Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Απο οτι ακουσα ναί!
εκανε πρόσφατα αμυγδαλές και κρεατάκια!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πρεπι να ισε τελιος μαλακας ε ?
Μην λές κακά λόγια, εγώ πληροφορίες έδωσα!!
Εσύ έπρεπε να διευκρινίσεις το είδος της εγχείρησης...

Τέλειος η τελείως εννοούσες?
Ευχαριστώ πάντως για την φιλοφρόνηση!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ενημερωνω υστερα απο scouting για τρανς απο τελετεξτ του star
Αγγελια-1'80 70κιλα ευγενικη ζηταει πανω απο τριαντα χρονων πηγα σε σπιτι στα Πατησια αντρας κανονικος με περουκα γεματος με νεγκλιζε,αστειο θεαμα,ευγενικος πολυ ζητησα συγνωμη κι εφυγα αρον αρον!Μυρτω 23χρονη κλπ εχει διπλη αγγελια αβυζη αλλα κορμαρα και πολυ σεξυ εχει τιμηθει κι αναφερθει!Κορμαρα Ν.Προαστεια μιλησαμε στο τηλ φωνη γεροτραβεστι,αγενης πολυ και το καλυτερο,της λες πως εισαι,για να σκεφτει αν θα σε δεχτει στο σπιτι της στην Βαρκιζα :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:Αγγελια που λεει για 25χρονη με πλουσιο μπουστο ακουστηκε προς το γυναικα απο το τηλ μου ειπε οτι εχει τριαρι στηθος μου περιεγραψε τον εαυτο της σαν την Ζιζελ τουλαχιστον :dancing:και μου ανεφερε οτι εχει απο τα μεγαλυτερα προσοντα που υπαρχουν :helpplea:60 απλο κι 80 το ενεργοπαθητικο για οποιον ενδιαφερεται :booty: :booty:.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους!!!
Επιτελους μιλατε για Τρανς !!!
Και χαιρομσαι που αναφερεστε για τα νεα παιδια......

Τερμα τα ληγουρια αυτα εδω ..... που λενε οτι ειναι και Τρανς.... αρκετα πια

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αναφορα για το αγορι που πηρε μια Αλεξια :

Προσεξτε τις ξενες .... (οι πιο πολλες ειναι φορτωμενες με πολλα νοσηματα) και σπανε τα προφυλακτικα με τροππο .... και ειδικα οι μεξικανες , βραζιλιανες και κολομβιανες.... ΠΡΟΣΟΧΗ καυλες

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Αναφορα για το αγορι που πηρε μια Αλεξια :

Προσεξτε τις ξενες .... (οι πιο πολλες ειναι φορτωμενες με πολλα νοσηματα) και σπανε τα προφυλακτικα με τροππο .... και ειδικα οι μεξικανες , βραζιλιανες και κολομβιανες.... ΠΡΟΣΟΧΗ καυλες

Μπράβο Αλίκη

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
Παιδιά το έχω ξαναγράψει. Στην αρχή της Συγγρού είναι η Άννα. Με μαύρο polo ή golf. Ψηλή με ωραίο κώλο και ένα πούτσο πραγματικά τεράστιο! Χοντρό και μεγάλο και κάνει πολύ καλό γαμήσι..
εχω παει και εγω μαζι της, πολυ ψηλη, μαυρα μακρια μαλια, και οντως πολυ μεγαλο καβλι, το μεγαλυτερο που εχω δει απο κοντα. γαμαει καλα, και κανα δυο φορες που ειχε καβλωσει πολυ, αν και ειχα χυσει, συνεχισε να με γαμαει μεχρι να χυσει και αυτη. ο φιλος που πηγε με την νορα, αν θελει ας δωσει πιο πολλες λεπτομερειες για τα προσοντα της και την συμπεριφορα της στο γαμησι.

billarosa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
χαιρετω σας. λοιπον καλη(τπτ το ιδιαιτερο)η ξανθια κουκλιτσα στο peugeot 206 cabrio(100€) , στην αρχη της συγγρου και πολυ αντριλα Ο γκομενος στο ασημι hyundai coupe αηδια μακρια. την ειδα ορθια κ λακισα. μακρια. τα κοριτσια του forum που ξερουν τα πραγματα εκ των εσω γιατι δεν μας δινουν τα φωτα τους?

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ποσα ζηταει βρε παιδια αυτη η Αννα?Καθεται πολυ ωρα μαζι και που σε πηγαινει σπιτι της η ξενοδοχειο?Θ αμας φτιαξει η ξεπετα και τελος?

billarosa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ποσα ζηταει βρε παιδια αυτη η Αννα?Καθεται πολυ ωρα μαζι και που σε πηγαινει σπιτι της η ξενοδοχειο?Θ αμας φτιαξει η ξεπετα και τελος?

χθες περασα μια βολτα απο συγγρου κ πετυχα την αννα η οποια ζηταει 40€-αμαξι και 70 ξενοδοχειο. παντως ηταν μια γαματη λιγο πιο κατω ξανθια που ακουγε μουσικη με ipod.πολυ καλο

sailorman69

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
44
Πόντοι
0
Μια μελαχροινή τσολιάς στο ύψος ωραία κωλάρα ψηλά στη Συγγρού με ενα 307 μεγάλη μούφα....Τζάμπα τα 80 ευρώ...Μέτρια πίπα...Όταν στήθηκε στα 4 μου είπε οτι το πουτσοκέφαλο μου είναι μυτερό και την οτι δε μπορεί γιατι την πονάω...Δε γουστάρω το δούλεμα...εκτός και εγώ ξαφνικά απέκτησα γαιδουρίσια....ΕΛΕΟΣ

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μια μελαχροινή τσολιάς στο ύψος ωραία κωλάρα ψηλά στη Συγγρού με ενα 307 μεγάλη μούφα....Τζάμπα τα 80 ευρώ...Μέτρια πίπα...Όταν στήθηκε στα 4 μου είπε οτι το πουτσοκέφαλο μου είναι μυτερό και την οτι δε μπορεί γιατι την πονάω...Δε γουστάρω το δούλεμα...εκτός και εγώ ξαφνικά απέκτησα γαιδουρίσια....ΕΛΕΟΣ
αααααααααα το συνηθισμενο κολπο.....ειναι μεγαλη ποναω γιατι ειμαι στενη κλπ κλπ κλπ...αν αγαπη μου δεν παρεις την ψωλαρα ολη μεσα στο λαρυγγι  και μετα στημενη στα 4 να τον φας ολον τοτε τι το κανεις το επαγγελμα? :think: :think: :think: :think: :think:

okoboko

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αααααααααα το συνηθισμενο κολπο.....ειναι μεγαλη ποναω γιατι ειμαι στενη κλπ κλπ κλπ...αν αγαπη μου δεν παρεις την ψωλαρα ολη μεσα στο λαρυγγι  και μετα στημενη στα 4 να τον φας ολον τοτε τι το κανεις το επαγγελμα? :think: :think: :think: :think: :think:

εσυ δλδ την βαζεις ολη μεσα ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Λες να την παιρνει σε 6 ατοκες δοσεις? :dancing: :dancing:

Danai_crossdresser

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Κατ'αρχήν γειά χαρά σε όλους και σε όλες (μόλις έγινα μέλος) αν και το σκεφτόμουν αλλά τέλος πάντων καλώς σας βρήκα.

Βασικά ήθελα να πώ οτι θεωρώ το θέμα του θρέντ πολύ ενδιαφέρον και να εκφράσω την απογοήτευση μου προς αυτούς που απλά (ακόμα και στο όνομα του χαβαλε και της πλακίτσας για να μην μιλήσω για κόμπλεξ κλπ) το χαλάνε.

Όσο αν αφορά (που το αφορά) το θρέντ : Μπορεί κάποιος να υποδείξει γι αυτούς και αυτές που δεν γνωρίζουν για το άθλημα γενικά τι παίζει.
Δηλαδή,ας θέσω κάποια ενδεικτικά ερωτήματα:
1)Ποιά η διαφορά της τράνς απ' την τραβεστί?
2)Όλες οι μεν ή η δε είναι ενεργοπαθητηκές?Εννοώ είναι στάνταρ αυτό?
3)Αν κάποιος-α κατέβει στην Συγγρού πώς ακριβώς γίνεται η "διαδικασία"?
4)Υπάρχουν και τέτοια "σπίτια"?

Ελπίζω να μην έφυγα απ' το θέμα...άλλωστε για πληροφορίες δεν είναι?χιχι...
Καλως σας βρήκα και πάλι...

Υ.Γ:Γειά σου συνονόματη Δανάη!Είσαι κούκλα!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom