Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Φίλοι και φίλες αφήστε τις κακιούλες και δώστε πληροφορίες όπως αναφέρει το θρεντ. 

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω πλέον, αφού δεν υπάρχει η πρόθεση από τους διαχειριστες να μπει μια ταξη, όλοι εμείς που προσπαθούμε να ανταλλάξουμε τις λίγες ή πολλές πληροφορίες που έχουμε ότι πρέπει να την κάνουμε με ελεφρά πηδηματάκια από το συγκεκριμένο site. Κάποιοι εχουν βαλθεί να κανουν μπάχαλο τα θρεντς σαν αυτο εδω και τα εχουν καταφερει βεβαια, οπότε............ Όσοι πιστοί ακολουθείστε με στην εξοδο. Δεν υπάρχει κανενας λογος να βρισκομαστε εδω.......

Απορία Νο 1: Στο αλλο θρεντ (τραβελια με προσόντα) το αστείο είναι οτι θα ρωτήσει καποιος καποια στιγμή καμια πληροφορία για κάποια συγκεκριμενη κοπελα και θα του πούνε "υπάρχουν στις σελίδες του θρεντ πολλες πληροφορίες. Ψαξε λίγο και θα τις βρεις"..χα χα χα χα χα σε 500 σελίδες ψαξε να βρεις αυτο που θελεις....... χα χα χα χα

Απορία Νο2: Αυτος ο Σταυρος 51 (αν θυμαμαι καλά) πόσο κολλημενος ειναι τελικά???????????? γιατι γαμαει τα θρεντς???? Αντι να βαζει ταξη τα γαμαει......... τι να πω???????

Απορία Νο 3: γιατι το θρεντ με θεμα "πουτανοπιατσες" δεν το εχει γαμησει ποτε κανενας??? μηπως επειδη οι διαχειριστες είναι από τους πιο σταθερούς χρηστες? Μηπως το θεμα που τους ενδιαφερει το προσεχουν? εγω μια φορα εθεσα μια ερωτηση "πως καποιος ρισκαρει τη ζωη του και ψωνιζει πουτανακι από πιατσα με πρεζακια" και μου έκαναν.......παρατηρηση (καποιος διαχειριστης δεν θυμαμαι ποιος) οτι και καλα τα θεματα υγειας ειναι σε αλλο θρεντ............ Στα τραβελλοειδη θρεντς δεν εχω δει ποτε κανενας απο αυτους να επεμβαίνει για να βαλει μια ταξη.....................

Για υτο σας λέω. ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...............ΔΕΝ ΛΕΕΙ

Επισκέπτης
Νομιζω οτι μπορουμε να δωσουμε μια ευκαιρια στο θρεντ αυτο να υπαρξει και να προσφερει.
:)

Οσοι συναγωνιστες εχουν πληροφοριες για τρανς/τραβεστι απο Συγγρου ή αλλου, και για το μπαρ Κουκλες τους παρακαλω να τις καταθεσουν.

:)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Για υτο σας λέω. ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...............ΔΕΝ ΛΕΕΙ

Όχι φίλε συναγωνιστή, δεν πάμε πουθενά,θα μείνουμε εδώ και θα προσπαθήσουμε να διορθωθεί η κατάσταση! Είχα καιρό να εμφανιστώ στο φόρουμε περιμένοντας να περάσει η μπόρα αλλά δεν... περνάει.... Πιστεύω ότι προσπαθώντας και επιμένοντας πάντα με ψυχραιμία θα επανέλθουν τα πράγματα. Βλ. για παραδειγμα τι είχε γίνει πριν λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια παρά έχουν ηρεμίσει εκεί τα πράγματα σε ανησυχιτικό σημείο θα έλεγα. Πάντως προτείνω να μην επιλέξουμε τη φυγή.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Νομιζω οτι μπορουμε να δωσουμε μια ευκαιρια στο θρεντ αυτο να υπαρξει και να προσφερει.

Οσοι συναγωνιστες εχουν πληροφοριες για τρανς/τραβεστι απο Συγγρου ή αλλου, και για το μπαρ Κουκλες τους παρακαλω να τις καταθεσουν.

________

Ποιοι συναγωνιστες;;;;; Αν θες να μαθεις για τραβεστι και τραβεσταδικα πηγαινε μια βολτα απο Συγγρου. Τι ακριβως θες να σου πουν;;; Μηπως μας δουλευεις και το μονο που θες ειναι να γινει διαφημιση καπου; Τι κολλημα ειναι αυτο;

Ακου συναγωνιστες... Μη γινεσαι ξεφτιλα!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βλεπω παντως οτι τα πιο πολλα ατομα που αρεσκονται στις τραβεστι εχουν μανια καταδιωξης, νιωθουν τρομερα κομπλεξ για τις επιλογες τους κι αισθανονται την αναγκη να κλαφτουν που δεν συμφωνουν καποιοι με τις επιλογες τους. Θλιβερο.

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όχι φίλε συναγωνιστή, δεν πάμε πουθενά,θα μείνουμε εδώ και θα προσπαθήσουμε να διορθωθεί η κατάσταση! Είχα καιρό να εμφανιστώ στο φόρουμε περιμένοντας να περάσει η μπόρα αλλά δεν... περνάει.... Πιστεύω ότι προσπαθώντας και επιμένοντας πάντα με ψυχραιμία θα επανέλθουν τα πράγματα. Βλ. για παραδειγμα τι είχε γίνει πριν λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια παρά έχουν ηρεμίσει εκεί τα πράγματα σε ανησυχιτικό σημείο θα έλεγα. Πάντως προτείνω να μην επιλέξουμε τη φυγή.

Ειδες που σου λεω????? πεταγεται ο Βαλεντίνος σαν πουτσα και λεει τη μαλακια του.......... Τι τον ενδιαφερει τωρα τι ρωταει ο καθενας μας απο τη στιγμη που δεν μπορει να πει κατι ουσιαστικο???????  Πολλα κομπλεξ ρε Βαλεντινε....... Μα παρα πολλα. Το εχεις ψαξει καθολου??????

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

σωστα ετσι πρεπει να γινει!!!συσπειρωθητε τραβεστοφιλοι!!! :rockon: :rockon: :rockon:
βαλεντινα βαλε μια ψωλη στο στομα σου και σκασε βρωμοπουστα!!!!!!!!!

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στην καβαλας ποια θεωρειτε καλυτερη?εγω λεω ναντια(οχι αυτη που μπαινει εδω)και βανεσα!! :rockon: :rockon:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
στην καβαλας ποια θεωρειτε καλυτερη?εγω λεω ναντια(οχι αυτη που μπαινει εδω)και βανεσα!! 

Ε ρε πεινα που εχει πεσει...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ναι, αλλά απαντώντας στο ίδιο στυλάκη δεν βοηθάμε την κατάσταση..... :think:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στην καβαλας ποια θεωρειτε καλυτερη?εγω λεω ναντια(οχι αυτη που μπαινει εδω)και βανεσα!! 

Ε ρε πεινα που εχει πεσει...

σκατοπουστα σκασε γαμω το βαλιανατο σου και το σοι σου και ολες τις αρχιδοσακουλες που φορας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
σκατοπουστα σκασε γαμω το βαλιανατο σου και το σοι σου και ολες τις αρχιδοσακουλες που φορας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Που να χτυπηθεις κατω αντρας δεν βγαινεις. Πολλη υστερια ρε παιδι μου και καρφωνεσαι. Τωρα κανεις δημοσιες σχεσεις και στις Κουκλες; :2funny: :2funny: :2funny: Ποσο ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ;;;

Επισκέπτης
πως ειναι αυτη η Ναντια απο Καβαλας?
και που την βρισκεις εκει?

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά πάνε οι δουλειές δηλαδή...
Πάντως από ό,τι έχω ακούσει ζητάει γύρω στο 100άρικο και η φάση είναι ξεπέτα...

οχι ρε φιλε 50 εγω ξερω παιρνει,η ναντια παιρνει 30 και ειναι φοβερη

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom