μιλαμε ινε με διαφορα το καλιτερο μορο που κικλοφορι απλα τελια σαν ταιλανδεζαΟποιος δεν εχει δοκιμασει τη Ροζα απο συγγρου, ασιμι toyota yaris νομιζω πως ειναι το κάρο της,ειναι μεγαλο κριμα. Μιλαμε για την υπερτατη καυλα, θρασυτατο τσουλακι με καταπληκτικο σωμα 20χρονου κοριτσιου, τελειο κωλαρακι απιστευτο βυζι και ενα καυλωμενο πουλακι που τρελενεται να της το γλειφουνε μεχρι να χυσει και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι φοραει και σιδερακια. Μιλαμε για την προσωποποίηση της καύλας, μάγκες ορμάτε το μωρο διψάει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν υπαρχουν πιο θερμοι εραστες απο τους Ελληνες πουθενα στο κοσμο. Τον τροπο που κανει σεχ ο Ελληνας δεν τον εχει κανενας λαος πουθενα...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εγινα Μαλαμαααα....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παιδια καλο Βραδυ και θα τα πουμε οταν γυρισω .... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Παιδια καλο Βραδυ και θα τα πουμε οταν γυρισω .... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
[/quote
καλο ταξιδι και χαιρετισματα στην αλικη!
Εμενα μου αρεση το καραβι παρα πολυ. Ειδικα τα Κρητικα ειναι Τεραστια εχω την Καμπινα μου κανω τη βολτα μου με ηρεμει η Θαλασσα πιανω την κουβεντα πεφτη το καμακη εκει μεσα σου λεω χαμοςςς..
Κανω σεχ... Με το αεροπλανο δεν υπαρχη διασκεδαση τετοια... Μετα κοιμασε το πρωι εχεις φτασει πας στο παλιο Λιμανι πινεις καφε πω πω ειναι σουπερ παιδια το Λιμανι των Χανιων..
Αντε να σε παρω μαζη μου βρε Stranger...
έτσι έτσι..... ;);)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γιασου Συντεκνε... Ντελικανη... Ηντα κανεις επαε ειναι ουλοι κουζουλοι...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Πονανε τα παλικαρια ωρε?
Σε σφιγγει το στρινγκ συντεκνε?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ναι μωρε κοπελι και δε κατεο ηντα να κανω... Α παω να φαω κανενα καλιτσουνι να μου περαση ο πονος... ντα καλυτερα να ξετσιτσιδωθωΠονανε τα παλικαρια ωρε?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
have funΝαι μωρε κοπελι και δε κατεο ηντα να κανω... Α παω να φαω κανενα καλιτσουνι να μου περαση ο πονος... ντα καλυτερα να ξετσιτσιδωθω
καλο καλοκαιρι
Οσον αφορα το τι θα ΄΄φας΄΄ it`s ur business
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
You too!!!have fun
καλο καλοκαιρι
Οσον αφορα το τι θα ΄΄φας΄΄ it`s ur business
Enjoy your life..
Το καλοκαιρη ειναι μεγαλο ακομα... Θα εχουμε και συνεχεια... Γνωμη μου οπου και αν εισαι οταν εχεις ανθρωπους που σε αγαπανε περνας τελεια.. Καλο Βραδυ...
divine2u2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Παιδιά, η Ρόζα με το ασημί Yaris που είναι καβλωμένη και έχει ωραιό βυζί και φοράει και σιδεράκια, σε ποιό ύψος της Συγγρού κάνει πιάτσα και από τί ώρα ? Η Δανάη είπε ότι δεν κατεβαίνει κάθε μέρα. Ξέρει κανείς ποιές μέρες συχνάζει ?
Τελεια τα καταφερατε και γαμήσατε ΚΑΙ αυτο το τοπικ που φτιαχτηκε επειδη γαμήσατε το προηγούμενο.
Υπάρχει και MSN αν θελετε να κανετε CHAT....
Φιλια, συναγωνιστες...
ΥΓ: Πολυ ξερα τα πραγματα τελευταια... και συνηθως καλοκαιρι μου πετυχαινουν τα καλυτερα... :S
Υπάρχει και MSN αν θελετε να κανετε CHAT....
Φιλια, συναγωνιστες...
ΥΓ: Πολυ ξερα τα πραγματα τελευταια... και συνηθως καλοκαιρι μου πετυχαινουν τα καλυτερα... :S
divine2u2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Ξαναρωτάω,
Παιδιά, η Ρόζα με το ασημί Yaris που είναι καβλωμένη και έχει ωραιό βυζί και φοράει και σιδεράκια, σε ποιό ύψος της Συγγρού κάνει πιάτσα και από τί ώρα ? Η Δανάη είπε ότι δεν κατεβαίνει κάθε μέρα. Ξέρει κανείς ποιές μέρες συχνάζει ?
Φίλοι μου γύρισα μετα απο ενα κοπιαστικό ταξίδι στο Μόναχο!
Το τερπνό μετα του ωφελίμου βέβαια, Για όποιο συμπολεμιστή θέλει πληροφορίες σχετικά με Γερμανία και ειδικότερα με Μόναχο στείλτε pm.
Βλέπω πάντως ότι εχασα κάποια επεισόδια, ειδικά τις αγαθοθεωρίες του μπαρμπαΔαναή!
Πλάκα είχε!!!
Το τερπνό μετα του ωφελίμου βέβαια, Για όποιο συμπολεμιστή θέλει πληροφορίες σχετικά με Γερμανία και ειδικότερα με Μόναχο στείλτε pm.
Βλέπω πάντως ότι εχασα κάποια επεισόδια, ειδικά τις αγαθοθεωρίες του μπαρμπαΔαναή!
Πλάκα είχε!!!
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Ξαναρωτάω,
Τελευταία φορά την είχα δεί: Ρεύμα καθόδου Συγγρού, Παράδρομος, στο ύψος της Ford περίπου (γύρω στο χιλιόμετρο μετά το Πάντειο).
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Φίλοι μου γύρισα μετα απο ενα κοπιαστικό ταξίδι στο Μόναχο!
Πλάκα είχε!!!
ναι αλικη μου χαιρομαι που περασες καλα περιμενουμε πληροφοριες!
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύειες η ότι εισαι Κλωνοδαναής, η πουστοκομπλέξω. Αλήθεια Ο δήθεν εθνικπουστάρ ο φίλος σου που πήγε, η μήπως πάψατε να χρησιμοποιείτε το Nickname;ναι αλικη μου χαιρομαι που περασες καλα περιμενουμε πληροφοριες!
Αντε απο δώ μωρή ξεγάνωτη ουουουστ!
Ανώμαλοκομπλέξω, που μόνο την Κυψέλη ξερεις και μονο εδώ ψάχνεσαι, αρωστη ε αρρωστη...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24K
- Εμφανίσεις
- 4M