Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Νομίζω ότι στα χθεσινά post μου (αρ 6 & 8) πρόλαβα και απάντησα στα περισσότερα από όσα εδώ θέτεις, ΠΡΙΝ καν τα θέσεις.
Επομένως δεν έχει νόημα να επανέλθω.

Στα καινούργια που λες τώρα:

Την ελευθερία του thread ΕΣΥ προσπαθείς να την καταργήσεις. Λέγοντας "εδώ πρέπει να γράφονται μόνο τέτοια πράματα, και όχι άλλα". Είναι off-topic αυτά που σου έγραψα? Αν ναι, πες το καθαρά (κατάγγειλέ με). Αν όχι, άσε τις γενικότητες (τύπου "κάποιος γαμάει το thread").

Επειδή ΔΕΝ καταλαβαίνω μερικούς όρους (βλέπεις ίσως η επιστήμη προχωράει γρηγορότερα από όσο ίσως μπορώ εγώ να παρακολουθήσω) μου εξηγείς σε παρακαλώ τι σημαίνει
αφυλος
μετροσεξουαλ
παρενδυτικος  και
παραφυλικος?
Ειλικρινά, δε τα ξέρω.
Υποψιάζομαι μόνο για το "μετροσέξουαλ" ότι κάτι έχει να κάνει με το μετρό (το τραίνο εννοώ). Τι είναι αυτό, κανένα καινούριο βίτσιο?

Αυτό που λες (σεμνά) περί "σχετικής τάξης", είναι άλλο ένα δείγμα του ότι ΕΣΥ προσπαθείς να καταργήσεις την ελευθερία του thread. Κάτι μου φέρνει από το "έννομος τάξις" του παπαδόπουλου, και δε μ’ αρέσουν αυτά. ΠΟΙΟΣ θα βάλει τα "σχετικά" όρια που επικαλείσαι? Εσύ μήπως?

Κανείς δε σε έκρινε. Αλλά το ότι θα είναι "άγνωστος" αυτός που (ίσως) σε κρίνει, δε του στερεί το δικαίωμα (αν αποφασίσει να το κάνει). Και συ άγνωστος είσαι.

Και τέλος, φίλε, ναι, το site θα λειτουργεί ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ νομίζουμε.
Λες διάφορα, αλλά τι συγκεκριμένα σε ενοχλεί, δε το λες.
Στα πλαίσια του "όπως εμείς νομίζουμε" λοιπόν, είναι και το ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ εδώ μέσα. Κάν’το. Αλλά μην αξιώνεις να μην έχεις αντίλογο.
Μπλα μπλα μπλα... κλπ κλπ κλπ..

επεσες κι εσυ στην παγιδα των πουστηδων stavros.

Ελευθερια εκφρασης για τους πουστηδες ειναι να ΜΟΝΟ να λενε την αποψη τους.
Η εκφραση της αντιθετης αποψης βαφτιζεται (απ τους πουστηδες) ελειψη ελευθεριας.

Μην σε παραξενευει αυτο. Ειναι απόρεια της διπλης φυσης τους..

και να σου δωσω και την αποδειξη: Κοιτα το περιεχομενο αυτου μου του ποστ και κοιτα μετα και το/τα περιεχομενο/να της/των απαντησης-σεων που θα λαβω..  :cheesy:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και η βανα ηταν καλη αλλα εφυγε για ξανθη................ >:( >:( >:( >:(

Επισκέπτης
ξανθη? μακρια πεφτει.

αν αξιζει το 100ρικο τοτε οκ. αφου το λες εσυ

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Για αυτή τη Νάντια που λες, κάποια πιο συγκεκριμένη περιγραφή;

Επισκέπτης
εχεις παει ποτε εσυ στα καλλιστεια τους?
στο γνωστο κλαμπ δεν γινονται?

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η ναντια ειναι μελαχρινη με μακρυ μαλλι και οχι καουκα!!!και υπεροχο σωμα και πιπα!και παιρνει 30!
40 επαιρενε η βανα που εφυγε! η βανεσα υαρχει ακομα εκει! ολα αυτα στο αμαξι!
τα καλλιστεια περισυ γυνανε στο club22 το καινουριο στα εξαρχεια!!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ωπ! Πότε γίνονται τα καινούργια καλλιστεία;

Επισκέπτης
αυτο με ενδιαφερει και εμενα. Πρεπει μαλλον να βγει καποιος απο εσας στη γυρα να ρωτησει. εγω ειμαι εκτος αθηνων & δεν μπορω

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ωπ! Πότε γίνονται τα καινούργια καλλιστεία;

δεν ειναι σιγουρο οτι γινονται καθε χρονο λογο συμμετοχων!!οποτε μαθω θα σας το πω!!!!αν θελετε
θα σας φερω και φωτογραφιες απο τα περσινα...

Επισκέπτης
μπορεις να τις κανεις ποστ εδω? θενξ! αν μπορεις

ειχες παει τελικα η` απο αλλου τις βρηκες?

αν ειχες παει, εντυπωσεις, εμπειριες, λεπτομερειες.

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπορεις να τις κανεις ποστ εδω? θενξ! αν μπορεις

ειχες παει τελικα η` απο αλλου τις βρηκες?

αν ειχες παει, εντυπωσεις, εμπειριες, λεπτομερειες.

ειχα παει !! αν βρεθουμε καμια μερα για τσαρκα θα σου πω πιο πολλα!!!
εχετε υπομονη καμια ωρα μεχρι να παω σπιτι?

restful44

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να στειλουμε τον βαγγελη στα καλλιστεια.σιγουρα θα φαει γιαουρτια!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Κοιτα το περιεχομενο αυτου μου του ποστ και κοιτα μετα και το/τα περιεχομενο/να της/των απαντησης-σεων που θα λαβω.. 

Όπως βλέπεις Δέσποτα, σε έγραψαν στα πελεδάκια τους....
(Κάτι αναφορές έλαβα μόνο)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Όπως βλέπεις Δέσποτα, σε έγραψαν στα πελεδάκια τους....
(Κάτι αναφορές έλαβα μόνο)
Σιγα μην σωπαινε το πουσταριό στο ποστ μου. αφου εχει δικαιωματα (μονο αυτο  :grin:)

ειδες που στα λεγα ?? δημοσια το παιζουν παγώνια, αλλα η αναφορα για το ποστ μου λεει επι λεξη..

''η δουλεια σου ειναι να βαζεις ταμπελες? η ελευθερια λογου σου δινει το δικαιωμα να εκφραζεσαι ετσι? Παρακαλω, καντε την δουλεια σας σωστα.''

καταλαβες τι λεει τωρα ο ποιητης ????
..Οτι η αποψη μου ονομαζεται τοποθετηση ταμπελας, ενω αντιθετα, το να μην εκφραζεις ελευθερα την αποψη σου υπο την απειλη της οικειοποιησης της ταμπελας που θα σου βαλει το πουσταριό, ονομαζεται σεβασμος στα δικαιωματα των πουστηδων..  :tooth: :tooth:

και βεβαια για να μην ξεχνιομαστε, κοιτα ξανα το προηγουμενο ποστ μου και κοιτα το περιεχομενο της αναφορας που ηρθε για το συγκεκριμενο ποστ. Ειναι, ξαναλεω, η ΚΛΑΣΙΚΗ πούστικη μεθοδος αντιδρασης στην αντιθετη με αυτους αποψη. Ή θα συμφωνεις μαζι τους, ή θα σε βαφτισουν ρατσιστη, πουστοφοβικό σατράπη, μαλακα, κρυφο-ομοφυλοφιλο (απο τα πλεον κλασικα  :cheesy:), θα σου πουν οτι τους κοβεις την ελευθερια λογου και εκφοράς αποψης (την στιγμη που την εκφραζουν ΦΩΝΑΧΤΑ, και καλα κανουν) κλπ κλπ κλπ κλπ.... μπλα μπλα μπλα....

Επισκέπτης
Κανονες λειτουργιας του site:

Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σαν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.

Οι διαχειριστές του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.

Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/η χρήστης/τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.

11. Πριν δημοσιεύσετε κάτι για ένα θέμα που σας απασχολεί ή θέλετε να προβάλετε, ψάξτε στο forum μήπως υπάρχει ίδιο ή σχετικό θέμα. Η δυνατότητα “search” είναι στη διάθεσή σας αναζητώντας μια λέξη. Αν υπάρχει, προτιμήστε να δημοσιεύσετε αυτό που θέλετε συνεχίζοντας το ίδιο θέμα, αντί να ανοίξετε ένα νέο με το ίδιο αντικείμενο.
15. Λόγω αντιπαραθέσεων μεταξύ μελών που δημιουργήθηκαν στο παλιό forum, θα παρακαλέσουμε να τηρείτε επίπεδο στις συζητήσεις του forum. Μέλη που τείνουν να προκαλούν και να έχουν μη-κόσμια συμπεριφορά, θα προειδοποιούνται και εν τέλει θα διαγράφονται από το site.

Τωρα, διαβαστε ολο το θρεντ απο την αρχη και πεστε μου που κανω λαθος εγω, και που εσεις.
Αμα δεν μπορειτε να τηρησετε ουτε τους δικους σας κανονες, τι να σας κανω! Εγω με γνωμονα αυτους κινηθηκα.

Εν πασει περιπτωσει αν θελετε να συνεχιστει το debatte σιγουρα θα υπαρχει σχετικο θρεντ, για να το συνεχισουμε εκει.
Ας μεινει στο θρεντ αυτο για τον σκοπο που δημιουργηθηκε.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom