την ελσα οποιος ενδιαφερετε μπορει να την βρει στο ηρακλειο κρητης στις τοπικες αγγελειες.....τη μαντη εχω χρονια να την δωΚαμια αλλη για τη λιστα??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ναι μετα την αλλαγη εκει ηταν αλλα μετα δεν γνωριζω που πηγεΤη Μαντυ την πετυχα πριν καμια τετραετια στο φυλης 71 ισογειο οπου και δουλευε μετα την αλλαγη φυλλου για αρκετο καιρο
ι ινα που λες στιν καβαλας ποτε εβγενε βγενι ακομα ποσ ινε εμφανισιακα?Επειτα απο χρονια που εγω κι η παρεα μου γυρναμε στις πιατσες της Αθηνας οι ομορφοτερες τρανς που μας ερχονται στο μυαλο με μικρες διαφορες μεταξυ τους ειναι
Χαρα,εχει τιμηθει απο μενα,κανει πιατσα εξω απο το ΒΑΒΥ GOLD
Βανεσσα,εχει τιμηθει απο φιλο στο αμαξι,Λ.Καβαλας σε κοκκινο rx8
Ινα,δεν εχει τιμηθει,σε BMW ΣΤΗ Καβαλας κι αυτη
Βανα,δεν εχει τιμηθει,με yaris στη γεφυρα πριν την Κηφισου
η Νικολ κι οι δυο ξανθιες μετα την express,δεν εχουν τιμηθει
Αγαπη μετα την Παντειο
Βανα κοντη μελαχρινη,εχει τιμηθει απο φιλο,κανει πιατσα οχι πολυ συχνα στο επομενο στενο μετα την exress
Και για τους παλιοτερους η Ελσα κι η Μαντυ,καναν πιατσα στη Φαληρου και βεβαια η Ευα εποχες ΞΒ!
ι ινα που λες στιν καβαλας ποτε εβγενε βγενι ακομα ποσ ινε εμφανισιακα?
Η Ίνα βγαίνει στο Καρφούρ σχεδόν καθε νύχτα, είναι όμορφη και super κορμί αλλά αρχίζει και χαλάει με καταχρήσεις... μέχρι και με μαυρισμένο μάτι από μπουνιά εμφανίστηκε πριν 2-3 βδομάδες.
ypoxthonios
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
H Iνα ειναι το πιο σεξυ τραβεστι που εχω παρει αλλα καηκε....δυστυχως!Η Ίνα βγαίνει στο Καρφούρ σχεδόν καθε νύχτα, είναι όμορφη και super κορμί αλλά αρχίζει και χαλάει με καταχρήσεις... μέχρι και με μαυρισμένο μάτι από μπουνιά εμφανίστηκε πριν 2-3 βδομάδες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
ξερετε που κανουν πιατσα αυτα τα καυλακια?
αυτο το βιντεακι θα τους ανεβασε την δουλεια κατακορυφα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Το πουτσο μου ανεβασε προς το παρον..αυτο το βιντεακι θα τους ανεβασε την δουλεια κατακορυφα
Η Ινα απο Καβαλας κι η Αγαπη μετο ασημι peugeot απο Συγγρου ειναι οι δυο τρανσ στο βιντεο που κυκλοφορει με τους αστυνομικους στο τμημα
ypoxthonios
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Mε το ροζ στρινγκακι ειναι η Αγαπη απο Συγγρου
Επισκέπτης
στο Xb παίζει τίποτα από τραβεστί?
ypoxthonios
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν εννοεις το Ξενοδοχειο Βασιλικον παιζουν νωρις καποιες βουλγαρες τρανςστο Xb παίζει τίποτα από τραβεστί?
ypoxthonios
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Ινα πλεον ειναι με κοντο μαλλι εχει αδυνατισει υπερβολικα απο καταχρησεις κι εχει πολλα τατου και piercing πιτσιρικα πολυ ειναιι ινα που λες στιν καβαλας ποτε εβγενε βγενι ακομα ποσ ινε εμφανισιακα?
ναι μετα την αλλαγη εκει ηταν αλλα μετα δεν γνωριζω που πηγε
Εκιε πολυ πιο αργα θα βρειτε και την Veronica (απο Κύπρο νομιζω), Πραγματικα αστερι στο κρεββατι και τελειως διαφορετικη απο τις αρπαχτες τις Συυγρου, Τουλαχιστον ετσι συμπεριφερθηκε σε μενα..
Εκιε πολυ πιο αργα θα βρειτε και την Veronica (απο Κύπρο νομιζω), Πραγματικα αστερι στο κρεββατι και τελειως διαφορετικη απο τις αρπαχτες τις Συυγρου, Τουλαχιστον ετσι συμπεριφερθηκε σε μενα..
Ενεργή η παθητική συμεριφορά?
για να θειμάσε την ελσα και την μαντυ θα πρεπει να εισε παλιος στην πιατσαΕπειτα απο χρονια που εγω κι η παρεα μου γυρναμε στις πιατσες της Αθηνας οι ομορφοτερες τρανς που μας ερχονται στο μυαλο με μικρες διαφορες μεταξυ τους ειναι
Χαρα,εχει τιμηθει απο μενα,κανει πιατσα εξω απο το ΒΑΒΥ GOLD
Βανεσσα,εχει τιμηθει απο φιλο στο αμαξι,Λ.Καβαλας σε κοκκινο rx8
Ινα,δεν εχει τιμηθει,σε BMW ΣΤΗ Καβαλας κι αυτη
Βανα,δεν εχει τιμηθει,με yaris στη γεφυρα πριν την Κηφισου
η Νικολ κι οι δυο ξανθιες μετα την express,δεν εχουν τιμηθει
Αγαπη μετα την Παντειο
Βανα κοντη μελαχρινη,εχει τιμηθει απο φιλο,κανει πιατσα οχι πολυ συχνα στο επομενο στενο μετα την exress
Και για τους παλιοτερους η Ελσα κι η Μαντυ,καναν πιατσα στη Φαληρου και βεβαια η Ευα εποχες ΞΒ!
ypoxthonios
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Yπαρχει φωτογραφιση σε παλιο μηνιαιο περιοδικο της Ελσας,Βανας,Λιντα,Κουμαριανου κι Αντζελα Γιαννου με τις εμπειριες τους απο τη Συγγρου.
Επισης σε παρομοιο περιοδικο πολυ παλιο επισης υπαρχει αρθρο με χαρτη για τα κοριτσια,τοτε,της Συγγρου που καθεται ποια και τι κανει οπως και πληρεστατο ρεπορταζ απο Μεταξουργειο,Φυλης και φωτογραφιση Αφροδιτης απο Φ99,Αννα απο Συγγρου,Ελλης ιδιοκτητριας Αχαρνων 104 και Τζουλιας η μονη ισως φωτογραφιση τραβεστι ολογυμνης με τα προσοντα της σε κοινη θεα!!
Επισης σε παρομοιο περιοδικο πολυ παλιο επισης υπαρχει αρθρο με χαρτη για τα κοριτσια,τοτε,της Συγγρου που καθεται ποια και τι κανει οπως και πληρεστατο ρεπορταζ απο Μεταξουργειο,Φυλης και φωτογραφιση Αφροδιτης απο Φ99,Αννα απο Συγγρου,Ελλης ιδιοκτητριας Αχαρνων 104 και Τζουλιας η μονη ισως φωτογραφιση τραβεστι ολογυμνης με τα προσοντα της σε κοινη θεα!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24K
- Εμφανίσεις
- 4M