You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Εγώ το έχω διαβάσει.
Και δε καταλαβαίνω που αναφέρεσαι. Που δηλαδή παρέβην τους κανόνες. ΑΝ θες, γίνεσαι κάπως πιό συγκεκριμένος.
Απαντησεις απο MODs εδω μεσα, και δικες σου
Αυτο που λες παληκαρι ειναι κλασικη αντιδραση ομοφυλοφιλου.
Δηλαδη λες καποιον απο εμας εδω ομοφυλοφιλο, ποιος εισαι ρε αδερφακι μου και βαζεις ταμπελες? Σε ορισε κανεναν κριτη συμπεριφορων? Παραβαινεις τους κανονες.
Δε γουστάρω τράβελους, μπινέδες, τραβεστί, αδερφές, κλπ. Έχω πάρει (κατά λάθος) σε μπουρδέλο 1-2 φορές εγχειρισμένους τράβελους, αλλά σιχάθηκα, και φρόντισα να μη το ξαναπάθω.
Αναφερεσαι υποτιμητικα σε καποιον απο εδω φανταζομαι και οχι μονο, υποτιμητικα σε κατηγορια ανθρωπων. Παραβαινεις τους κανονες και ειναι ασχετο με το θρεντ.
Μπλα μπλα μπλα... κλπ κλπ κλπ..
επεσες κι εσυ στην παγιδα των πουστηδων stavros.
Σιγα μην σωπαινε το πουσταριό στο ποστ μου. αφου εχει δικαιωματα (μονο αυτο Grin)
καταλαβες τι λεει τωρα ο ποιητης ????
..Οτι η αποψη μου ονομαζεται τοποθετηση ταμπελας, ενω αντιθετα, το να μην εκφραζεις ελευθερα την αποψη σου υπο την απειλη της οικειοποιησης της ταμπελας που θα σου βαλει το πουσταριό, ονομαζεται σεβασμος στα δικαιωματα των πουστηδων..
Το επαναλαμβανεις. Λες καποιον απο εδω πουστη ή πουσταριο και ειναι ασχετο με το θρεντ. Παραβαινεις τους κανονες.
και βεβαια για να μην ξεχνιομαστε, κοιτα ξανα το προηγουμενο ποστ μου και κοιτα το περιεχομενο της αναφορας που ηρθε για το συγκεκριμενο ποστ. Ειναι, ξαναλεω, η ΚΛΑΣΙΚΗ πούστικη μεθοδος αντιδρασης στην αντιθετη με αυτους αποψη.
Το επαναλαμβανεις. Ομοιως. Παραβαινεις τους κανονες.
Και εν κατακλειδι,
Ποσταρεις ασχετα ποστ με το θρεντ. Παραβαινεις τους κανονες.
Μιλας υποτιμητικα για κατηγορια χρηστων ή για ομαδα ανθρωπων, παραβαινεις τους κανονες.
Ριχνεις το επιπεδο του θρεντ και δεν βοηθας στο να λειτουργησει ποσταροντας ασχετα, παραβαινεις τους κανονες.
Ή αλλαξτε τους κανονες, ή τηρηστε τους. Απλα πραγματακια...
Σου ειπα, να ανοιξουμε ενα θρεντ να μιλαμε οσο θες για αυτο. Αυτο το θρεντ ειναι για αλλο λογο.
Α ναι? Και τι είναι δηλαδή?
εισαι μια κλασσικη περιπτωση νεοελληνα υποκριτη κομπλεξικου που και καλα δε θα πηγαινε ποτε με τρανς αλλα
κατα βαθος βαραει χοντρες μαλακιες για παρτη τους!!!οταν ειχε πρωτοβγει η χειλουδακη θυμαμαι ολοι
μπροστα στις γκομενες τους την εκραζαν και μετα ολες οι αντροπαρεες λεγανε ¨πω πω μαλακα θα την γαμαγα ανετα!¨
ενας απο αυτους εισαι!!!! το γαμησι που κανουν οι τρανς δε το κανουν 10 γυναικες μαζι ασχετε υποκριτη! και αφου εδω μεσα δε γουσταρετε τρανς γιατι εχετε τετοιο θεμα στο φορουμ????? Η αφηστε μας στην ησυχια μας Η βγαλτε εντελως
αυτο το θεμα.
Επισκέπτης
εισαι μια κλασσικη περιπτωση νεοελληνα υποκριτη κομπλεξικου που και καλα δε θα πηγαινε ποτε με τρανς αλλα
κατα βαθος βαραει χοντρες μαλακιες για παρτη τους!!!οταν ειχε πρωτοβγει η χειλουδακη θυμαμαι ολοι
μπροστα στις γκομενες τους την εκραζαν και μετα ολες οι αντροπαρεες λεγανε ¨πω πω μαλακα θα την γαμαγα ανετα!¨
ενας απο αυτους εισαι!!!! το γαμησι που κανουν οι τρανς δε το κανουν 10 γυναικες μαζι ασχετε υποκριτη! και αφου εδω μεσα δε γουσταρετε τρανς γιατι εχετε τετοιο θεμα στο φορουμ????? Η αφηστε μας στην ησυχια μας Η βγαλτε εντελως
αυτο το θεμα.
δηλαδη εαν σου πω θα σε γαμησω παει να πει οτι θελω να σε γαμησω κ εαν δεν το κανω ειμαι υποκριτης....ουυυυυυυααααααααοοοοοοου
εισαι φοβερος..
δηλαδη εαν σου πω θα σε γαμησω παει να πει οτι θελω να σε γαμησω κ εαν δεν το κανω ειμαι υποκριτης....ουυυυυυυααααααααοοοοοοου
εισαι φοβερος..
αλανταλον λες!!!εσενα αφου σου αρεσει η μουνιλα τραβα σε αλλο thread.
Επισκέπτης
αλανταλον λες
κανεις μεγαλο λαθος εσυ λες αλλανταλον...φιλακια
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Κανονες λειτουργιας του site:
Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σαν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.
Οι διαχειριστές του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.
Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/η χρήστης/τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.
11. Πριν δημοσιεύσετε κάτι για ένα θέμα που σας απασχολεί ή θέλετε να προβάλετε, ψάξτε στο forum μήπως υπάρχει ίδιο ή σχετικό θέμα. Η δυνατότητα “search” είναι στη διάθεσή σας αναζητώντας μια λέξη. Αν υπάρχει, προτιμήστε να δημοσιεύσετε αυτό που θέλετε συνεχίζοντας το ίδιο θέμα, αντί να ανοίξετε ένα νέο με το ίδιο αντικείμενο.
15. Λόγω αντιπαραθέσεων μεταξύ μελών που δημιουργήθηκαν στο παλιό forum, θα παρακαλέσουμε να τηρείτε επίπεδο στις συζητήσεις του forum. Μέλη που τείνουν να προκαλούν και να έχουν μη-κόσμια συμπεριφορά, θα προειδοποιούνται και εν τέλει θα διαγράφονται από το site.
Τωρα, διαβαστε ολο το θρεντ απο την αρχη και πεστε μου που κανω λαθος εγω, και που εσεις.
Αμα δεν μπορειτε να τηρησετε ουτε τους δικους σας κανονες, τι να σας κανω! Εγω με γνωμονα αυτους κινηθηκα.
Εν πασει περιπτωσει αν θελετε να συνεχιστει το debatte σιγουρα θα υπαρχει σχετικο θρεντ, για να το συνεχισουμε εκει.
Ας μεινει στο θρεντ αυτο για τον σκοπο που δημιουργηθηκε.
παμε ενα-ενα..
στον κανονα Νο 6:
δεν καταλαβαινω.. αν καποιος ειναι πουστης φταιω εγω ? τον προσβαλει καποιο απ τα ποστ μου ? παλι αποπροσανατολιζεις (βασει της κλασικης πούστικης μεθοδου) την κουβεντα ??
στον κανονα Νο 11:
παλι αποπροσανατολιζεις (βασει της κλασικης πούστικης μεθοδου) την κουβεντα ????
στον κανονα Νο 15:
καταλαβαινω με ποιο δικαιωμα βαφτιζεις τα ποστ μου προκλητικα και οτι δεν ακολουθουν κοσμια συμπεριφορα. με το δικαιωμα που σου δινει η κλασικη πουστικη μεθοδος του αποπροσανατολισμου της εκαστοτε κουβεντας. εγω σου μιλαω με επιχειρηματα και εσυ μου λες οτι δεν ειμαι κοσμιος..
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΜ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ο λογος που δεν απαντωνται ειναι προφανης. διοτι αναγνωριζω απο μακρια την ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕΘΟΔΟ και την αγνοω. Ο,ΤΙ θελεις εδω ΔΗΜΟΣΙΑ και παντα με κοσμιοτητα (που λες κι εσυ)..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι βρε κουτο, ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ εισαι μην ανησυχεις, απλα να.. πού και πού θελεις να βλεπεις και λιγο κρεατάκι πισω σου..αν νομιζεις πως οποιος παει με τρανς ειναι αδερφη εισαι βαθια νυχτωμενος!!!
Επισκέπτης
Όχι και λίγο, 22 πόντους γατάκι δεν το λες λίγο!οχι βρε κουτο, ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ εισαι μην ανησυχεις, απλα να.. πού και πού θελεις να βλεπεις και λιγο κρεατάκι πισω σου..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
stavros, μην τσιμπας.. να θυμασαι την ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ. του μιλας (ενος πουστη) για κατι, και αυτος σου μιλαει για τον επηρεασμο της τρυπας του οζοντος στη σεξουαλικη πραξη..Εγώ το έχω διαβάσει.
Και δε καταλαβαίνω που αναφέρεσαι. Που δηλαδή παρέβην τους κανόνες. ΑΝ θες, γίνεσαι κάπως πιό συγκεκριμένος.
Επισκέπτης
stavros, μην τσιμπας.. να θυμασαι την ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ. του μιλας (ενος πουστη) για κατι, και αυτος σου μιλαει για τον επηρεασμο της τρυπας του οζοντος στη σεξουαλικη πραξη..
Φιλαρακο, δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου εδω. το θρεντ αυτο θα μεινει για τον λογο για τον οποιο δημιουργηθηκε. Και σου ειπα, αν θες debbate παμε σε αλλο θρεντ.
Για να μην συνεχιζεις να λες πραγματα που δεν στεκουν, στο πμ που σου εστειλε σε ρωτησα ποιον ονομαζεις πουστη για να σε περιλαβω μετα. Δεν απαντησες.
Αν δεν σας αρεσουν θρεντ σαν τουτα, κοφτε τα. Αν δεν σας πειραζουν, αφηστε τα.
Τους κανονες να τους ξαναδιαβασεις. Ολοι καταλαβαμε τα ποστ σου οπως καταλαβανε ολοι τα δικα μου, προφανως ισως εκτος απο εσενα.
Τωρα, αν συνεχιζεις να σχολιαζεις τις απαντησεις μου πουστικες και κατ' επεκταση εμενα πουστη, ελα να με βρεις να μου το πεις τετ-α-τετ.
Τελος.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βρε συ παληκαρι, πας καλα ή πρεπει να δεις κανεναν γιατρο ??Δηλαδη λες καποιον απο εμας εδω ομοφυλοφιλο, ποιος εισαι ρε αδερφακι μου και βαζεις ταμπελες? Σε ορισε κανεναν κριτη συμπεριφορων? Παραβαινεις τους κανονες.
το θρεντ λεγεται ''Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί'' και αυτοι που καταθετουν εδω μεσα τις εμπειριες τους. σε λιγο θα μας πεις οτι ξερεις και κανεναν τραβελο με 25 ποντους παπαρι που ειναι και εγκυος..
..και ξεκολα πια απ τις ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ λεξεις τυπου ''ταμπελες'' και λοιπες παπαριές..
αν νοιωθεις υποτιμητικα, να κοψεις τις ''εισαγωγες'' κρεατων..Αναφερεσαι υποτιμητικα σε καποιον απο εδω φανταζομαι και οχι μονο, υποτιμητικα σε κατηγορια ανθρωπων. Παραβαινεις τους κανονες και ειναι ασχετο με το θρεντ.
..μπορεις αν θελεις να αρχισεις τις ''εξαγωγες''..
καθολου ασχετο με το θρεντ δεν ειναι. το θρεντ εχει ομοφυλοφιλικο αντικειμενο δηλαδη ασχολειται με το πουσταριό. αρα ειναι και πούστικο.Το επαναλαμβανεις. Λες καποιον απο εδω πουστη ή πουσταριο και ειναι ασχετο με το θρεντ. Παραβαινεις τους κανονες.
μην κολλας στις λεξεις βρε κουτο. δεν υπαρχουν πονηρες λεξεις, υπαρχουν πονηρα μυαλα.. :-* :-*
και τελος να σου πω και το εξης: ΚΑΝΕΝΑΣ πουστης δεν θα μου κλεισει το στομα και θα μου απαγορεψει να εκφραζω ελευθερα την αποψη μου, βασιζομενος μαλιστα σε γνωριμα και παιδιαρωδη ΠΟΥΣΤΙΚΑ κολπα. οπως θα λεει ο ΠΟΥΣΤΗΣ την αποψη του, ετσι θα την λεω κι εγω. κι αν ενοχλειται το ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ απο καποιες λεξεις, αυτο ειναι δικο του προβλημα και ΔΕΝ θα μου το μετακυλησει..
Επισκέπτης
βρε συ παληκαρι, πας καλα ή πρεπει να δεις κανεναν γιατρο ??
το θρεντ λεγεται ''Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί'' και αυτοι που καταθετουν εδω μεσα τις εμπειριες τους. σε λιγο θα μας πεις οτι ξερεις και κανεναν τραβελο με 25 ποντους παπαρι που ειναι και εγκυος..
..και ξεκολα πια απ τις ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ λεξεις τυπου ''ταμπελες'' και λοιπες παπαριές..
αν νοιωθεις υποτιμητικα, να κοψεις τις ''εισαγωγες'' κρεατων..
καθολου ασχετο με το θρεντ δεν ειναι. το θρεντ εχει ομοφυλοφιλικο αντικειμενο δηλαδη ασχολειται με το πουσταριό. αρα ειναι και πούστικο.
μην κολλας στις λεξεις βρε κουτο. δεν υπαρχουν πονηρες λεξεις, υπαρχουν πονηρα μυαλα.. :-* :-*
και τελος να σου πω και το εξης: ΚΑΝΕΝΑΣ πουστης δεν θα μου κλεισει το στομα και θα μου απαγορεψει να εκφραζω ελευθερα την αποψη μου, βασιζομενος μαλιστα σε γνωριμα και παιδιαρωδη ΠΟΥΣΤΙΚΑ κολπα. οπως θα λεει ο ΠΟΥΣΤΗΣ την αποψη του, ετσι θα την λεω κι εγω. κι αν ενοχλειται το ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ απο καποιες λεξεις, αυτο ειναι δικο του προβλημα και ΔΕΝ θα μου το μετακυλησει..
Ελα να μου το πεις τετ-α-τετ.
βρε συ παληκαρι, πας καλα ή πρεπει να δεις κανεναν γιατρο ??
αν νοιωθεις υποτιμητικα, να κοψεις τις ''εισαγωγες'' κρεατων..
καθολου ασχετο με το θρεντ δεν ειναι. το θρεντ εχει ομοφυλοφιλικο αντικειμενο δηλαδη ασχολειται με το πουσταριό. αρα ειναι και πούστικο.
κλασσικη πουστρα εισαι και φαινεσαι!ελα να τα πουμε απο κοντα και θα σου πω εγω ποιος ειναι αντρας κομπλεξικο σπασικλοαρχιδακι που το μονο που ξερεις ειναι να καθεσαι στο ν υπολογιστη και να πουλας μουρη!το κρεας στο δικο σου κωλο
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αν και δεν ειμαι φιλαρακος σου, καθως ΔΕΝ εχω φιλους απο το ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ναι, το καταλαβαμε οτι ΔΕΝ θα ασχοληθεις αλλο μαζι μου..Φιλαρακο, δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου εδω..
εεεε.. τωρα θα στο πω.. ''ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ''.. :-* :-*Για να μην συνεχιζεις να λες πραγματα που δεν στεκουν, στο πμ που σου εστειλε σε ρωτησα ποιον ονομαζεις πουστη [size=10pt]για να σε περιλαβω μετα[/size].
το θεμα μας δεν ειναι αυτο, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ (βασει της κλασικης πουστικης μεθοδου) ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..Αν δεν σας αρεσουν θρεντ σαν τουτα, κοφτε τα. Αν δεν σας πειραζουν, αφηστε τα.
τωρα, με αναγκαζεις να επαναληφθω, πραγμα που δεν μου πολυ-αρεσει, αλλα τες πα..Τωρα, αν συνεχιζεις να σχολιαζεις τις απαντησεις μου πουστικες και κατ' επεκταση εμενα πουστη, ελα να με βρεις να μου το πεις τετ-α-τετ.
''ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ''
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εχετε πολυ γελιο τα πουστακια..
αλλα, απαντηστε μου σε μια απλη ερωτηση..
γιατι σας ενοχλουν τοοοοοοοοοοοοοόσο πολυ οι λεξεις ''πουστης'', πουστακι'', ''πουσταριο'' ????
γιατι σας ενοχλουν τοοοοοοοοοοοοοόσο πολυ οι λεξεις ''πουστης'', πουστακι'', ''πουσταριο'' ????
Επισκέπτης
αν και δεν ειμαι φιλαρακος σου, καθως ΔΕΝ εχω φιλους απο το ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ, ναι, το καταλαβαμε οτι ΔΕΝ θα ασχοληθεις αλλο μαζι μου..
εεεε.. τωρα θα στο πω.. ''ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ''.. :-* :-*
το θεμα μας δεν ειναι αυτο, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ (βασει της κλασικης πουστικης μεθοδου) ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..
τωρα, με αναγκαζεις να επαναληφθω, πραγμα που δεν μου πολυ-αρεσει, αλλα τες πα..
''ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ''
Ωραιος modderator εισαι. Εψαχνες καιρο να βρεις κατι να ασχοληθεις?
Κανε τη δουλεια σου, και παρατα μας.
εχετε πολυ γελιο τα πουστακια..
γιατι δεν ειμαστε ρε βλακα!
Επισκέπτης
γιατι δεν ειμαστε ρε βλακα!
παντως εμενα εαν με πουν πουστη θα βαλω τα γελια ...εσενα για να σε πειραζει βαση ψυχολογιας σημαινει οτι εισαι...αντε τραβα να πεις την πουτανα πουτανα να δεις πως θα τσαντιστει....δηλ δεν ειναι πουτανα η πουτανα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παντως εμενα εαν με πουν πουστη θα βαλω τα γελια ...εσενα για να σε πειραζει βαση ψυχολογιας σημαινει οτι εισαι...αντε τραβα να πεις την πουτανα πουτανα να δεις πως θα τσαντιστει....δηλ δεν ειναι πουτανα η πουτανα