντα ...εσεις τι εχεται , περα απο τα κομπλεξ και την καταντια που κουβαλατε..... και μιλαω γι αυτους που το παιζουν, οι εξω απο εδω, που και αυτη οι ιδιοι δεν μπορουν να δεχτουν...ναι οτι γουσταρουν. Και κραζουν , πετατε μαλακιες για να βγαλουν την ενοχη τους , αυτη που τους καιει καθε μερα την ζωη τους, αυτη που συνεχως εχουν στο μυαλο τους και που δεν μπορουν να κανουν τιποτα...και δυστηχως θα δημιουργουν προβληματα. ποσες μαλακιες εχεται τραβηξει οτι εισαστε ντυμενες γυναικες και σαν γαμανε..... αραγε ποσες.....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ενα τελευταιο, οταν καποιος δεν τον γουσταρουμε, τον κανουμε warned 
Το warn δόθηκε για αυτό που έγραψε, το "αντε γαμησου ρε μπακουρη" και κανα δυο τέτοια ακόμα. Και εξηγήθηκε, "δε βρίζουμε".
Και έπρεπε να δοθεί και σε σένα, Αρκάς, για το "ελα να με βρεις να μου το πεις τετ-α-τετ".
Για κανέναν άλλο λόγο. Και εγώ δε γουστάρω τις απόψεις σου Αρκάς, τέθηκε ποτέ θέμα να σε κάνω warn για αυτές?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
αγπητε συναδελφε ειδες τι εγινε! χρησιμοποιουν τα χαζο προνομια που εχουν και κανουν warned οποιον διαφωνει μαζι τους
κατα βαθος ειναι μεγαλες κοτες και το παιζουν αντρες βαρυ και ασηκωτοι!!! τελος παντων τους γραφω στα αρχιδια μου τους κομπλεξικους!!!
Τα τεράστια αρχίδια σου, γιατί δε το διευκρινίζεις κι αυτό, playerx?

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον αγαπητοι συναγωνιστες σε μερικες μερες ερχεται παλι πισω η φοβερη ΒΑΝΑ απο τη ξανθη! επιστρεφει
παλι καβαλας για τρελα κολπα!!
για την ημερομηνια αφιξης θα ενημερωσω  ,αμεσα οταν μαθω!! :dancing: :dancing: :dancing:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Είναι ξελογιάρα, και γω αβέλω µπάκολο για τον τζιναβότοπο, τζάκα πηγαίνουν αδερφές για να δικέλουν σερµελιές, και όπως πάντα αβέλει κοντορελιά. Πρώτα δικέλω για τσαρδί to let κι ύστερα ν’ αβέλω λούνι, τέλος πουλοβιδώθηκα τζάκα λούτσια σ’ ένα χαλότσαρδο για να προχαλέψω κατιτίς. Παρήγγειλα φρίσο και κει που έχαλα, δικέλω ντικ µια γκουρουµωτή τσαρδόφατσα που τζουρντάρει και µε καρκαµπινιάζει. Τεκνό τα µπουτ λατσό, χρυσό καγκελοκλόκι και χρυσό τσαρδόγυαλο και στο σλιπολούνι µπόλικη φωτογένεια. Σηκώνοµαι να πάω στα τζουρά και όπως περνώ, το αγλαρότεκνο µου τα ρίχνει:
«Μπενάβεις καλιαρντά, χρυσή µου;»
«Και τα τζινάβω και τα µπενάβω», του απαντώ. «Εσείς καλέ, είστε από πού;»
«Κρήτη ταραφουντάν κούκλα µου, και έχω µια σερµελιά που ’ναι δική σου ούλη, θα στην αβέλω τώρα δα στην καυτερή σου πούλη».
Δεν χάνω καιρό η ξενηστικωµένη και απαντώ: «Κι αν είν’ η πούλη µου στενή κι η µέλα σου µεγάλη, πάρε σαπούνι συριανό και βάλτης στο κεφάλι…».
Κάθισα τζάκατα στο µουσαντοπαλικαρότεκνο. Μου ξοµολογήθηκε ότι δυο µέρες είχε που βγήκε από τη λεβεντόµαντρα.
«Ήµουνα ροκαί σαµέ, µπέναψε στα ποδανά, µεγαπή λουσµά δυο να µεσουπηχτή µια ζαπετρά κι έγινε κατσαµπού λοσγαµέ κι ήρθανε τα καρακόλια και τα ετοκά, και µας βουζεµάν µας µπουζουριαζάν και βουρ στην κηλαφή. Χρονάκια ρασσετέ γαφαέ…».
Είπα µε το νου µου: «Αχ, κάλιο ψωλή να οµιλεί παρά σαρµέλα µίλι…».
Εµάντες, το λοιπόν, πάµε για το χουστότσαρδο, το τεκνό όλο σολ και σορόπια.
«Μόλις φτάσουµε, θα στον χώσω µέχρι ριζάρχιδο», υποσχέθηκε στο δρόµο το µουσαντοπαλικαρότεκνο.
Καραντεζαρισµένοι πια φτάσαµε στο τσαρδί, αβέλω πισελοκάσελο, κοντροσολαριαζόµαστε, κωλοµπουλάρω και αβέλω πιλάρι για να κωλοτσιτώσει η πούλη µου και να κάνω το διπλό µπατιµάνι.
Αχ, αδερφές και παλικάρια γινήκαµε µαλλιά κουβάρια. Να οι µπράτες, να τα κουταλιάσµατα, να τα ντέζια και τα καυλοκουνήµατα, τα κουραβαλιάσµατα και τα σαρµελοχαµόγελα. Τα µπουτ πιασµαντέ όλο πάθος και αλληλοκαυλοσίχαµα και δώστου φλόκια και σαρµελοζούµια...
Κι ύστερα πια ντουµανιάσαµε στο σωληνάκι της χαράς µε νταµιρότριµα, δώστου κεροµούσαντα και χούσια, ακούσαµε τους σεβντοκατέδες, τζάκα κάποια στιγµή εγώ σολχαβουζιάστηκα. Ξύπνησα σφιλατσιασµένη σαν λουκανικόπιτα στο πισελοκάσελο και ο πλενοµπελές εξαφανιζόλ.
Ψάχτηκα και το τσόλι µε είχε τσουρνέψει κανονικά τσαι είχε τζάσει. Μου πήρε όλα µου τα τουλά, τα σκούρα, τα κοκκινολαιµάκια και τα τζαρόµπαλα, πάνε τα µπιρµπίλια και τα χαϊµαλιά, πάει και το µονολατσολίθαρο δαχτυλίδι της µάνας µου κι έµεινα η τζαζλή στον άσσο.
Φαρανιασµένη βγήκα στο µπαλκόνι και λάκραρα και γκροσοβότσιαζα: «Βοήθεια γκοντοαφιονισµένοι, βοήθεια αδελφάτο, και αν υπάρχει άφαντος, πισελοκουλουµπουριάστηκα η καηµόπουτσα!».
Με τα ξεφωνητά και τις τσιρίδες µου αριβάρανε οι γιούδες και οι ρούνες και µε αβέλανε στην καλιαρντόπρεσα. Γύρισα σεληνού στο τσαρδί. Κοπάνησα όλα τα µπαρόµπιλα για να συνεφέρω.
Άχου, τι ταραγµάν και τι ταραχόφαλτσο πήγα κι έφτιαξα η λοκαντιέρα. Με σκουντουλιάσανε και πήγα ντουγρού στον κατελάνο.
Κάθισα να δικέλω την κρυσταλοµπουρού, τίποτα, προσπάθησα να λερατζάρω, νάκα, χοροπηδάγανε τα λέτρα.
Αχ που να πέφτανε απάνω του όλα τα καψοµόλια, τον ταλιροκαταράστηκα!
Που δεν πιπίλαγα καλύτερα καπότες!
Ποτέ µου πριν δεν είχα αβέλει ντουλό σε τεκνό και τώρα αλλαξοτοπιασµένη, γεµάτη µουτζότζοφες και µπαρόσηµα, ν’ αβέλω διακόνα στον µπερντέ για το συρµοµπακά για να επιστρέψω στον τσαρδότοπο…

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μα ποσο ληγουρια ειστε ολοι σας , μα ποσο κομπλεξικοι και ποσο δυστυχισμενοι... ποσο ευτυχισμενοι σαν ανθρωποι που ειμαστε!!! που ξερουμε τι θελουμε , εχουμε βρει την Σεξουαλικη μας ταυτοτητα!! εχουμε τα παντα ...εσεις τι εχεται ,
Εγω εχω την αστυνομικη μου ταυτοτητα, μετραει? :grin:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
βλεπω η πρωτη που απαντησες εισαι εσυ.... αντε να δουμε και την επομενη...................

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον αγαπητοι συναγωνιστες σε μερικες μερες ερχεται παλι πισω η φοβερη ΒΑΝΑ απο τη ξανθη! επιστρεφει
παλι καβαλας για τρελα κολπα!!
για την ημερομηνια αφιξης θα ενημερωσω  ,αμεσα οταν μαθω!! :dancing: :dancing: :dancing:
σταματα βρε την παραπληροφορηση η βανα ειναι αθηνα εδω και κατι μερες......πολυξεριδη τα εχεις κανει μουτι ολα......

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
αυτη ειναι μια πολη καλη απαντηση απο τη ΝΑΝΤΙΑ για οσους πιστευουν πως οσοι πανε με τρανς ειναι αδερφες!
απο εδω και περα δεν ξαναασχολουμαι,αλλα ουτε κι εσεις συναγωνιστες με τους κομπλεξικους του site!  

Το πρόβλημά σου, playerx και εσύ, Αρκάς75 είναι ότι δε μπορείτε να αποδεχτείτε αυτό που είστε.
Με είδες ποτέ εμένα να έχω διαπληκτισμούς με Nadia, Aliki-Χανια, ή κανέναν από όλους τους υπόλοιπους τραβεστί που μπαίνουν εδώ μέσα? Όχι. Με εσάς έχω.
Ξέρετε γιατί? Γιατί οι τραβεστί ΞΕΡΟΥΝ τι είναι, τι έχουν, τι έφτιαξαν, και ποια είναι η ζωή τους σε αυτό τον κόσμο. Είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΜΕΝΑ άτομα, έχουν καταλήξει, το έχουν αποδεχτεί, και καλώς είναι αυτό που είναι.
Εσείς, βολοδέρνετε. Σας πειράζει να ακούτε ότι όποιος πηδάει τράβελο είναι αδερφή, ότι κάποιος άλλος ΔΕ γουστάρει να πηδάει τράβελο ή αντρικό κολαράκι (και μάλιστα λέει ότι όποιος το κάνει είναι αδερφή), σας πειράζουν τα πάντα τελικά.
Γιατί? Γιατί δεν έχετε ξεκαθαρίσει (με τον εαυτό σας) τι είστε σε αυτή τη ζωή. Οπότε όλα τα τριγύρω σας φταίνε.

Αλλά φτάνει, δε χρειάζεται να κάνω τον ψυχίατρο σε κρυφόπουστες.

Και πες μου πάλι ότι είμαι εκτός θέματος, Αρκάς!!!
[sup][/sup]

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σταματα βρε την παραπληροφορηση η βανα ειναι αθηνα εδω και κατι μερες......πολυξεριδη τα εχεις κανει μουτι ολα......

κατσε καλα γιατι θα σε κανω παλι να φευγεις με 1000 απο το φορουμ!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom