Επισκέπτης
δεν πολυσυμφερει ξεπετα και 100ρικο.
Μπλα μπλα μπλα... κλπ κλπ κλπ..Νομίζω ότι στα χθεσινά post μου (αρ 6 & 8) πρόλαβα και απάντησα στα περισσότερα από όσα εδώ θέτεις, ΠΡΙΝ καν τα θέσεις.
Επομένως δεν έχει νόημα να επανέλθω.
Στα καινούργια που λες τώρα:
Την ελευθερία του thread ΕΣΥ προσπαθείς να την καταργήσεις. Λέγοντας "εδώ πρέπει να γράφονται μόνο τέτοια πράματα, και όχι άλλα". Είναι off-topic αυτά που σου έγραψα? Αν ναι, πες το καθαρά (κατάγγειλέ με). Αν όχι, άσε τις γενικότητες (τύπου "κάποιος γαμάει το thread").
Επειδή ΔΕΝ καταλαβαίνω μερικούς όρους (βλέπεις ίσως η επιστήμη προχωράει γρηγορότερα από όσο ίσως μπορώ εγώ να παρακολουθήσω) μου εξηγείς σε παρακαλώ τι σημαίνει
αφυλος
μετροσεξουαλ
παρενδυτικος και
παραφυλικος?
Ειλικρινά, δε τα ξέρω.
Υποψιάζομαι μόνο για το "μετροσέξουαλ" ότι κάτι έχει να κάνει με το μετρό (το τραίνο εννοώ). Τι είναι αυτό, κανένα καινούριο βίτσιο?
Αυτό που λες (σεμνά) περί "σχετικής τάξης", είναι άλλο ένα δείγμα του ότι ΕΣΥ προσπαθείς να καταργήσεις την ελευθερία του thread. Κάτι μου φέρνει από το "έννομος τάξις" του παπαδόπουλου, και δε μ’ αρέσουν αυτά. ΠΟΙΟΣ θα βάλει τα "σχετικά" όρια που επικαλείσαι? Εσύ μήπως?
Κανείς δε σε έκρινε. Αλλά το ότι θα είναι "άγνωστος" αυτός που (ίσως) σε κρίνει, δε του στερεί το δικαίωμα (αν αποφασίσει να το κάνει). Και συ άγνωστος είσαι.
Και τέλος, φίλε, ναι, το site θα λειτουργεί ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ νομίζουμε.
Λες διάφορα, αλλά τι συγκεκριμένα σε ενοχλεί, δε το λες.
Στα πλαίσια του "όπως εμείς νομίζουμε" λοιπόν, είναι και το ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ εδώ μέσα. Κάν’το. Αλλά μην αξιώνεις να μην έχεις αντίλογο.
δεν πολυσυμφερει ξεπετα και 100ρικο.
ξανθη? μακρια πεφτει.
αν αξιζει το 100ρικο τοτε οκ. αφου το λες εσυ
Ναι αλλά τα 40 στο αυτοκίνητο... αν λέμε την ίδια Βανέσα...
αυτη επαιρνε 40 και στα καλλιστεια βγηκε δευτερη περισυ!!!!
Ωπ! Πότε γίνονται τα καινούργια καλλιστεία;
μπορεις να τις κανεις ποστ εδω? θενξ! αν μπορεις
ειχες παει τελικα η` απο αλλου τις βρηκες?
αν ειχες παει, εντυπωσεις, εμπειριες, λεπτομερειες.
Κοιτα το περιεχομενο αυτου μου του ποστ και κοιτα μετα και το/τα περιεχομενο/να της/των απαντησης-σεων που θα λαβω..
Για υτο σας λέω. ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...............ΔΕΝ ΛΕΕΙ
Σιγα μην σωπαινε το πουσταριό στο ποστ μου. αφου εχει δικαιωματα (μονο αυτο )Όπως βλέπεις Δέσποτα, σε έγραψαν στα πελεδάκια τους....
(Κάτι αναφορές έλαβα μόνο)