Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος δεν εχει δοκιμασει τη Ροζα απο συγγρου, ασιμι toyota yaris νομιζω πως ειναι το κάρο της,ειναι μεγαλο κριμα. Μιλαμε για την υπερτατη καυλα, θρασυτατο τσουλακι με καταπληκτικο σωμα 20χρονου κοριτσιου, τελειο κωλαρακι απιστευτο βυζι και ενα καυλωμενο πουλακι που τρελενεται να της το γλειφουνε μεχρι να χυσει και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι φοραει και σιδερακια. Μιλαμε για την προσωποποίηση της καύλας, μάγκες ορμάτε το μωρο διψάει.
μιλαμε ινε με διαφορα το καλιτερο μορο που κικλοφορι απλα τελια σαν ταιλανδεζα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν υπαρχουν πιο θερμοι εραστες απο τους Ελληνες πουθενα στο κοσμο. Τον τροπο που κανει σεχ ο Ελληνας δεν τον εχει κανενας λαος πουθενα... 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιδια καλο Βραδυ  και θα τα πουμε οταν γυρισω .... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Εμενα μου αρεση το καραβι παρα πολυ. Ειδικα τα Κρητικα ειναι Τεραστια εχω την Καμπινα μου κανω τη βολτα μου με ηρεμει η Θαλασσα πιανω την κουβεντα πεφτη το καμακη εκει μεσα σου λεω χαμοςςς..
Κανω σεχ... Με το αεροπλανο δεν υπαρχη διασκεδαση τετοια... Μετα κοιμασε το πρωι εχεις φτασει πας στο παλιο Λιμανι πινεις καφε πω πω ειναι σουπερ παιδια το Λιμανι των Χανιων..
Αντε να σε παρω μαζη μου βρε Stranger...

έτσι έτσι..... ;);)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιασου Συντεκνε... Ντελικανη... Ηντα κανεις επαε ειναι ουλοι κουζουλοι...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πονανε τα παλικαρια ωρε?

Σε σφιγγει το στρινγκ συντεκνε?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πονανε τα παλικαρια ωρε?

Σε σφιγγει το στρινγκ συντεκνε?
Ναι μωρε κοπελι και δε κατεο ηντα να κανω... Α παω να φαω κανενα καλιτσουνι να μου περαση ο πονος... ντα καλυτερα να ξετσιτσιδωθω

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ναι μωρε κοπελι και δε κατεο ηντα να κανω... Α παω να φαω κανενα καλιτσουνι να μου περαση ο πονος... ντα καλυτερα να ξετσιτσιδωθω
have fun

καλο καλοκαιρι

Οσον αφορα το τι θα ΄΄φας΄΄ it`s ur business

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
have fun

καλο καλοκαιρι

Οσον αφορα το τι θα ΄΄φας΄΄ it`s ur business
You too!!!
Enjoy your life..
Το καλοκαιρη ειναι μεγαλο ακομα... Θα εχουμε και συνεχεια... Γνωμη μου οπου και αν εισαι οταν εχεις ανθρωπους που σε αγαπανε περνας τελεια..  Καλο Βραδυ...

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Παιδιά, η Ρόζα με το ασημί Yaris που είναι καβλωμένη και έχει ωραιό βυζί και φοράει και σιδεράκια, σε ποιό ύψος της Συγγρού κάνει πιάτσα και από τί ώρα ? Η Δανάη είπε ότι δεν κατεβαίνει κάθε μέρα. Ξέρει κανείς ποιές μέρες συχνάζει ?

MyMyMy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τελεια τα καταφερατε και γαμήσατε ΚΑΙ αυτο το τοπικ που φτιαχτηκε επειδη γαμήσατε το προηγούμενο.

Υπάρχει και MSN αν θελετε να κανετε CHAT....

Φιλια, συναγωνιστες...

ΥΓ: Πολυ ξερα τα πραγματα τελευταια... και συνηθως καλοκαιρι μου πετυχαινουν τα καλυτερα... :S

aunan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω τις ομορφες γυναικες,,,

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Ξαναρωτάω,

Παιδιά, η Ρόζα με το ασημί Yaris που είναι καβλωμένη και έχει ωραιό βυζί και φοράει και σιδεράκια, σε ποιό ύψος της Συγγρού κάνει πιάτσα και από τί ώρα ? Η Δανάη είπε ότι δεν κατεβαίνει κάθε μέρα. Ξέρει κανείς ποιές μέρες συχνάζει ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Φίλοι μου γύρισα μετα απο ενα κοπιαστικό ταξίδι στο Μόναχο!
Το τερπνό μετα του ωφελίμου βέβαια, Για όποιο συμπολεμιστή  θέλει πληροφορίες σχετικά με Γερμανία και ειδικότερα με Μόναχο στείλτε pm.

Βλέπω πάντως ότι εχασα κάποια επεισόδια, ειδικά τις αγαθοθεωρίες του μπαρμπαΔαναή!
Πλάκα είχε!!!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ξαναρωτάω,

Τελευταία φορά την είχα δεί: Ρεύμα καθόδου Συγγρού, Παράδρομος, στο ύψος της Ford περίπου (γύρω στο χιλιόμετρο μετά το Πάντειο).

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Φίλοι μου γύρισα μετα απο ενα κοπιαστικό ταξίδι στο Μόναχο!
Το τερπνό μετα του ωφελίμου βέβαια, Για όποιο συμπολεμιστή  θέλει πληροφορίες σχετικά με Γερμανία και ειδικότερα με Μόναχο στείλτε pm.

Βλέπω πάντως ότι εχασα κάποια επεισόδια, ειδικά τις αγαθοθεωρίες του μπαρμπαΔαναή!
Πλάκα είχε!!!

ναι αλικη μου χαιρομαι που περασες καλα περιμενουμε πληροφοριες! :jerking:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ναι αλικη μου χαιρομαι που περασες καλα περιμενουμε πληροφοριες! :jerking:
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύειες η ότι εισαι Κλωνοδαναής, η πουστοκομπλέξω. Αλήθεια Ο δήθεν εθνικπουστάρ ο φίλος σου που πήγε, η μήπως πάψατε να χρησιμοποιείτε το Nickname;
Αντε απο δώ μωρή ξεγάνωτη ουουουστ!
Ανώμαλοκομπλέξω, που μόνο την Κυψέλη ξερεις και μονο εδώ ψάχνεσαι, αρωστη ε αρρωστη...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom